-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 09:38 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מהבהב, אתה לא מצליח להבהב מחוץ לשוק, אך מהבהב מאחוריי זנקו, הוא רק צוחק צחוק שטני, אתה מנסה לתפוס אותו אך הוא גם נעלם בהיבהוב, אתה יוצר כדור אנרגיה, הוא יוצר כדור אש ואתם יורים זה על זה, אך קורה רק פיצוץ גדול.
''יפה יפה ברנדון ומפייר, אני חושב שאתה צריך להיות גם שד עליון.'' הוא אומר ויורה עליך כדור אש.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אתה חושב ככה?" אומר וארה במהירות כדור אנרגיה לכיוון כדור האש שלו.
אשתמש בלטקנזיס כדי להצמיד אותו לאחד הדברים שיש שם (עץ,קיר משהו..) ואז אכין כדור אנרגיה,אנסה לעשות אותו כמה שיותר גדול ואז ארה אותו על זאנקו.
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה מסתובב לך במועדון, אתה לא רואה אף אחד, אך רואה שתי מלצריות של רוני, יפות, עם תחת עסיסי, שפתיים חושניות, חזה מנופח, ממש סקסיות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני לא חושב שלרוני יהיה אכפת ..
אגש אל הבנות החמודות ואגיד " שלום , אני רוצה להזמין משהו אבל זה יהיה קצת בעייתי להגיש לי את זה.."
אני אומר .
-
''בהחלט כן.'' הוא אומר ונראה שהוא נהנה מהקרב.
אתה יורה כדור אנרגיה על כדור האש של זנקו, ונוצר פיצוץ ענק! זנקו מופתע מאוד אבל אומר, ''כדור האש שלי לא מושלם כמו הכדור אש של המקור, אם היה לי כדור אש כמו שלו, לא היית מצליח להתמודד מולי ככה.'' הוא אומר ונעלם בהעלמות ברקים, הוא מופיע מאחורייך ויורה עליך כדור אנרגיה אל הגב, אתה נופל על הברכיים בכאבים.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
''אה באמת, אז תגיד מה אתה רוצה שנגיש לך....'' אומרת הראשונה ומלטפת את פנייך בחושניות.[/b][/color][/SIZE]
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה צועד אל הדלת ופותח אותה, אתה מתמתח ומחייך, ישנת מצויין.
אתה הולך אל הדואר, אך אין שום מכתב או משהו חדש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחזור אל הבית ואראה משהו בטלויזיה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 10:14 PM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
''בהחלט כן.'' הוא אומר ונראה שהוא נהנה מהקרב.
אתה יורה כדור אנרגיה על כדור האש של זנקו, ונוצר פיצוץ ענק! זנקו מופתע מאוד אבל אומר, ''כדור האש שלי לא מושלם כמו הכדור אש של המקור, אם היה לי כדור אש כמו שלו, לא היית מצליח להתמודד מולי ככה.'' הוא אומר ונעלם בהעלמות ברקים, הוא מופיע מאחורייך ויורה עליך כדור אנרגיה אל הגב, אתה נופל על הברכיים בכאבים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'לאזעאל איתו' אחשוב לי בזמן שאני נאבק בכאב.
"זה כל מה שיש לזאנקו השד מהרמה העליונה?" אומר ואגחח עליו.
אשמור את הכאב שלי בפנים ואנסה לגרום לו להתעצבן,עם הוא יהיה עצבני אני אוכל להוביל מהלכים בצורה נכונה וחכמה והוא סתם יתחיל לתקוף אותי בלי מחשבה.
אני אקום וארה לכיוונו כדור אנרגיה,אחר כך אהבהב במהירות אל מאחוריו וארה לו כדור אנרגיה על הגב,ככה שהוא לא יספיק בכלל להגן על עצמו משתי המתקפות.
אהבהב במהירות ע"י אחד מהקירות,כדי שלא יוכל להבהב לאחוריי שוב.
אכין לי כדור אנרגיה שיהיה כמה שיותר גדול במידה וכדורי האנרגיה לא יחסלו אותו ארה לו את כדור האנרגיה הענקי שיצרתי לראש.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 10:14 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
''אה באמת, אז תגיד מה אתה רוצה שנגיש לך....'' אומרת הראשונה ומלטפת את פנייך בחושניות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקיי , אז הייתי רוצה שתגישו לי את שתיכן עם חזיות של פליי-בוי על מזרון רך וגדול ."
מחכה קצת ומקווה לתגובה חיובית "זה אפשרי ?" אני שואל .
-
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה חוזר הביתה בשיעמום, אתה מדליק את הטלוויזיה ורואה משחק כדורגל בטלוויזיה, אתה נהנה ומסתכל בציפייה, המשחק הוא בין ברצלונה לבין מילאן (:[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל לעצבן אותו, הכאב בגב לא חדל מלהפסיק, כואב לך יותר ויותר ואתה נזכר במה שליאו אמר לך.
אתה ממשיך לעצבן אותו, וזנקו אכן מתעצבן.
''חתיכת שד דפוק!!!! אתה חושב שאתה ברמה שלי?!!!!'' הוא אומר ויורה עליך המון כדורי אנרגיה, אתה נפצע אנושות ומהבהב משם למקום בשוק, אתה שומע הד של הקול שלו, ''חתיכת נמושה!!! אתה לא תברח מפה או ממני!!!!'' הוא אומר, אתה נלחץ.[/b][/color][/SIZE]
''ברור.'' הן אומרות ומחייכות בחושניות, אתם נשכבים על מזרון ועושים את זה, אתה ממש נהנה ואתם מסיימים בכיף.
הן מתלבשות ומנפנפות לך לשלום, אתה מתלבש גם ואתה כבר לא רואה אותן.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 11:01 PM
[b]
אתה מתחיל לעצבן אותו, הכאב בגב לא חדל מלהפסיק, כואב לך יותר ויותר ואתה נזכר במה שליאו אמר לך.
אתה ממשיך לעצבן אותו, וזנקו אכן מתעצבן.
''חתיכת שד דפוק!!!! אתה חושב שאתה ברמה שלי?!!!!'' הוא אומר ויורה עליך המון כדורי אנרגיה, אתה נפצע אנושות ומהבהב משם למקום בשוק, אתה שומע הד של הקול שלו, ''חתיכת נמושה!!! אתה לא תברח מפה או ממני!!!!'' הוא אומר, אתה נלחץ.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אחפש לי פינה נוחה ואנוח לי בה מספר שניות.
אנסה להתאושש מהפציעות וכשארגיש מוכן,אהבהב אל החנויות בשוק עד שאמצא חנות עם בגדים אחרים או חנות שיש בה מסכה,ואגנוב אותם ואהבהב במהירות לחנות אחרת.
אחפש בחנות הזו מקום מסתור ומהר אחליף את בגדי,ובמידה ולא אמצא בגדים או מסכה פשוט אחפש לי מקום מסתור באחת החנויות ואתחבא שם.
-
[b]
''ברור.'' הן אומרות ומחייכות בחושניות, אתם נשכבים על מזרון ועושים את זה, אתה ממש נהנה ואתם מסיימים בכיף.
הן מתלבשות ומנפנפות לך לשלום, אתה מתלבש גם ואתה כבר לא רואה אותן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני יוצא מהחדר מאושר וניגש לרוני וליאו "מתי כבר נחסל איזה שד בעצמו ? בלי עזרה של מישהו ?" .
-
אתה מהבהב בכל החנויות, אך לא מוצא תחפושות.
זנקו קולט אותך בהיבהובים, ושולח עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחמק במהירות וחושש לחייך.
לפתע, נשמע קול עצום בשוק, אתה מזהה את המקור!!!!! ''זנקו, החוזה, תחזרו לעולם התחתון..'' הוא אומר, זנקו עונה, ''אבל......'' המקור קוטע אותו, ''עכשיו!!!'' הוא אומר וזנקו והחוזה נעלמים, הפתח ליציאה מן השוק חזר.[/b][/color][/SIZE]
אתה קם מאושר, ומגלה ששתי המלצריות חזרו.
''היי, החלטנו שאנחנו רוצות עוד סיבוב....'' הן אומרות ומתפשטות, עומד לך באופן רציני, אתה ממש נדלק עליהן.[/b][/color][/SIZE]
-
אתה חוזר הביתה בשיעמום, אתה מדליק את הטלוויזיה ורואה משחק כדורגל בטלוויזיה, אתה נהנה ומסתכל בציפייה, המשחק הוא בין ברצלונה לבין מילאן (:[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
למה לא ריאל?
~~~~~~~~
אני אראה את המשחק עד הסוף
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 07:02 PM
[b]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מתחיל לספר לו את הסיפור, אחריי שאתה מספר לו שהלחש לא עבד, הוא אומר, ''אז איך לעזאזאל השמדת את השד?'' בהבעה של התפלאות.
אתה מספר לו שהוא פתאום התפוצץ, וליאו לא מבין מה אתה מנסה להסביר לו, ''מה זאת אומרת התפוצץ? הוא לא יכול סתם ככה להתפוצץ, מישהו היה שם והשמיד אותו? מה קרה שם רוני?'' הוא אומר ומסתכל עליך באופן משונה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"סיפרתי לך הכל" אומר "יכול להיות שהיה עוד שד שהשמיד אותו?"
-
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
ככה (:
---
אתה רואה את כל המשחק עד לסיומו, מילאן משחקת טוב אבל ברצלונה מנצחת אותה 2-1.
אתה משתעמם ולא יודע מה לעשות.[/b][/color][/SIZE]
ליאו נעלם לשניה, ומביא את סטיב, סטיב יוצא מן החדר והוא שוב מקשיב לך.
אתה אומר לו שאולי שד אחר השמיד אותו, אך ליאו מהנהן בשלילה, ''אין סיכוי, השד הזה היה מוערץ בעולם התחתון, והוא היה ממש חזק.'' הוא אומר ואז מוסיף, ''יכול להיות שאיכשהו אתה ניצחת אותו ולא שמת לב?'' הוא אומר ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 9 2010, 03:49 PM
ככה (:
---
אתה רואה את כל המשחק עד לסיומו, מילאן משחקת טוב אבל ברצלונה מנצחת אותה 2-1.
אתה משתעמם ולא יודע מה לעשות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
לאאאאאאאאא למה ברסה ?!!?!?!?!?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הלך לישון שוב
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 9 2010, 03:49 PM
[b]
ליאו נעלם לשניה, ומביא את סטיב, סטיב יוצא מן החדר והוא שוב מקשיב לך.
אתה אומר לו שאולי שד אחר השמיד אותו, אך ליאו מהנהן בשלילה, ''אין סיכוי, השד הזה היה מוערץ בעולם התחתון, והוא היה ממש חזק.'' הוא אומר ואז מוסיף, ''יכול להיות שאיכשהו אתה ניצחת אותו ולא שמת לב?'' הוא אומר ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לא יודע" ואמר בבילבול "ניסתי להקפיא את הכדור אנרגיה שהוא שיחרר עליי ואז הוא היתפוצץ"