-
ירין
אני אפרט במקומך: אתה מתקרב לגדה, מוציא את המפתח מהאופנוע, גורר את האופנוע לאיפה ששאר האופנועים, ולאחר מכן נכנס לביתן. זה יותר טוב.
"כן... מה אתה רוצה?" שואל אותך איש אחד שנמצא שם. "אה יש לך מפתח אז אני מניח שאתה רוצה להחזיר את הפיקדון".
מקס
איום ונורא, מחר יש לי מבחן שאני אקבל איזה 70 בו, אבל למזלי יש לי עוד 2 מועדים עוד איזה חודשיים בערך. האימה
--
"השתמש במנגנון חיזוי אי-הסתברותי ונחש לאן הוא יזוז!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ. ומשנה את הכיוון שלו לכיוון אקראי לחלוטין שבמקרה יוצא הכיוון שאליו זז ספירו, והוא פוגע בו. ספירו משתמש בניקור ופוגע ברטיקייט. שניהם מתחילים להתעייף מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:35 PM
[b] מקס
איום ונורא, מחר יש לי מבחן שאני אקבל איזה 70 בו, אבל למזלי יש לי עוד 2 מועדים עוד איזה חודשיים בערך. האימה
--
"השתמש במנגנון חיזוי אי-הסתברותי ונחש לאן הוא יזוז!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ. ומשנה את הכיוון שלו לכיוון אקראי לחלוטין שבמקרה יוצא הכיוון שאליו זז ספירו, והוא פוגע בו. ספירו משתמש בניקור ופוגע ברטיקייט. שניהם מתחילים להתעייף מעט. [/b][/quote]
חח למה אתה עדיין לומד? בן כמה אתה?
"ספירו! תשתמש בניקור על רטיקייט ותעוף חזרה למעלה מהר"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:45 PM
[b] תמיר
"בידוף נגח בו עד שיעזוב אותך!" אומר פול מורפי, בידוף נוגח בגיבל, וגיבל שורט את בידוף. נראה שזה מבוי סתום. [/b][/quote]
'שיט.מה אני עושה עכשיו?' אני שואל את עצמי בחשש.
"צא גיבל,קפוץ ושחרר אותו,ומהר תשתמש בזעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 08:35 PM
[b] ירין
אני אפרט במקומך: אתה מתקרב לגדה, מוציא את המפתח מהאופנוע, גורר את האופנוע לאיפה ששאר האופנועים, ולאחר מכן נכנס לביתן. זה יותר טוב.
"כן... מה אתה רוצה?" שואל אותך איש אחד שנמצא שם. "אה יש לך מפתח אז אני מניח שאתה רוצה להחזיר את הפיקדון".
[/b][/quote]
"כן, אבל אני חייב לספר משהו: תשמע כשהתחלתי לנסוע באופנוע ים הסתכלתי אחורה וראיתי 2 אנשים תקפו ויירו באיש שמוכר את האופנוע והם רדפו אחרי.. והפיקדון שלי הוא הפוקדע שלי-שמי ירין" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 10:30 AM
[b] ניתאי
רטיקייט נפגע מהלהביור, ומתחמק מגלגל הלבה.
"מצוין רטיקייט, כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
זה אותו סדר כל הזמן:להביור,נשיכה,גלגל להבה,ניב על וכו',שמישהו מהם כבר יפסיד!
-----------------------
"תתנגש בו עם גלגל להבה ואז להביור מטווח אפס!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 06:44 PM
[b] דודי
דחיפה*
--
רטיקייט וטורטוויג מתנגשים, והנזק גדול יותר על טורטוויג.
"קדימה, עכשיו נשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"עלי טער!"
-
מקס
אני לומד באוניברסיטה הפתוחה ; 15 פחות שבוע
--
ספירו פוגע ברטיקייט, ועף למעלה.
"לעזאזל עם הציפור הקטנה המעצבנת הזאת. רטיקייט ניב על!!" הוא אומר, על סף חירפון (או שזה אני שכמעט מתחרפן? אני מתמזג עם הדמויות במשחק וואוואואוא?!)
תמיר
"התחמק!" אומר פול מורפי, בידוף מנסה לברוח אבל זעם הדרקון פוגע בו "חפיף, השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי.
ירין
"הממ מעניין, טוב קודם כל הפקודע שלך" הוא אומר ומחזיר לך "דבר שני חכה כאן ובוא נבדוק את זה" הוא אומר ומרים טלפון ומתקשר "מעניין אין תגובה, כלומר הוא לא במצב של לענות לטלפון, אז... אני אתקשר עכשיו למשטרה, וכנראה הם יבקשו לתחקר אותך קצת, אז אני צריך דרך למצוא אותך. יש לך רעיונות?"
ניתאי
באמת? טוב, יש לכל אחד רק 3 מתקפות בערך, אז למה אתה מצפה...
--
"רטיקייט, עבור לחבטת גוף!" אומר פול מורפי, רטיקייט משתמש בחבטת גוף ופוגע במגבי, והלהביור פוגע ברטיקייט. רטיקייט מתעייף מעט, אך גם מגבי.
דודי
"ברח מהעלים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח כך שהעלים לא פוגעים בפה שלו, אבל הוא נפגע מחלק מהם, ולבסוף הוא נושך את טורטוויג "כעת חבטת גוף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 09:42 PM
[b] דודי
"ברח מהעלים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח כך שהעלים לא פוגעים בפה שלו, אבל הוא נפגע מחלק מהם, ולבסוף הוא נושך את טורטוויג "כעת חבטת גוף!" [/b][/quote]
"איך אני אמור לנצח ככה! עלי טער שוב!"
-
[b]
ירין
"הממ מעניין, טוב קודם כל הפקודע שלך" הוא אומר ומחזיר לך "דבר שני חכה כאן ובוא נבדוק את זה" הוא אומר ומרים טלפון ומתקשר "מעניין אין תגובה, כלומר הוא לא במצב של לענות לטלפון, אז... אני אתקשר עכשיו למשטרה, וכנראה הם יבקשו לתחקר אותך קצת, אז אני צריך דרך למצוא אותך. יש לך רעיונות?"
[/b][/quote]
"יש לי מספר פלפון, קח-0273-454-321" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 10:42 PM
[b]
תמיר
"התחמק!" אומר פול מורפי, בידוף מנסה לברוח אבל זעם הדרקון פוגע בו "חפיף, השתמש בחבטת ראש!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
יש לך מבחן מחר?ואתה עוד טורח להגיב לנו?
כדאי שתרוץ ותתחיל ללמוד...
--------------------------------------------
"תשתמש בטפרי דרקון כשהוא מתקרב אליך וככה תמנע את המתקפה שלו!"
-
[b] מקס
אני לומד באוניברסיטה הפתוחה ; 15 פחות שבוע
--
ספירו פוגע ברטיקייט, ועף למעלה.
"לעזאזל עם הציפור הקטנה המעצבנת הזאת. רטיקייט ניב על!!" הוא אומר, על סף חירפון (או שזה אני שכמעט מתחרפן? אני מתמזג עם הדמויות במשחק וואוואואוא?!)
[/b][/quote]
חח לך לישוןXDD
"ספירו, תתחמק ותשתמש בניקור כל פעם כדי לעייף אותו"
-
דודי
"אני לא יודע, אני לא אמור לאמר לך" אומר פול מורפי. טורטוויג פוגע עם עלי הטער, ומתחמק מחבטת הגוף "ארר. השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
"אוקיי רשמתי, אני עכשיו קורא למשטרה, אם הם מתקשרים אליך תעשמה שאתה רוצה, ביי בינתיים" הוא אומר ומרים טלפון.
תמיר
יש לי מבחן עוד 8 שעות ואני טורח להגיב לכם, מה אתה אומר על זה?! וחוץ מזה אין מה ללמוד, זה לא יעזור. הקסם נמצא במקום אחר
--
גיבל משתמש בטפרי הדרקון ועוצר את בידוף. בידוף מנסה לפרוץ קדימה אך נכשל
"לא משנה, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי, ובידוף קופץ ונושך את גיבל.
מקס
תודה על ההצעה.
--
רטיקייט וספירו מנהלים כבר התחמקויות כבד, עד שלבסוף רטיקייט פוגע בספירו בניב על.
"מצוין, כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 08:05 AM
[b] דודי
"אני לא יודע, אני לא אמור לאמר לך" אומר פול מורפי. טורטוויג פוגע עם עלי הטער, ומתחמק מחבטת הגוף "ארר. השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"כלי טעער ואז נשיכה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 09:05 AM
[b]
תמיר
יש לי מבחן עוד 8 שעות ואני טורח להגיב לכם, מה אתה אומר על זה?! וחוץ מזה אין מה ללמוד, זה לא יעזור. הקסם נמצא במקום אחר
--
גיבל משתמש בטפרי הדרקון ועוצר את בידוף. בידוף מנסה לפרוץ קדימה אך נכשל
"לא משנה, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי, ובידוף קופץ ונושך את גיבל. [/b][/quote]
"תשתמש בטופרי דרקון עם היד השניה ותפגע בו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 08:05 AM
[b]
ירין
"אוקיי רשמתי, אני עכשיו קורא למשטרה, אם הם מתקשרים אליך תעשמה שאתה רוצה, ביי בינתיים" הוא אומר ומרים טלפון.
[/b][/quote]
"ביי" אני אומר והולך משם