-
ברוב הצהריים יש מזגן ככה שמד החום שלי יסלף את האמת (או יותר נכון: הוא יישר קו עם המזגן, כי הוא מראה בדיוק את הטמפרטורה עליו מכוון המזגן, ולכן שניהם משקרים או דוברי אמת ביחד), ככה שאין לי מידע לאמת את זה.
בכל מקרה, החזאים טוענים שזה אמור להיות 33-34 מקסימום. (והלחות והאי שלמות האנושית גורמת לזה להרגיש כמו 2233-2234)
-
הספקתי לדבר עם אלון על עניין באנים , פעם הבאה הוא כבר לא ירחם :x
-
[QUOTE=LordAbizi;1361069]ברוב הצהריים יש מזגן ככה שמד החום שלי יסלף את האמת (או יותר נכון: הוא יישר קו עם המזגן, כי הוא מראה בדיוק את הטמפרטורה עליו מכוון המזגן, ולכן שניהם משקרים או דוברי אמת ביחד), ככה שאין לי מידע לאמת את זה.
בכל מקרה, החזאים טוענים שזה אמור להיות 33-34 מקסימום. (והלחות והאי שלמות האנושית גורמת לזה להרגיש כמו 2233-2234)[/QUOTE]
אשכרה. האי שלמות האנושית..
כל האי נוחות הזאת זה דבר פסיכולגי בסופו של דבר..
-
[quote=Spider Man;1361071]אשכרה. האי שלמות האנושית..
כל האי נוחות הזאת זה דבר פסיכולגי בסופו של דבר..[/quote]
המפ, לא ציפיתי שמישהו יתייחס ברצינות ל"האי שלמות האנושית". בדרך כלל אנשים פוטרים את זה כ-"קשקושי אביזי" שאין צורך להתייחס אליהם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1361072]המפ, לא ציפיתי שמישהו יתייחס ברצינות ל"האי שלמות האנושית". בדרך כלל אנשים פוטרים את זה כ-"קשקושי אביזי" שאין צורך להתייחס אליהם.[/QUOTE]
אנחנו מכירים את זה XD
-
לא, תכלס אתה אומר דברים נכונים, אבל אנחנו פוחדים להגיב עליהם (או לפחות אני) באיזשהו אופן כי אני ייצא אהבל לידך מכל בחינה שהיא.
אני מבין את הדברים שאתה אומר.. או את רובם, לפחות.
-
גיא יאח חזרת מבאן , יפיוף נימוח מפירה
-
גיא הוא מגניב D:
למה היית בבאן תזכיר לי..?
-
[QUOTE=Demacia;1361075]גיא יאח חזרת מבאן , יפיוף נימוח מפירה[/QUOTE]
3>
בסוף החיבור לא הלך משהו.
רציתי להיכנס ללינקיה :(
-
[QUOTE=Doctor Who;1361077]3>
בסוף החיבור לא הלך משהו.
רציתי להיכנס ללינקיה :([/QUOTE]
אני עדיין תומך בך , אתה תפציץ בחיבור חדש מהלב שיפתחו לינקייה חדשה על שמו
-
[QUOTE=Spider Man;1361076]גיא הוא מגניב D:
למה היית בבאן תזכיר לי..?[/QUOTE]
נמר הכסף הזה בוגדני....
וגם בגלל גרין דיי
-
[QUOTE=Doctor Who;1361079]נמר הכסף הזה בוגדני....
וגם בגלל גרין דיי[/QUOTE]
לא זה בגלל שאתה גיי והתחלת לעשות ריפורט על כל הודעה שלי
-
[QUOTE=Demacia;1361080]לא זה בגלל שאתה גיי והתחלת לעשות ריפורט על כל הודעה שלי[/QUOTE]
אתה גיי
-
[QUOTE=Doctor Who;1361081]אתה גיי[/QUOTE]
תזכיר לי דוקטור
-
[QUOTE=Demacia;1361082]תזכיר לי דוקטור[/QUOTE]
איך שאתה רוצה