-
כעיקרון אם אין לך ssd עדיין ממליץ לקנות כזה ולשים מה שבc שם ואז להישתמש בכונן הישן כהארדיסק נפרד..
אגב פוקימון אומגה רובי הרבה יותר מעניין ממה שחשבתי אני בקושי התקדמתי כי התעסקתי בכל הפיצ'רים שם.. נראה שיש לסיטרה החלפות ברשת.. מעניין יש דרך להחליף עם מישהו מהפורום?
אני ארצה לעשות playthrough עם מגה אלאקזם.. בחיים לא יצא לי לשחק איתו בגלל המגבלות.
-
[quote=kindred;1513540]כעיקרון אם אין לך ssd עדיין ממליץ לקנות כזה ולשים מה שבc שם ואז להישתמש בכונן הישן כהארדיסק נפרד..
אגב פוקימון אומגה רובי הרבה יותר מעניין ממה שחשבתי אני בקושי התקדמתי כי התעסקתי בכל הפיצ'רים שם.. נראה שיש לסיטרה החלפות ברשת.. מעניין יש דרך להחליף עם מישהו מהפורום?
אני ארצה לעשות playthrough עם מגה אלאקזם.. בחיים לא יצא לי לשחק איתו בגלל המגבלות.[/quote]
יש לי ssd שעליו יושבת מערכת הפעלה. בנוסף אליו יש לי את hd (כונן d) שכנראה מת.
אף פעם לא בדקת אם רופציית הרשת עובדת בסיטרה.
-
[QUOTE=monster;1513541]יש לי ssd שעליו יושבת מערכת הפעלה. בנוסף אליו יש לי את hd (כונן d) שכנראה מת.
אף פעם לא בדקת אם רופציית הרשת עובדת בסיטרה.[/QUOTE]
זה נראה עובד.. תגיד לי כשתוכל להתקין מחדש סיטרה וננסה את זה לדעתי..
-
[QUOTE=Kindred;1513542]זה נראה עובד.. תגיד לי כשתוכל להתקין מחדש סיטרה וננסה את זה לדעתי..[/QUOTE]
מקווה שאתקין, לא אצטרך מחדש להתחיל לשחק.
-
יש חנויות שמסוגלות לשחזר מידע מכוננים כאלה.
-
[QUOTE=Kindred;1513535]מה שאני אוהב ביוגיהו זה שכל מכאניקה חדשה גורמת לך לחשוב על קלפים ישנים..
לכל קלף יש מאפיינים ייחודיים אם זה attribute או type
טווח הגנה מסוים או טווח התקפה.. מספר כוכבים.. סוג קלף
וכל קלף שמדבר על סוג קלפים ספציפיים יכול לגרום לקלף פתאום להיות רלוונטי וזה מדהים לדעתי
מה שכן מזעזע ביוגיהו זה לפחות פעם אחרונה ששמעתי מה המטא.. מדובר על קרבות שהם גג 2 תורות וזה bad game design[/QUOTE]
מרגיש לי שזה איבד את הקסם של הקרבות. אני סתם לדוגמה משחק במחשב כרגע ואפשר לסיים את המשחק בתוך 2-3 תורות, משהו שכמעט ולא היה אפשרי בשלבים ישנים יותר של המשחק.
-
[QUOTE=Hit Man;1513544]יש חנויות שמסוגלות לשחזר מידע מכוננים כאלה.[/QUOTE]
זה לא עניין של חיים או מוות, וזה ייקר מדי, אז נוותר.
-
מראיין מדבבות של פוקימון 1:
[url]https://www.pocketmonsters.co.il/?p=94583[/url]
-
קניתי ssd חדש.
יאלה להתקין מחדש תמשחקים/ להוריד מחדש את כל האנימות.
מקווה שלא אצטרך להתחיל מחדש תמשחקים.
-
אצלי בגדול כל הדברים החשובים (שקשורים בעיקר לעבודה) נמצאים תמיד בדרופבוקס (ומרטין סטורי עצמו מגובה באיזה שלושה שרותי ענן שונים). הדבר היחיד שאני מתקין לוקלית זה תוכנות, כלומר סטים, וואטסאפ, latex, וכאלה.
אז אם המחשב שלי קורס, לוקח לי בערך יומיים של התקנות ואני משחזר הכל.
מצד שני, אין לי כל כך הרבה "מדיה" על המחשב כמוך, אז אצלי זאת באמת פחות בעיה.
-
[quote=monster;1513549]קניתי ssd חדש.
יאלה להתקין מחדש תמשחקים/ להוריד מחדש את כל האנימות.
מקווה שלא אצטרך להתחיל מחדש תמשחקים.[/quote]
ssd זה למערכת הפעלה.. פחות חשוב לאחסון משחקים..
אם יש לך סטים אז זה שמור בקלאוד
-
זה תלוי במשחקים. ברוב החדשים אני חושב שאכן יש גיבוי אוטומטי בענן של סטים, אבל בטח לא בכולם.
-
[quote=kindred;1513551]ssd זה למערכת הפעלה.. פחות חשוב לאחסון משחקים..
אם יש לך סטים אז זה שמור בקלאוד[/quote]
יש לי ssd שעליו יושבת מערכת הפעלה.
ואמרו לי לקנות ssd חדש לאחסון החדש, אז קניתי.
האמת שיותר דיברתי על השמירות במשחקי פוקימון באימולטרים של סיטרה וסוויץ'.
האם הם ישמרו או לא.
-
[RIGHT][COLOR=#333333]מראיין מדבבות של פוקימון 2:[/COLOR][/RIGHT]
[url]https://www.pocketmonsters.co.il/?p=94584[/url]
-
[QUOTE=Hit Man;1513290]תעדכן אותי כשתגיע למכון הפיה. שם אני הפסקתי.[/QUOTE]
היטמן משום מה חשבתי שביקשת שאעדכן אותך, אחרי שאסיים מכון 7 ולא אחרי המכון הפייה.
נו טוב, אז אני מעדכן שהיום סיימתי את המכון ה7.