-
[QUOTE=Responsible;1293288]נראה לי ביוקיה הוא הסגן שלי, אני הקפטן של יחידה 6 החדש :), הוכרזתי אתמול חח, ויש לי את היכולת ללת לך באן ואני אתן לך ל5 שניות באן, אחר כך אני אתן ליותר זמן.[/QUOTE]
חחחחח, הצחקת אותי, ביוקיה עדיף עליך יא נוב D:
לך תצטרף ל-4, אתה ואלון יכולים להתחתן גם כן..
אני עדיין עם אייזן, אהובי הנצחי (לפחות ל-20,000 שנים הבאות, עד שהוא ייצא ואולי ייתחרפן עוד פעם D: )
-
לא רוצה לטוס למאדים, החיזבאללה של מאדים יפציצו אותי.
אני מוכן לתת לאבי לשלם עבורך כרטיס טיסה למאדים :peee:
-
חלאס שניכם, חפרתם, תשתקו ותגידו תודה שאתם בגוטיי 13.. ><"
ואייזן נעלם, לא מת!
-
[QUOTE=~Donphan~;1293292]לא רוצה לטוס למאדים, החיזבאללה של מאדים יפציצו אותי.
אני מוכן לתת לאבי לשלם עבורך כרטיס טיסה למאדים :peee:[/QUOTE]
לא ולא..
כל עוד [B]אתה[/B] לא עושה את זה, שום דבר לא נחשב ואתה עדיין לא תוכל לעשות לי כלום :punch:
-
[quote=Sakurai Tomoki;1293291]חחחחח, הצחקת אותי, ביוקיה עדיף עליך יא נוב D:
לך תצטרף ל-4, אתה ואלון יכולים להתחתן גם כן..
אני עדיין עם אייזן, אהובי הנצחי (לפחות ל-20,000 שנים הבאות, עד שהוא ייצא ואולי ייתחרפן עוד פעם D: )[/quote]
שקט אתה תתחתן עם כבש יא ספאמר חחח, אייזן שלך חתיכת גרוע שאני מנהל יותר טוב את היחידה שלי ואני אוכל את ביוקיה.
-
[QUOTE=Cool Nick;1293293]חלאס שניכם, חפרתם, תשתקו ותגידו תודה שאתם בגוטיי 13.. ><"
ואייזן נעלם, לא מת![/QUOTE]
תרגע לפני שגם אתה תתפאל מה"זאנפאקטו" שלי, אני אתן לך ולאייזן ביחד היום יא חצוף..
-
[QUOTE=Responsible;1293295]שקט אתה תתחתן עם כבש יא ספאמר חחח, אייזן שלך חתיכת גרוע שאני מנהל יותר טוב את היחידה שלי ואני אוכל את ביוקיה.[/QUOTE]
אז לך תאכל את ביוקיה, זה לא עוזר לך להיות יותר חזר ממני ומאייזן שלי.. יחידה 6, פחחח..
אהה, וגם היראקו הקפטן לשעבר מצטרף אלינו, אבל אתה לא מוזמן, רק 5...
-
נו טוב.. אם הצלחתי ליצור שניצל מעופף, גם בימבה משוריינת אני אוכל ליצור!
נכון עומר? Xd
-
-
[quote=CAESAR OF ROME;1293303]היי[/quote]
היי משה.
תגיד משה, פעם ניהלת את מתכונים?
-
חח אתה אוכל אותו רק אם אין לו עוד טריק אבי XDD
עם מיליון הטריקים האלה :nose_pick:
שקד, אני מחכה בציפייה.. שלי ב'פיינל גטסוגה טנשו' מוד :nose_pick:
-
[quote=~Donphan~;1293299]נו טוב.. אם הצלחתי ליצור שניצל מעופף, גם בימבה משוריינת אני אוכל ליצור!
נכון עומר? Xd[/quote]
עומר.. חח
נכון או לא נכון?
-
הוא ניהל את ספורט אלון,
משה - מה קורה משה?
עומר - הוא לא אוכל אותי
שקד - אתה חי בשקט כמו שידידה שלי אומרת חח, אייזן מחוסל על ידי וביוקיה מנצח אותך בקלות :).
-
[QUOTE=~Donphan~;1293304]היי משה.
תגיד משה, פעם ניהלת את מתכונים?[/QUOTE]
היי אלון, מה קורה?
רציתי והשקעתי בשביל זה אם אתה זוכר.. אבל כשביקשתי מדניס הוא אמר לי ש"ההנהלה הגבוהה" החליטה ש"כרגע" פורום אוכל ומתכונים לא צריך מנהל.
-
[QUOTE=Cool Nick;1293306]חח אתה אוכל אותו רק אם אין לו עוד טריק אבי XDD
עם מיליון הטריקים האלה :nose_pick:
שקד, אני מחכה בציפייה.. שלי ב'פיינל גטסוגה טנשו' מוד :nose_pick:[/QUOTE]
איכסה יא מגעיל, ככה אתה בא אלי ואל אייזן, ועוד אחרי מה שהוא עבר, הטראומה הנוראית הזאת..
יא חתיכת חסר רגשות, חוץ מזה שהטכניקה הזאת שייכת רק לי, אתה לא יכול להשתמש בה..
אולי, אם תתאמן 3-4 חודשים ברצף בלי הפסקה אז תגיע לרמה שלי, אבל בינתיים אתה ביחידה 4..