[QUOTE=SeXy_DeViL;1385585]כוס בירה או וויסקי לא הבנתי עמית..
מה רע בשוטים?[/QUOTE]
הפורום הוא כוס בירה הרבה מקום גדול מרובך עם המון פוטיניציל אבל אנכנו משתמשים בוא לשוטים ולא מנצלים את כל הגודל שלו
Printable View
[QUOTE=SeXy_DeViL;1385585]כוס בירה או וויסקי לא הבנתי עמית..
מה רע בשוטים?[/QUOTE]
הפורום הוא כוס בירה הרבה מקום גדול מרובך עם המון פוטיניציל אבל אנכנו משתמשים בוא לשוטים ולא מנצלים את כל הגודל שלו
[quote=Panties;1385588]פרק של?[/quote]
התשובה נמצאת כאן:
[quote=LordAbizi;1385580]היוצרים של היפה והחנון 3 בהזיה רצינית. הם נתנו לפרת ים להמציא את העונה הזו...[/quote]
[quote=The Brain;1385589]זה כי אתה יושב על איבר המין הזכרי שלי יא טמבל ):[/quote]
אני חושב שאני אבליג על השטויות האלו.
[QUOTE=Amitlv;1385590]הפורום הוא כוס בירה הרבה מקום גדול מרובך עם המון פוטיניציל אבל אנכנו משתמשים בוא לשוטים ולא מנצלים את כל הגודל שלו[/QUOTE]
לא מנצלים את זה שהוא גדול? אם במקום ניקח כוסיות של שוטים במילא אנחנו נשתה את הכמות שיש בבירה
[quote=Amitlv;1385579]רציני?!?!?!
20 צופים ואף אחד לא מגיב!?[/quote]
איזה נושא?
[QUOTE=The Brain;1385589]זה כי אתה יושב על איבר המין הזכרי שלי יא טמבל ):[/QUOTE]
חחחח הרגת אותי עם החתימה הזאת
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=N7MMTwIlWlU[/YOUTUBE]
אוףף pbe לוקח להוריד כל כך הרבה זמןן
איכס נדב ושקד מה אתם מתחרים למי יש חתימה יותר מגעילה?
[QUOTE=Veigar;1385593]איזה נושא?[/QUOTE]
הנוד!!
[QUOTE=Amitlv;1385590]הפורום הוא כוס בירה הרבה מקום גדול מרובך עם המון פוטיניציל אבל אנכנו משתמשים בוא לשוטים ולא מנצלים את כל הגודל שלו[/QUOTE]
הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס הפורום הוא כוס
[QUOTE=LordAbizi;1385591]התשובה נמצאת כאן:
אני חושב שאני אבליג על השטויות האלו.[/QUOTE]
לא, אתה אמור להתייחס ולהגיד לי שאתה אוהב אותי ):
[QUOTE=Panties;1385594]חחחח הרגת אותי עם החתימה הזאת
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=N7MMTwIlWlU[/YOUTUBE][/QUOTE]
דייב ♥
[QUOTE=Amitlv;1385597]הנוד!![/QUOTE]
ראית את ההודעה המרגשת שלי בדיבורים?
[QUOTE=Rated_R;1385596]איכס נדב ושקד מה אתם מתחרים למי יש חתימה יותר מגעילה?[/QUOTE]
מה
החתימה שלי חתיכית ):
יש לך לב בחתימה אבל לי אסור לשים בנאדם תמים שמתעטש?
[QUOTE=Panties;1385601]יש לך לב בחתימה אבל לי אסור לשים בנאדם תמים שמתעטש?[/QUOTE]
חחחחחחחח הבעיה שהוא התעטש גם מהצד השני
[QUOTE=The Brain;1385600]מה
החתימה שלי חתיכית ):[/QUOTE]
איכס איזה גוף שמנוני
[QUOTE=Rated_R;1385599]ראית את ההודעה המרגשת שלי בדיבורים?[/QUOTE]
בתח!!!
זה מה שהוביל להודעה המרגשת שלי
[YOUTUBE]L_bci2g7P2s[/YOUTUBE]
ניצ תחזירי תקריזיי שיט זה הרמיקס הכי טוב שלהם..
אין לי כוח ללכת ליוטיוב לחפש את עידו בי וצוקי.. Lol