-
[QUOTE=King of skulls;964278]לא הבנתי כלום לוקאס
והיי בר הגבתי במשחק שלי[/QUOTE]
מאג'יית האופל היא כוח אפל וסודי שמסתתר בנשמתו של הרוצח ומתפרץ מתי שהוא עצבני יש רוצחים (כמוני) היודעים לשלוט בזה ליאור הוא האדם היחיד במשחק היודע ויכול להשתמש בכל המאג'יות (אופל אור טבע והרס) רוצחים יכולים להשתמש בשתיים ויש כאלה שהגיעו גם לשלוש אבל כשמגיעים לארבע אתה מאבד חיים והופך לדמות אלוהית במשחק אני יכול אופל בשליטה והרס רק שאני ממש עצבני ולא בשליטה אני מתכנן להשיג את האור עוד מעט או לשלוט בהרס שזה ממש קשה...
-
מישהו מכיר פה תמשחק דפדפן איקרים?
-
[QUOTE=BarMaster;964287]מישהו מכיר פה תמשחק דפדפן איקרים?[/QUOTE]
כן גרוע בר איזה מקצוע אתה... אני אגיד לך באיזה מאג'ייות אתה יכול להשתמש
-
[quote=רונלד מקדונלד;964288]כן גרוע[/quote]
לא נכון !
זה משחק טוב
-
[QUOTE=BarMaster;964289]לא נכון !
זה משחק טוב[/QUOTE]
גרוע היה לי 1000 פלנקסים 100 איילים 400 ספינות 150 ענקי קיטור 800 מרגמות
-
הגבתי במשחק שלי
ליאור אתה ממשיך אצלך?
-
[quote=רונלד מקדונלד;964291]גרוע היה לי 1000 פלנקסים 100 איילים 400 ספינות 150 ענקי קיטור 800 מרגמות[/quote]
זאת כבר עובדה שחרשת טילים
תומר ראיתי שהגבת
-
-
[QUOTE=BarMaster;964294]זאת כבר עובדה שחרשת טילים
תומר ראיתי שהגבת[/QUOTE]
זה נכון אבל זה כי הייתי מכור ואז גיליתישזה חרא ותקפתי את השחקן הכי חזק במשחק והפסדתי הכל
-
[quote=רונלד מקדונלד;964286]מאג'יית האופל היא כוח אפל וסודי שמסתתר בנשמתו של הרוצח ומתפרץ מתי שהוא עצבני יש רוצחים (כמוני) היודעים לשלוט בזה ליאור הוא האדם היחיד במשחק היודע ויכול להשתמש בכל המאג'יות (אופל אור טבע והרס) רוצחים יכולים להשתמש בשתיים ויש כאלה שהגיעו גם לשלוש אבל כשמגיעים לארבע אתה מאבד חיים והופך לדמות אלוהית במשחק אני יכול אופל בשליטה והרס רק שאני ממש עצבני ולא בשליטה אני מתכנן להשיג את האור עוד מעט או לשלוט בהרס שזה ממש קשה...[/quote]
מגניב זה לא קיים אבל זה קיים
תהנה מהמשך שכתבתי לך
-
-
[quote=שלושה מחוזות;964299]מגניב זה לא קיים אבל זה קיים
תהנה מהמשך שכתבתי לך[/quote]
Xd תגיד תודה תראה כמה כוח נתתי לך יש לי רעיונות טובים ואי אפשר להגיע לארבע מי שמגיע לשם פשוט מת ויש רק יהלה שאתה הורג... פעם היה לי את כל הכוחות בשלושה מחוזות שתיים Xd
-
-
[QUOTE=רונלד מקדונלד;964305]Xd תגיד תודה תראה כמה כוח נתתי לך יש לי רעיונות טובים ואי אפשר להגיע לארבע מי שמגיע לשם פשוט מת ויש רק יהלה שאתה הורג... פעם היה לי את כל הכוחות בשלושה מחוזות שתיים Xd[/QUOTE]
שהיה נוסף לך נשק חדש לציוד שלך
-
ליאור אתה יכול להוסיף את מה שרשמתי למשחק אם אתה רוצה אני מרשה לך Xd על זה שזרמת עם זהxd