וואוו!!! אומר ואז אשאל את דיואקסיס עם אפשר הפסקה,עם כה אז אלך לטייל לי ביער (אני ישאיר את מיאלה לקצת אימונים עם דיאוקסיס)
נ.ב המכשיר איתור עדיין על לטיאוס נראה לי שלא הורדתי אותו..?
Printable View
וואוו!!! אומר ואז אשאל את דיואקסיס עם אפשר הפסקה,עם כה אז אלך לטייל לי ביער (אני ישאיר את מיאלה לקצת אימונים עם דיאוקסיס)
נ.ב המכשיר איתור עדיין על לטיאוס נראה לי שלא הורדתי אותו..?
כן אפשר אומר לך דיוקסיס
נ.ב הורדת
[QUOTE=Totodail;1228537]
ג'ק- עידכנתי ובדרך כלל זה בינוני עם זה חלש או חזק אני יכתוב
הוא משתמש שוב וסנדלאש מתעלף זכיתה בתג הרביעי
[/QUOTE]
יש איזה כיף לי.
~~~~~~~~~~~~~
לא עדכנת, עדכנת רק את פידג'י, לא את דרגונייט, לא את התגים ולא את לילה.
יופי.. שלא יתפוס אותי..
אני אלך לטייל קצת ביער בתקווה שלא להיתקל ברון או בחייליו אקח קצת אוויר ואחשוב לעצמי ''בפעם הבאה שאפגוש את רון אני חייבת למצא משפט פתיחה טוב יותר מרוצה עוד מתנה?!'' ואחשוב על עוד משפטים בזמן שאטייל לי ביער
ג'ק-אני יעדכן מחר
אתה יוצא מהמכון מה תעשה?
טל-
את חושבת על משפטים ובדרך את רואה
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani012.gif[/IMG] בן ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani012.gif[/IMG] בת מזדווגים
המחשבה הראשנוה שתחלוף לי בראש היא ''איכס....'' ואז אזוז הצידה ואתן להם פרטיות ואמשיך לטייללי ביער ואחשוב אולי '' היי רון מזמן לא התראנו'' ואז אפרוץ בקרן על.. לא אחשוב לעצמי לא טוב...
טל-
את זזה הצידה ואת רואה מישהו בצל את מתקרבת ואת רואה קרב של רון מול דון ודון אומרת לך
"טל קצת עזרה דחוף" ואת רואה שהסניבי של רון מעלף את הדרגונייט של דון
אוקיי אומר ''רון תעזוב את דון מיד!!!'' ואז אשאל את דון ''באמת תהיתי לאן נעלמת איך הגעת לפה??''
טל-
דון אומרת לך מה שקרה
"טוב אני הלכתי לחפש אותך וראיתי אותך מתאמנת עם דיוקסיס"
"ואמרתי לעצמי לא נפריע לה והמשכתי ללכת ואז ראיתי את רון וחייל שלו מדברים שמעתי הכל"
רון:אויי קשה להיפטר מהילדה הזאת
חייל:אז בוא ניפטר מחברה שלה שנמצאת ממש כאן
"ואז הגעתי למצב שאני נלחמת בו"
למה לא הלכת לקרא לי?אשאל את דון ואז אפנה אל רון ''כל היום חשבתי מה אומר לך עם אפגוש בך שוב בגלל שאני חסרת פוקימונים פה..... אולי פשוט תעזוב את דון בשקט וננהל משא ומתן בשקט? ואומר לדון ללכת
מייקי-
צימצאר משתמש בשריטה וגחלת טרטוויג נפגע וגם פיפלאפ ופיפלאפ משתמש בקרן בועות
טל-
רון אומר לך
"בואי איתי ונעזוב אותה"
אני אנסה להתחמק ואשתמש עליהם עוד פעם בגחלת.
אחשוב מעט ואומר לרון ''עשינו עסק בוא נראה איזה ''כלוב'' שאברח ממנו הכנתה לי הפעם!!!
מייקי-
ציצאר משתמש שוב בגחלת וטרטוויג מתעלף
טל-
"שום תא" אומר רון
"רק שטיפת מוח"
אני אפחד מעט אבל אמשיך ללכת אחריו ואומר ''איך בדיוק אתה אמור לעשות את זה? חוץ מזה למה אתה רוצה אותי בצד שלך?w'