-
[QUOTE=monster;1307085]אותו [url]http://digimon.wikia.com/wiki/Togemon[/url]
[url]http://digimon.wikia.com/wiki/Woodmon#cite_note-2[/url].[/QUOTE]
לא רק עכשיו התחלת? איך כבר הגעת לזה..?
וחוץ מזה, אני ממליץ לך ללכת ולגמור קודם כל אבל כל משימה אפשרית בעולם האמיתי לפני שאתה עובר לדיגיטלי..
-
[quote=ワンピース;1307087]לא רק עכשיו התחלת? איך כבר הגעת לזה..?
וחוץ מזה, אני ממליץ לך ללכת ולגמור קודם כל אבל כל משימה אפשרית בעולם האמיתי לפני שאתה עובר לדיגיטלי..[/quote]
אמרו לי ללכת לטרמינל-הזה עם הרכות והגעתי לעולם הדיג'ימונים.
קודם נעבור את המשימה הזאת.
כע רק התחלתי.
-
עומר, אתה סיימת מזמן סייברס נכון?
-
[QUOTE=monster;1307088]אמרו לי ללכת לטרמינל-הזה עם הרכות והגעתי לעולם הדיג'ימונים.
קודם נעבור את המשימה הזאת.
כע רק התחלתי.[/QUOTE]
אז אני אומר לך, סיים קודם את כל העולם האמיתי לפני כן (חוץ מאיזה מקום שאפשר להגיע אליו רק ברמה גבוהה יותר).
-
אחרי הטרמינל יש את הכפר המערבי הזה,יש שם דיג'ימונים ברמות 12-13 תגיע לשם אחרי שאתה הופך את השותף שלך לרמת אלוף.
ואייל,מזמן סיימתי את סייברס
-
[QUOTE=Kaiser;1307092]אחרי הטרמינל יש את הכפר המערבי הזה,יש שם דיג'ימונים ברמות 12-13 תגיע לשם אחרי שאתה הופך את השותף שלך לרמת אלוף.
ואייל,מזמן סיימתי את סייברס[/QUOTE]
יש משחק אחר של דיג'ימון אונליין שמזכיר קצת את סייברס ואת דיג'ימון מאסטרס אונליין, נראה לי שהוא יותר טוב ויש לי שם צ'רסילימון
-
גם במאסטרס יש את צ'ריסמון,בכפר "Snowman" או "Snowstorm" אני לא זוכר,יש שמה גבומון,צ'רסימון,גולימון ועוד כמה דיג'ימונים,בסביבוב רמה 30,לא מקום שהייתי ממליץ למי שמתחיל,מה שגם הנסיעה לשם עולה 10M,מקום נחמד לאימונים ויש שמה משימות נחמדות אבל יקר מאוד.
-
[QUOTE=Kaiser;1307100]גם במאסטרס יש את צ'ריסמון,בכפר "Snowman" או "Snowstorm" אני לא זוכר,יש שמה גבומון,צ'רסימון,גולימון ועוד כמה דיג'ימונים,בסביבוב רמה 30,לא מקום שהייתי ממליץ למי שמתחיל,מה שגם הנסיעה לשם עולה 10M,מקום נחמד לאימונים ויש שמה משימות נחמדות אבל יקר מאוד.[/QUOTE]
טוב אבל התכוונתי שלא לאלמון או כל אלה הם השותפים שלי אלא קרמון בעצמו, המשחק שלי יזכיר קצת את המשחק הזה
-
[quote=מאסטר ליאון;1307096]יש משחק אחר של דיג'ימון אונליין שמזכיר קצת את סייברס ואת דיג'ימון מאסטרס אונליין, נראה לי שהוא יותר טוב ויש לי שם צ'רסילימון[/quote]
חוץ ממאסטרס יש רק אונליין אחד, דיג'ימון באטל/rpg, והוא פחות טוב לדעתי S:
-
[QUOTE=ワンピース;1307103]חוץ ממאסטרס יש רק אונליין אחד, דיג'ימון באטל/rpg, והוא פחות טוב לדעתי S:[/QUOTE]
זה לא זה
-
נרשמתי לדיג'ימון מאסטר אונליין D:
לבחור שרת לוסמון?
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1307108]נרשמתי לדיג'ימון מאסטר אונליין D:
לבחור שרת לוסמון?[/QUOTE]
כן
-
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1307108]נרשמתי לדיג'ימון מאסטר אונליין D:
לבחור שרת לוסמון?[/QUOTE]
זה לא ממש משנה, אבל נראה שכולנו משחקים בו, אז כן (:
ובקשר לדרגון בול, אם אבא שלך לא יודע את הסיסמא של המנהל למחשב שלו, אין לי מה לעשות..
-
מי חושב שבמ"ת אני צריך לעשות בלי שותפים?