יש דבר אחד, שיהרגו אותי השדים, אני לא מבין.
למה הם אומרים "הוא הציל שער בטוח."??!
אם הוא הציל אותו, הוא לא היה בטוח!
Printable View
יש דבר אחד, שיהרגו אותי השדים, אני לא מבין.
למה הם אומרים "הוא הציל שער בטוח."??!
אם הוא הציל אותו, הוא לא היה בטוח!
אביזי למרות שאתה לא מנסה להצחיק [נראלי שאתה לא מנסה להצחיק] אתה די מצליח בזה Xdd
[quote=Veigar;1390231]אביזי למרות שאתה לא מנסה להצחיק [נראלי שאתה לא מנסה להצחיק] אתה די מצליח בזה Xdd[/quote]
זו לא המטרה העיקרית שלי. אני מעלה תהייה לגיטימית. אני מודע לעובדה שהתהייה הזו משעשעת קצת.
וסיימתי עוד ווליום בנארוטו
בוקר..
עומר יא חתיךךך (לב)
אני לא מבין את המורות שהתלמיד נכנס באיחור של שתי שניות, "נותנות" לתלמיד לדבר חצי דקה ואז חופרת 10 דקות וצועקות עליו "כבר ביזבזת לי 10 דקות מהשיעור!"
או נו אקסוריסט זאת מנגה חופרת ):
[quote=♣לשתות♣;1390236]אני לא מבין את המורות שהתלמיד נכנס באיחור של שתי שניות, "נותנות" לתלמיד לדבר חצי דקה ואז חופרת 10 דקות וצועקות עליו "כבר ביזבזת לי 10 דקות מהשיעור!"[/quote]
חחח Every Day!
מה נשמע?
באותו נושא, אני לא מבין את הבנות המעצבנות האלה שאתה לוחש ממש חלש לילד שלידך ואז הן צועקות "שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
הכל טוב אלון (:
מגל - בזה אני לא כ"כ מנוסה :p
הישראלים עדיין יכולים לנצח. אם אנחנו עכשיו נקבל כרטיס אדום, ואז רוסיה תקבל כרטיס אדום, נוכל לעשות מהפכת-טיאנג'ין ולנצח 6-2. ומה שיפה זה שאם מבצעים מהפכת טיאנג'ין כמו שצריך, את השישייה שמים בחצי השעה האחרונה למשחק. אז ככה שיש עוד זמן לשלוף את השפן הזה מהכובע.
מגל בגלל זה לוחשים רק לבנות ;)
[quote=♣לשתות♣;1390243]באותו נושא, אני לא מבין את הבנות המעצבנות האלה שאתה לוחש ממש חלש לילד שלידך ואז הן צועקות "שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"[/quote]
בטח, מי צריך בנות?
[QUOTE=SeXy_DeViL;1390264]בטח, מי צריך בנות?[/QUOTE]
אני