-
[QUOTE=monster;655066][B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק לפתע סונב יוצא ומשתמש ברוח קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מרי את לא מוצאת גם שם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את אנטי עם הוא רוצה להיצטרף אלי כך רין וצוות ניוטק לא יתפסו אותו וזורק עליו פוכדור
-
[QUOTE=monster;655066][B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
"לא נורא תנסה שוב גליוטינה!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל הפוכדר נזרק אך נהדף על ידי אנטי הוא לא רוצה להצטרף אליך והוא נעלם האחות ג'וי אומרת לך" טוב תודה רבה לכם ביי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס גליגר משתמש בגיליוטינה אך באגון מתחמק מזה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655274][B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל הפוכדר נזרק אך נהדף על ידי אנטי הוא לא רוצה להצטרף אליך והוא נעלם האחות ג'וי אומרת לך" טוב תודה רבה לכם ביי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס גליגר משתמש בגיליוטינה אך באגון מתחמק מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זורק מזון פוקימונים כדי להסיח את דעתו של באגון ואז אומר לגלאיגר להשתמש בניב אש משולב עם גליוטינה!
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס בגון אוכל את המזון ונפדע מהגיליוטינה וניב אש קשה מאוד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655274][B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
בסדר וני ומיל ממשיכים בדרך למכון השני
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ראים את היציאה מן הבינין[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655286][B][COLOR="Blue"]לוקאס בגון אוכל את המזון ונפדע מהגיליוטינה וניב אש קשה מאוד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיגאר תקפוץ עם הזנב ותשתמש בכנף ברזל" אני אומר "פוקדור צא!"
-
[QUOTE=monster;655296][B][COLOR="Red"]יגאל אתם ראים את היציאה מן הבינין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ ליציאה
-
י[B][COLOR="Red"]גאל אתם רצים ליציעה ואתם יצאתם מןן הבינין[/COLOR][/B]
-
אוי חבל...
אני חושבת שאלך למכון...אני מרפאה את הפוקימונים שלי והולכת למכון.
-
[B][COLOR="Blue"]
"טרטוויג השתמש בפוטוסינטזה ואז תחכה לסונב שיעלה ואז בכל הכוח עלי טער מוכן!!!!?" אני אומר לטרטוויג
-
[QUOTE=monster;655312]י[B][COLOR="Red"]גאל אתם רצים ליציעה ואתם יצאתם מןן הבינין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחפש מאמן או פוקימון פראי כדי להילחם
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגאר פוגע קשה באבגון והפוכדור נזרק ובאגון נתפס(יעודכן)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה מאמן שנראבה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
מרי את נכנכסת למכון ורוקר אומר לך" הקרב היה 1 על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב לא הופיע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655340][B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגאר פוגע קשה באבגון והפוכדור נזרק ובאגון נתפס(יעודכן)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה מאמן שנראבה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
מרי את נכנכסת למכון ורוקר אומר לך" הקרב היה 1 על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב לא הופיע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגלאיגר כל הכבוד ושיש לו מטרה ללמוד מספרי אקס ואז אני אביא לו את ניב תער.