-
[QUOTE=YoRt3m;1192763]מאוד עצוב לראות אנשים שפרשו ונשארים עדיין בפורום אומרים לאנשים אחרים 'לא טוב לך אתה יכול ללכת' :punch:[/QUOTE]
חחחחחחחחח עצוב כמה שהמשפט שאמרת עכשיו מצחיק אותי
יונתן-כן גם אתה פרשת כאילו.. יאללה אני פותח קבוצה.. קבוצת הפורשים
רותם אל תדאג אנחנו לא מסיתים משתמשים לפרוש אנחנו בסה''כ מעריצים את האוטו פורש(או פורשה חחח)
מי איתי?
-
[QUOTE=LordAbizi;1192769]ריאות..? האם זה קוד בסגנון "משוואה דיפרנציאלית"? או שזה מושג אמיתי שאני לא מבין מהעדר ההבנה הכללי שלי אודות העולם האמיתי והמשמעמם?[/QUOTE]
המשוואה הזאת זה על מה שנל שקד עומר ועוד כמה קיבלו אזהרות נכון?
-
[QUOTE=Krauser;1192773]חחחחחחחחח עצוב כמה שהמשפט שאמרת עכשיו מצחיק אותי
יונתן-כן גם אתה פרשת כאילו.. יאללה אני פותח קבוצה.. קבוצת הפורשים
רותם אל תדאג אנחנו לא מסיתים משתמשים לפרוש אנחנו בסה''כ מעריצים את האוטו פורש(או פורשה חחח)
מי איתי?[/QUOTE]
אני לא פרשתי אבל אני מגיב בחת"מ ובנו"ד בדיוק כמוך אז תכל'ס מבחינתך זה כמו שפרשתי?
-
[quote=7;1192774]המשוואה הזאת זה על מה שנל שקד עומר ועוד כמה קיבלו אזהרות נכון?[/quote]
כנראה, אני לא הייתי כאן באותה העת, אבל אכן הצעתי להשתמש במשוואה דיפרנציאלית כקוד.
-
[QUOTE=scizor-x;1192775]אני לא פרשתי אבל אני מגיב בחת"מ ובנו"ד בדיוק כמוך אז תכל'ס מבחינתך זה כמו שפרשתי?[/QUOTE]
כן
אז אתה מצטרף לקבוצת הפורש?
-
-
[QUOTE=scizor-x;1192772]אני כבר עושה מרתון... נהנית מהנשיקה?[/QUOTE]
מאוד :)
[QUOTE=LordAbizi;1192769]ריאות..? האם זה קוד בסגנון "משוואה דיפרנציאלית"? או שזה מושג אמיתי שאני לא מבין מהעדר ההבנה הכללי שלי אודות העולם האמיתי והמשמעמם?[/QUOTE]
זה קוד שקושר למבנה של גוף האדם ומה שמקדימה לריאות.
-
אין דבר כזה פרשתי אבל אני רק בנו"ד! יש או פורש או פעיל!
דוגמה לפורש:היטמן
פעיל:אני.
זה כמו שבן אדם ימות אבל עדיין יהיה מסוגל לאכול ולשתות!
-
[quote=Machine X;1192782]מאוד :)
זה קוד שקושר למבנה של גוף האדם ומה שמקדימה לריאות.[/quote]
אהא, כצפוי.
@the robot
במובן מסויים, כל בני האדם מתים. אבל אין זמן לדיון הזה עכשיו, אני צריך ללכת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1192776]כנראה, אני לא הייתי כאן באותה העת, אבל אכן הצעתי להשתמש במשוואה דיפרנציאלית כקוד.[/QUOTE]
אני לקחתי חלק בשיחה אבל לא קיבלתי אזהרות..
נל סיפרה לי על המשוואה וזה הרגיש לי שקר
אבל זה נכון
-
[QUOTE=LordAbizi;1192786]אהא, כצפוי.[/QUOTE]
צודק,זה באמת צפוי.
-
חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.
-
-
אני רוצה לנהל את חת"מ אבל בחיים לא יתנו לי...
חשבתי על פנאי והומור אבל במילא לא נכנסים...
אין ממש פורום שאני רוצה לנהל חוץ מדיבורים ואקטואליה אבל ארווין לא מרשה לי לפתוח מגזין :(
סתכלו מה יש בספוילר בחתימה שלי :)
-
[QUOTE=YoRt3m;1192790]חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.[/QUOTE]
אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.
-
על 2 פרוקיטים לא תקבל ניהול....
-
[QUOTE=the robot;1192784]אין דבר כזה פרשתי אבל אני רק בנו"ד! יש או פורש או פעיל!
דוגמה לפורש:היטמן
פעיל:אני.
זה כמו שבן אדם ימות אבל עדיין יהיה מסוגל לאכול ולשתות![/QUOTE]
שמע דניאל יש 2 עובדות
1)פרשתי
2)אני יודע אם פרשתי או לא ואני פרשתי חלאס.
-
[QUOTE=Machine X;1192793]אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.[/QUOTE]
שים לב שביקשת ניהול ישר אחרי שפתחת את הפרוייקט. שלא נדבר על זה שכתבת טופס לא מושקע בכלל.
"למה מגיע לך להיות מנהל? כי אני משקיע ואוהב את הפורום". זה לא בדיוק משו משכנע.
-
[QUOTE=YoRt3m;1192790]חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.[/QUOTE]
אני משקיע במשחקים כללים...
-
[QUOTE=Machine X;1192793]אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.[/QUOTE]
O_O
אתה צריך להמשיך!
לי הודיעו אחרי חודש..
-
[QUOTE=scizor-x;1192796]על 2 פרוקיטים לא תקבל ניהול....[/QUOTE]
חוץ מזה שאני משקיע שם באופן קבוע. פשוט תסתכל בפורום.
-
[QUOTE=YoRt3m;1192798]שים לב שביקשת ניהול ישר אחרי שפתחת את הפרוייקט. שלא נדבר על זה שכתבת טופס לא מושקע בכלל.
"למה מגיע לך להיות מנהל? כי אני משקיע ואוהב את הפורום". זה לא בדיוק משו משכנע.[/QUOTE]
שמתי לב שזאת פעם שנייה שאתה מפרסם דברים שכותבים לך בפרטית
לא עדיף שלא תכתוב מה כותבים לך בפרטי בכל זאת,זה ה"פ
-
אני רוצה לנהל א דיבורים ואקטואליה. מה אני כבר יכול לעשות בישביל זה?
-
[QUOTE=scizor-x;1192806]אני רוצה לנהל א דיבורים ואקטואליה. מה אני כבר יכול לעשות בישביל זה?[/QUOTE]
לנסות סוף סוף לפתח את חלק האקטואליה.. מה שאף אחד מהמנהלים הקודמים לא הצליח,גם לא אני פעמיים
-
[QUOTE=Krauser;1192808]לנסות סוף סוף לפתח את חלק האקטואליה.. מה שאף אחד מהמנהלים הקודמים לא הצליח,גם לא אני פעמיים[/QUOTE]
סתם שאלה את הייתה פקח?
-
[QUOTE=YoRt3m;1192798]שים לב שביקשת ניהול ישר אחרי שפתחת את הפרוייקט. שלא נדבר על זה שכתבת טופס לא מושקע בכלל.
"למה מגיע לך להיות מנהל? כי אני משקיע ואוהב את הפורום". זה לא בדיוק משו משכנע.[/QUOTE]
מה אני כבר יכול לכתוב?
-
לפתח את האקטואליה? לא נראה לי שזה מה שהפורום צריך. עוד משהו שמשתמשים יגיבו על אוטומט. אני רוצה לעשות עיתון כמו של ארווין אבל הוא אומר שהוא מחזיר אותו בקרוב אבל הוא פשוט לא עושה את זה.
-
די כבר לחשוב שאם אתם פותחים פרוייקט אחד בפורום אז מגיע לכם פתאום לנהל אותו
בשביל להיות מנהל פורום, ותקן אותי אם אני טועה רותם, לא רק צריך ליצור פרוייקטים, אלא ליצור אותם ולגרום למשתמשים אחרים לקבל מודעות על הפורום הזה, ולנסות לעניין אותם.
אתם רואים שפורום אחד מצליח והפורום שאתם רוצים לנהל לא? תנסו לעשות פרוייקט משולב בין הפורומים, ככה אולי זה יגרום ליותר עניין לפורום המוזנח.
קודם תוכיחו באמת שמגיע לכם, אחרי זה תבקשו.
רותם בגלל זה לדעתי אתה נותן ניהול פורום יותר מידי "בקלות", אבל זו רק דעתי.
-
האווירה פה בפורום מתוחה לפעמים!
-
[quote=7;1192809]סתם שאלה את הייתה פקח?[/quote]
כן.. פעמיים
-
[QUOTE=scizor-x;1192812]לפתח את האקטואליה? לא נראה לי שזה מה שהפורום צריך. עוד משהו שמשתמשים יגיבו על אוטומט. אני רוצה לעשות עיתון כמו של ארווין אבל הוא אומר שהוא מחזיר אותו בקרוב אבל הוא פשוט לא עושה את זה.[/QUOTE]
תעשה עיתון מתחרה XD
-
אפשר להחזיר את מעדכן הסיקורים לפורום אנימה?
-
פתאום קלטתי משהו. כל הפקחים ירוקים-הפקח הירוק (גרין לנטרן)
אני אשאל את דניס לגבי עיתון מתחרה.
-
-
[QUOTE=scizor-x;1192818]פתאום קלטתי משהו. כל הפקחים ירוקים-הפקח הירוק (גרין לנטרן)
אני אשאל את דניס.[/QUOTE]
אני פעם שמתי סמל אישי של הפקח הירוק...
-
[QUOTE=Krauser;1192819]יונתן המרתון נגמר? :o[/QUOTE]
כן,סורי.
-
[QUOTE=Pooh;1192813]די כבר לחשוב שאם אתם פותחים פרוייקט אחד בפורום אז מגיע לכם פתאום לנהל אותו
בשביל להיות מנהל פורום, ותקן אותי אם אני טועה רותם, לא רק צריך ליצור פרוייקטים, אלא ליצור אותם ולגרום למשתמשים אחרים לקבל מודעות על הפורום הזה, ולנסות לעניין אותם.
אתם רואים שפורום אחד מצליח והפורום שאתם רוצים לנהל לא? תנסו לעשות פרוייקט משולב בין הפורומים, ככה אולי זה יגרום ליותר עניין לפורום המוזנח.
קודם תוכיחו באמת שמגיע לכם, אחרי זה תבקשו.
רותם בגלל זה לדעתי אתה נותן ניהול פורום יותר מידי "בקלות", אבל זו רק דעתי.[/QUOTE]
עם מה כבר אני יכול לעשות פרויקט עם מוזיקה? מוזיקה זה תחום שלא קשור כמעט לשום פורום פה.
-
[QUOTE=scizor-x;1192822]כן,סורי.[/QUOTE]
אוף..
אז תגיב לפחות עוד פעם אחת אני עם איזה 30 תגובות ואני לא בתוך הוגוורטס וכמעט כל השאר כן..
-
לא בא לי להגיב עוד פעם.
עמית,אתה מרשה לי לפתוח עיתון לפורום למרות שארווין מתכוון לפתוח אחד בקרוב?
-