לא מגלוש אתה מושלם
[QUOTE=Kooki Pakuki;1476633]אלון אתה פרשת
אני פרשתי[/QUOTE]
לא נכון
פרשנו לפחות משבועיים יו דיק
אמרתי לעצמי שאלך להתקלח ממזמן. אני כבר 40 דקות יושב פה עם בוקסר מול המחשב
נראלי הגיע הזמן שאזוז.
Printable View
לא מגלוש אתה מושלם
[QUOTE=Kooki Pakuki;1476633]אלון אתה פרשת
אני פרשתי[/QUOTE]
לא נכון
פרשנו לפחות משבועיים יו דיק
אמרתי לעצמי שאלך להתקלח ממזמן. אני כבר 40 דקות יושב פה עם בוקסר מול המחשב
נראלי הגיע הזמן שאזוז.
[QUOTE=Hit Man;1476635]פרישות, באנים, כל אחד קורא לזה בשם אחר.[/QUOTE]
היטמן לכמה זמן היית בבאנים סה"כ? אני הייתי שלושה ימים.
יש איזה שנה במצטבר. אני אפילו זוכר למה קיבלתי את הבאנים, שזה ממש פריקי.
תן איזה כמה
בטח היית טרול רציני
הבאנים של סקילה זה אח היו ה- באנים
יאללה ביי
[QUOTE=Hit Man;1476638]יש איזה שנה במצטבר. אני אפילו זוכר למה קיבלתי את הבאנים, שזה ממש פריקי.[/QUOTE]
תן לי הכול
הכי זכור זה כאשר היה פה מנהל כללי בשם יוסי שלא אהב אותי. בו בזמן היה פה מנהל חת"מ שרצה לנהל את המשחקים לפי ראות עיניו בלבד. הוא היה מכריח מנהלי משחק לשלוח לו המשכונים ושהוא יאשר אותם לפני שהם יעלו בכלל למשחק. זה היה טרור רציני. ב1.4 אלכס החתול החליט להוריד אותו. הציעו אותי בתור מחליף. בסופו של דבר, מנהל חת"מ בכה למנהל כללי, שהחזיר את המצב לקדמותו ונתן לי באן על "התערבות בסדר הטוב של הפורום". זה היה באן למשך שלושה חודשים שלמים על משהו שלא הייתי אשם בו בכלל.
[QUOTE=Hit Man;1476642]הכי זכור זה כאשר היה פה מנהל כללי בשם יוסי שלא אהב אותי. בו בזמן היה פה מנהל חת"מ שרצה לנהל את המשחקים לפי ראות עיניו בלבד. הוא היה מכריח מנהלי משחק לשלוח לו המשכונים ושהוא יאשר אותם לפני שהם יעלו בכלל למשחק. זה היה טרור רציני. ב1.4 אלכס החתול החליט להוריד אותו. הציעו אותי בתור מחליף. בסופו של דבר, מנהל חת"מ בכה למנהל כללי, שהחזיר את המצב לקדמותו ונתן לי באן על "התערבות בסדר הטוב של הפורום". זה היה באן למשך שלושה חודשים שלמים על משהו שלא הייתי אשם בו בכלל.[/QUOTE]
ואלכס החתול לא התערב? נשמע כמו משטר דיקטטורי
עזוב אלכס, היו פה 3 מנהלים כלליים, 3 פקחים ורותם ואף אחד לא התערב.
[QUOTE=Hit Man;1476644]עזוב אלכס, היו פה 3 מנהלים כלליים, 3 פקחים ורותם ואף אחד לא התערב.[/QUOTE]
זה היה בתקופה שהיו מנהליים כלליים? איך בכלל הלכו הדרגות אז?
היו 3 דרגות ניהול ראשי, והיו 3 אנשים בכל תפקיד. זה היה ממש הזוי. אני הייתי אז כתב חדשות.
[QUOTE=Hit Man;1476646]היו 3 דרגות ניהול ראשי, והיו 3 אנשים בכל תפקיד. זה היה ממש הזוי. אני הייתי אז כתב חדשות.[/QUOTE]
אם זה היה היום אז פחות או יותר כל המשתמשים היו מנהלים
פעם היה מעדכן
זה היה ממש מערכתי פעם
היו כ50 איש על כל איש בצוות ניהול. זה היה המוני.
היטמן בוא לסקייפ
משחקים אגריו