-
[B]ניב[/B] -
מאושר ומרוצה אתה מגיע למרכז הפנינה שם האחות ג'וי רושמת אותך לאתגרי המכון של אי הקריסטל ומעניקה לבאלבאזור טיפול רפואי,
לאחר שעה באלבאזור חוזר אלייך מאושר והוא מקפץ סביבך ושניכם מביטים במפת המרכז ואתה רואה שהמרכז מכיל:מרכז פוקימונים, זירת קרב ומדריך מתקפות,
מה תעשה?
[B]רד[/B] -
אתה פונה לכיוון החדר עם מכונת ההחלפות וברגע שאתה פותח את הדלת נכנס בך מאמן צעיר שרץ משם במהירות,
"אני כל-כך מצטער אני כזה מגושם..." הוא אומר לך בבושה ומוסיף:"שמעת לוסיאן מהאליט פור של שינו נמצא כאן והוא מאתגר מאמנים צעירים לקרבות כדי למצוא את האחד שירש את אחד מהפוקימונים הטובים ביותר שלו!",
מה תעשה?
[B]סילבר[/B]*-
אתה מטייל עם הביצה ולפתע עם מתחילה לזהור ותוך מספר שניות היא בוקעת ומתוך האור הלבן והיפה שלה נולד[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/092-m.png[/IMG]זוהר ושובב,
הוא מביט בך בחיוך ומתחיל להתעופף סביבך עד שלפתע הוא נעלם למעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם מפני שהוא הפוקימון השביעי שלך,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604062][B]ניב[/B] -
מאושר ומרוצה אתה מגיע למרכז הפנינה שם האחות ג'וי רושמת אותך לאתגרי המכון של אי הקריסטל ומעניקה לבאלבאזור טיפול רפואי,
לאחר שעה באלבאזור חוזר אלייך מאושר והוא מקפץ סביבך ושניכם מביטים במפת המרכז ואתה רואה שהמרכז מכיל:מרכז פוקימונים, זירת קרב ומדריך מתקפות,
מה תעשה?
[/quote]
"טוב... אני אלך למדריך המתקפות הזה, אחרי זה לזירת הקרב ואז אני אמשיך לדרך 302..." אני ממלמל לעצמי, ומתחיל להתקדם לכיוון מדריך המתקפות.
-
[quote=DButcher;603629][B]חיים[/B] -
קורפיש נכנס לזירה מפוחד מול טורטרה העצום ונראה שהוא מנסה להתאמת עם הפחדים שלו והוא מזנק על ראשו של טורטרה עם פטיש סרטן,
"קדימה שותף נשיכה!" ברנדון אומר וטורטרה תופס את הצבת של קורפיש בפיו ומכשיל את המתקפה שלו ובלי לבזבז זמן קורפיש מפוצץ את הפה של טורטרה עם קרן בועות אדירה וגורם לו נזק עצום,
נראה שעשן עולה מתוך הפה של טורטרה שמנסה להתאושש מההתקפה שהוא חטף, מה תעשה?
"עכשיו קורפיש פטיש סרטן ותגמור אותו"
-
[b]ניב[/b] - [b]טוב קרה פה קטע מוזר שקיבלת את הפרס על פתיחת עמוד 55 שהוא די גדול עלייך אז במקום אני ייתן לך איזה פוקימון שתרצה חוץ מאגדיים בהתפתחות ראשונה[/b]
אתה מבקר את מדריך המתקפות והוא מאבחן את באלבאזור ואומר:"אני מוכרח ללמד אותו להשתמש ביריית חוט ופצצת זרע!",
תוך זמן קצר נראה שבאלבאזור לומד בהצטיינות את שני המתקפות ומתחזק מאוד ואתה מודה למדריך המתקפות ומיד פונה לזירת הקרב,
אתה מגיע לזירה ואתה רואה ארבעה מאמנים צעירים על הרצפה בוכים מבושה ומולם עומד אדם מוזר ושרירי עם זקן שאומר:"אני בלתי מנוצח!" ומתלהב מעצמו,
מה תעשה? [B]באלבאזור למד פצצת זרע ויריית חוט![/B]
[b]חיים[/b] -
קורפיש מנצל את מצבו של טורטרה ומזנק על ראשו עם פטיש סרטן אדיר ומנחית עליו מכה מדהימה שמצליחה להטיח את ראשו בקרקע ולהפיל אותו מרגליו,
ברנדון עומד בקצה הזירה המום ונדהם מהכח שהיה בפטיש הסרטן הזה וקורפיש נראה מלא רוח לחימה ורצון לנצח,
טורטרה מתקשה מאוד לקום בחזרה על רגליו אך לבסוף הוא מצליח להתאושש והוא נראה זועם כלפי קורפיש וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו שאיבת ג'יגה",
טורטרה שולח ענפים עצומים שזוהרים בצבע ירוק ויפה מתוך הסלע שעל גבו לכיוון קורפיש במהירות ומתכונן לפגוע בו,
מה תעשה?
-
[B]חיים[/B] -
קורפיש מנצל את מצבו של טורטרה ומזנק על ראשו עם פטיש סרטן אדיר ומנחית עליו מכה מדהימה שמצליחה להטיח את ראשו בקרקע ולהפיל אותו מרגליו,
ברנדון עומד בקצה הזירה המום ונדהם מהכח שהיה בפטיש הסרטן הזה וקורפיש נראה מלא רוח לחימה ורצון לנצח,
טורטרה מתקשה מאוד לקום בחזרה על רגליו אך לבסוף הוא מצליח להתאושש והוא נראה זועם כלפי קורפיש וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו שאיבת ג'יגה",
טורטרה שולח ענפים עצומים שזוהרים בצבע ירוק ויפה מתוך הסלע שעל גבו לכיוון קורפיש במהירות ומתכונן לפגוע בו,
מה תעשה?[/quote]
"תשלח קרן בועות לרגליים שלו ואז פטיש סרטן"
-
[quote=DButcher;604025]
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל נכנס לזירה ונעמד מול אינפרנייפ ושולח עליו מתקפת מערבולת אדירה "תתחפר!" אומר אש ואינפרנייפ יורד במהירות מתחת לאדמה,
פלוטזל לא מבזבז אף רגע והוא מזנק מעל הבור עם אקדח מים ומציף את אינפרנייפ שחוטף התקפה קטלנית,
מה תעשה?[/quote]
"קדימהה תנל את זה שאינפרנפ בתוך הבור ושתמש באקדח מים וישר סילון אקווה לתוך הבור!" אומר לו
-
[quote=DButcher;604077][B]ניב[/B] - [B]טוב קרה פה קטע מוזר שקיבלת את הפרס על פתיחת עמוד 55 שהוא די גדול עלייך אז במקום אני ייתן לך איזה פוקימון שתרצה חוץ מאגדיים בהתפתחות ראשונה[/B]
אתה מבקר את מדריך המתקפות והוא מאבחן את באלבאזור ואומר:"אני מוכרח ללמד אותו להשתמש ביריית חוט ופצצת זרע!",
תוך זמן קצר נראה שבאלבאזור לומד בהצטיינות את שני המתקפות ומתחזק מאוד ואתה מודה למדריך המתקפות ומיד פונה לזירת הקרב,
אתה מגיע לזירה ואתה רואה ארבעה מאמנים צעירים על הרצפה בוכים מבושה ומולם עומד אדם מוזר ושרירי עם זקן שאומר:"אני בלתי מנוצח!" ומתלהב מעצמו,
מה תעשה? [B]באלבאזור למד פצצת זרע ויריית חוט![/B]
[/quote]
חחח XD. אני אקח את ההתפתחות הראשונה של פלייגון (: (שכחתי את השם...).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'בלתי מנוצח אה?, נראה כבר...' אני חושב בשמחה,
"היי אתה!, מה דעתך לעשות קרב של אחד על אחד?, בוא נראה אם אתה כזה טוב כמו שאתה טוען" אני אומר לו בקול לגלגני.
-
[B]חיים[/B] -
קורפיש יורה קרן בועות אל טורטרה אך לצערו לפני שהוא פוגע הענפים של טורטרה כובלים אותו ומכשילים את ההתקפה שלו,
קורפיש מנסה להמלט מהאחיזה החזקה של טורטרה אך לפני שהוא מרגיש בכלל טורטרה מרוקן אותו מכל טיפת אנרגיה שיש לו והוא מאבד את ההכרה,
השופט מביט בקורפיש ואומר:"קורפיש לא מסוגל להלחם, המנצח הוא ברנדון אדון הר הברקת השמיימי ומנהיג מכון הברקת",
ברנדון מתקרב אלייך וטופח על ראשך ואומר:"לצערי אני לא יכול להגיד שיש לך את מה שצריך כדי לנצח אותי... אני להלחם איתך בקרב חוזר אבל אני גם רוצה שתבטיח לי שלפני שתחזור אתה תתאמן קשה",
הוא מסיים לדבר וניגש לאחד הסלעים שבהר ונוגע בו ולפתע הוא נפתח לדלת מיוחדת במינה והוא נכנס לתוך אחת הגבעות שנמצאת לצד הזירה,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתכונן לשלוח אקדח מים לתוך הבור פעם נוספת ואש אומר:"צא משם ותפגע בו עם מאבק קרוב" ואינפרנייפ מתאושש ומתחמק מאקדח המים,
פלוטזל נח לרגע לאחר שהשתמש באקדח המים ואינפרנייפ מגיע מולו ובמהירות מתחיל להכות אותו בחוזקה ונראה שנגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ לא מפסיק לרגע עם מאבק קרוב עד שפלוטזל בוחר להתעשת על עצמו והוא מכסה את עצמו מים ונכנס באינפרנייפ בחוזקה,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] - [B]יש לך טרפינץ'![/B]
הוא צוחק בקול רם עם צחוקו המטופש ומחייך אלייך ואומר:"אין סיכוי שאני יגיד לאתגר לא! אז קדימה אוניקס!",
הוא אומר וזורק פוקדור מולך והפוקדור נפתח ומתוך הבזק האור שלו מופיע מולך[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/095-m.png[/IMG]עצום ושחצן,
מה תעשה?
-
"אוניקס מה?... פוקימון עשב טוב יטפל בזה בלי קושי. צא בלבאזור!" אני קורא ומשחרר את בלבאזור מהפוכדור,
"תתחיל עם פצצת זרע חזקה ומדוייקת ולאחר מכן תעבור להצלפת גפן!" אני שואג.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך טרפינץ' XD, ביקשתי את ההתחפתחות הראשונה של פלייגון, הדרקון הירוק עם הכנפיים בצורת יהלום O: (שכחתי את השם:sorry:).
-
[quote=DButcher;604199][B]חיים[/B] -
קורפיש יורה קרן בועות אל טורטרה אך לצערו לפני שהוא פוגע הענפים של טורטרה כובלים אותו ומכשילים את ההתקפה שלו,
קורפיש מנסה להמלט מהאחיזה החזקה של טורטרה אך לפני שהוא מרגיש בכלל טורטרה מרוקן אותו מכל טיפת אנרגיה שיש לו והוא מאבד את ההכרה,
השופט מביט בקורפיש ואומר:"קורפיש לא מסוגל להלחם, המנצח הוא ברנדון אדון הר הברקת השמיימי ומנהיג מכון הברקת",
ברנדון מתקרב אלייך וטופח על ראשך ואומר:"לצערי אני לא יכול להגיד שיש לך את מה שצריך כדי לנצח אותי... אני להלחם איתך בקרב חוזר אבל אני גם רוצה שתבטיח לי שלפני שתחזור אתה תתאמן קשה",
הוא מסיים לדבר וניגש לאחד הסלעים שבהר ונוגע בו ולפתע הוא נפתח לדלת מיוחדת במינה והוא נכנס לתוך אחת הגבעות שנמצאת לצד הזירה,
מה תעשה?
[B]
"לא יכול להיות שהפסדתי" אני יוצא עם ג'סי החוצה
[/B]
-
[b]ניב[/b] -
באלבאזור צועד לתוך הזירה מול אוניקס העצום מלא ביטחון והוא לועג לו ומשליח עליו פצצת זרע אדירה שמפוצצת לו את הפרצוף באיזור העיניים והוא ניזוק ועננת עשן מכסה את פניו,
היריב שלך רוטן ואומר:"קדימה אוניקס זנב ברזל!" אוניקס מקשה את הזנב שלו ומניף אותו מול באלבאזור ומתכונן להכות,
באלבאזור שולח את הגפנים שלו אל אוניקס והוא מפגין כח פיזי עצום שהוא מצליח להחזיק את אוניקס ולעצור אותו מלתקוף,
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
אתה וג'סי הולכים מהזירה ועושים הליכה קצרה בהר וג'סי מביט בך ואומר:"תאמין לי שאני יודע למה הוא מסוגל אחרי הכל אני ניצחתי אותו!
אבל גם לברנדון יש נקודות תורפה והם השיטה שלו עצמו לגדל פוקימונים, אתה מבין הפוקימונים שלו כל כך חזקים ויציבים משום שהוא מאמן אותם טוב ועם אהבה!
אם אתה תעשה את אותו הדבר בדיוק אתה תהיה מאמן נהדר לא פחות ויותר מזה אתה תצליח להביס אותו, מה דעתך להתאמן קצת?",
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604199]
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתכונן לשלוח אקדח מים לתוך הבור פעם נוספת ואש אומר:"צא משם ותפגע בו עם מאבק קרוב" ואינפרנייפ מתאושש ומתחמק מאקדח המים,
פלוטזל נח לרגע לאחר שהשתמש באקדח המים ואינפרנייפ מגיע מולו ובמהירות מתחיל להכות אותו בחוזקה ונראה שנגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ לא מפסיק לרגע עם מאבק קרוב עד שפלוטזל בוחר להתעשת על עצמו והוא מכסה את עצמו מים ונכנס באינפרנייפ בחוזקה,
מה תעשה?
[/quote]
"תשתמש מהר בריקוד גשם ואחר כך השתמש בגלישה" אומר לו
-
[B]יואב[/B] -
אתה מחפש מאמנים באיזור ואתה רואה מאמנת שמשחקת עם[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/311-m.png[/IMG]ו[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/312-m.png[/IMG]שלה על שפת האגם,
מה תעשה?
"שלום לך מעניין אותך להלחם נגדי קרב זוגות" אני אומר ומוציא את גרוויל ואת דסקלופס"
-
[B]חיים[/B] -
אתה וג'סי הולכים מהזירה ועושים הליכה קצרה בהר וג'סי מביט בך ואומר:"תאמין לי שאני יודע למה הוא מסוגל אחרי הכל אני ניצחתי אותו!
אבל גם לברנדון יש נקודות תורפה והם השיטה שלו עצמו לגדל פוקימונים, אתה מבין הפוקימונים שלו כל כך חזקים ויציבים משום שהוא מאמן אותם טוב ועם אהבה!
אם אתה תעשה את אותו הדבר בדיוק אתה תהיה מאמן נהדר לא פחות ויותר מזה אתה תצליח להביס אותו, מה דעתך להתאמן קצת?",
מה תעשה?[/quote]
"אתה אומר שאני לא מאמן עם אהבה"אני צועק על ג'סי והולך לחפש לי להתאמן
-
[quote=DButcher;604062][B]סילבר[/B]*-
אתה מטייל עם הביצה ולפתע עם מתחילה לזהור ותוך מספר שניות היא בוקעת ומתוך האור הלבן והיפה שלה נולד[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/092-m.png[/IMG]זוהר ושובב,
הוא מביט בך בחיוך ומתחיל להתעופף סביבך עד שלפתע הוא נעלם למעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם מפני שהוא הפוקימון השביעי שלך,
מה תעשה?[/quote]
אני מחליף אותו בהרקרוס ואז מאמן אותו עם לוקאריו עד שיוכלו להשתמש בכדור צל ועד שגסלי התפתח