-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לך:"לך ולליאו יש מספיק פוקימונים כדי לנצח מאמן ברמה שלי ושל ג'ון אבל לא את האויב שלנו,"ספקטרה פנטום" אין לך סיכוי רק רד,לאנס או סינת'יה יכולים לנצח אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"זה שם המכון "הלהבה הלבנה",בגלל שצריך לשמור על קור רוח במכון החם הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך ולמארלי:"מצטערת הבחור ששמו ג'ון נפגע קשה כול כך שלא יכול לחזור לעצמו,יש נזק מוחי קשה הוא נפגע כמעט בכול מקום,גם באזורים נפשיים,כנראה בגלל אחיו הצעיר באק שנפגע בדיוק באותה דרך".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;756613][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לך:"לך ולליאו יש מספיק פוקימונים כדי לנצח מאמן ברמה שלי ושל ג'ון אבל לא את האויב שלנו,"ספקטרה פנטום" אין לך סיכוי רק רד,לאנס או סינת'יה יכולים לנצח אותם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]לואיס אומר לך:"זה שם המכון "הלהבה הלבנה",בגלל שצריך לשמור על קור רוח במכון החם הזה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך ולמארלי:"מצטערת הבחור ששמו ג'ון נפגע קשה כול כך שלא יכול לחזור לעצמו,יש נזק מוחי קשה הוא נפגע כמעט בכול מקום,גם באזורים נפשיים,כנראה בגלל אחיו הצעיר באק שנפגע בדיוק באותה דרך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר בוא נילך למכון
-
[quote=אדון פלריון;756594]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"סלבי לא מופיע בשרפות רק במדורות קטנות כמו שעושים שיוצאים למחנה".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'אק:"אז לא ראיתי את סלבי... עדיין לא ראיתי אותו"
-
[QUOTE=אדון פלריון;756613][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למארלי"אז מה אני יכול לעשות כרגע"
-
[quote=אדון פלריון;756594][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האיש בעל השיער הצהוב אומר לך:"נעים מאוד אני וולקנר אני הייתי אחד מין מנהיגי המכון הכי טובים בסינו,האיש בעל השיער הלבן הוא פרייס הוא היה גם מנהיג מכון אבל בג'וטו והמאמן הצעיר אין לי מושג מיהו",הילד הצעיר אומר לך:"שמי לי נעים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"נעים מאוד לי שמי אדם,אז מה אתה מאמן חדש כמוני?" אשאל את לי בחיוך
-
[quote=אדון פלריון;756613]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=#008080][/COLOR]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך ולמארלי:"מצטערת הבחור ששמו ג'ון נפגע קשה כול כך שלא יכול לחזור לעצמו,יש נזק מוחי קשה הוא נפגע כמעט בכול מקום,גם באזורים נפשיים,כנראה בגלל אחיו הצעיר באק שנפגע בדיוק באותה דרך".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לאותה אחות ג'וי שאמרה את הבשורה: "טוב, אני מבין, שני האגדיים נעלמו כבר?".
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע פיצוץ אדיר שמגיע מכיוונו של רמת אינדיגו,אתה רואה את מסכת הקרח ואת הגלימה השחורה רצים שהם מחזיקים פוכדורים משונים מאוד,"ספקטרה פנטום" חוזר למסוק שלו ואומר:"הקרב נגמר ידידי לא בניצחון ולא בהפסד של אף אחד מין הצדדים,אנחנו השגנו את המטרה שלנו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כול החיילים של צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] עולים על מסוקים שמתחילים לעוף אל עבר אזור חדש.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למכון,אתה רואה את התג של מכון העיר ורידיאן,לואיס אומר לך:"טוב ילד הגיע הזמן לקרב שלנו,אני אלך לצד שמאל אתה לימין",לואיס הולך לפינה השמאלית של המגרש,נער צעיר בעל שיער חום עולה על בימת השופטים ואומר:"בפינה השמאלית אלוף העיר ורידיאן לואיס,בפינה הימנית המאמן שמייצג את העיר פאלט יגאל,כול צד משתמש בפוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד,אסור להחליף פוקימונים והקרב יגמר שאחד הצדדים לא יוכל להילחם",לואיס לוקח פוכדור וצועק:"צא מגבי!",אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG] מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][B][COLOR=green][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי מהנהנת בראשה ואומרת:"מארלי את יכולה להיכנס לחדרו,בגלל שרד התקשר קודם ואמר לנו שאסור שעוד חברים שלו יפגעו,הוא גם אמר שקרה משהו לסמל סרג' ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"מוזר מעוד אז אני לא יודע למה שני הפוקימונים שלך לא מקשיבים לך,תגיד שעזבת את הילד ההוא שאוהב את היער הוא יתנהג מוזר כזה לא ממוקד שקוע במחשבות או משהו כזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]לי אומר לך:"לא אני די וותיק אני במסע שלי במשך שלוש שנים,אני לא במסע אחר תגים או סרטים מסע של לאסוף מידע על פוקימונים בשביל לדעת איך לביית אותם לא בדרך ברברית כמו הפוכדור או הסטיילר אלה דרך דיבור והרגעה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;756867][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע פיצוץ אדיר שמגיע מכיוונו של רמת אינדיגו,אתה רואה את מסכת הקרח ואת הגלימה השחורה רצים שהם מחזיקים פוכדורים משונים מאוד,"ספקטרה פנטום" חוזר למסוק שלו ואומר:"הקרב נגמר ידידי לא בניצחון ולא בהפסד של אף אחד מין הצדדים,אנחנו השגנו את המטרה שלנו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]כול החיילים של צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] עולים על מסוקים שמתחילים לעוף אל עבר אזור חדש.[/FONT][/COLOR]
[.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני עוקב אחרי המסוק של צוות D
-
[QUOTE=אדון פלריון;756867][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למכון,אתה רואה את התג של מכון העיר ורידיאן,לואיס אומר לך:"טוב ילד הגיע הזמן לקרב שלנו,אני אלך לצד שמאל אתה לימין",לואיס הולך לפינה השמאלית של המגרש,נער צעיר בעל שיער חום עולה על בימת השופטים ואומר:"בפינה השמאלית אלוף העיר ורידיאן לואיס,בפינה הימנית המאמן שמייצג את העיר פאלט יגאל,כול צד משתמש בפוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד,אסור להחליף פוקימונים והקרב יגמר שאחד הצדדים לא יוכל להילחם",לואיס לוקח פוכדור וצועק:"צא מגבי!",אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG] מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][B][COLOR=green][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי מהנהנת בראשה ואומרת:"מארלי את יכולה להיכנס לחדרו,בגלל שרד התקשר קודם ואמר לנו שאסור שעוד חברים שלו יפגעו,הוא גם אמר שקרה משהו לסמל סרג' ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"מוזר מעוד אז אני לא יודע למה שני הפוקימונים שלך לא מקשיבים לך,תגיד שעזבת את הילד ההוא שאוהב את היער הוא יתנהג מוזר כזה לא ממוקד שקוע במחשבות או משהו כזה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]לי אומר לך:"לא אני די וותיק אני במסע שלי במשך שלוש שנים,אני לא במסע אחר תגים או סרטים מסע של לאסוף מידע על פוקימונים בשביל לדעת איך לביית אותם לא בדרך ברברית כמו הפוכדור או הסטיילר אלה דרך דיבור והרגעה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר ומעודד אותו שהוא יכול לנצח
-
[quote=אדון פלריון;756867][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]לי אומר לך:"לא אני די וותיק אני במסע שלי במשך שלוש שנים,אני לא במסע אחר תגים או סרטים מסע של לאסוף מידע על פוקימונים בשביל לדעת איך לביית אותם לא בדרך ברברית כמו הפוכדור או הסטיילר אלה דרך דיבור והרגעה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"חחח יפה שיהיה לךבהצלחה ושמחתי להכיר אותכם"
ואני ימשיך לדרכי אל עבר המכון הראשון שלי
-
[quote=אדון פלריון;756867][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האחות ג'וי מהנהנת בראשה ואומרת:"מארלי את יכולה להיכנס לחדרו,בגלל שרד התקשר קודם ואמר לנו שאסור שעוד חברים שלו יפגעו,הוא גם אמר שקרה משהו לסמל סרג' ".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לאחות ג'וי הזאת: "טוב, כבר מאוחר מאוד ואם הסכנה של האגדיים חלפה אז אני יבקש חדר פה כדי לישון הלילה, האם המחליף של מנהיג המכון פה בעיר כדי שאני יוכל להלחם מולו מחר?".
-
[quote=אדון פלריון;756867]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"מוזר מעוד אז אני לא יודע למה שני הפוקימונים שלך לא מקשיבים לך,תגיד שעזבת את הילד ההוא שאוהב את היער הוא יתנהג מוזר כזה לא ממוקד שקוע במחשבות או משהו כזה?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"כן, הוא היה די לא ממוקד"
-
[QUOTE=אדון פלריון;756594][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]"ספקטרה פנטום מתקרב אליך אתה רואה במסכתו את עיניו הכחולות כמו הים אתה רואה אותו מכוון את אגרופו אל עבר הבטן שלך ואתה מרגיש כאב חד שמפיל אותך ארצה,אתה רואה את ליאו ואת מארלי מתקרבים אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"הדרקאי נפגש עם קרסליה והם גרמו נזק רב,אני הייתי שם כדי להציל ילד קטן שלא עשה רע לאף אחד אני נפגעתי במקומו,אני שמח שאני זה שנפגע ולא הילד המסכן,מארלי ספרי לרד מה קרה",אחרי זה ג'ון איבד את ההכרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"סלבי לא מופיע בשרפות רק במדורות קטנות כמו שעושים שיוצאים למחנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האיש בעל השיער הצהוב אומר לך:"נעים מאוד אני וולקנר אני הייתי אחד מין מנהיגי המכון הכי טובים בסינו,האיש בעל השיער הלבן הוא פרייס הוא היה גם מנהיג מכון אבל בג'וטו והמאמן הצעיר אין לי מושג מיהו",הילד הצעיר אומר לך:"שמי לי נעים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה שהחשיכה נפסקת ואתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG] ניצח בקרב ולירן הפסיד,לירן אומר לך:"כול הכבוד ילד באמת כול הכבוד".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איךזה יכול ליהיות.." אני אומר לעצמי בלחש אך דעתי מוסחת מעצם זה שניצחנו בקרב.
"כל הכבוד סקוירטל!" אומר לו ורץ לחבק אותו.
אני הולך ללחוץ ללירן את היד בכדי להפרד ולהמשיך בדרכי במסע
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את המסוק של צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] נעלם ואיתו כול הפוקימונים של הצבא,לואיס עומד מאחוריך ואומר לך:"ילד רוצה עכשיו את הקרב על התג "להבת ורידיאן",או שאתה רוצה לנוח?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] ואת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG]עומדים על הזירה,זרמי הלבה גורמים לאוויר הנעים שבאזור להתחמם,לואיס אומר לך:"האורחים של המכון שלי תמיד מתחילים תן אתה את המתקפה,זכור את חוקי המכון רק מתקפות שיכולות באמת לעזור לנצח,אני שונא את מתקפת הצעקה וכאלה,בגלל זה יש חוקים לכול מכון החוקים של המכון האלה הם לא להשתמש במתקפות אפקטיביות".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לואיס מופיע מאחוריך ואומר לך:"הרגל שלי בסדר אתה תערוך נגדי את הקרב שלך על התג הראשון,אני מקווה שיש לך פוקימונים חזקים כי אני אוהב אתגרים קשים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"טוב סלבי היה שם,אם הוא שם אז אין טעם למכון האימונים הזה,אז מצטער אתה תצטרך ללכת להתאמן",צ'אק עולה למעלה ואתה פשוט עומד שם לבד בחדר ריק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה,מאמן בעל מסכה מוזרה על פניו,וולקנר אומר לאיש הזה:"לואיס ידידי הוותיק,מה נשמע נו יש מתחרים חדשים על התג שלך?",האיש ששמו לואיס אומר בקול צלול לוולקנר:"לא סוג אש הוא סוג מסוכן יותר מחשמל ידידי,אין סיכוי למאמנים מתחילים לנצח במכון הזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]לירן אומר לך:"אני מאמן של פוקימוני מים חזקים,רק שתדע שיום יבוא עוד ניפגש,אני רוצה שתדע שאני ואתה נלחם על תג בקרוב מאוד",לירן הולך אל עבר העיר ורידיאן ואיתו הילד שהוא שיחק איתו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]אני עושה הגרלה בקרוב על פוקימון מאוד נדיר אבל מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Adidas
לירן אומר לך:"אני מאמן של פוקימוני מים חזקים,רק שתדע שיום יבוא עוד ניפגש,אני רוצה שתדע שאני ואתה נלחם על תג בקרוב מאוד",לירן הולך אל עבר העיר ורידיאן ואיתו הילד שהוא שיחק איתו.
[/QUOTE]
"חכו!" אני אומר להם,"אתם הולכים לעיר ורידיאן?,נראה לי שלשם אני צריך ללכת אני יכול להצטרף אליכם?" אני שואל אותם בנחמדות