-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483000]צוחק בן אדם :x
הוא היה הרבה זמן המשחק. אבל כן החייאתי אותו שלוש פעמים בערך, חידשתי אותו. עשיתי לו 10 שנים אחרי או משהו כזה ועשיתי לו משחק הקדם של 20 שנה לפני.. חח[/QUOTE]
חחחחחח לא יודע מתי לשחרר הא
סתם לא, המשחק גדול, אני ממש אוהב את הרקע והעלילה
-
יאללה סיימתי עם הפורום להיום יש 5 עמודים של חרבון בהיסטוריה למחר
-
[QUOTE=The Charizard;1483002]חחחחחח לא יודע מתי לשחרר הא
סתם לא, המשחק גדול, אני ממש אוהב את הרקע והעלילה[/QUOTE]
אני חושב על זה אם היה לי כוח היום לכתוב אחד חדש.. וואי 180 מעלות מאיך שהוא נראה היום.
שמע, בתכלס הוא עם רעיון יחודי. אין היום יותר מידי כאלה. כאילו זה תמיד צוות רע אחד שכל מה שהם רוצים זה להיות רעים.. לא שיש לי חלילה בעיה עם זה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1483003]יאללה סיימתי עם הפורום להיום יש 5 עמודים של חרבון בהיסטוריה למחר[/QUOTE]
אתה מדבר..
מחר מבחן במתמטיקה באמת מרגיש חסר אונים
רק לעבור את המבחן הזה וזהו, אלוהי המתמטיקה, אנלא מבקש יותר מזה
[QUOTE=Ritsuka kun;1483004]אני חושב על זה אם היה לי כוח היום לכתוב אחד חדש.. וואי 180 מעלות מאיך שהוא נראה היום.
שמע, בתכלס הוא עם רעיון יחודי. אין היום יותר מידי כאלה. כאילו זה תמיד צוות רע אחד שכל מה שהם רוצים זה להיות רעים.. לא שיש לי חלילה בעיה עם זה.[/QUOTE]
צוות רע שכל מה שהם רוצים זה להיות רעים..
חח סיכמת את זה יפה
~~
טוב יאללה, אזוז לישון.
צריך את שעות השינה שלי למחר
-
-
[QUOTE=Amitlv;1483007]אבל אבל עומר?[/QUOTE]
מה חיים?
-
אני רוצה לשחק במ"ת שלך :( :(
-
העלילה של המשחק שמבוסס על fallout (הרוב פה לקוח מfallout 1) אתם כאילו תצתרכו לכתוב בטופס מה המטרה של המסע שלכם כי אני לא אוהב לכתוב מטרה לשחקנים, אוהב להשאיר את זה חופשי.. איך נראה?
[spoiler]
מלחמה.. מלחמה אף פעם לא משתנה
הרומאים פתחו במלחמה על מנת להשיג עושר ועבדים, ספרד ביססה את האימפריה שלה על תאבת בצע לזהב וטריטוריה. היטלר הפך גמניה מוכה ומושפלת למעצמה כלכלית.
אבל מלחמה לא משתנה
במאה ה21 התחוללה מלחמה על כל המשאבים הטבעיים שיכלו להשיג. רק שהפעם, שלל המלחמה היה גם הנשק שלה: פטרוליום ואורניום. בשביל המשאבים האלה סין פלשה לאלסקה, ארה"ב סיפחה את קנדה והקהילייה האירופית התפרקה למדינות לאום קטנות שלחמו ביניהם על השליטה במשאבים האחרונים שנשארו על כדור הארץ.
בשנת 2077 סערתה של מלחמת העולם שבה. בשעתיים קצרות רוב החיים על פני כדור הארץ הפכו לאפר. ומתוך ההרס הגרעיני ציוויליזציה חדשה נאבקה לקום.
מעטים הצליחו להגיע למקום בטוח יחסית, הכספות הגדולות שנבנו מתחת לאדמה על ידי הממשלה. אבל גם לחלק מכספות אלה יש סיפור אפל מאחוריהן.
ניצולי הכספות יצאו אל השממה הגרעינית והקימו כפרים חדשים, למדו להסתדר בעולם החדש שנוצר על ידי המלחמה האנושית.
אתם, צאצאים של אחד מיוצאי הכספות האלה יוצאים למסע. חלק למסע גבורה וחלק למסע אנוכי ומרושע. מי יתן ותצליחו לשרוד בעולם החדש.
[/spoiler]
-
מה זה העלילה הדיכאונית הזאתי
-
[QUOTE=Amitlv;1483010]אני רוצה לשחק במ"ת שלך :( :([/QUOTE]
אם אחד מהם יפרוש, בכיף חיים! :)
תנסה לשכנע מישהו ללכת חח
-
יש לי תחושה שאדם יהיה מאוד פעיל בזמן הקרוב בכל הנוגע לתפעול הפורום.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1483012]מה זה העלילה הדיכאונית הזאתי[/QUOTE]
זה מה שקרה בעולם. מלחמה על משאבים, נשק גרעיני.. כולם התפוצצו..
מצד שני יש עכשיו חליפות מגן כאלה:
[IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/fallout/images/2/29/FNV_T51b_Armour.png/revision/latest?cb=20101027180646[/IMG]
@Ritsuka^kun אתה מגיב היום?
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483016]זה מה שקרה בעולם. מלחמה על משאבים, נשק גרעיני.. כולם התפוצצו..
מצד שני יש עכשיו חליפות מגן כאלה:
[IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/fallout/images/2/29/FNV_T51b_Armour.png/revision/latest?cb=20101027180646[/IMG]
@Ritsuka^kun אתה מגיב היום?[/QUOTE]
לא הופך את זה לפחות דיכאוני.
-
[quote=theheliolisk;1483017]לא הופך את זה לפחות דיכאוני.[/quote]
לא אמרתי שזה לא דכאוני
אבל fallout זה אחד המשחקים אם לא המשחק הכי טוב בכל הזמנים.. לפחות 3 וnew vegas...
עוד מעט יוצא 4
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483018]לא אמרתי שזה לא דכאוני
אבל fallout זה אחד המשחקים אם לא המשחק הכי טוב בכל הזמנים.. לפחות 3 וnew vegas...
עוד מעט יוצא 4[/QUOTE]
קצת פחות אוהב את כל המשחקים הפוסט-אפוקליפטיים