תגידו במה העלילה של Fma שונה מ-fma2009?
Printable View
תגידו במה העלילה של Fma שונה מ-fma2009?
[QUOTE=Veigar;1382829]תגידו במה העלילה של Fma שונה מ-fma2009?[/QUOTE]
זה לא מ-2009 XD
אני לא זוכר, מישהי אמרה לי שזה לא מבוסס על המנגה..
את זה אני יודע,אבל מה קורה באנימה הראשונה
[QUOTE=Veigar;1382829]תגידו במה העלילה של Fma שונה מ-fma2009?[/QUOTE]
קראתי את העלילה של FMA... זאת עלילה ממוצאת... בהתחלה התבססה על המנגה אחרי זה עשתה שטויות לא קשורות לעלילה.. לאסט רצתה להיות בת אנוש כדי למות WTH?
ומוסטאנג הרג את ההורים של וינרי... וכ העלילה שלה זה שהיא כועסת עליו.. גם קראתי שלא קורה שום דבר משמעותי עד איזה פרק 20 שבFMA:B גם הכל היה מוכן לעלילה הראשית..
FMA:B יותר טוב ובהרבה..
[QUOTE=Ilan;1382836]קראתי את העלילה של FMA... זאת עלילה ממוצאת... בהתחלה התבססה על המנגה אחרי זה עשתה שטויות לא קשורות לעלילה.. לאסט רצתה להיות בת אנוש כדי למות WTH?
ומוסטאנג הרג את ההורים של וינרי...
FMA:B יותר טוב ובהרבה..[/QUOTE]
רמת ההיגיון במשפט is too damn high.
כאילו אני לא מבין.. למה הם בנו עלילה אחרת בכלל? לא יכלו פשוט לחכות שכל המנגה תצא?
[quote=Ilan;1382836]קראתי את העלילה של FMA... זאת עלילה ממוצאת... בהתחלה התבססה על המנגה אחרי זה עשתה שטויות לא קשורות לעלילה.. לאסט רצתה להיות בת אנוש כדי למות WTH?
ומוסטאנג הרג את ההורים של וינרי... וכ העלילה שלה זה שהיא כועסת עליו.. גם קראתי שלא קורה שום דבר משמעותי עד איזה פרק 20 שבFMA:B גם הכל היה מוכן לעלילה הראשית..
FMA:B יותר טוב ובהרבה..[/quote]
אני גם שמעתי שאנבי הוא חצי אח של אדוארד ואלפונס :oing:
טוב אני הולך..
ביי :-)
[QUOTE=Veigar;1382840]אני גם שמעתי שאנבי הוא חצי אח של אדוארד ואלפונס :oing:[/QUOTE]
והוא הרג את אד O.O אבל אד לא מת והפך למדען טילים משהו מפגר........
קיצר BROTHERHOOD יותר טוב הסוף שם גם מושלם.
קריאה חוזרת ל-gto כי זה כל כך אפי
חוץ מלאסט ואנבי יש שמה עוד הומונקולוס?
סוף סוף יצא פרק 85 של וינלנד זזתי לקרוא P:
[QUOTE=Veigar;1382848]חוץ מלאסט ואנבי יש שמה עוד הומונקולוס?[/QUOTE]
כן יש שם 7 הומונקולוס כמו במקורי אבל בניית הדמויות של אלו שלא הופיעו במנגה מזעזע..
קראתי שאדוארד זורק חתיכות של אימא שלו על אנשים כאילו WTF?
ברור שקראתי את זה כי אין לי כוח לראות משהו עם עלילה כל כך מעוותת..
ראית את השפם של מוסטנג בסוף? [בדקות האחרונות של הפרק האחרון השמיעו את שיר הפתיחה השני והראו תמונות שמראות מה קורה עם הדמויות]
כן ראיתי במנגה זה לא הופיע (בדקתי הבדלים בין האנימה למנגה בויקי כדי גם.. לחסוך לי לקרוא את המנגה.