-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד,אתה רואה את גייר שלך הופך להיות כדור והוא משתגר אל עבר טורקול שמשתמש במתקפת נגד של להביור,אתה רואה את גייר-כדור ג'ירו מתעטף בלהבות החמות של טורקול,אתה רואה את הלהבות מגיעות לשמיים והן נוצצות בלילה האפל שלאט לאט מתחיל להיגמר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד והם,סניזל,זורא וכנראה מנהיגם וויבל ההתפתחות האכזרית של סניזל,אתה רואה את ג'פרי מתקרב והוא אומר לך:"נו בר,אפשר לעשות את הקרב שקבענו לעשות?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לכול מנהיג מכון יש שישה פוקימונים,אך הוא השתמש נגדכם לפי החוק של המכון שלו,לכול מנהיג יש פוקימון אחד שהוא "אס" שלו,אני לא חייב לגלות לכם את כול הפוקימונים שלו ישר,אני מוסיף את השמות ואת הסוגים של הפוקימונים שלכם ושל הדמויות,הוספתי מספר חוקים ומתקפה למתקפות חדשות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866557][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד,אתה רואה את גייר שלך הופך להיות כדור והוא משתגר אל עבר טורקול שמשתמש במתקפת נגד של להביור,אתה רואה את גייר-כדור ג'ירו מתעטף בלהבות החמות של טורקול,אתה רואה את הלהבות מגיעות לשמיים והן נוצצות בלילה האפל שלאט לאט מתחיל להיגמר.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד והם,סניזל,זורא וכנראה מנהיגם וויבל ההתפתחות האכזרית של סניזל,אתה רואה את ג'פרי מתקרב והוא אומר לך:"נו בר,אפשר לעשות את הקרב שקבענו לעשות?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לכול מנהיג מכון יש שישה פוקימונים,אך הוא השתמש נגדכם לפי החוק של המכון שלו,לכול מנהיג יש פוקימון אחד שהוא "אס" שלו,אני לא חייב לגלות לכם את כול הפוקימונים שלו ישר,אני מוסיף את השמות ואת הסוגים של הפוקימונים שלכם ושל הדמויות,הוספתי מספר חוקים ומתקפה למתקפות חדשות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "עוד לא אני עוד לא מוכן אני הלך להתאמן אם הפוקימונים שלי ולאחר מכן הלחם נגדך, כרגע הפסדתי בקרב לבחור אחד בשם לון, אז בפעם הבאה שניפגש נלחם כי הפוקימונים שלי לא כולכך חזקים עוד אבל הם יהיו מאודד חזקים".
והלך לכיוון דרך 1 להתאמן ואולי לפגוש מאמנים לאמן את הפוקימונים שלי
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי חושב מספר שניות והוא אומר לך:"לון הוא מאמן קשוח מאוד,שיטות האימונים שלו עולות על של כמה מאמנים טובים ממני וממך בכמה רמות הוא מענה את הפוקימונים שלו בשביל לאמן אותם,הוא מאמן רשע וגם מבוקש וכנראה מהיום גם היריב שלך נו אתה רוצה קרב אחרי ההסבר שלי על לון".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866634][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי חושב מספר שניות והוא אומר לך:"לון הוא מאמן קשוח מאוד,שיטות האימונים שלו עולות על של כמה מאמנים טובים ממני וממך בכמה רמות הוא מענה את הפוקימונים שלו בשביל לאמן אותם,הוא מאמן רשע וגם מבוקש וכנראה מהיום גם היריב שלך נו אתה רוצה קרב אחרי ההסבר שלי על לון".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "תודה על ההסבר אבל בכל זאת זה לא עזר לי לאמן את הפוקימונים שלי, אמרתי לך אני יאמן אותם עוד קצת ואז הלחם איתך בקרב. כרגע אני הולך להתאמן למכון הראשון שלי ולאחר המכון נלחם, אמ, אתה אולי מכיר מקום טוב להתאמן עם הפוקימונים שלי?"
-
[QUOTE=מאסטר
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"מונפרנו יודע כבר שריון אש,אך הוא לא יודע לשלוט בה,הוא נותן לאש לשלוט בו וזו טעות מספר אחד של פוקימוני אש,ראיתי כבר מקרה כזה,אצל אש קאצ'ם,הצ'ימצ'אר שלו השתמש בלהט והוא לא ידע לשלוט באש".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליוג'ין"אוקי אני מבין אותך.אז תוכל ללמוד את מונפרנו שלי ללמוד לשלוט באש.בקשה תלמד אותו.כך מונפרנו שלי יתחזק"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"כן בטח,אבל אני לא יכול עכשיו אני צריך ללכת לעיר שלי,העיר לוליה",יוגין ממשיך בדרכו לכיוון יער החרקים,אתה שומע מתוך היער קול של פיצוץ,ליאו מסתכל אליך מבוהל והוא אומר לך:"עומר ואש מהר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול דק וגבוה אך רציני:"אני יודע איפה אפשר להתאמן,אך אני אגלה לך בתנאי אחד,קרב מולי,שלושה על שלושה בלי אפשרות להחליף את הפוקימונים בין הקרבות רק אחרי שהפוקימון מפסיד,ברור?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866753][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"כן בטח,אבל אני לא יכול עכשיו אני צריך ללכת לעיר שלי,העיר לוליה",יוגין ממשיך בדרכו לכיוון יער החרקים,אתה שומע מתוך היער קול של פיצוץ,ליאו מסתכל אליך מבוהל והוא אומר לך:"עומר ואש מהר!".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"מה עומר ואש נלחמים כרגע ביער החרקים.אנו צריכים להגיע לצפות בקרב שלהם.זה הולך להיות מדליק" אני רץ הכי מהר שאני יכול ליער החרקים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866753][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול דק וגבוה אך רציני:"אני יודע איפה אפשר להתאמן,אך אני אגלה לך בתנאי אחד,קרב מולי,שלושה על שלושה בלי אפשרות להחליף את הפוקימונים בין הקרבות רק אחרי שהפוקימון מפסיד,ברור?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "טוב נוו... איזה כוחות שיכנוע יש לך. אז אתה יכול לעשות קרב בלי פוקימוני אופל כי יש לי חיסרון ענקי עליהם"
אחכה לתשובה ולאחר מכן אגיד לו: "קדימה בוא נתחיל טור'צק צאי ותתכונני לקרב שלך נגד ג'פרי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך בזמן שאתם רצים ליער:"עומר כעס מאוד על זה שפיקאצ'ו גרם לך להיפצע",ליאו ואתה רצים לכיוון אזור הפיצוץ ואתה רואה את האגרון של עומר נלחם מול הגיבל של אש,אתה רואה את הגיבל משתמש שוב פעם ושוב פעם במטאור דרקון שפוגע אגרון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"בסדר בלי פוקימוני אופל,צא גוביטו אני בוחר בך,הוא סוג אדמה ורוח,זכור אסור לך להחליף!",אתה רואה גוביטו כחול וגדול מתקרב אליך ואל טורצ'יק המפוחדת ממנו,אתה מבין שזו הייתה טעות לשלוח אותה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866759][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך בזמן שאתם רצים ליער:"עומר כעס מאוד על זה שפיקאצ'ו גרם לך להיפצע",ליאו ואתה רצים לכיוון אזור הפיצוץ ואתה רואה את האגרון של עומר נלחם מול הגיבל של אש,אתה רואה את הגיבל משתמש שוב פעם ושוב פעם במטאור דרקון שפוגע אגרון.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"בכהצלחה בהבסת אש קאצ'אם.אתה יכול להביס אותו." אני אומר לאגרון של עומר"אתה יכול להביס את גיבל אתה חזק.בהצלחה גם לך"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866759][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"בסדר בלי פוקימוני אופל,צא גוביטו אני בוחר בך,הוא סוג אדמה ורוח,זכור אסור לך להחליף!",אתה רואה גוביטו כחול וגדול מתקרב אליך ואל טורצ'יק המפוחדת ממנו,אתה מבין שזו הייתה טעות לשלוח אותה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "כל הכבוד לך, הסגת גוביטו אבל תזכור הגודל לא קובע." והוציא את הפוקדע שתיתן לי מידע על גוביטו ואת המתקפות שלו.
"קדימה טורצ'יק אל תפחדי תזכרי שהגודל לא קובע, עכשיו רוצי בין הרגליים שלו קפצי שאת מאחוריו וצאי לניקור חזק במיוחד" אגיד לטורצ'יק לאחר שאחזיר את הפוקדע שנתנה לי את המידע
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון משתמש בתותח פלאש שפוגע בגיבל ומביס אותו,אש מחזיר את גיבל ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה שעומר נראה לחוץ מתמיד הוא מחזיר את הגליסקור החזק שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי משחק עם המחשב שלו וגוביטו משתמש במתקפת אדמה חזקה מאוד שאתה מזהה בתור רעידת-אדמה,אתה מרגיש את האדמה רועדת לך מתחת לרגליים ואתה רואה שטורצ'יק נפגעה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866773][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון משתמש בתותח פלאש שפוגע בגיבל ומביס אותו,אש מחזיר את גיבל ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה שעומר נראה לחוץ מתמיד הוא מחזיר את הגליסקור החזק שלו.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אל תהיה לחוץ הגליסקור שלך יביס את פיקאצ'ו של אש.בהצלחה בקרב.תגיד מה התוצאה?" אני ממשיך לצפות בקרב
-
[quote=מאסטר אספיון;866557][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד גייר,אני רואה שאתה חזק" אומר לו בחיוך ואז אומר לו:"תשתמש שוב בכדור גיירו אך הפעם מתי שהוא משתמש בלהביור תסתובב לצד ההפוך כדי שהכדור שלך יכה בו עם כדור גיירו אש" אחכה לפגיעה והסתכל על בטרי ואומר לו:"אל תידאג עוד מעט תורך" ואחייך אליו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מחייך אליך ואת באבל ואת בטרי מעודדים אותו בשמחה רבה,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוצי להבה חזקים שמנטרלים את כדור הג'ירו ופוגע בגייר שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה קרב מלא שישה על שישה וזה תיקו חמש-חמש זה הסיבוב האחרון ניצחון אחד למישהו והשני בחוץ,גליסקור אני מאמין בך זכור את זה בימים שאני לא יהיה כאן,שאני חבר שלך,ניב קרח!".[/FONT][/COLOR]