-
[b][quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Jun 18 2007, 06:07 PM
[b] לא הבנתי, כל מקש זו מתקפה אחרת? [/b][/quote]
תבין: המשחק נותן לך 6 מקשים בסדר? אתה צריך ללחוץ על אחד מהם ואז יש תמונה בריבוע ליד המקש של המתקפות שאתה יכול לשים במקש. לאחר ששמת אתה תוכל להשתמש במתקפה זו על ידי לחיצה אחת בלבד בכל הלחימה, על המקש. אם אתה משתמש בשני מתקפות ולפעמים מחליף בינהם[לא קורא כמעט אף פעם] לחץ פעם אחת כשאתה צריך את DS ופעם אחת שאתה צריך את STRAFE לדוגמא[/b]
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jun 18 2007, 06:00 PM
[b] היא צודקת,נמאס לדבר על מייפל ><
מיצמיץ תכתבי איזה מגילה XD משעמם לי ובא לי לקרוא משהו מעניין >< [/b][/quote]
בסדר....
דבר ראשון- תגיב במשחק שלך פה =0
דבר שני... אה.. אמ... רוצים לישמוע אותי סובלת?
אלה שלא יודעים שמו לי גשר בשיניים וזה ממש כואב ואני לא יכולה לאכול ואני רעבה T_T...
ופה ניגמר החלק של האתבכינות והצומי =0
מה עוד? אמ... הצלחתי להחלץ היום מאי-אכנת שעורי בית בספרות ויותר גרוע- אי-הכנת נאום לסיום השנה בספרות ><''
המורה שלי נידבה אותי להכין את הסיכום עם עוד איזה ילד מהכיתה שלי אבל היא שחכה מזה =0
ו... אה... היום היה השיעור האחרון של במטמתיקה... ו... אה... זהו, אין לי מה לומר. בעיכרון אנחנו לא לומדים יותר וזה נורא נחמד =0
-
[quote][i]Originally posted by Phoenix-girl[/i]@Jun 18 2007, 06:09 PM
[b] בסדר....
אלה שלא יודעים שמו לי גשר בשיניים וזה ממש כואב ואני לא יכולה לאכול ואני רעבה T_T...
מה עוד? אמ... הצלחתי להחלץ היום מאי-אכנת שעורי בית בספרות ויותר גרוע- אי-הכנת נאום לסיום השנה בספרות ><''
המורה שלי נידבה אותי להכין את הסיכום עם עוד איזה ילד מהכיתה שלי אבל היא שחכה מזה =0
ו... אה... היום היה השיעור האחרון של במטמתיקה... ו... אה... זהו, אין לי מה לומר. בעיכרון אנחנו לא לומדים יותר וזה נורא נחמד =0 [/b][/quote]
אני ממש לא רוצה לשמעו אותך סובלת... ><"
ספרות...מקצוע מבאס...
אבל לפחות נגמר לך המטמתיקה! בזה את יכול להתנחם D:
וסמו לך גשור? אח זה בטח נורא מעצבן ><
-
-
[quote][i]Originally posted by charmander.[/i]@Jun 18 2007, 06:12 PM
[b] כיף לך.... [/b][/quote]
למי כיף?
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Phoenix-girl[/i]@Jun 18 2007, 06:09 PM
[b] בסדר....
ו... אה... היום היה השיעור האחרון של במטמתיקה... ו... אה... זהו, אין לי מה לומר. בעיכרון אנחנו לא לומדים יותר וזה נורא נחמד =0 [/b][/quote]
זה יעבור לך תוך יום-יומיים.
-
-
כבר אמרתי שאתמול זה היה יום הלימודים האחרון שלי וששאר הימים עד יום רביעי הם של פעילויות וכאלו?
-
[quote][i]Originally posted by Chen[/i]@Jun 18 2007, 04:42 PM
[b]יואו אם כבר מדברים על חתולים,איזה חתול אחד נכנס לי לבית חודש אנחנו לא מצליחים
לגרש אותו הוא עדיין בבית בעליית גג במקום שאי אפשר להגיע אליו ממש (גם כי הוא חשוך
לגמרי וגם כי הוא צר)[/b][/quote]
אז תאמצו אותו. ;)
-
[quote][b]יואו אם כבר מדברים על חתולים,איזה חתול אחד נכנס לי לבית חודש אנחנו לא מצליחים
לגרש אותו הוא עדיין בבית בעליית גג במקום שאי אפשר להגיע אליו ממש (גם כי הוא חשוך
לגמרי וגם כי הוא צר)[/b][/quote]
איך הוא שורד שם?מה הוא אוכל?
-
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Jun 18 2007, 06:25 PM
[b] איך הוא שורד שם?מה הוא אוכל? [/b][/quote]
שאריות לחם או כאלה דברים...
(אני חושב...)
-
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jun 18 2007, 06:11 PM
[b] אני ממש לא רוצה לשמעו אותך סובלת... ><"
ספרות...מקצוע מבאס...
אבל לפחות נגמר לך המטמתיקה! בזה את יכול להתנחם D:
וסמו לך גשור? אח זה בטח נורא מעצבן >< [/b][/quote]
(בקשר ל-"אני ממש לא רוצה לשמוע אותך סובלת) יופי :)
בקשר לגשר- כן... אבל זה פחות מאתמול (אתמול סמו לי...), זה כבר מתחיל לעבור =)
ובקשר לזה שנגמר לי מטמתיקה- גם ניגמר לי ספרות והיסטוריה והבעה וגאוגרפיה וספורט ותנ"ך וערבית ומורשת ויהדות והכל חוץ מאנגלית ובאולוגיה =0