הדרגוניטי שלי נגד שלך... מה אתה אומר?
Printable View
הדרגוניטי שלי נגד שלך... מה אתה אומר?
איך מוסיפים חברים שם?
מישהו רוצה דואל?
[b]וווווווווווווווווואייייייייייייי עם הלוסט האלהההה נשבר לי התחת מזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
נקיתי לך את הזירה, עמדתי לעשות סינכרו ולעשות איתו מהלך שיוריד לך 3600 נקודות על הטור הראשון שלי כבר.. ובוםםם לוסט.
נרשמתי לDueling Network,מה השלב הראשון שאני אמור לעשות שאני משחק?
לבנות דק
[QUOTE=Tigraro;1226124]איך מוסיפים חברים שם?[/QUOTE]
אתה מסתכל ב profile view ומכניס את השם של: מי שאתה רוצה להיות חבר שלו.(ומחפש את הפרופיל שלו) אחר כך מצד ימין באמצע יש לך add friend. תלחץ על זה.
רן רוצה קרב?
הייתי רוצה אבל יש לי בעיות לוסט קונקשן, בערב המשחק לא עובד לי...זה ממש מרגיז.
חבל
למישהו אחר המשחק עובד?
אך.... איזה כיף להביא גם גראפה, גם סטארדאסט וגם תxyz ראנק 5 של sacred בתור אחד!!!!!!!
נגד מי נלחמת ובאיזה דק מסוכן השתמשת?
[quote=Blackbeard;1225998]שלום לכולם!
זוכרים אותי? אביב? שהלך לחודש טירונות ולא הגיב כאן, ועוד ממשיך עכשיו ל3 שנים קשות?
לא שיחקתי בכלל בdn, ראיתי שלאנשים קשה עם הבאן ו...עם הדרגוניטי Xd
גם הדק שלי נפגע מאוד, הבי ו3 MST מורידים לי תהפוכים, ואל תשכחו שיש לי הרבה מפלצות לא ממש שימושיות כמו אליוס ב3! אה רגע, ציינתי שדבריס ב1 וזה דבריס הירו?
מישהו רוצה לנסות דק Ls שאני אבנה ושאני הייתי רוצה לשחק בו? זה Ls קצת שונה מהרגיל, אולי בא למור? O: למרות שאולי הייתי רוצה לשחק בזה בטורניר של הפורום ולשכנע שמותר לי להירשם עם זה גם אם יש 3 כי אם תביאו דק ליסט מיוטיוב זה יהיה ממש שונה
ושמעו קרב ראשון אחרי כמעט חודשיים, הוא מביא לי Bls, פעם 1 ברגיל, פעם 2 דרך ראינקרניישן וזימון מחודש, ופעם 3 עם ריבורן! ובכל זאת ז**נתי לחייל הקאוס הזה תצורה Xd
דפקתי לו סופר פולי!!!!!!! להביא שיינינג ולניצחון![/quote]
אפשר להביא BLS דרך ריבורן?
אה ובקשר ללייטסוורן הספיקו לי די נמאסו עליי אני מניח אביב שהדק שלך די מתה עכשיו =[
עריכה:עומר לא נגד מישו מהפורום וזאת דק של darkworld וsacred(הקלפים החדשים שיצאו עם הxyz שהוא כמו בריונאק רק שבמקום לעשות discard אתה עושה deatch =] )
[QUOTE=accelerator;1226284]אפשר להביא BLS דרך ריבורן?[/QUOTE]
כן אפשר רק אם הוא זומן "כהלכה" בפעם הראשונה. זה תקף לכל הקלפים שכתוב עליהם:
[LEFT]This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned exept by....[/LEFT]
דואל מישהו?
אני רוצה. עם האינקה המשופרת.