-
[b][color="red"][size="4"]אנשים המשיכו עם המחאה שלכם(או מה שזה לא תהיה) זה מביא פעילות רבה לפורום(נוד)
אז המשיכו בעבודה הטובה שאתם עושים חברי מיי פורום.:d[/size][/color][/b]
וטוכפי בבקשה שים בספוילר על מה שאמרת על אדם על מנת לא להרוס לאחרים את הצפיה בהשמניה.
-
[QUOTE=Togfi;1455342]אני ראיתי היום וגם ראיתי את כול העונות
למה אדם מת!!!
למה!![/QUOTE]
למה דדי,עמוס וכוליי עובד עם הרעים למה!!!!!!!!!!! דדי אתה בוגד בילדך ובעתיד ילדך דיי עם הטירוף בן אדם:doubt::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::(:(:(:(
-
[quote=togfi;1455347]אדם מת בתאונה לא יודעים איך מצאו אותו בים המלח
alien הוא באמת בגד בה? למה הוא סירב??[/quote]
הוא אמר שבגלל שמי שהוא היום [מנחה מפגר בתוכנית ריאליטי] הוא לא רוצה לחזור לתוכנית הילדים ש[b]יצרה לו את הקריירה שלו[/b],לזה התכוונתי בגד
-
[quote=nononos;1455350]למה דדי,עמוס וכוליי עובד עם הרעים למה!!!!!!!!!!! דדי אתה בוגד בילדך ובעתיד ילדך דיי עם הטירוף בן אדם:doubt::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::(:(:(:([/quote]
היטמן למה אתה לא נותן לו אזהרה כבר?
-
[QUOTE=Alien;1455352]הוא אמר שבגלל שמי שהוא היום [מנחה מפגר בתוכנית ריאליטי] הוא לא רוצה לחזור לתוכנית הילדים ש[b]יצרה לו את הקריירה שלו[/b],לזה התכוונתי בגד[/QUOTE]
בוגד!!!!
-
[QUOTE=monster;1455348][B][COLOR=red][SIZE=4]אנשים המשיכו עם המחאה שלכם(או מה שזה לא תהיה) זה מביא פעילות רבה לפורום(נוד)
אז המשיכו בעבודה הטובה שאתם עושים חברי מיי פורום.:d[/SIZE][/COLOR][/B]
וטוכפי בבקשה שים בספוילר על מה שאמרת על אדם על מנת לא להרוס לאחרים את הצפיה בהשמניה.[/QUOTE]
עד שיש אקשן בפורום אה.. :nose_pick:
-
הרע וניצן דיברו שבפעם האחרונה שהם הגיעו לרמות גבוהות של אנרגיית למדה זה ניגמר באסון אז הם בטח דיברו על אדם
[quote]היטמן למה אתה לא נותן לו אזהרה כבר?[/quote]
אזהרה על מה?! על זה שאני גולש במפלצות כיס?!
-
היטמן,אתה צריך לתת לו אזהרה הוא עובר על חוקי הנו"ד
-
[b]היטמן הסיר חלק מהחתימה שלי בלי שום סיבה!!!החתימה שלי לא עברה על שום חוק!!![/b]
-
[quote=odin borson;1455335]אתה קראת את אחד מהקומיקסים הכי טובים שיצאו אי פעם? אביזי,אני אוהב אותך יותר ויותר![/quote]
לא, ראיתי את הסרט.
-
[QUOTE=nononos;1455356]הרע וניצן דיברו שבפעם האחרונה שהם הגיעו לרמות גבוהות של אנרגיית למדה זה ניגמר באסון אז הם בטח דיברו על אדם
[/QUOTE]
צודק
-
[QUOTE=Hecarim;1455357]היטמן,אתה צריך לתת לו אזהרה הוא עובר על חוקי הנו"ד[/QUOTE]
מה אתה רוצה ממני בן אדם?!:doubt:
-
[quote=alien;1455343]זה בדיחה מטפורית xd
בגלל שמיכאל אלוני הזבל בגד בסדרה שבנתה לו את הקריירה ומי שהוא היום והחליט לא להשתתף בעונה החדשה
לא צוחק[/quote]
נו אז לא משנה אם אמות בצורה מטאפורית.
-
איזה ספאמרים המשתמשים החדשים
-
[quote=hecarim;1455363]איזה ספאמרים המשתמשים החדשים[/quote]
הלו!! מה זה קשה לך לדבר אליי?!