-
[QUOTE=nivX10;875861][COLOR=Purple][U][B]
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אה אומר לו שלא כרגע, ואתה רוצה להמשיך, הוא אומר אוקיי ואתה מתאגרן.. לאחר 5 דקות אתם מסיימים ומתקדמים לכם..
לפתע מקסים נופל לתוך ירידה תלולה, הוא מתגלגל ונשרט ונופל למטה!
אתה מסכל ורואה מדבר ענקי ויפה, אתה רץ לעזור לו ופותח תוך כדי את המפה, אתה מבחין שלפי הנראה אתם בדרך 002!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה" אני אומר למקסים בהתרגשות.
"אנחנו ממש קרובים לעיר סטון ויל!"
-
[quote=nivX10;875861][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה ורוני מסתכלים זה על זה מוכנים לקרב, אתה אומר שאתה רוצה לתפוס שינקס והוא מכבד את זה "אני יעסיק כמה מהם ואתה תתעסק בשינקס!" הוא אומר ומחייך וקורץ לך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מוציא את פרינפלאפ החוצה, ושולח אותו ישר לשינקס עם פעימת מים.[/COLOR]
[COLOR=teal]שינקס עומד מוכן ותוקף בפריקה, הפריקה מתנגשת בפעימת המים ובקבעות העובדה שמים מוליכים חשמל פרינפלאפ סופק נזק קל..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אוניקס חובט באדמה ומעיף הרבה אדמה, בוץ, אבק ואבנים לעבר שינקס, "מפולת סלעים מעולה!" אומר רוני מהצד...[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתכל עליו פשוט נדהם מאיך הוא מצליח להעסיק את כולם עם הרוזרייד שלו.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתכל בחזרה וחוזר לקרב שלך.. שינקס שוכב שם מתחת לערמת סלעים ואדמה מנסה להשתחל החוצה אך לא מצליח![/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ מתכונן לתקוף ולפתע מגיח גפן מצליפה שפוגעת בפניו ומעיפה אותו הצידה, זה בלספראות שבא לעזור לשינקס.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"מעניין,אני מבין שיש כאן חברות נפלאה..אבל זה לא יעזור" אגיד בחיוך
'הגיע הזמן לראות איך פאנפי נלחם..אני חושב שאני אגרום לפאנפי להעסיק את בלספראוט בזמן שאני אתקוף את שינקס' אחשוב
"קדימה פאנפי צא החוצה! פאנפי קדימה תשתמש בבלימה! פרינפלאפ תשתמש בציפורן מתכת על שינקס ואניקס תשתמש בזנב ברזך על שינקס גם אתה!" אצעק
-
[QUOTE=nivX10;875861][COLOR=Purple][U][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אחי יש לך גם את האפשרות להתשמש בסחרור מהיר כדיל להתהפך..
אתה צועקק לעבר טורקול.. "קדימה שלח חימווום יתתרר!" טורקול נלחץ מאוד ומשתמש בחימום יתר בכל הכוח שלו!
אתה מבחין בקרן חום עצומה ואמטנית בצבע כתום!
זה פוגע בקווגסייר ישירות ומעיף אותו בחזרה למעלה בחזקה, פצוע וחבול.. (עוד לא נגמר.)
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה! טורקול! זאת ההזמנות שלנו! תשתמש עכשיו בסיחרור המהיר הכי מהיר שתוכל! אחרי זה תשתמש בלהביור! תחסום כל מתקפה עם הגנה" אומר לו
-
[quote=nivX10;875861]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]צ'יקוריטה מתחמקת שוב ושוב ושוב ומסיחה את דעתה של ווספיקויין, ווספיקויין תוקפת.. ללא הפסק אתה מוציא את קאטרפי החוצה ומתכונן.[/COLOR]
[COLOR=slategray]הוא יוצא החוצה ואז "קאטרפי!" הוא קורא בכל, ווספיקויין מסתובב ומבחינה בך שניסית לחבל בקרב.. היא באה להסתובב לקאטרפי ולתקוף במספרי X![/COLOR]
[COLOR=slategray]אך לפתע צ'יקוריטה תופסת את ידיה בגפן מצליפה, היא מבקשת ממנה שלו ואומר שהקרב הוא בין שניהם.[/COLOR]
[COLOR=slategray]לאחר מכן צ'יקוריטה פונה אליך, נראה כאילו היא מנסה להגיד שתסמוך עליה בקרב ותבוא להדריך אותה והיא תרגיש בטוחה לנצח![/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
' סומך עליך צ'יקוריטה ' אני מחייך ואומר " צאי לשם את מסוגלת אני סומך עליך " ואני נותן לה לנהל את הקרב כמו שהיא הייתה רוצה בינתיים אני מחזיר את קאטפרי לפוקדור שלו
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"ווואווו איזה תוקפנותתת!..." אתה שומע את הקול הזה אומר בנימה שחצנית..
"מילים כל-כך גדולות לילד בגילך!" אומר שוב.. אתה כבר מתחיל להתעצבן מזה מחפש ומסתובב, מתרכז בלראות מאיפה זה בא..
ולפתע מימנך עולה מישהוא מצדה השני של גבעת חול גדולה, שיערו אדום ארוך ומסודר, לבוש שחור.. גולש למטה לעברך.
לפתע אתה חוטף פלאש-בק, "זה הילד ההוא מתחילת המסע ליד מעבדת הפורפ'!" אתה נזכר.. (התסכל בהתחלה של המשחק)
"צפיתי בקרב שלך, אני חייב להגיד שאתה לא אפס כמו שחשבתי אבל לתקוף פוקימון עלוב כמו קיובון ושהוא כמעט ינצח את שני הפוקימונים שלך זה מעורר רחמים!" אומר בשחצנות ומסתכל לשמיים..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
תסתכל על מה שכתבתי לך, הסברתי לך מה הוא מחפש.. והוא אמר לא להביא דברים לא קשורים.. למה אתה עצלן?! תקרא את כל העדכון!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה רץ לעבר טוד עם אבן המים, מסתכל שנייה אולי ואומר "זה נחמד, שמור אותה לעצמך היא לא מעניינת אותי, חזור לעבודה!" הוא אומר בחיוך.
אתה חוזר מאושר מזה שנתן לך לשמור את האבן, אתה חוזר למקום ורואה לאודרד.. הוא מחפש משהוא, לפתע הוא מבחין בך ובאבן המים שבידך והוא נראה ממש ממש כועס!
כנראה שזאת הייתה האבן שלו ואתה גנבת אותה... הוא שולח לעברך צרחה על קולית.
רעש מחריש אוזניים וחזרק במיוחד מפיל אותך לרצפה, אתה כמעט משותק סותם את האזניים בכל הכוח אך הרעש לא מרפא!
"חתיכת חוצפן, חבר שלך פה נופל שרוט ולך איכפת רק מלרוץ העירה?!" אומר ומנפח את לחייו במבט ממורמר..
אתה מתחיל לצחקק "בוא כבר בכיין אחד, אני בטוח שמסע קצר בחום הלוהט, והחול המעצבן יעודדו אותך" ואומר לו בפנים בציניות.
אתם ממשיכים ללכת כאשר אתה מוביל והוא מסתרך מאחור בחוסר התלהבות, מדבר עם יאנמה ומקטר כל הדרך...
לפתע אתה מרגיש רעידות קלות, נחלשות, מתגברות שוב מתחלשות וכך לסירוגין...
אתה קורע ברך מסמן עם ידך למקסים לעצור ומנסה להקשיב, לפתע אתה לפתע לפתע מעבר לאבן קופצים שתי פוקימונים!
עומדים לפגוע בך אך מקסים מזנק מפיל אותך קדימה והם עוברים מאחוריכם, אלו גולם[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Green][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]וליירון[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=5989062.png][img]http://www.up2me.co.il/images/5989062.png[/img][/url]
לפתע מקסים צועק "ווואוווווו לייירוווןןן!!!! אני לא מאמין שאני פוגש אותו, תמיד רציתי אגרון, תעזור לי לתפוס אותו ג'ון?!?" הוא מבקש ממך, עיניו נוצצות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
וואוווו איזה קרימינלללל, כולה שינקס מסכן.. אתה רוצה לתפוס אותו לא להרוג אותו! תזכיר לי לא לתת לפוקימונים שלך ללמוד קרן על או השמדה עצמית XD
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה מבחין בחברות ושיתוף הפעולה שיש בין כל הפוקימונים ביער הזה אך זה לא מסיח אותך מן המטרה.
אתה מוציא את פאנפי שתוקף בבלימה את בלספראוט ומעיף אותו לאחור, בלספראות משתמש בחבטה וחובט בוא שוב ושוב...
שינקס משתמש במתקפה מהירה ודוחף את עצמו החוצה..אתה מבחין בזה במהירות ושולח את פרינפלאפ לעברו עם ציפורן מתכת!
אך שינקס מנצל את המתקפה המהירה קופץ מעליו ודוחף את פרינפלאפ עם רגליו האחוריות וכמעט מפיל אותו..
אתה לא עוצר בזה אתה שולח את אוניקס לזנב ברזל משובח שפוגע היישר במטרה, הוא מעיף את שינקס לתוך עץ והוא מתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה שולח את טורקול לסחרור מהיר.. הוא מסתחרר ועולה היישר אל קווגסייר שבאוויר ואת תוקף בלהביור!
שיוצא מהחורים ופוגע בגווסייר המתקפה לא משפיע הרבה, אך מספיקה כדי לנצח קווגסייר שפצוע קשה..
הוא נופל לקרקע בחזקה ומתעלף.
"המנצח בקרב הוא טורקול!" קורא ספייק מהצד בעוד הוא מעיין בספר שלו...
"אווייי קווגסייר!" היא רצה עליו ומניחה את ראשו על ידה, "ההית פשוט מצויין, חוזר!" היא אומרת לו בחיוך ומחזירה אותו לפוקדור..
לאחר מכן מסתכלת עליך בחיוך מתרשם ואומרת "מהלך מדהים כל הכבוד שניצחת פוקימון כמו קווגסייר עם פוקימון כמו טורקול!"
"תגיד חשבת לקרוא לשילוב בין סחרור מהיר ללהביור ממטרת להבה? זה מסתובב כמו מטרה שממנה יוצאת אש.. וזה נראה לי ממש חמוד, מה אתה אומר?!" שואלת..
ושולפת בנתיים את הפוקדור השלישי שלה מהכיס!
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אחי זה ממש לא מובן.. בקרב המאמן ופוקימון אמורים לעבוד בצוות.. למה יש לה מתקפות כדי שתגיד לה שתעשה מה שבא לה?
- - - - - - - - - - - - -
אתה אומר לה שאתה סומך עליה ושתנהל את הקרב כרצונה.. ומסתכל עליך במבט תמוע אך עושה זאת..
היא משתמשת עליי תער ואז בבלימה ומעיפה את ווספיקווין על עץ!
אך לפתע ווספיקוויין תוקפת ברוח כסופה ומרימה את צ'יקוריטה לאוויר, לאחר מכן יוצאת במתקפת כנף וחובטת אותך לראשו של עץ.
היא מתחילה ליפול, היא לא מצליחה להתגבר עליה לבד!
-
[QUOTE=nivX10;876893][COLOR=DarkGreen][U][B]
אתה שולח את טורקול לסחרור מהיר.. הוא מסתחרר ועולה היישר אל קווגסייר שבאוויר ואת תוקף בלהביור!
שיוצא מהחורים ופוגע בגווסייר המתקפה לא משפיע הרבה, אך מספיקה כדי לנצח קווגסייר שפצוע קשה..
הוא נופל לקרקע בחזקה ומתעלף.
"המנצח בקרב הוא טורקול!" קורא ספייק מהצד בעוד הוא מעיין בספר שלו...
"אווייי קווגסייר!" היא רצה עליו ומניחה את ראשו על ידה, "ההית פשוט מצויין, חוזר!" היא אומרת לו בחיוך ומחזירה אותו לפוקדור..
לאחר מכן מסתכלת עליך בחיוך מתרשם ואומרת "מהלך מדהים כל הכבוד שניצחת פוקימון כמו קווגסייר עם פוקימון כמו טורקול!"
"תגיד חשבת לקרוא לשילוב בין סחרור מהיר ללהביור ממטרת להבה? זה מסתובב כמו מטרה שממנה יוצאת אש.. וזה נראה לי ממש חמוד, מה אתה אומר?!" שואלת..
ושולפת בנתיים את הפוקדור השלישי שלה מהכיס!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כן,זה שם ממש נחמד" אחייך אליה, "חזור טורקול,היית פשוט מעולה,מגיע לך מנוחה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "טריקו! קדימה!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]"ווואווו איזה תוקפנותתת!..." אתה שומע את הקול הזה אומר בנימה שחצנית..
"מילים כל-כך גדולות לילד בגילך!" אומר שוב.. אתה כבר מתחיל להתעצבן מזה מחפש ומסתובב, מתרכז בלראות מאיפה זה בא..
ולפתע מימנך עולה מישהוא מצדה השני של גבעת חול גדולה, שיערו אדום ארוך ומסודר, לבוש שחור.. גולש למטה לעברך.
לפתע אתה חוטף פלאש-בק, "זה הילד ההוא מתחילת המסע ליד מעבדת הפורפ'!" אתה נזכר.. (התסכל בהתחלה של המשחק)
"צפיתי בקרב שלך, אני חייב להגיד שאתה לא אפס כמו שחשבתי אבל לתקוף פוקימון עלוב כמו קיובון ושהוא כמעט ינצח את שני הפוקימונים שלך זה מעורר רחמים!" אומר בשחצנות ומסתכל לשמיים..
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color][/quote]"אתה חושב שאתה יותר טוב?"אומר בזלזול
"גחחח'"אגחח עליו.
"אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!2 על 2!הטוטודייל והטיילו שלי מולך!"אומר לו באצילות!
-
[quote=nivX10;876893][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]וואוווו איזה קרימינלללל, כולה שינקס מסכן.. אתה רוצה לתפוס אותו לא להרוג אותו! תזכיר לי לא לתת לפוקימונים שלך ללמוד קרן על או השמדה עצמית XD[/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מבחין בחברות ושיתוף הפעולה שיש בין כל הפוקימונים ביער הזה אך זה לא מסיח אותך מן המטרה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מוציא את פאנפי שתוקף בבלימה את בלספראוט ומעיף אותו לאחור, בלספראות משתמש בחבטה וחובט בוא שוב ושוב...[/COLOR]
[COLOR=teal]שינקס משתמש במתקפה מהירה ודוחף את עצמו החוצה..אתה מבחין בזה במהירות ושולח את פרינפלאפ לעברו עם ציפורן מתכת![/COLOR]
[COLOR=teal]אך שינקס מנצל את המתקפה המהירה קופץ מעליו ודוחף את פרינפלאפ עם רגליו האחוריות וכמעט מפיל אותו..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה לא עוצר בזה אתה שולח את אוניקס לזנב ברזל משובח שפוגע היישר במטרה, הוא מעיף את שינקס לתוך עץ והוא מתעלף![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
חחחחח
--------------------
"כל הכבוד חברה!...פוכדור צא!" אצעק
'קדימה קדימה תתפס' אחשוב בלחץ
-
[QUOTE=nivX10;876893]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
תסתכל על מה שכתבתי לך, הסברתי לך מה הוא מחפש.. והוא אמר לא להביא דברים לא קשורים.. למה אתה עצלן?! תקרא את כל העדכון!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה רץ לעבר טוד עם אבן המים, מסתכל שנייה אולי ואומר "זה נחמד, שמור אותה לעצמך היא לא מעניינת אותי, חזור לעבודה!" הוא אומר בחיוך.
אתה חוזר מאושר מזה שנתן לך לשמור את האבן, אתה חוזר למקום ורואה לאודרד.. הוא מחפש משהוא, לפתע הוא מבחין בך ובאבן המים שבידך והוא נראה ממש ממש כועס!
כנראה שזאת הייתה האבן שלו ואתה גנבת אותה... הוא שולח לעברך צרחה על קולית.
רעש מחריש אוזניים וחזרק במיוחד מפיל אותך לרצפה, אתה כמעט משותק סותם את האזניים בכל הכוח אך הרעש לא מרפא!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
קארתי הכול
אני אומר לאודרד"האבן המים אצלי אני יחזיר לך אותב.אני במילא לא צריך אותה.אז הינה קח אותה" אני מגיש לו תאבן המים
-
[QUOTE=nivX10;876893][COLOR=DarkGreen][U][B]
"חתיכת חוצפן, חבר שלך פה נופל שרוט ולך איכפת רק מלרוץ העירה?!" אומר ומנפח את לחייו במבט ממורמר..
אתה מתחיל לצחקק "בוא כבר בכיין אחד, אני בטוח שמסע קצר בחום הלוהט, והחול המעצבן יעודדו אותך" ואומר לו בפנים בציניות.
אתם ממשיכים ללכת כאשר אתה מוביל והוא מסתרך מאחור בחוסר התלהבות, מדבר עם יאנמה ומקטר כל הדרך...
לפתע אתה מרגיש רעידות קלות, נחלשות, מתגברות שוב מתחלשות וכך לסירוגין...
אתה קורע ברך מסמן עם ידך למקסים לעצור ומנסה להקשיב, לפתע אתה לפתע לפתע מעבר לאבן קופצים שתי פוקימונים!
עומדים לפגוע בך אך מקסים מזנק מפיל אותך קדימה והם עוברים מאחוריכם, אלו גולם[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Green][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]וליירון[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=5989062.png][img]http://www.up2me.co.il/images/5989062.png[/img][/url]
לפתע מקסים צועק "ווואוווווו לייירוווןןן!!!! אני לא מאמין שאני פוגש אותו, תמיד רציתי אגרון, תעזור לי לתפוס אותו ג'ון?!?" הוא מבקש ממך, עיניו נוצצות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"בסדר" אני אומר.
"אבל קודם צריך לנצח את גרבלר, כי ברגע שנתקוף את ליירון, גרבלר בטח יעזור לו."
"מדקיפ צא!" אני אומר.
"אני אלך על גרבלר, כי יש לי עליו יתרון סוג, ברגע שאני אנצח אותו אני אבוא לעזור לך עם ליירון, ביינתים תילחם נגד ליירון, מוסכם?" אני שואל.
-
[quote=nivX10;876893]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]אחי זה ממש לא מובן.. בקרב המאמן ופוקימון אמורים לעבוד בצוות.. למה יש לה מתקפות כדי שתגיד לה שתעשה מה שבא לה?[/COLOR]
[COLOR=slategray]- - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה אומר לה שאתה סומך עליה ושתנהל את הקרב כרצונה.. ומסתכל עליך במבט תמוע אך עושה זאת..[/COLOR]
[COLOR=slategray]היא משתמשת עליי תער ואז בבלימה ומעיפה את ווספיקווין על עץ![/COLOR]
[COLOR=slategray]אך לפתע ווספיקוויין תוקפת ברוח כסופה ומרימה את צ'יקוריטה לאוויר, לאחר מכן יוצאת במתקפת כנף וחובטת אותך לראשו של עץ.[/COLOR]
[COLOR=slategray]היא מתחילה ליפול, היא לא מצליחה להתגבר עליה לבד![/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
' אני סומך עליך צ'יקורטיה את יכולה! ' אני אומר לעצמי ואז קם ואומר " צ'יקוריטה תשתמשי בעלי תער על בעצים " אני אומר וחושב לעצמי ' הענפים שיפלו מעץ יבלבלו פוקימון כמו וויפיקיוון כי היא דבורה '
-
[SIZE=3][COLOR=Red][B]אוקיי רציתי להודות לכם על הסובלנות הרבה, באמת תודה! מי שרוצה לדעת:
אנגלית: מבחן 89, בוחן: 87,94
מטמתיקה: מבחן 75 (על טעות אחת של 25 נקודות!!!), בוחן: 95,95,100
תנ"ך: מבחן 84, בוחן:88
ביולוגיה: עבודה 100 (20% מהציון בתעודה)
כל הכבווודד ליייי!!!!!
אני עושה עכשיו עוד הודעה עם העדכונים שלכם, שוב תודה לכם:)
[/B][/COLOR][/SIZE]
-
אתה מודה לה על הרעיון, מחמיא לטורקול על הקרב ומחזיר אותו.. אתם ממשיכים בקרב שלכם..
אתה מוציא את טריקו והיא לוקחת פוקדור, מקרבת אותו לגופה ולוחשת משהוא בחיוך..
לאחר מכן היא זורקת את הפוקדור, יוצא ממנו אור לבן חיי ובוהק, הוא מקבל צורה של כמו ילד קטן..
לאחר מכן אתה גם מחבין בצבע הכחול, ובראש האפרפר.. זה מדיטייט[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=44579633.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/44579633.png[/IMG][/URL].
היא מבקשת ממך "הפעם אתה תתחיל.. אוקיי?"
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"כן אני חושב שאני יותר טוב... ובאיזה יהירות אתה קובע קרב של שתיים על שתיים עם עדיין אין לי שתי פוקימונים?!" מגחח עליך בחזרה..
"אין בניגוד למישהוא אחר.. (רמיזה) לא תופס כל פוקימון שהוא רואה ובוחן.. אין בעיה אערוך איתך קרב כאן ועכשיו!"
הוא אומר ומוציא את צ'ימצ'אר, אתה שולף את הפוקידע שלך והוא מסביר לך "צ'ימצ'אר פוקימון קופיף הלהבה, הוא פוקימון עליז וקופצני שחיי בקרב יעירות בעליי עצים גבוהים עם הרבה פירות!"
אתה מסתכל על הצ'ימצ'אר שלו, הוא ממש לא מתאר את הצי'מצ'אר שסיפר עליו הפוקידע.. מבט מסתורי בעיניו..
הוא רוקע ברגליו דופק על החזה שלו וקורא בקולי קולות!
"נו במי תבחר? אני מחכה.." אומר ניב ומנסה להאיץ ולעצבן אותך קצת.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:
[/B][/U]אתה זורק את הפוקדור על שינקס, הפוקדור מסתובב באוויר כל הדרך עליו ופוגע בידו הימנית.
הפוקדור נפתח וממנה יוצאת קרן אור אדומה ששואבת אותו פנימה, הפוקדור נסגר ומתחיל להתנדנד על הרצפה..
אתה במטח.. אתה פרינפלאפ, אוניקס, פאנפי ובלספראוט מסתכלים שקועים בפוקדור שמתנוענע לו לצדדים!
לפתע הוא נעצר, אך שינקס עדיין בפנים.. אתה מחכה לסימן.. ואז הוא נשמע, הצליל שמסמן שתפסת אותו.
תפסת שינקס.
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U][SPOILER]אחי אבל אתה לא מפרט כלווםם.. אני אומר לך שאתה במצב בוא אתה מכופל על הרצפה סובל מכאבים, כמעט משותק.. סתם ככה פתאום אתה בא אומר לו כך.. אני לא צריך את זה?!?! מה אני אמור לעשות לך.. להוסיף הכל בעצמי? להקשות עוד יותר?[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מחזיר לו את אבן המים.. הוא מודה לך על הכינות והולך לו לדרכו, אך הרעש גורם להמון זובטים וגולבטים שישנו על התקרע לעוף לעברך ולהציק לך!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"זהוא בדיוק, אתה פשוט תעסיק את גרבלר בזמן שאני ילחם בליירון, אני רוצה לערוך איתו קרב לבד!" הוא אומר ומחייך חיוך בטוח בעצמו.
הוא שולך מפאוץ' פוקדור וזורק אותו, ממנו יוצא החוצה האוקטילרי שלו..
אתה מהנהן בראשך ומחייך חיוך קטן בחזרה, גרבלר יוצא בגלגול ממש מהיר לעברך, מיימדים גדולים, לא משהוא שאפשר סתם ככה לזנק מעליו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אתה מעודד את צ'יקוריטה שאתה סומך עליה, היא מחייכת עליך חיוך של שנייה וחוזרת להתרכז בקרב..
אתה פוקד עליה להשתמש בעלי תער ולכוון אותם לעצים, היא סומכת עליך ב-100% ובלי לשאול שאלות עושה זאת.
ווספיקויין צוחקת עליה, היא חשבה שצ'יקוריטה פשוט החמיצה.. אך לפתע נופל על ווספיקווין כמה וכמה ענפים שמפילים אותה לקרקע וקוברים אותה מתחתיהם.
היא עצבנית מנסה להתשתחרר ומשתמש בכנפיים בכל הכוח, זו הזדמנות מרשימה רומזת לך צ'יקוריטה!
-
[quote=nivX10;881402][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה זורק את הפוקדור על שינקס, הפוקדור מסתובב באוויר כל הדרך עליו ופוגע בידו הימנית.[/COLOR]
[COLOR=teal]הפוקדור נפתח וממנה יוצאת קרן אור אדומה ששואבת אותו פנימה, הפוקדור נסגר ומתחיל להתנדנד על הרצפה..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה במטח.. אתה פרינפלאפ, אוניקס, פאנפי ובלספראוט מסתכלים שקועים בפוקדור שמתנוענע לו לצדדים![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא נעצר, אך שינקס עדיין בפנים.. אתה מחכה לסימן.. ואז הוא נשמע, הצליל שמסמן שתפסת אותו.[/COLOR]
[COLOR=teal]תפסת שינקס.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"יש תפסתי שינקס!" אצעק משמחה וארוץ לתפוס את הפוכדור
"אוניקס תחזור!..כל הכבוד לך" אגיד בחיוך תוך כדי ריצה ואחזיר את אוניקס לפוכדור שלו
"פרינפלאפ קדימה תעזור לרוני בקרב שלו,תשתמש בפעימת מים!" אצעק בזמן שארים את הפוכדור ואשים אותו בכיס
-
[QUOTE=nivX10;881402][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה מודה לה על הרעיון, מחמיא לטורקול על הקרב ומחזיר אותו.. אתם ממשיכים בקרב שלכם..
אתה מוציא את טריקו והיא לוקחת פוקדור, מקרבת אותו לגופה ולוחשת משהוא בחיוך..
לאחר מכן היא זורקת את הפוקדור, יוצא ממנו אור לבן חיי ובוהק, הוא מקבל צורה של כמו ילד קטן..
לאחר מכן אתה גם מחבין בצבע הכחול, ובראש האפרפר.. זה מדיטייט[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=44579633.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/44579633.png[/IMG][/URL].
היא מבקשת ממך "הפעם אתה תתחיל.. אוקיי?"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני אתחיל,טריקו תתכונן!" אומר לו ואחשוב על טקטיקה "אוקיי תתחיל עם מהירות! תרוץ למדיטייט במהירות וזוז תוך כדי שלא יוכל לפגוע בך! אחר כך תנסה להשתמש בקליע זרעים" אומר לו