מעניין כמה עומרים יש בפורום xd
Printable View
מעניין כמה עומרים יש בפורום xd
מה עושים? אני עוד מעט הולך לחנות של נינטנדו עוד פעם גם לשחק ב3DS שעומד להיות לי בארץ, גם לAbercrombie וגם בשביל לקנות 3 אייפון 4S
[QUOTE=I♥Alon;1358980]מה עושים? אני עוד מעט הולך לחנות של נינטנדו עוד פעם גם לשחק ב3DS שעומד להיות לי בארץ, גם לAbercrombie וגם בשביל לקנות 3 אייפון 4S[/QUOTE]
חח תיהנה..:wink:
[QUOTE=I♥Alon;1358980]מה עושים? אני עוד מעט הולך לחנות של נינטנדו עוד פעם גם לשחק ב3DS שעומד להיות לי בארץ, גם לAbercrombie וגם בשביל לקנות 3 אייפון 4S[/QUOTE]
3 אייפונים כאלה?.. רד מזה קנה גאלאקסי 3 ( יש לי וזה מעולה )
יש לי 4 אבל אני קונה לי אחד ולשתי האחיות שלי, פחות אוהב את הגלאקסי למרות שהפריצה שלו חוקית.. משה, ממצב?
אוף איזה מעצבן ה-scorpion הזה O:
הזה שפרץ לך לסקייפ?
[quote=omer2012;1358979]מעניין כמה עומרים יש בפורום xd[/quote]
תשובה~ יותר מדי XD
צריך לצוד אותם אחד אחד. סתם סתם
[QUOTE=I♥Alon;1358983]יש לי 4 אבל אני קונה לי אחד ולשתי האחיות שלי, פחות אוהב את הגלאקסי למרות שהפריצה שלו חוקית.. משה, ממצב?[/QUOTE]
חוץ מהחום והלחות המטורפת הזאת, הכל דבש..:wink:
[QUOTE=I♥Alon;1358985]הזה שפרץ לך לסקייפ?[/QUOTE]
כן.
אלון, אתה לא תצליח. טוב יצאתי, ביי.
[QUOTE=I♥Alon;1358989]אלון, אתה לא תצליח. טוב יצאתי, ביי.[/QUOTE]
ביי, תהנה בחו״ל D:
יש לי רעיון לשרשור מגניב של פוקימון (למי שהרואה פיירי טייל, זה קצת דומה לכוח של ארזה) אבל טלנטולה לא מחוברת לסקייפ :(
עמית, הגעת כבר לפרק העדכני של פיירי טייל? אני הגעתי לפרק האחרון שהוא לא פילר לפני איזה חודש. בתרגום של אנימה ביט, Fs.
[QUOTE=♣Trunks♣;1358992]יש לי רעיון לשרשור מגניב של פוקימון (למי שהרואה פיירי טייל, זה קצת דומה לכוח של ארזה) אבל טלנטולה לא מחוברת לסקייפ :(
עמית, הגעת כבר לפרק העדכני של פיירי טייל? אני הגעתי לפרק האחרון שהוא לא פילר לפני איזה חודש. בתרגום של אנימה ביט, Fs.[/QUOTE]
לא נשמע טוב
תעבור לקרוא את המנגה.
[quote=I♥Alon;1358989]אלון, אתה לא תצליח. טוב יצאתי, ביי.[/quote]
אני אשלח חוליית מחבלים לאמריקה מועחעחעחע