[quote=MCshay;663991]תאמין לי לפעמים הצלחה תלויה במישהו שלא אכפת לו ממנה[/quote]
מאמין לך אחי.. P:
בן כמה אתה? S:
Printable View
[quote=MCshay;663991]תאמין לי לפעמים הצלחה תלויה במישהו שלא אכפת לו ממנה[/quote]
מאמין לך אחי.. P:
בן כמה אתה? S:
[quote=Killuminati;663989]איך הלך בבגרות בלשון?[/quote]
זה היה קלללללללל
חח טוב שמעו נתקעתי אתכם,היא הלכה לפייסבוק במחשב השני המכורה הזאת...
[quote=SexStyle;664001]זה היה קלללללללל
חח טוב שמעו נתקעתי אתכם,היא הלכה לפייסבוק המכורה הזאת...[/quote]
פייסבוק זה חרא, לאנשים חסרי חיים ><
[quote=Kratos;663993]מאמין לך אחי.. P:
בן כמה אתה? S:[/quote]
14 ,תגיד SexStayle מתי את מתחיל את בצפר אני מחכה לזה כבר
[quote=MCshay;664007]14 ,תגיד SexStayle מתי את מתחיל את בצפר אני מחכה לזה כבר[/quote]
אז אתה עולה לט'?
חשבתי אתה עובר לתיכון XD
[quote=MCshay;664007]14 ,תגיד SexStayle מתי את מתחיל את בצפר אני מחכה לזה כבר[/quote]
היום בלילה או מחר,אני צריך להכין תשיעור הראשון (הוא די מוכן,אני רק צריך לבנות תתגובה שלו...)
לא התכוונתי שאם אני ימשיך כאילו ככה איך שאני עכשיו בט' אז לא יעלו אותי ויש לנו איזה רפורמה מתומטמת שהראש העיר שלנו החליט שהוא יעביר את התלמידים של ט' י' לבצפר אחד וישנה כאילו את המקומות שבהם כאילו כמה שכבות ילמדו אז זה מחרבש לכל הילדים ת'חיים וגם לי כי הכיתה שלי הכי טובה בכל השכבה :big_wink:
[quote=MCshay;664014]לא התכוונתי שאם אני ימשיך כאילו ככה איך שאני עכשיו בט' אז לא יעלו אותי ויש לנו איזה רפורמה מתומטמת שהראש העיר שלנו החליט שהוא יעביר את התלמידים של ט' י' לבצפר אחד וישנה כאילו את המקומות שבהם כאילו כמה שכבות ילמדו אז זה מחרבש לכל הילדים ת'חיים וגם לי כי הכיתה שלי הכי טובה בכל השכבה :big_wink:[/quote]
איזה טמטום.. XD
זה יהיה כמו בבתי ספר של האלה עם הבעיות שיש כמה שכבות בקבוצת לימוד אחת?
לגמרי ומה הוא חושב שזה "יעזור לנו" ללמוד יותר טוב
[quote=MCshay;664019]לגמרי ומה הוא חושב שזה "יעזור לנו" ללמוד יותר טוב[/quote]
שני האחים שלי לומדים בבית ספר כזה, זו לא השיטה הכי מועילה XD
שינוי נושא דחוף זה חופש גדול.
מה דעתכם על הארי פוטר ?
[quote=אדון פריון;664029]שינוי נושא דחוף זה חופש גדול.
מה דעתכם על הארי פוטר ?[/quote]
השחקן שמשחק אותו אנס סוס לפני קהל גדול.. O:
הארי פוטר לא מתאים למרות שזה סרט הכי יפה שראיתי אני מת שזה יצא כבר זה יוצא הסרט האחרון חלק 1 בדצמבר של 2010 והחלק ה2 בנובמבר של 2011
[quote=MCshay;664036]הארי פוטר לא מתאים למרות שזה סרט הכי יפה שראיתי אני מת שזה יצא כבר זה יוצא הסרט האחרון חלק 1 בדצמבר של 2010 והחלק ה2 בנובמבר של 2011[/quote]
כן זה מעצבן שחילקו..
והמוות של דמבלדור היה ממש מטומטם.. הוא התנהג כמו מפגר, הוא יכל להביס את דראקו ואת סנייפ תוך שנייה אבל הוא בחר לדבר ואז לתת לסנייפ להרוג אותו..
[quote=MCshay;664036]הארי פוטר לא מתאים למרות שזה סרט הכי יפה שראיתי אני מת שזה יצא כבר זה יוצא הסרט האחרון חלק 1 בדצמבר של 2010 והחלק ה2 בנובמבר של 2011[/quote]
החלק הראשון זה בעוד 4 חודשים החלק השני יולי 2011