-
[b]קווין[/b]
~מזועזעת מה קרה לציטוט?!~
פאק הושפעתי מפיירי טייל עם תראה קוסמים עם מפתחות מיוחדים או שיכולים לירות אש מהפה וזה אז אל תופתע P:
___________________________________----
ריאלו מביטה בך ומממצמת ומתחילה להסביר שלב שלה את כל מה שאמרת מעט מופתעת
''אולי הייתי שובייה, או עם נדייק ניסוי במעבדה, אבל אתה מכיר רשעים, שהם בטוחים שהשבוי\ניסוי שלהם לא יכול לברוח הם יספרו לו מן הסתם למה הם שינו אותו לבן אדם, אני גמישה כי..'' בנקודה הזאת מתחילה ריאלו להסמיק ''השתתפתי פעם בקרקס אפשר לומר שהייתי פוקימון הגומי, אבל טוב..הם נטשו אותי אני לא אוהבת לדבר על זה'' היא מורידה את ראשה מעט בעצב ''אני חזקה, כי לאחר שהקרקס נטש אותי ~לכד אותי קוסם עם מפתחות מוזרים שיכול לירות אש מהפה (סתם P:)~ לכד אותי מאמן ממש קשוח שלא הפסיק לאמן אותי עד שהגעתי לרמת המיומנות שהוא רצה
אבל טוב.. הפסדתי בקרב שלא הייתי אמורה להפסיד בו והוא שחרר אותי, הלוקאריו שראית אותי איתם היו ההורים שלי, ברגע שברחתי והיצטרפתי אליכם מרצוני במקום לחזור הביתה, הפרתי את כבוד המשפחה, בגלל זה הייתי צריכה להתחרות באכו, קרב על כבוד המשפחה, עם הייתי מפסידה הייתי חוזרת הביתה עם הוריי, אבל ניחתי כך שיכולתי להישאר, לא אמרתי כלום כי זה די נוגד את חוקי הפוקימונים'' היא עוצרת ונושמת נשימה עמוקה
''ובאמת שאין לי מושג איך הגעתי למחסן ההוא, רגע אחד הייתי במזח ואז שמעתי רעש מוזר, כל מה שאני זוכרת אחר כך שהתעוררתי במחסן נטוש מוזר'' היא מסיימת ונושמת להרגיע את עצמה לאחר הדיבור הרב
~יאי חפרתי~
-
[QUOTE=ttrrtte;1363384][SIZE="6"]אני לא מבטיחה להגיב שוב היום אני רואה פיירי טיילXD[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
אתה משבח את צ'יקו ואת פלאסל ומחליט להמשיך בדרכך
לפתע אתה שומע (עוד מעט תגיעה לעיר רגעXD) צווחה מוזרה ממעמקי היער!
זה נשמע כמו פוקימון לכוד!
[B]אופק[/B]
אתה מתחיל ללכת ושם לב שסקיטי אחרייך, אתה ממשיך ללכת
ולפתע אתה שומע רחש!
אתה מסתובב ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/220.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
אתה ממלמל לעצמך תשובה (אוף לא בא לי לחכות כמה אתה מושך את זה?!)
וכולכם אוכלים יחד בהנאה ותוך כדי מדברים על אירועי היום השונים
אתם רואים שיש ממש עוד מעט זמן עד הזמן ללכת לישון, הגורים כבר ישנים ושאר הפוקימונים מתמקמים לישון, גם טליה הלכה לארגן את המיטה שלה ושלכם לשינה, רק אתה וריאלו נותרתם במטבח (אהממ)
[B]אריאל[/B]
אתה הולך לחנות ומבקש סופר שיקוי
אך המוכרת אומרת לך שכולם נגנבו יום לפני!
אתה חוזר מבואס לחדר שוולפיקס שכרה
אתה הולך ליישון וקם ליום חדש
מה תעשה?[/QUOTE]
"סקווירטל תשמשי בבועות ואז התקלה" אומר לסקווירטל 'זה עומד לקרות' חשבתי הסתכלתי לאחור 'היא מוזרה מידי מה זה אומר לעזעזל רכוש של צוות הרס ולמה היא עם איברים של סקיטי אני יצטרך לדבר איתה על זה' חשבתי בראשי "קדימה סקווירטל את יכולה" צעקתי לסקווירטל
-
[quote=ttrrtte;1363409][B]קווין[/B]
~מזועזעת מה קרה לציטוט?!~
פאק הושפעתי מפיירי טייל עם תראה קוסמים עם מפתחות מיוחדים או שיכולים לירות אש מהפה וזה אז אל תופתע P:
___________________________________----
ריאלו מביטה בך ומממצמת ומתחילה להסביר שלב שלה את כל מה שאמרת מעט מופתעת
''אולי הייתי שובייה, או עם נדייק ניסוי במעבדה, אבל אתה מכיר רשעים, שהם בטוחים שהשבוי\ניסוי שלהם לא יכול לברוח הם יספרו לו מן הסתם למה הם שינו אותו לבן אדם, אני גמישה כי..'' בנקודה הזאת מתחילה ריאלו להסמיק ''השתתפתי פעם בקרקס אפשר לומר שהייתי פוקימון הגומי, אבל טוב..הם נטשו אותי אני לא אוהבת לדבר על זה'' היא מורידה את ראשה מעט בעצב ''אני חזקה, כי לאחר שהקרקס נטש אותי ~לכד אותי קוסם עם מפתחות מוזרים שיכול לירות אש מהפה (סתם P:)~ לכד אותי מאמן ממש קשוח שלא הפסיק לאמן אותי עד שהגעתי לרמת המיומנות שהוא רצה
אבל טוב.. הפסדתי בקרב שלא הייתי אמורה להפסיד בו והוא שחרר אותי, הלוקאריו שראית אותי איתם היו ההורים שלי, ברגע שברחתי והיצטרפתי אליכם מרצוני במקום לחזור הביתה, הפרתי את כבוד המשפחה, בגלל זה הייתי צריכה להתחרות באכו, קרב על כבוד המשפחה, עם הייתי מפסידה הייתי חוזרת הביתה עם הוריי, אבל ניחתי כך שיכולתי להישאר, לא אמרתי כלום כי זה די נוגד את חוקי הפוקימונים'' היא עוצרת ונושמת נשימה עמוקה
''ובאמת שאין לי מושג איך הגעתי למחסן ההוא, רגע אחד הייתי במזח ואז שמעתי רעש מוזר, כל מה שאני זוכרת אחר כך שהתעוררתי במחסן נטוש מוזר'' היא מסיימת ונושמת להרגיע את עצמה לאחר הדיבור הרב
~יאי חפרתי~[/quote]
ת'אמת לא כ"כ:)
סורי:sorry:
אתה הולך לחנות ומבקש סופר שיקוי
אך המוכרת אומרת לך שכולם נגנבו יום לפני!
אתה חוזר מבואס לחדר שוולפיקס שכרה
אתה הולך ליישון וקם ליום חדש
מה תעשה? [/quote]
מה עם ההחלפה?
"וולפיקס, כל הסופר שיקויים(איך אומרים את זה ברבים?) נגנבו אתמול." אומר ואשכיב את הפוקימונים לישון כשאני מדוכדך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1363384][SIZE="6"]אני לא מבטיחה להגיב שוב היום אני רואה פיירי טיילXD[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
אתה משבח את צ'יקו ואת פלאסל ומחליט להמשיך בדרכך
לפתע אתה שומע (עוד מעט תגיעה לעיר רגעXD) צווחה מוזרה ממעמקי היער!
זה נשמע כמו פוקימון לכוד!
[/QUOTE]
אני קורא לפלאסל לרוץ איתי ואני מתקרב אל הפוקימון ומנסה לשחרר אותו.
אם אני לא מצליח אני מוציא את דודו ואומר לו להשתמש במתקפה מהירה ואת סינדקוויל בגחלת כדי להחליש את הברזל
-
[SIZE="6"]סורי שלא הגבתי בבוקר באה אליי חברה, אחר כך הלכתי לפארק עם חברה ואחר כך הלכתי לקניון על חברה ושחזרתי לא היה לי כח להגיב LOL[/SIZE]
[B]אופק[/B]
סקווירטל תוקפת בבועות ובהתקלה בעוד מחשבות על ילדת הסקיטי טורדות את ראשך
הבועות פוגעות בפוקימון המותע שמיד מתגלגל הצידה בהתחמקות מסקווירטל
הפוקימון המוזר תוקף את סקווירטל בהתקלה שמעיפה אותה לאחור
[B]קווין[/B]
''כדור הילה לשמיים זה אתגר לקרב על הכבוד, כדור ההילה השני שמשגרים מציין את תחילת הקרב, והשלישי את סופו עם לכדורי ההילה האלה התכוונת'' אומרת ריאלו ומחייכת
''אז עם סיימנו עם החקירות האלה באמת שנראה לי שנלך לישון לא? תראה מה השעה'' אומרת לך ריאלו בחיוך
אתה שם לב שריאלו בעלת פנים ושיער ממש חמודים ~אהממממ~
[B]אריאל[/B]
הוחלף, תזכיר לי מחר אני יעדכן
___________________-
אתה די מדוכדך, בבוקר אתה רואה את וולפיקס משחקת יחד עם הופיפ.
אתה מכין ארוחת בוקר במטבח, וריאלו מכינה לכל הפוקימונים אוכל
כולם אוכלים בהנאה.
אתם מתארגנים לצא ווולפיקס שמה כובע על אוזניה ומסמנת להופיפ לשבת על ראשה.
הופיפ מתיישב בשמחה
לאן תלכו?
[B]אנדי[/B]
LOL מאיפה הבאת ברזל?
הפוקימון-[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/570.png[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1363919][SIZE="6"]
[B]אנדי[/B]
LOL מאיפה הבאת ברזל?
הפוקימון-[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/570.png[/IMG][/QUOTE]
חשבתי הוא לכוד בכלוב ובכלוב יש ברזל XD
אני אוכל לתפוס אותו?
[B]אופק[/B]
[B]קווין[/B]
''כדור הילה לשמיים זה אתגר לקרב על הכבוד, כדור ההילה השני שמשגרים מציין את תחילת הקרב, והשלישי את סופו עם לכדורי ההילה האלה התכוונת'' אומרת ריאלו ומחייכת
''אז עם סיימנו עם החקירות האלה באמת שנראה לי שנלך לישון לא? תראה מה השעה'' אומרת לך ריאלו בחיוך
[B]אריאל[/B]
___________________-
כולם אוכלים בהנאה.
הופיפ מתיישב בשמחה
לאן תלכו?
[B]אנדי[/B]
LOL מאיפה הבאת ברזל?
הפוקימון-[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/570.png[/IMG][/QUOTE]
"סקווירטל בועות אם הוא יתחמק תשמשי בהתקלה ואז בועות שוב פעם" אומר לסקווירטל 'את חייבת לנצח סקווירטל פשוט חייבת' אחשוב בראשי אסתכל אחורה אנסה לבחון את הגוף של הנערה כל פרט הכי קטן לזכור אחרי זה אחזור להסתכל על הקרב
-
[quote=ttrrtte;1363919][SIZE=6]סורי שלא הגבתי בבוקר באה אליי חברה, אחר כך הלכתי לפארק עם חברה ואחר כך הלכתי לקניון על חברה ושחזרתי לא היה לי כח להגיב LOL[/SIZE]
[B]אופק[/B]
[B]קווין[/B]
[B]אריאל[/B]
___________________-
כולם אוכלים בהנאה.
הופיפ מתיישב בשמחה
לאן תלכו?
[B]אנדי[/B]
LOL מאיפה הבאת ברזל?
הפוקימון-[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/570.png[/IMG][/quote]
באמת?! הייתי בטוח שראית פיירי טייל:wink: סתם גמאני לא הייתי כל היום (עשינו לחניכים חפש את המטמון איפה שאני מדריך)
סבלנות...
_________
"סליחה שחשדתי בך" אני אומר בשקט "אבל הכל היה נראה לי מוזר מידי, זה לא מסע הפוקימונים שציפינו לו" אני אומר בעצב "אולי כדאי שנלך לישון..." אני מסיים והולך לחדר שינה אבל במקום זה אני מסמן לטליה שתבוא איתי רגע למטבח לבד "יש לי משהו חשוב להגיד לך ואני לא רוצה שאפחד ישמע את זה כולל ריאלו" אני אומר לה והולך למטבח
-
[QUOTE=ttrrtte;1362459][b]
[b]ריי[/b]
''ניצחתי בקרב, אני זכאית ללכת הם נפרדו ממני'' אומרת פוצ'אינה בחיוך בחיוך
בגלל שלילה אתה הולך לישון
בבוקר אתה ממשיך ללכת (איזה עיר היית עכשיו?אני כבר מבולבלתxdd)
ולפתע רואה את אורות העיר הבאה לפנייך!
[/QUOTE]
אותה עיר כמו דן
------------------------
"וואו , איזה יום יפה." אומרבשמחה ואכנס לעיר , "אולי נבדוק עם יש פה מכון." אומר , אחזיר את הפוקימונים שלי ואחפש מרכז פוקימונים בעיר לאחר מכן ארפא את הפוקימונים שלי ואחפש מכון .
-
[b]אנדי[/b]
יאפ
טוב
הוא מנסה לקום אך ופל מיד
[b]אופק[/b]
סקוווירטל תוקפת בבועות והתקלה שפוגעות, אך הפעם השנייה בא היא משתמשת בבועות, הפוקימון מצליח להסיט את הבועות חזרה אל סקווירטל בעזרת נשיפות קצובות ומהירות וסקווירטל עפה לאחור
אתה מנסה לבחון את הנערה, אתה רואה שהיא עומדת עם היידים מאחווריי הגב ומביטה בקרב, יש לה שיער ורדרד שמימנו מציצות אוזני הסקיטי, יש לה פנים חלקות, ועיינים בצבע תואם לשיער-ורודות-סגולות
(אתה חושב שהיא די חמודה)
היא לובשת חצאית מיני סגלגלה עם פס ורדרד בחלק התחתון וחולצה לבנה קצרה עם עניבה (יש עניבות לבנות אז שש!) סגלגלה תואמת.
[b]קווין[/b]
ריאלו מפהקת והולכת לישון, לא נראה שהיא הוטרדה מן כל השאלות שלך, נראה כי היא ציפתה שתשאל אותה שאלות כאלו מתישהו.
טליה בדיוק מתכוננת לישון שאתה קורה לה, היא סקרנית אחרייך למטבח
[b]ריי[/b]
לול דן פרש אתה לא עוזר ליxd
לא הגבת די הרבה זמן תזכיר
תלך?
-
[quote=ttrrtte;1363960][B]אנדי[/B]
יאפ
טוב
הוא מנסה לקום אך ופל מיד
[B]אופק[/B]
סקוווירטל תוקפת בבועות והתקלה שפוגעות, אך הפעם השנייה בא היא משתמשת בבועות, הפוקימון מצליח להסיט את הבועות חזרה אל סקווירטל בעזרת נשיפות קצובות ומהירות וסקווירטל עפה לאחור
אתה מנסה לבחון את הנערה, אתה רואה שהיא עומדת עם היידים מאחווריי הגב ומביטה בקרב, יש לה שיער ורדרד שמימנו מציצות אוזני הסקיטי, יש לה פנים חלקות, ועיינים בצבע תואם לשיער-ורודות-סגולות
(אתה חושב שהיא די חמודה)
היא לובשת חצאית מיני סגלגלה עם פס ורדרד בחלק התחתון וחולצה לבנה קצרה עם עניבה (יש עניבות לבנות אז שש!) סגלגלה תואמת.
[B]קווין[/B]
ריאלו מפהקת והולכת לישון, לא נראה שהיא הוטרדה מן כל השאלות שלך, נראה כי היא ציפתה שתשאל אותה שאלות כאלו מתישהו.
[B]ריי[/B]
תלך?[/quote]
אני רואה שאני לא היחיד שאת מנסה לגרום לו להתאהב...תחמנית:)
יאפ
טוב
הוא מנסה לקום אך ופל מיד
[b]אופק[/b]
(אתה חושב שהיא די חמודה)
[b]קווין[/b]
[b]ריי[/b]
תלך?[/QUOTE]
"סקווירטל התקלה ואז בועות ואז שוב התקלה תנסי להתחמק מהמתקפות שלו" אצעק לסקווירטל "אנחנו חייבים לנצח"אמלמל לעצמי 'אוף אוף אוף' אחשוב ואז אתהלך מצד לצד 'אני מקווה לניצחון סקווירטל' אחשוב 'הנערה נראית נחמדה שהיא לא עצבנית' אחשוב וארצחק לעצמי 'בדיחה טובה' אחשוב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1363960][b]
[b]ריי[/b]
תלך?[/QUOTE]
לא היה לי רעיון :doubt:
ואני בעיר הרביעית
-------------------------
"טוב , כולם צאו." אומר בשמחה , "בואו נהיה בקרקס." אומר להם ואלך לפי המפה , כשאגיע אזמין כרטיס ואחפש את הגלגל הענק .
-
[b]קווין[/b]
''אני חושבת שאפשר לבטוח בא, עם היא הייתה רוצה לפגוע בנו היא הייתה עושה את זה ממזמן'' אומרת לך טליה בחיוך
''חוץ מזה, אולי אנחנו לא מכירים הרבה זמן אבל עברנו איתה הרבה חוויות והפכנו לחברים, זה קשר שאי אפשר לבגוד או לנתק'' אומרת לך טליה, אתה רואה שהיא מאמינה בכל נפשה שריאלו לא תבגוד בכם
[b]אופק[/b]
סקווירטל משתמשת בהתקלה ובבועת תוך כדי התחמקות ממתקפותיו השונות של סווינאב
סווינב התעלף! נראה שהקרב התיש אותו כהוגן
נערת הסקיטי אומרת תוך כדי קריצה ''זה היה קרב טוב יחסית לחלשלוש כמוך''
[b]ריי[/b]
אה מגיעה לקרקס וקונה כרטיסים
אתה מגלה שזה מקום נהדר להשיג בו פוקימונים!
אתה רואה המוני דוכנים
-דוכן ''דוג את המג'יקארפ''
-דוכן ''הפל 10 בקבוקים בזריקה, קבל סקיטי''
-דוכן ''קליעה למטרה, זכה בטאדיורסה''
-דוכן ''הגרל כדור, יצא זהב? קבל ביצה!''
-דוכן ''הפל את האיש למים, קבל הפתעה'''
ועוד..