לא יודע, כי פעם רבתי איתך כל הזמן ועידן אומר שאני שפוט שלך, כאילו בגלל שאנחנו לא רבים <<
Printable View
לא יודע, כי פעם רבתי איתך כל הזמן ועידן אומר שאני שפוט שלך, כאילו בגלל שאנחנו לא רבים <<
[QUOTE=♣לשתות♣;1373708]אפשר לבחור ראלטס :doubt:[/QUOTE]
לרביטר פנוי וסינדקוויל תסתכל בעמוד הרישומים במקום מי אתה נכנס ואולי הפוקימונים שיש לו ימצאו חן בעינייך. ותוכל להשיג אחד בעתיד זה לא בעיה ..
[QUOTE=Panties;1373707]כן, הסרט מאוד מאוד בילבל אותי גם כן, כל מה שהבנתי אחרי פורטה פשוט מת..
והיא אמורה להופיע בעונה השלישית, כרגע היא מופיעה באופן מלא במנגה לפי מה שאני יודע, אני חושב שאולי מי שהוא ראה בסוף זאת היא[/QUOTE]
אז הסרט היה קאנון?
אני לא הולך לקרוא את המנגה כי זה תמיד הורס אחרי שקראתי את המנגה של כל אנימה (אה נזכרתי אני בפיגור בנארוטו!) האנימה נראית לי פחות טובה :/ למרות שהאנימה מוסיפה מלא לדעתי.
חסר לי גם להשלים בליץ' (אנימה) כי אמרו שהסוף הפילרי היה בסדר כזה.
וכן מה פתאום הכל שקר? כמה פרקים יש למנגה כבר איזה 200?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1373716]עד לפני כמה זמן היית מכור לזה מה אתה משחק אותה..[/QUOTE]
חחח
לא להשרדות, פרשתי מריאליטי כבר
אני מודה שראיתי פרק אחד בערך בעונה הזאת, אבל מהעונה השניה לא ראיתי כמעט כלום
אה ואת האולסטארס ראיתי עד שמנו הודח
וזהו, בעונה המכורה של המירוץ למיליון הפסקתי כי כל הריאליטי מכורים ומתוסרטים, חוץ מזה שזה לא מעניין ואף פעם לא היה תחום מרכזי בחיים שלי
[QUOTE=Ilan;1373719]אז הסרט היה קאנון?
אני לא הולך לקרוא את המנגה כי זה תמיד הורס אחרי שקראתי את המנגה של כל אנימה (אה נזכרתי אני בפיגור בנארוטו!) האנימה נראית לי פחות טובה :/ למרות שהאנימה מוסיפה מלא לדעתי.
חסר לי גם להשלים בליץ' (אנימה) כי אמרו שהסוף הפילרי היה בסדר כזה.[/QUOTE]
אני די בטוח שהסרט עצמו פילרי, נראה לי בתאכל'ס הוא כדי להציג לך את הדמות החדשה אבל אין לי שמץ, נחכה ונראה
אל תקרא את המנגה, אין טעם, האנימה כל כך טובה שפשוט אין טעם לקרוא, סתם לעשות לעצמך ספויילרים זה לא כיף
אמרו לי שיצאה גם Ova לזה זה נכון?
אה בסדר ממילא לא תיכננתי לקרוא האנימה באמת טובה.. אני מתחרט שקראתי את המנגה של בליץ' היא איומה..
יש לי פופיק מוזר.. :<
איתי שגב הוא אליל ילדות שלי. מוזר לראות בו צדדים כאלה. למרות שזה די צפוי...
אבל זה כמו לראות את מיכל ינאי שוכבת עם כושי...
תודה ששיתפת אותנו
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1373724]יש לי פופיק מוזר.. :<[/QUOTE]
יש בך הרבה יותר מזה <<
אני לא מבין למה באובות תמיד יש פאנסרביס קיצוני.. בפיירי טייל בova בכלל היה פאנסרביס ממעלה ראשונה..
תרשמו!!!!
לא רוצים! (אני ופיצול האישיות שלי)
אני עדיין בשוק שאנשים לא מבחינים ביני לבין אופיר :(
נכון
מיכאל ינאי בכלל יצור מוזר. "כי בכל קצפת יש גם דובדבן!"