-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282927]מרקוס- ''אוי לא אמא, אני צריך ללכת ואשמח עם תביאי לי אוכל ותרופות'' אתה אומר לאמא שלך, אמא שלך מביאה לך תיק קטן ובוא- חמש תרופות שונות, תחבושות ומעט מזון פוקימונים ומזון בני-אדם, אתה מחזיק בתיק הקטן ומודה לאמא שלך, אתה משתגר ונעמד מול עץ אורן גבוהה מאוד, במרכזו אתה רואה חור, ומשער כי שם מאיה נמצאת[/QUOTE]
"מאיה, את שם הבאתי תרופות ואוכל אולי אוכל לרפא אותך עם הכוחות שלי?" אשאל ואומר את מאיה בפוקימונית למקרה שקרוב לשם סוכן של טי אר חשמל.
-
מרקוס-אתה מנסה לדבר אל מאיה בפוקימונית, אך אין שום תשובה, אתה שומע נשימות עמוקות ונזכר כי ראית שמאיה ישנה, ומגובה זה סביר להניח שלא תשמע אותך, אתה מבין שתצטרך לטפס, אתה מתחיל לטפס במעלה העץ אך נופל שוב ושוב ולא מבין איך מאיה- עם ארבע פרסות הצליחה לטפס לשם, אתה ממשיך לנסות ללא כל הצלחה, אתה כבר ממש עיף מכל הנסיונות, מה תעשה?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282945]מרקוס-אתה מנסה לדבר אל מאיה בפוקימונית, אך אין שום תשובה, אתה שומע נשימות עמוקות ונזכר כי ראית שמאיה ישנה, ומגובה זה סביר להניח שלא תשמע אותך, אתה מבין שתצטרך לטפס, אתה מתחיל לטפס במעלה העץ אך נופל שוב ושוב ולא מבין איך מאיה- עם ארבע פרסות הצליחה לטפס לשם, אתה ממשיך לנסות ללא כל הצלחה, אתה כבר ממש עיף מכל הנסיונות, מה תעשה?[/QUOTE]
"שיגור!!!!!!!" אומר ואשגר את עצמי לסימן החיים המוכר של מאיה.
-
מרקוס-טוב שלא הערת את כל היער עם צעקת השיגור שלךxd
אתה צורח שיגור ומשגר את עצמך אל סימן החיים המוכר של מאיה, אתה מוצא את עצמך בתוך גזע העץ הגבוהה, קר מאוד בפנים אך בטוח הרבה יותר מאשר על האדמה, מאיה שוכבת ישנה על הרצפה, היא רועדת מקור וממלמלת משהו לא מובן, עכשיו אתה יכול לאבחן את המראה שלה טוב יותר- צבע עורה כבר לא נראה ורוד אלה עם חום מכל האבק והלכלוך אשר מכסה אותה, מבין כל הלכלוך מופיעים פצעים פתוחים, שריטות, ועוד.... אתה מעביר אצבע על גבה של מאיה בכדי להסיר את הלכלוך, נחשף פס ורוד דקיק מלא פצעים גדולים וקטנים כאחד, מה תעשה? (תשקיע בתגובה בבקשה)
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282956]מרקוס-טוב שלא הערת את כל היער עם צעקת השיגור שלךxd
אתה צורח שיגור ומשגר את עצמך אל סימן החיים המוכר של מאיה, אתה מוצא את עצמך בתוך גזע העץ הגבוהה, קר מאוד בפנים אך בטוח הרבה יותר מאשר על האדמה, מאיה שוכבת ישנה על הרצפה, היא רועדת מקור וממלמלת משהו לא מובן, עכשיו אתה יכול לאבחן את המראה שלה טוב יותר- צבע עורה כבר לא נראה ורוד אלה עם חום מכל האבק והלכלוך אשר מכסה אותה, מבין כל הלכלוך מופיעים פצעים פתוחים, שריטות, ועוד.... אתה מעביר אצבע על גבה של מאיה בכדי להסיר את הלכלוך, נחשף פס ורוד דקיק מלא פצעים גדולים וקטנים כאחד, מה תעשה? (תשקיע בתגובה בבקשה)[/QUOTE]
"אוי לא מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי.
-
מרקוס-מאיה פוקחת את עיניה במעט למשמע קולך "אוי לא, מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה?, אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי'' אצה אומר למאיה, לפתע מאיה מתחילה להאבק בך, ומקפצת בכל גזע העץ, אתה שם לב שעצם ברגלה שבורה, אך היא נסערת מאוד ממשהו ולא מגיבה לדברייך רק ממשיכה לקפוץ כמשוגעת, אתה יודע כי היא רק פוצעת את עצמה יותר ככהף ואתה חייב למצא דרך לגרום לה לעצור בכדי שתוכל לראפות אותה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282970]מרקוס-מאיה פוקחת את עיניה במעט למשמע קולך "אוי לא, מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה?, אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי'' אצה אומר למאיה, לפתע מאיה מתחילה להאבק בך, ומקפצת בכל גזע העץ, אתה שם לב שעצם ברגלה שבורה, אך היא נסערת מאוד ממשהו ולא מגיבה לדברייך רק ממשיכה לקפוץ כמשוגעת, אתה יודע כי היא רק פוצעת את עצמה יותר ככהף ואתה חייב למצא דרך לגרום לה לעצור בכדי שתוכל לראפות אותה.[/QUOTE]
"עצרי, את צריכה להיות בשקט כי אני מתחיל בריפוי" אומר אל מאיה בדאגה ואקפיא את מאיה במקום ביכולת על חושית ואתחיל לרפא אותה.
-
מרקוס-אתה עוצר את מאיה בעזרת העל-חושי שלך, מאיה מנסה להילחם בהשפעה ולברוח החוצה אך היא לא יכולה והיא קפואה באוויר, אתה מנקה את גופה של מאיה בעזרת מים שאתה רואה שאמא שלך הכניסה לתיק שלך, הגוף הורוד של מאיה בקושי נראה מתחת לכל גופה הפצוע, אתה מנסה לרפא את מאיה בעזרת הכוחות שלך, אך אתה עדיין לא מבים בכוחותייך מספיק, אתה מורח תרופת חיטוי על פצעיה של מאיה, אשר מזדעקת בכאב, אתה מקבע את רגלה השבורה בעזרת תחבושת וענף, כעט מאיה קפואה באוויר לפנייך בגלל העל חושי כאשר רגלה מקובעת ופצעיה מחוטאים, היא עדיין מנסה להאבק, אתה לא יודע מה עוד ניתן לעשות, מה תעשה?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282977]מרקוס-אתה עוצר את מאיה בעזרת העל-חושי שלך, מאיה מנסה להילחם בהשפעה ולברוח החוצה אך היא לא יכולה והיא קפואה באוויר, אתה מנקה את גופה של מאיה בעזרת מים שאתה רואה שאמא שלך הכניסה לתיק שלך, הגוף הורוד של מאיה בקושי נראה מתחת לכל גופה הפצוע, אתה מנסה לרפא את מאיה בעזרת הכוחות שלך, אך אתה עדיין לא מבים בכוחותייך מספיק, אתה מורח תרופת חיטוי על פצעיה של מאיה, אשר מזדעקת בכאב, אתה מקבע את רגלה השבורה בעזרת תחבושת וענף, כעט מאיה קפואה באוויר לפנייך בגלל העל חושי כאשר רגלה מקובעת ופצעיה מחוטאים, היא עדיין מנסה להאבק, אתה לא יודע מה עוד ניתן לעשות, מה תעשה?[/QUOTE]
מאיה מה לעשות?, תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך" אומר ואשאל את מאיה בזמן שאשחרר את פיה.
-
מרקוס-''מאיה מה לעשות? תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך'' אתה אומר למאיה, אתה משחרר בעדינות את הפה של מאיה שמתנשמת קצרות, היא אומרת ''תעזוב אותי מרקוס... אני מסתדרת בסדר גמור גם בלעדייך, יש לי מקום חם לישון בוא, אוכל ומים', הפציע שלי הייתה רק כי נתקלתי באורסארינג שלא הייתי מוכנה לזה זה הכל'' אומרת מאיה, אתה מסתכל סביב, קור עז חודר אל תוך המקום 'חם זה לא..' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שקע קטן ברצפת הגזע ובוא מים שחורים, 'לא הייתי קורא לזה מים.. מים לא' אתה חושב לעצמך, אתה רואה ערמת גרגירי אורן רקובים, 'אוכל לא...' אתה חושב לעצמך שוב,
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282981]מרקוס-''מאיה מה לעשות? תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך'' אתה אומר למאיה, אתה משחרר בעדינות את הפה של מאיה שמתנשמת קצרות, היא אומרת ''תעזוב אותי מרקוס... אני מסתדרת בסדר גמור גם בלעדייך, יש לי מקום חם לישון בוא, אוכל ומים', הפציע שלי הייתה רק כי נתקלתי באורסארינג שלא הייתי מוכנה לזה זה הכל'' אומרת מאיה, אתה מסתכל סביב, קור עז חודר אל תוך המקום 'חם זה לא..' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שקע קטן ברצפת הגזע ובוא מים שחורים, 'לא הייתי קורא לזה מים.. מים לא' אתה חושב לעצמך, אתה רואה ערמת גרגירי אורן רקובים, 'אוכל לא...' אתה חושב לעצמך שוב,[/QUOTE]
"תשמעי אני אעזור לך אם את תעזרי לי וגם אם לא תעזרי לי אעזור לך למען האמת אני די מאוהב בך אבל לא רציתי לומר את זה עדיין אז אלווה אותך" אומר באהבה ודאגה בשביל מאיה.
-
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282824]א
סקוט-''היא נושמת... היא רק קצת מותשת'' אומרת לך מאי מעט בלחץ, היא מרימה את מישל לידיה, מתאמצת מעט להחזיק בגופה, אתם מגיעים לקרחת יער קטנה ומשכיבים בא את מישל, מאי מסתכלת עלייך ואומרת ''זה לא הזמן? אתה לא חושב שכדאי לשאול אותה מה קרה שם? אתה יודע בכלל??'' שואלת מאי[/QUOTE]
"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אני אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אני חושב לעצמי.
-
מרקוס-מאיה מסמיקה מאוד למשמע דברייך ומבטיחה שלא תשתולל יותר, אתה משחרר אותה והיא צולעת לעברך ושואלת אותך בקול חלוש ועייף ''במה אתה צריך עזרה מרקוס?''
אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, אנדרו,מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283015]מרקוס-מאיה מסמיקה מאוד למשמע דברייך ומבטיחה שלא תשתולל יותר, אתה משחרר אותה והיא צולעת לעברך ושואלת אותך בקול חלוש ועייף ''במה אתה צריך עזרה מרקוס?''
אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, אנדרו,מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה[/QUOTE]
"זה כבר לא משנה רציתי לשאול אותך איך לומר למישהי שאני מחבב שאני אוהב אותה אבל..." אומר ואחכה שתשלים אותי.