-
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=RoyalBlue]היא נראית מבולבלת אבל היא לא מוחה כשאתה גורר אותה החוצה. אתם מתקרבים אל איזור הפיגוע. עשרות שוטרים כבר הציבו מחסומים, וקהל רב מפריד בינכם. ליסה מתעשתת ומוציאה את התג שלה. "זוזו, סתלקו, תנו לעבור." היא מסננת בין הקהל עד שאתם מגיעים למחסום ונחשפים למראה. בור בצורת חצי כדור בקוטר של 400 מטר לפחות נפער ברצפה. פצועים והרוגים רבים נמצאים באיזור, ומפונים ע"י המשטרה ושירותי העזרה הראשונה. אישה מבוגרת עם דם על כל פניה בוכה בכי תמרורים על גופה של ילד קטן. ליסה מכניסה אתכם מעבר למחסום, והולכת אל אחד השוטרים, בחור שמן במיוחד. "סומו." היא אומרת. "ליסה?" הוא מופתע. "איך הגעת לכאן כל כך מהר?"
"היה לי דיווח פנימי על פיגוע שיתרחש כאן, אבל אף אחד לא רצה להקשיב לי." היא אומרת לו. הוא בוחן אותך. "מי אתה?[/COLOR]"[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;599635][COLOR=royalblue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=royalblue]היא נראית מבולבלת אבל היא לא מוחה כשאתה גורר אותה החוצה. אתם מתקרבים אל איזור הפיגוע. עשרות שוטרים כבר הציבו מחסומים, וקהל רב מפריד בינכם. ליסה מתעשתת ומוציאה את התג שלה. "זוזו, סתלקו, תנו לעבור." היא מסננת בין הקהל עד שאתם מגיעים למחסום ונחשפים למראה. בור בצורת חצי כדור בקוטר של 400 מטר לפחות נפער ברצפה. פצועים והרוגים רבים נמצאים באיזור, ומפונים ע"י המשטרה ושירותי העזרה הראשונה. אישה מבוגרת עם דם על כל פניה בוכה בכי תמרורים על גופה של ילד קטן. ליסה מכניסה אתכם מעבר למחסום, והולכת אל אחד השוטרים, בחור שמן במיוחד. "סומו." היא אומרת. "ליסה?" הוא מופתע. "איך הגעת לכאן כל כך מהר?" [/COLOR]
[COLOR=royalblue]"היה לי דיווח פנימי על פיגוע שיתרחש כאן, אבל אף אחד לא רצה להקשיב לי." היא אומרת לו. הוא בוחן אותך. "מי אתה?[/COLOR]"[/spoiler][/quote]
"אני ידיד של ליסה, הסעתי אותה לכאן, שמי אריאל" אומר לו ואושיט ידי ללחיצה.
"אז יש לכם השערה כלשהי מי עשה זאת?" אשאל.
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599527][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"כן, אבל אתה יודע שההורים שלי עשירים, אז הם משכו קצת בחוטים...." הוא אומר. "בכל מקרה, נולדה לי בת, אלכס, וזמן מה הכל היה בסדר. יום אחד אני חוזר הביתה מוקדם ו..."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"ג'ייקוב הרג אותה "אומר ....
[/SPOILER]
-
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=RoyalBlue][B]הוא לוחץ לך את היד אבל מחייך אל ליסה. "יש לך עכשיו ידידים, וונג?" היא לא עונה לו, רק מראה לו אצבע משולשת, תופסת לך ביד וגוררת אותך למקום אחר. "אדיוט." היא אומרת בשקט. היא הולכת לאחד הפרמדיקים בשטח שמטפל בפצוע. "אתה רוצה לשאול אותו כמה שאלות?" היא אומרת בלי להסתכל לכיוון שלך.[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]"הוא הרג את שתיהן. ומהדם שלהן הוא רשם לי משהו בשפה לא ברורה על הקיר."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;599644][COLOR=royalblue][B]אריאל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=royalblue][B]הוא לוחץ לך את היד אבל מחייך אל ליסה. "יש לך עכשיו ידידים, וונג?" היא לא עונה לו, רק מראה לו אצבע משולשת, תופסת לך ביד וגוררת אותך למקום אחר. "אדיוט." היא אומרת בשקט. היא הולכת לאחד הפרמדיקים בשטח שמטפל בפצוע. "אתה רוצה לשאול אותו כמה שאלות?" היא אומרת בלי להסתכל לכיוון שלך.[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"הוא הרג את שתיהן. ומהדם שלהן הוא רשם לי משהו בשפה לא ברורה על הקיר."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"כן יש לי אחת" אומר לה.
"ראיתם במקרה אדם בעל קעקוע ירוק פה בברונקס?" אשאל את המטפלים.
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599644][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"הוא הרג את שתיהן. ומהדם שלהן הוא רשם לי משהו בשפה לא ברורה על הקיר."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"זה במקרה אותו הכתב שהיה רשום בכל המקומות שהוא נילחם בהם ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler] [COLOR=RoyalBlue]השתדל להגיב בספויילר
------------------------
האיש נראה מבולבל. הוא פצוע בפניו וידו נמצאת בזווית לא נכונה לגוף. "היו פה הרבה אנשים כשזה קרה. אחד מהם העיף את השני באוויר בלי לגעת בו! ואז צמחו לו כנפיים והוא כרת לו אותן!" הפרמדיק נראה מודאג. "הוא צריך מנוחה." הוא אומר לכם. "זה הכול?"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לי יש תאוריה אחרת." אומר לך אייס. "אני חושב שהמילה "Infernal" גורמת לנו להפוך מאנשים רגילים לאינפרנלים. לא הייתי בטוח בזה עד שאתה אמרת לי על הפתק שקיבלת."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;599649][COLOR=royalblue]"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לי יש תאוריה אחרת." אומר לך אייס. "אני חושב שהמילה "Infernal" גורמת לנו להפוך מאנשים רגילים לאינפרנלים. לא הייתי בטוח בזה עד שאתה אמרת לי על הפתק שקיבלת."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"אוקי הבנתי"אומר .
"אז איפה האישה שיכולה לעזור לנו ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;599649][B][COLOR=royalblue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler] [COLOR=royalblue]השתדל להגיב בספויילר[/COLOR]
[COLOR=royalblue]------------------------[/COLOR]
[COLOR=royalblue]האיש נראה מבולבל. הוא פצוע בפניו וידו נמצאת בזווית לא נכונה לגוף. "היו פה הרבה אנשים כשזה קרה. אחד מהם העיף את השני באוויר בלי לגעת בו! ואז צמחו לו כנפיים והוא כרת לו אותן!" הפרמדיק נראה מודאג. "הוא צריך מנוחה." הוא אומר לכם. "זה הכול?"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לי יש תאוריה אחרת." אומר לך אייס. "אני חושב שהמילה "Infernal" גורמת לנו להפוך מאנשים רגילים לאינפרנלים. לא הייתי בטוח בזה עד שאתה אמרת לי על הפתק שקיבלת."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]"כן" אמלמל.
'זאת אומרת שהתיאוריה שלי נכונה, ויש לי כוח מיוחד חוץ מהכנפיים' אחשוב לעצמי אלך דקה לצד בעודי מתחמק מכולם כשאהיה לבד אנסה לגלות את הכוח שלי תוך כדי שאני מרכז אנרגיה ומנסה כל מיני אפשריות.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;599483][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][COLOR=Red]סטיב ואריאל-[/COLOR][/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=Purple][COLOR=Red] לצערי האיוונט לא הלך כל כך טוב, אבל לפחות למדתי כמה דברים ובאיוונט הבא אני אשתפר.
--------------------------
אתם מגיעים לברונקס. הרובע גדול מאוד, אבל הפעם אתם לא צריכים לסרוק. מספיק שאתם שומעים בום רציני ממזרח. אריאל נוהג לשם, ואתם רואים עשרות ניידות וכבאיות מסביב לעוד מכתש קטן באמצע הרחוב. יש פצועים רבים שפזורים ברצפה. אריאל מתקדם עם האוטו, ואז אתם מרגישים בום.
האיוונט נגמר!
[COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]אתה מרגיש עכשיו בכאב בראש בנוסף לכאב בגב. אתה פוקח עיניים אבל אתה עדיין מטושטש מידי מכדי להבין מה קורה. לאחר כמה שניות אתה מבין שאתה בתנועה, כי העולם זז, ואתה מרגיש שמישהו אוחז בך מאחור. לאחר כמה שניות אתה מבין. אתה עף באוויר. אתה מסתכל אחורה ורואה שהאדם שמחזיק אותך קירח עם קעקוע ירוק מוזר על כל פניו. אבל הדבר המרשים באמת הוא שכמו לאריאל, גם לו יש כנפיים שהוא עף איתן כרגע... אתם באוויר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[/QUOTE]
אצעק בבהלה "אהההה... מה אתה עווושה ?! מי אתה ומה עשיתי לך מה אתה רוצה ממני ?"
אשאל אותו ואנסה גם אני להוציא כנפיים מגבי .
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"רחוב 65, ברוקלין." אומר לך אייס מהורהר.... "האמת שיש לנו היסטוריה לא נעימה כל כך, לה ולי..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue] כבר שכחת את היד שצמחה לך מחדש או שזה לא נראה לך כמו כוח מיוחד?:sorry:[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen] אתה בועט ושורט אותו, אבל הכנפיים שלך עוד לא התפתחו מספיק בשביל שתוכל להוציא אותן. "אולי מספיק? אני מנסה לעוף ישר!" הוא אומר לך בכעס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;599795]
[B][COLOR=royalblue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue] כבר שכחת את היד שצמחה לך מחדש או שזה לא נראה לך כמו כוח מיוחד?:sorry:[/COLOR][/B][/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]וואלה XD חשבתי שהוא היה אחראי לזה אז יש לי יכולת לשחזר איברים? או שיש גם משהו התקפתי D:
~~~~~~~~~~~~
אסרוק את כל מקום הפיגוע אנסה לגלות את אותו האיש שראיתי באותו הלילה, בעודי בטוח שהוא גם כמוני.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל-[/COLOR][/B][SPOILER] [B][COLOR=RoyalBlue]אין תגובה:sunglasses:
-----------------------
אתה משוטט לאורך זירת ההתרחשות. דם רב עוד יש על האדמה, באיזור מסויים צינור מים נהרס וכעת סילונים של מים ניתזים ממנו, אך אין שום זכר לבחור הקירח והמקועקע.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B]
-
[quote=הראשון מהסוף;599795][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER]][B][COLOR=dimgray]"רחוב 65, ברוקלין." אומר לך אייס מהורהר.... "האמת שיש לנו היסטוריה לא נעימה כל כך, לה ולי..."[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=seagreen].[/COLOR][/B][/quote][/spoiler]
[spoiler]
"מה כבר קרה ?"אשאל
[/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;599611][B][COLOR=Blue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Blue]"...מה.... מה קרה?" היא שואלת מטושטשת.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][spoiler] [B][COLOR=Purple]נניח שיש לך אוטו, אתה עשיר והכול.
------------------------------------
אתה חוזר לאוניברסיטה להביא את המפתחות. בדרך אתה שומע שני אנשים מדברים על משהו שעשו אתמול בלילה.
"אין לך מושג איזה טוב זה, בזירה כולם שווים. כמה אתה באמת יכול לדעת על עצמך, אם מעולם לא היית בקרב?"
"אתה הולך הלילה שוב?" שאל אותו בלחש האיש השני.
"בטח, רק ככה אני יכול להרגיש חי." עונה לו הראשון. הם שמים לב פתאום שאתה מסתכל עליהם. "סתלק." אומר לך אחד מהם.[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
"למה סתלק? אני מאוד מעוניין לדעת על איזה קרב אתם מדברים.." אגיד ואז אראה לו את האגרוף שלי.