[QUOTE=Kurohige;1336593]גם אני ידעתי ובכל זאת יש בלחמה 500 דברים מעניינים ממנו Xd אבל סבבה[/QUOTE]
הסאגה של CP9 הייתה יותר מעגניבה ממארינפורד O:
Printable View
[QUOTE=Kurohige;1336593]גם אני ידעתי ובכל זאת יש בלחמה 500 דברים מעניינים ממנו Xd אבל סבבה[/QUOTE]
הסאגה של CP9 הייתה יותר מעגניבה ממארינפורד O:
תצפה שוב בmf ותבין... אנייס לובי היה קרבות נמרחים של 50 פרק, מארין פורד כל פרק קורים דברים שלא תשכח בחיים
פרסמתי ת'סיקור
[quote=מלך השטיחים;1336600]הסאגה של CP9 הייתה יותר מעגניבה ממארינפורד O:[/quote]
+1
ומארינפורד זה השם של הארכ, קוראים לסאגה וויטבירד וואר או משו כזה
יאלה ארוחת בוקר!!!
זה לא משנה ואתה קצת טועה... "Marineford War Arc"
[QUOTE=Kurohige;1336601]תצפה שוב בmf ותבין... אנייס לובי היה קרבות נמרחים של 50 פרק, מארין פורד כל פרק קורים דברים שלא תשכח בחיים[/QUOTE]
אבל זה לא מה שאמרתי, ב-CP9 קראתי מלא כי זה היה מעניין ומעגניב לראות את מה שקורה שם (חוץ מהעובדה שזאת הסאגה היחידה גם שבה אני אהבתי את הדמות של רובין), במארינפורד זה יותר ללמוד ולהבין, שלא תבין לא נכון אני אוהב את זה, אבל אני אוהב יותר את הסאגה שקדמה לה. ותפסיק להתלונן על מריחות באנימה, תקרא את המנגה פשוט O:
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336602]פרסמתי ת'סיקור
+1
ומארינפורד זה השם של הארכ, קוראים לסאגה וויטבירד וואר או משו כזה[/QUOTE]
לא נורא S:
אביב ושקד תקראו ותגיבו בסיקור יאמכוערים T.t
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336606]אביב ושקד תקראו ותגיבו בסיקור יאמכוערים T.t[/QUOTE]
קראתי, אין לי סבלנות להגיב :(
חחח לא נורא
הוא טוב?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1336608]חחח לא נורא
הוא טוב?[/QUOTE]
כן, הוא אחלה (:
יאי ^^
רק מה שרציתי להוסיף לסיקור בזואן מיסטי זה את התיאור של הפרי של סנגוקו, אבל לא הצלחתי לתאר אותו ><
אני מתכוון כמו שרשמתי בסוג הראשון שגם הפרי של צ'ופר נכלל בו, אז רציתי להוסיף על הפרי של סנגוקו
עריכה: רק אחלה????? הוא גם חמודה! Xd
בוקר טוב :)
וואו בחיים לא כתבתי כל כך הרבה בהיסטוריה
בוקר טוב שחר
ריצת בוקר זה כיף :ם
מה קורה?
תרוץ למשחק