אז הלך הפוכדור שניסיתי לזרוק על פאציריסו?
Printable View
אז הלך הפוכדור שניסיתי לזרוק על פאציריסו?
[QUOTE] תומר-אני עושה עם מיקום Xd[/QUOTE]
באסה טוב אז אפשר לקבל את הדברים האחרים
[QUOTE=ttrrtte;1220770]תומר-אני עושה עם מיקום Xd
אופק-כה אפשר.
יאיר- סאנדשרו עושה לי רשימה של כל הפוקימונים שיש לכל אחד שהואמיעביר לי אעדכן. אתהת מנסה ללכוד את פאצ'יריסו אבל הוא נעלם בעמקי היער
סטיב- סטארלי [b]אומר[/b] '' גם עיוור וגם מגמגם איזה שילוב קטלני!!!'' ומכך הפוקימונים שלך מפסיקים לתקו מופתעים[/QUOTE]
אני ילך ממרכז הפוקימונים ללן לשאול אותו אם יש לי משימה וישים לוקימון תעופה
יאיר- לא אתה יכול ללכת להרים אותו
תומר-המוכר מעביר לך את הדברים ואתה שם לב לשלט- קנה כרטיס לוטו קבל 1 חינם!!!!
אופק-אתה אוס את בלה אבל לא יודע איך להעסיק את שרה בזמן שתלך ללן. בלה מאוד מגוננת על בילי ולא עוזבת אותו לרגע.
[QUOTE=ttrrtte;1220775]יאיר- לא אתה יכול ללכת להרים אותו
תומר-המוכר מעביר לך את הדברים ואתה שם לב לשלט- קנה כרטיס לוטו קבל 1 חינם!!!!
אופק-אתה אוס את בלה אבל לא יודע איך להעסיק את שרה בזמן שתלך ללן. בלה מאוד מגוננת על בילי ולא עוזבת אותו לרגע.[/QUOTE]
אני יוציא את בייליף ויגיד לה שתשמור על שרה ובלה
יופי אני ירים אותו ויגיד תודה לילדה ואני ישאל אותה איך קוראים לה ומה המספר שלה (יש לי פלאפון נכון?)
אופק- ומה עם בילי? חח אתה הולך ושרה נשארת איתן. בלה ובילי מקשקשים ובלה מתלוננת על כך שבילי רזה מידי והוא רק שק עור ועצמות.
יאיר-כה, הילדה אומרת ששמה ורד וומרת שמספר הטלפון שלה הוא 54467893
[QUOTE=ttrrtte;1220780]אופק- ומה עם בילי? חח אתה הולך ושרה נשארת איתן. בלה ובילי מקשקשים ובלה מתלוננת על כך שבילי רזה מידי והוא רק שק עור ועצמות.
יאיר-כה, הילדה אומרת ששמה ורד וומרת שמספר הטלפון שלה הוא 54467893[/QUOTE]
אני ממשיך ללכת ואשאל את לן אם יש לי משימה חדשה
[quote]
תומר-המוכר מעביר לך את הדברים ואתה שם לב לשלט- קנה כרטיס לוטו קבל 1 חינם!!!![/quote]
אני אשאל את המוכר אם השלט עדיין עדכני
סטיב- סטארלי [b]אומר[/b] '' גם עיוור וגם מגמגם איזה שילוב קטלני!!!'' ומכך הפוקימונים שלך מפסיקים לתקו מופתעים[/QUOTE]
מה!! אתה מדבר, וורמפל,איווי, טורצ'יק תעשו את מה שאמרתי לכם לעשות קודם.
יופי אני יגיד לה ביי וימשיך בדרך (אני חייב לרפות)
אופק- לן אומר שכן ושאתה צריך ללכת במורד השביל מפני שיש דיווחים על שיימין בעל גב כחול. למשמע מילים אלו יצא שימין מהפוקדור בהתרגשות ואמר ''זה התאום שלי!!'' ולן הסביר בשביל לפתוח את המער צריך את שני תאומי השיימין משימתך היא למצא את השיימין''.
תומר-המוכר יענה בחיוב
סטיב- שלושת הפוקיומנים יוצאים במתקפ אבל סטארלי במהירות שיא ע לענ שמאחוריהם ואומר ''כן בהחלט עיוורים אני בצד הזה ואתם בכלל בצד השני!'' אמר בליגלוג
יאיר-אתה רואה את מרכז הפוקימונים מרחוק
[QUOTE=ttrrtte;1220785]אופק- לן אומר שכן ושאתה צריך ללכת במורד השביל מפני שיש דיווחים על שיימין בעל גב כחול. למשמע מילים אלו יצא שימין מהפוקדור בהתרגשות ואמר ''זה התאום שלי!!'' ולן הסביר בשביל לפתוח את המער צריך את שני תאומי השיימין משימתך היא למצא את השיימין''.
תומר-המוכר יענה בחיוב
סטיב- שלושת הפוקיומנים יוצאים במתקפ אבל סטארלי במהירות שיא ע לענ שמאחוריהם ואומר ''כן בהחלט עיוורים אני בצד הזה ואתם בכלל בצד השני!'' אמר בליגלוג
יאיר-אתה רואה את מרכז הפוקימונים מרחוק[/QUOTE]
אני ישאל אותו אם אני יכול לקחת איתי את שרה?
אופק- לן נראה המום למשמע השם ושאל האם יש לה איווי?
[quote]
תומר-המוכר יענה בחיוב[/quote]
אני אמלא הפעם 039514