-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''אתה יכול להגיע במספר דרכים:
אני אשלח שליח שיביא אותך לקיק.
אני אשגר אותך בעצמי.
אני אשתמש בהולוגרמה כדי לשגר אותך.
או שאתה תלך ברגל עד לשם''.
''אני לא מבין במנהגי המינים שלכם, לכן תבחר את האופציה שאתה מעדיף'' הוא אומר לבסוף.
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
''מה שאת רוצה'' הוא קורץ אליך ואומר ''את יכולה להסתובב אם מתחשק לך''.
הוא עף מעליך וסורק את האוויר מלמעלה, את שומעת אותו ממלמל ''איפה סאלי? היא עוד לא חזרה מהמשימה? מה אם קרה לה משהו? אני לא רוצה לאבד אותה שוב''.
הוא נוחת לידך ושואל ''מה החלטת?''
[B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/B]
O.O
---
הוא מרים גבה ומחכה דקה בנינוחות, שתגיד את אותו דבר שרצית להגיד לו.
''יש לך שאלות אולי?'' הוא מפר את השקט השורר בביקתה ''מה רצית להגיד לי?''
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
הוא נכנס לבירתה וזורק אליך פרי משונה, הפרי כחול עם נקודות צהובות, איפה שהוא מנוקד יש לו שיערות בולטות צהובות.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?
-
[quote][b]עומר~לוק קאסטלאן-
[/b]''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
הוא נכנס לבירתה וזורק אליך פרי משונה, הפרי כחול עם נקודות צהובות, איפה שהוא מנוקד יש לו שיערות בולטות צהובות.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?[/quote]
אזלול את הפרי בהנאה. "מה זה?" אשאל.
לאחר כמה זמן אביט לשמיים שוב "עיט זה מין ציפור כזאת, והציפור הזאת בצבע זהב כזה.. קשה לפספס.." אסביר לו ואחשוד בליבי 'רגע אחד היא הייתה איתי, ואז נעלמה. מה קורה פה?'
-
[quote=Tigraro;1243481][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
אני אשגר אותך בעצמי.
''אני לא מבין במנהגי המינים שלכם, לכן תבחר את האופציה שאתה מעדיף'' הוא אומר לבסוף.
[/quote]
"אצלנו הולכים ברגל ואי אפשר לשגר, אבל אם המרחק גדול אני אשמח לנסות שיגור שאתבה עושה לבד או בהולגרמה, תלוי מה מהיר וביטחותי יותר." אני אומר לו ומתחיל להסתקרן מתחילת המסע.
-
[QUOTE=Tigraro;1243481]
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
הוא עף מעליך וסורק את האוויר מלמעלה, את שומעת אותו ממלמל ''איפה סאלי? היא עוד לא חזרה מהמשימה? מה אם קרה לה משהו? אני לא רוצה לאבד אותה שוב''.
[/QUOTE]
" סאלי? מי זאת סאלי? O: " אשאל את אייס " זאת היא שדיברת עליה מקודם שאמרת שאתה לא רוצה לדבר על זה? ~O: " אשאל אותו.
" בכל מקרה, אני החלטתי ללכת לראסטם!~ D: " אומר בהתלהבות.
-
[b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''לא, סאלי נשלחה למשימה מטעם Ad לפני כמה ימים, ולא נפגשנו שבועות'' הוא עונה ''היא החברה שלי, פעילה גם היא בארגון Ad''.
''טוב מן הסתם..'' הוא מחייך ''אחרת לא הייתה יוצאת למשימה מטעם הארגון''.
''רסטאם יהיה שם'' הוא מצביע על הבקתה שעל העץ הכי גבוה ''להטיס אותך לשם?''
[b]עומר~לוק קאסטלאן-[/b]
''משהו אכיל'' הוא מגחך ''ציפור?''
''אולי תלך לרסטאם? הוא יוכל להבהיר לך את כל העניינים'' הוא שואל.
''אני סיא אגב''.
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''אני לא בטוח בהשפעות על מינך בהשתגרות שאני מבצע, ושיגור הולוגרמה עוד לא ניסיתי''.
''תחליט...'' הוא אומר משפט בקוצר סבלנות, אך נראה מאוד נינוח.
-
[quote=Tigraro;1243526]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אני לא בטוח בהשפעות על מינך בהשתגרות שאני מבצע, ושיגור הולוגרמה עוד לא ניסיתי''.
''תחליט...'' הוא אומר משפט בקוצר סבלנות, אך נראה מאוד נינוח.[/quote]
"תנסה לשגר אותי בעצמך, אקווה שזה לא ישפיע עלי לרעה." אני עונה וחושב לעצמי 'באגדות של זה נקרא קסם ומסבירים באגדות שזה לא משפיע עחל האדם. מעניין אם זה נכון'
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
אתם נשאבים למערבולת זהובה.
אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך, ואז אתה מקיא.
"תלך למגדל הגבוה בעיר" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.
-
[QUOTE=Tigraro;1243526][b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''לא, סאלי נשלחה למשימה מטעם Ad לפני כמה ימים, ולא נפגשנו שבועות'' הוא עונה ''היא החברה שלי, פעילה גם היא בארגון Ad''.
''טוב מן הסתם..'' הוא מחייך ''אחרת לא הייתה יוצאת למשימה מטעם הארגון''.
''רסטאם יהיה שם'' הוא מצביע על הבקתה שעל העץ הכי גבוה ''להטיס אותך לשם?''
[/QUOTE]
" אהה.. " אומר בהבנה לאייס, למרות שלא הבנתי ממש מה הוא אמר.
" כן, אני אשמח שתטיס אותי לשם ~ ^^ "אומר לו בחיוך, ואחזיק את ידו כדי שיטיס אותי.
-
[quote=Tigraro;1243538][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
אתם נשאבים למערבולת זהובה.
אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך, ואז אתה מקיא.
"תלך למגדל הגבוה בעיר" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/quote]
"מרשים ביותר, אומנות מופלאה יש לכם. אבל תגיד איפה אמצא את קיק?" אני אומר לו בפליאה ומקיא.
אני חושב 'ווואוו איזה מקום, ממש קדוש.מתברר שהנסיעה כן משפיעה על בני אדם או לפחות עלי, זה גורם לבחילה.' ואני מתחיל ללכת לכיוון המגדל הגבוהה בעיר.
-
[QUOTE=Tigraro;1243481][b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
אני אשגר אותך בעצמי.
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
[B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/B]
O.O
---
הוא מרים גבה ומחכה דקה בנינוחות, שתגיד את אותו דבר שרצית להגיד לו.
''יש לך שאלות אולי?'' הוא מפר את השקט השורר בביקתה ''מה רצית להגיד לי?''
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?[/QUOTE]
"כן" אני אומר לו, "יש לי משהו לשאול. איכשהוא הגעתי לכאן בלי הסבר הגיוני ונהפכתי לנמלה, יש לך מושג איך יוצאים מכאן??".
-
[QUOTE=Tigraro;1243038][B]
[B]ליאור~לי אוזומאקי[/B]-
תרצה רומאנס (=רומנים) במשחק?
---
אתה מתחיל להרדם, אך לפתע נכנסת לחדר אישה לבושה בלבן, כנפיים קטנות מבצבצות מראשה.
שיערה שחור ואישוניה ורודים ועצומים, היא מחייכת אליך.
בעקבותיה עף מלאך ורוד משונה, אתה מתאר לעצמך שהוא המלאך השומר שלה.
מה תעשה?
[spoiler] [URL="http://tektek.org/avatar/46690767"][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2264/tek4ea054818e6989771538.png[/IMG][/URL]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אחשוב על זה
---------------------------------------------
אני אומר לאישה שפונה אלי" הי אפשר לדעת מי את בידיוק? ומזה היצור שעף מאחריך בצבע לבן?."
-
[quote=Tigraro;1243430]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
תזכור שאתה צריך לגרום לזה, אני יכול לעזור, אבל זה רק בגלל שאתה משקיע בתגובות.
תכננתי להגיד לך שאתה לא מחליט, אבל שיניתי את דעתי וזה תלוי במעשים שלך.
---
היא מהנהנת להסכמה ואתה מתיישב לידה, היא לוחשת ''אני הולי קלארק''.
אתה לוחש לה את שמך, מרגיש את הפרפרים בבטן, מרגיש שהתאהבת בה-
באותה נערה עם שיער חום ארוך, שממוזגת עם צבי- מקרוב אתה מבחין שבעצם זהו איל נקוד, היא בעלת רגליים כמו רגליי סאטיר.
זנבנב מבצבץ מאגנה ומעליו הוא יותר אנושית, עם עור כתמתם כמו של אותם אילים נקודים, שכמובן מלווה בנקודות לבנות.
עינייה בצבע כחול, כמו הים, אישונייה גדולים.
היא לבושה בחולצה חומה רפויה ובמכנסיי ג'ינס כחולים צמודים.
קרסיליוס שואל ''מישהו מהכיתה יודע מה זה לחימה תיאורטית? למה זה חשוב?'' ומצביע עליך ''אתה! אתה יודע?''
---
סאטיר אתה יודע מה זה, כע?[/quote]
*זה חצי תיש חצי אדם לא?
אסתכל על המורה ואגיד בחוסר ביטחון:"לחימה טאורטית זה שלומדים איך נלחמים כמו שצריך וזה חשוב בגלל ששוב לומדים איך נלחמים" 'בטח עשיתי צחוק מעצמי!ועוד ליד הנערה היפה הזו!' אחשוב לעצמי בכעס.
-
[quote][b]עומר~לוק קאסטלאן-
[/b]''משהו אכיל'' הוא מגחך ''ציפור?''
''אולי תלך לרסטאם? הוא יוכל להבהיר לך את כל העניינים'' הוא שואל.
''אני סיא אגב''.[/quote]
"אוקיי, סיא, תודה על העזרה.. רק איפה רסטאם בדיוק..?" אשאל כשאסקור בקתות לסימן אדם. "זה אדם, נכון? כי אני לא ממש רואה פה מישהו"
-
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]כע, אז במבנה היא דומה D=[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא מדוייק" הוא אומר בקולו הצווחני ואתה מרגיש מעט נבוך.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מטרת הלחימה תיאורטית היא ללמד מה לעשות במצבים מסויימים, נותנים לך מצב ואתה מחליט מה תעשה במצב כזה".[/COLOR]
[COLOR=teal]"נותנים לך מצב, אתה טועה ומת תיאורטית?" הולי קלארק ממלמלת וכל הנערים צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=teal]"בדיוק!" קרסיליוס אומר "מטעויות לומדים!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תתחלקו לשלוש קבוצות של שלושה" הוא אומר "ונתחיל לעבוד".[/COLOR]
[COLOR=teal]אלו מי שנמצא בחדר:[/COLOR]
[COLOR=teal]גמד, חצי נער חצי דוב, חצי נערה חצי צבי- הולי קלארק, טרול, חצי נער חצי חפרפרת, חצי נערה חצי פרפר, אלף, חצי נער חצי טרמיט ועוד גמד.[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"כן הוא אדם" הוא עונה "הוא שם, בבקתה הכי גבוהה בעיר".[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מצביע על העץ הכי גבוה בעיר, עץ עבה וגבוה, המתנוסס מעל צמרות כל.[/COLOR]
[SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/46700412][img]http://img198.imageshack.us/img198/6494/tek4ea15a50166f89445689.png[/img][/url][/SPOILER]
[B][COLOR=darkorchid]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]הוא מטיס אותך אל הבקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים עומד שם, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]הוא מדבר עם נער בגילך, שנראה כי ממוזג עם נמלה.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשי?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]תודיע לי כשתחליט.[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני אנג'י" היא עונה ומורידה לך את התחבושת.[/COLOR]
[COLOR=purple]"וזה מלאך שמתעקש לשמור עליי מאז איזו תקרית ביער" היא לוחשת "שמו סקוטר".[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"איני יודע מה זה נמלה, אך נראית בך אנושיות, אתה חצי חצי" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בשביל זה צריך לעשות שני דברים- להרוג את דינאקס, ולמזג את כל אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מאחוריך נוחת אדם עם כנפיים, ביחד עם נערה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=sienna][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"זה קיק" גמד שעבר לידך אומר לך ונעלם בי כל היצורים "המקום הזה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס לבקתה ועולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]כע, אז במבנה היא דומה D=[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא מדוייק" הוא אומר בקולו הצווחני ואתה מרגיש מעט נבוך.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מטרת הלחימה תיאורטית היא ללמד מה לעשות במצבים מסויימים, נותנים לך מצב ואתה מחליט מה תעשה במצב כזה".[/COLOR]
[COLOR=teal]"נותנים לך מצב, אתה טועה ומת תיאורטית?" הולי קלארק ממלמלת וכל הנערים צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=teal]"בדיוק!" קרסיליוס אומר "מטעויות לומדים!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תתחלקו לשלוש קבוצות של שלושה" הוא אומר "ונתחיל לעבוד".[/COLOR]
[COLOR=teal]אלו מי שנמצא בחדר:[/COLOR]
[COLOR=teal]גמד, חצי נער חצי דוב, חצי נערה חצי צבי- הולי קלארק, טרול, חצי נער חצי חפרפרת, חצי נערה חצי פרפר, אלף, חצי נער חצי טרמיט ועוד גמד.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen].[/COLOR][/quote]
אגיד להולי:"רוצה שאת אני ועוד מישהו נהיה צוות?אני חושב על החצי נער חצי חפרפר [הזכר של חפרפרת כי אין כזה דבר "נער חפרפרת" מבחינה מינית] מה את חושבת?".