-
טופס הרשמה:
[COLOR=black]כינוי: Damond_Pearl[/COLOR]
[COLOR=black]שם במשחק: ג'ון[/COLOR]
[COLOR=black]גיל: 14[/COLOR]
[COLOR=black]רקע: ג'ון הוא נער כשהיה ילד הוא שמע על האגדה של האגדיים ואפילו הלך של המדענים על מה שקרה לפני 1000 שנים, הוא רצה תמיד לפגוש את האגדי של מחוז העשב, הוא הגיע מאי קטן שיש ליד מחוז העשב, הוריו היו מאמני פוקימונים טובים והם שמחו מאוד לשמוע שהוא רוצה פוקימון ראשון בגיל 10 אבל החליטו לחכות 4 שנים כדי שהם יסמכו אותו ובגיל 14 שלחו אותו למעבדה של פרופסור בירץ'.[/COLOR]
[COLOR=black]מחוז: מחוז העשב[/COLOR]
[COLOR=black]פוקימון התחלתי: [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zmgwjl21mgmi.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black]פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)[/COLOR]
[COLOR=black]כסף: 5000$[/COLOR]
[COLOR=black]ציוד: מזון (אוכל ושתייה), אוהל ושק שינה, מצפן ומפה, ערכת עזרה ראשונה , מעיל , פוקדע , פוקדורים ואופניים.[/COLOR]
[COLOR=black]הערות/בקשות: בהצלחה!.[/COLOR]
-
ג'ון רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
-
[QUOTE=Eustass Kid;690337][B][COLOR="Blue"]לוקאס:
גלייסקור משתמש בגיליוטינה חזקה שפוגעת במאדיצ'אם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]" מאדיצ'אם תתאושש מהמכה ואז מכת פטיש על הגלייסקור הזה" מאדיצ'אם משתמש במכת פטיש על גלייסקור וגלייסקור נפגע מהמכה קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ויוצר בור שאליו הוא ושלגון נכנכסים.סקרמורי לא מצליח להיכנס לבור.אז צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ושלגון בזעם דרקון קטלני שפוגע קשה בסקרמורי.מגמרטאר משתמש בהתפרצות שפוגעת קשה ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/279.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ושלגון לתקוף עוד פעם בלהביור וזעם דרקון
-
[QUOTE=Eustass Kid;690337][B][COLOR="Blue"]לוקאס:
גלייסקור משתמש בגיליוטינה חזקה שפוגעת במאדיצ'אם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]" מאדיצ'אם תתאושש מהמכה ואז מכת פטיש על הגלייסקור הזה" מאדיצ'אם משתמש במכת פטיש על גלייסקור וגלייסקור נפגע מהמכה קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ויוצר בור שאליו הוא ושלגון נכנכסים.סקרמורי לא מצליח להיכנס לבור.אז צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ושלגון בזעם דרקון קטלני שפוגע קשה בסקרמורי.מגמרטאר משתמש בהתפרצות שפוגעת קשה ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/279.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש במכת כנף פלדה ואז מכת מספרי אקס!"
-
[quote=Eustass Kid;648207]iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה
[SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#008080][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]פרופסור בירץ', ג'ון שואל אותו: "אפשר בבקשה לקבל את הפוקימון שלי?".[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
ג'ון תקן את התגובה
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בכנף ברזל מאדיצ'ם משתמש היטעת מגה שחוסמת את כנף הברזל של גלייסקור. גלייסקור משתמש במספרי איקס אך מאדיצ'אם חוסם את התקפה גם בביטעת מגה.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כל הכבוד מאדיצ'אם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
צ'ימצ'אר וטשלגון משתמשים בלהביור וזעם דרקון שמביס את סקרמורי. לפתע מגמרוטאר משתמש בענן עבק ואתה לא רואה אף אחד מוקימוניך וגם את פליפר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;690390]ג'ון תקן את התגובה
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בכנף ברזל מאדיצ'ם משתמש היטעת מגה שחוסמת את כנף הברזל של גלייסקור. גלייסקור משתמש במספרי איקס אך מאדיצ'אם חוסם את התקפה גם בביטעת מגה.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כל הכבוד מאדיצ'אם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
צ'ימצ'אר וטשלגון משתמשים בלהביור וזעם דרקון שמביס את סקרמורי. לפתע מגמרוטאר משתמש בענן עבק ואתה לא רואה אף אחד מוקימוניך וגם את פליפר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור תשתמש בגליוטינה עם מכת צבת ואז תחזור צא קראקונה סילון אקווה עם הקפאה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;690390]ג'ון תקן את התגובה
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל:
צ'ימצ'אר וטשלגון משתמשים בלהביור וזעם דרקון שמביס את סקרמורי. לפתע מגמרוטאר משתמש בענן עבק ואתה לא רואה אף אחד מוקימוניך וגם את פליפר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני צועק לצ'ימצ'אר שיעזור לשלגון לקפוץ באוויר ואז הוא ישתמש בזעם דרקון על כל המקום וצ'ימצ'אר תחפור מנהרה כדי לא להיפגע
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לאחר כמה שניות הדלת נפתחת ואתה ראה שפרופסור בירץ פותח לך את הדלת ואומר לך" תיכנס" אתהננכס יחד איתו והוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר ג'ון אתה יודע"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס:
גליסקור משתמש במכת גילוטינה עם צבת אך מאדיצ'אם מתחמק ומשתמש בשבירת לבנים שמביסה את גלייסקור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כל הכבודלך מאדיצ'אם" אתהנ מחזיר את גלייסקור וקונה משתמש בסילון אקוה קרח .מאדיצ'ם משתמש ביטת מגה שחוסמת את סילון אקוה קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה צועק לצ'ימצ'ארה והוא שומע אותך הוא מצליח אכשהו להרים את שלגון ולהתחבא בבור שחפר.שלגון משתמש בזעם דרקון שפוגע קשה במגמרוטאר אך הוא משיב בלהביור חזק שפוגע בשלגון קשות[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690470][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר כמה שניות הדלת נפתחת ואתה ראה שפרופסור בירץ פותח לך את הדלת ואומר לך" תיכנס" אתהננכס יחד איתו והוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר ג'ון אתה יודע"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גליסקור משתמש במכת גילוטינה עם צבת אך מאדיצ'אם מתחמק ומשתמש בשבירת לבנים שמביסה את גלייסקור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כל הכבודלך מאדיצ'אם" אתהנ מחזיר את גלייסקור וקונה משתמש בסילון אקוה קרח .מאדיצ'ם משתמש ביטת מגה שחוסמת את סילון אקוה קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה צועק לצ'ימצ'ארה והוא שומע אותך הוא מצליח אכשהו להרים את שלגון ולהתחבא בבור שחפר.שלגון משתמש בזעם דרקון שפוגע קשה במגמרוטאר אך הוא משיב בלהביור חזק שפוגע בשלגון קשות[/COLOR][/B][/quote]
"טרטוויג" אני עניתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה צועק לצ'ימצ'ארה והוא שומע אותך הוא מצליח אכשהו להרים את שלגון ולהתחבא בבור שחפר.שלגון משתמש בזעם דרקון שפוגע קשה במגמרוטאר אך הוא משיב בלהביור חזק שפוגע בשלגון קשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ולשלגון לתקוף בלהביור וזעם דרקון לכל הכיוונים
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון:
פרופסור בירץ'" בחירה מצוינת בחרת לך גם אני בחרתי במתחיל טרטויג" הוא נותן לך את הפוכדור של טרטויג,5 פוכדורים ופוקידע ואומר" בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ייגאל:
צ'ימצ'אר ושלגון שומעים אותך והם מתחילים לתקוף בלהביור וזעם דרקון לכל הכיונים והענן מתפוגג מגמרוטאר נפגע קשה מהתקפות אך הוא משתמש בלהביור שפוגע בשלגון ושלגון נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690486][B][COLOR=green]ג'ון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פרופסור בירץ'" בחירה מצוינת בחרת לך גם אני בחרתי במתחיל טרטויג" הוא נותן לך את הפוכדור של טרטויג,5 פוכדורים ופוקידע ואומר" בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ייגאל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר ושלגון שומעים אותך והם מתחילים לתקוף בלהביור וזעם דרקון לכל הכיונים והענן מתפוגג מגמרוטאר נפגע קשה מהתקפות אך הוא משתמש בלהביור שפוגע בשלגון ושלגון נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר:"תודה על הפוקימון!", אני יוצא מהמעבדה ויוצא לדרך 1.
-
[QUOTE=Eustass Kid;690486][B][COLOR="Green"]ג'ון:
פרופסור בירץ'" בחירה מצוינת בחרת לך גם אני בחרתי במתחיל טרטויג" הוא נותן לך את הפוכדור של טרטויג,5 פוכדורים ופוקידע ואומר" בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ייגאל:
צ'ימצ'אר ושלגון שומעים אותך והם מתחילים לתקוף בלהביור וזעם דרקון לכל הכיונים והענן מתפוגג מגמרוטאר נפגע קשה מהתקפות אך הוא משתמש בלהביור שפוגע בשלגון ושלגון נפגע קשה ומובס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את שלגון ואומר לו שהוא נילחם יפה
ואני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף גם בלהביור
-
[COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצא מן המעבדה והולך בדרך 1 לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/21.png[/IMG] שמתהלך לו בשמחה בדרך [/[B][COLOR="Green"]COLOR][/B]1[/COLOR][/B]
[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה מחזיר את שלגון לפוכדור שלו ומורה לצ'ימצ'אר להשתמש בלהביור .מגמרוטאר מתחמק אך הוא נפגע מתותח הידרו ואתה מבין שפליפר עשה זאת .אתה שמח שפליפר עוזר לך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;690504"]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה מחזיר את שלגון לפוכדור שלו ומורה לצ'ימצ'אר להשתמש בלהביור .מגמרוטאר מתחמק אך הוא נפגע מתותח הידרו ואתה מבין שפליפר עשה זאת .אתה שמח שפליפר עוזר לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף שוב בלהביור
-
[quote=Eustass Kid;690504][COLOR=green]ג'ון[/COLOR]
[COLOR=green]אתה יוצא מן המעבדה והולך בדרך 1 לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/21.png[/IMG] שמתהלך לו בשמחה בדרך [/[B][COLOR=green]COLOR][/COLOR][/B][COLOR=green]1[/COLOR][/b]
[/COLOR]
[B][COLOR=red]יגאל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר את שלגון לפוכדור שלו ומורה לצ'ימצ'אר להשתמש בלהביור .מגמרוטאר מתחמק אך הוא נפגע מתותח הידרו ואתה מבין שפליפר עשה זאת .אתה שמח שפליפר עוזר לך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "צא טרטוויג תופס אותו בעזרת בשוטי גפן והשתמש בדחיפה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;690235][B][COLOR="Cyan"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי:
איוי וארון מאמינים שיכולים להביס את בידריל אז הם מנסים אותו מהלך מקודם.איוי עולה על ארון וארון מניף את איוי לאויר .בידריל לא מספיק להגיב ונפגע מהתקפה מהירה של איוי. אך הוא משיב בעוד עוקץ רעל על איוי וארון
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
איך ארון נפגע מזה?הוא סוג מתכת עוקץ רעל לא אמור להשפיע עליו.
___
קדימה ארון !
עכשיו אתה על איוי וראשייה!
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה אומר בנחישות"צ'ימצ'אר להביור" צ'ימצ'אר גם הוא נחוש להביס את מגמרוטאר אז הוא משתמש בלהביור הכי חזקשהוא יכול להשתמש על מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק ונפגע מהלהביור בפניו.אתם שועימים פיצוץ אדיר שבא מכייון ימין איפה שמיל נמצאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג מהפוכדור שלו.טרטויג שמח מכיון שזה הקרבה1 שלו.טרטויג מיד מקשיב לך ומשתמש בשוטי גפן.ספירו רואה שהוא הולך להיפגע ולכן הוא מנקר את השוטים של טרטויג.טרטויג מנסה דחיפה אך ספירו עף לאויר מתחמק מהדחיפה של טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איוי וארון נחושים להביס את בידריל.ארון עולה על איוי ואיוי מניף את ארון בכל הכח שנשאר לו.ארון מהר משתמש בראשיה הכי חזקה שלו כאשר הוא באוויר.בידרילשם לב לזה ותוקף בעוקץ רעל אך זה לא משפיע על ארון.בידריל נפגע מהראשיה ונופל על האדמה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;690754][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה אומר בנחישות"צ'ימצ'אר להביור" צ'ימצ'אר גם הוא נחוש להביס את מגמרוטאר אז הוא משתמש בלהביור הכי חזקשהוא יכול להשתמש על מגמרוטאר.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק ונפגע מהלהביור בפניו.אתם שועימים פיצוץ אדיר שבא מכייון ימין איפה שמיל נמצאת.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר שאנחנו חייבים לגמור את הקרב הזה מהר
תתקוף בלהביור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר מנסה גם הוא לגמור את הקרב מהר אזהוא שוב מנסה להשתמש בלהביור הכי חזק שלו על מגמרוטאר.מגמרוטאר משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד שחוסם את הלהביור ובסוף פגע בצ'ימצ'אר קשה מאוד.לפתע אתה שומע צעקה חזקה מאוד שבא מכיון ימין איפה שמיל נמצאת[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690235][B][COLOR=cyan]תומר:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה חכה מס' שניות ולאחר כמה שניות הדלת נפתחת ואתה רואה שמולך נצבת פרופסור לינה" בוא תומר תיכנס" אתה נכנכס יחד עם הפרופסור למעבדה והפרופסור אומרת" אתה יודע באיזה פוקימון תבחר אם כן תגיד לי איזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אני יודע את פיפלאפ אני רוצה לקחת[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פרופסור לינה אומרת לך" בחירה מצוינת כפיפלאפ" אתה רואה שהיא ניגשת אל שולחן ועליו 2 פוכדורים לאחר כמה שניות היא בוחרת פוכדור היא אומרת"הנה הפוכדור של פיפלאפ" נותנת את הפוכדור של פיפלאפ 5 פוכדורים ופוקידע"בהצלחה במסע בחור"*[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690793][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פרופסור לינה אומרת לך" בחירה מצוינת כפיפלאפ" אתה רואה שהיא ניגשת אל שולחן ועליו 2 פוכדורים לאחר כמה שניות היא בוחרת פוכדור היא אומרת"הנה הפוכדור של פיפלאפ" נותנת את הפוכדור של פיפלאפ 5 פוכדורים ופוקידע"בהצלחה במסע בחור"*[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר תודה רבה אם חיוך ויוצא
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה יוצא מן המעבדה בשמחה ושומע את רעש העצים ורואה כמה עצים יש בדרך 1.לפתע אתה רואה איפום שזורק לעברך אבנים והוא נההנה לזרוק עליך אבנים [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690801][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יוצא מן המעבדה בשמחה ושומע את רעש העצים ורואה כמה עצים יש בדרך 1.לפתע אתה רואה איפום שזורק לעברך אבנים והוא נההנה לזרוק עליך אבנים [/COLOR][/B][/quote]
אני מוציא את פיפלפ ואומר לא להישתמש בבועות אל איפום
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פיפלאפ והוא מיד משתמש בבועות. איפום רואה שהוא מותקף על ידי פיפלאפ אז הוא זורק את האבנים על הבעותו והבועות מתנפצות אחת אחת על ידי האבנים שאיפום זורק[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690809][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פיפלאפ והוא מיד משתמש בבועות. איפום רואה שהוא מותקף על ידי פיפלאפ אז הוא זורק את האבנים על הבעותו והבועות מתנפצות אחת אחת על ידי האבנים שאיפום זורק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ להישתמש בניקור
-
[quote=Eustass Kid;690754][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את טרטויג מהפוכדור שלו.טרטויג שמח מכיון שזה הקרבה1 שלו.טרטויג מיד מקשיב לך ומשתמש בשוטי גפן.ספירו רואה שהוא הולך להיפגע ולכן הוא מנקר את השוטים של טרטויג.טרטויג מנסה דחיפה אך ספירו עף לאויר מתחמק מהדחיפה של טרטויג[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בעץ כדי לעלות למעלה ואז השתמש בנשיכה על ספירו" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פילפאפ משתמש בניקור ואיפום נפגע מזה.פילאפ משתמש שוב בניקור הפעם איפום בורח על העצים ומסתתר שם אתם לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לעלות על עץ ואז משתמש בנשיכה חזקה שפוגעת בספירו.ספירו מתאוש מהתקפה ומשתמש ברוח חקה שמעיפה את טרטויג אליך.טרטויג נפגע[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690827][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילפאפ משתמש בניקור ואיפום נפגע מזה.פילאפ משתמש שוב בניקור הפעם איפום בורח על העצים ומסתתר שם אתם לא רואים אותו[/COLOR][/B][/quote]
אז אני ימשיך בדרך
-
[quote=Eustass Kid;690827][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לעלות על עץ ואז משתמש בנשיכה חזקה שפוגעת בספירו.ספירו מתאוש מהתקפה ומשתמש ברוח חקה שמעיפה את טרטויג אליך.טרטויג נפגע[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג, אתה בסדר?" אני שואל בלחץ.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה ממשיך בדרך לעבר איפום ופילאפ הולך אחריך.לפתע אתם מותקפים על ידי אותם אבנים שהותקפת מקודם.אתה מבין שאיפום נמצא בין אחד העצים שמולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג עונה לך"טרטו טרטו" אתה מבין שהוא רוצה להביס את הספירו המעצבן הזה.ספירו לא מחכה שתתקיפו אז הוא לעברכםבמתקפת ניקור שהוא נחוש לפגוע בכם וללמד אותכם לקח[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690834][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך בדרך לעבר איפום ופילאפ הולך אחריך.לפתע אתם מותקפים על ידי אותם אבנים שהותקפת מקודם.אתה מבין שאיפום נמצא בין אחד העצים שמולך[/COLOR][/B][/quote]
אי אומר לפיפלאפ להישתמש בבועות על כל העצים שלידינו
-
[quote=Eustass Kid;690834][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג עונה לך"טרטו טרטו" אתה מבין שהוא רוצה להביס את הספירו המעצבן הזה.ספירו לא מחכה שתתקיפו אז הוא לעברכםבמתקפת ניקור שהוא נחוש לפגוע בכם וללמד אותכם לקח[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ותופס את ספירו ואז תשתמש בנשיכה" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג טופס את ספירו בעזרת שוטי גפן ואז מניף אוו בואיכדי לבלב אותו ואז טרטויג מניח את ספירו ותוקף אותו בנשיכה קטלנית.ספירו נפגע קשה אך הוא משתמש בניקור [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690841][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
אני אומר לפיפלאפ להישתמש בדחיפה אל איפום
-
[quote=Eustass Kid;690841][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג טופס את ספירו בעזרת שוטי גפן ואז מניף אוו בואיכדי לבלב אותו ואז טרטויג מניח את ספירו ותוקף אותו בנשיכה קטלנית.ספירו נפגע קשה אך הוא משתמש בניקור [/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג התחמק מהניקור של ספירו והשתמש בנשיכה עליו" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ מנסה דחיפה אך הוא לא מגיע אל איפום.איפום נמצא על צמרת העץ וזה גבוה בשביל פיפלאפ.איפום מחליט להשתמש בזריזות הכי חזקה שלו על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה להתחמק מהניקור של ספירואך הוא לא מצליח ונפגע מהניקור.טרטויג מתאושש מהר ומשתמש בנשיכה הכי חזקה שלו על ספירו.ספירונ לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690853][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מנסה דחיפה אך הוא לא מגיע אל איפום.איפום נמצא על צמרת העץ וזה גבוה בשביל פיפלאפ.איפום מחליט להשתמש בזריזות הכי חזקה שלו על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מנסה להתחמק מהניקור של ספירואך הוא לא מצליח ונפגע מהניקור.טרטויג מתאושש מהר ומשתמש בנשיכה הכי חזקה שלו על ספירו.ספירונ לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה.[/COLOR][/B][/quote]
"צא פוכדור" אני אומר.