מחר אני אסיים את הארכ של טסונדה
Printable View
מחר אני אסיים את הארכ של טסונדה
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1319145]אני אגיב כבר מחר...
אייל, תפתח כבר מאל במקום כל פעם להמציא שאתה רואה אנימות![/QUOTE]
אפשר גם שמה להמציא שאתה רואה אנימות XD
איך אנשים מסכימים להשתתף במ''ת לא מושקע,אני לא מבין
[QUOTE=Death The Kid;1319151]איך אנשים מסכימים להשתתף במ''ת לא מושקע,אני לא מבין[/QUOTE]
מתחיל ב- ''מ'' באמצע יש ''ו'' ו- ''נ'' ובסוף יש ''ה''
לא הבנתי את הכוונה שלך,אנשים משתתפים במ''ת כאלה רק בשביל המונה,או שאני כתבתי את ההודעה הזאת רק בשביל המונה?
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1319145]אני אגיב כבר מחר...
אייל, תפתח כבר מאל במקום כל פעם להמציא שאתה רואה אנימות![/QUOTE]
גם שם הוא יכול סתם להקריץ שהוא רואה דברים..
[QUOTE=Death The Kid;1319151]איך אנשים מסכימים להשתתף במ''ת לא מושקע,אני לא מבין[/QUOTE]
בדיוק מאותה סיבה שקיימות הודעות היי וביי
עניתי לשאלה שלך אם זה לא היה מובן...
שקד אישרת אותי במאל? קודם כשבדקתי לא היית חבר שלי
אני לא מבין למה אני לא מסוגל לקרוא מנגות,אני מבין איך קוראים,אני יודע אנגלית,אבל אני לא מסוגל לקרוא יותר משלושה עמודים
[QUOTE=Death The Kid;1319162]אני לא מבין למה אני לא מסוגל לקרוא מנגות,אני מבין איך קוראים,אני יודע אנגלית,אבל אני לא מסוגל לקרוא יותר משלושה עמודים[/QUOTE]
בעיה מוזרה, אולי זה בגלל כל המלל הרב שיש לפעמיים בועות.
אני מציע לך לנסת לקרוא גאנטז-אפשר לגמור פרקים תוך כמה שניות(רק תיזהר מנגה לגיל 18+)
[QUOTE=Chopper;1319159]עניתי לשאלה שלך אם זה לא היה מובן...
שקד אישרת אותי במאל? קודם כשבדקתי לא היית חבר שלי[/QUOTE]
עכשיו נזכרתי בזה בעצמי, בדיוק שנייה לפני ההודעה הזאת שלך, אישרתי
לא קשור לבועות,אני פשוט קורא ומשתעמם
אולי אתה משתעמם..
יש מנגות שאתה קורא שוטף, אפילו לא קולט שסיימת פרק ויש מנגות שאתה מת משיעמום
נסה פיירי טייל/טוריקו (אלו שתי מנגות שאני מאוד נהנה לקרוא, ואני יודע שאתה לא אוהב את וואן פיס אז לא הצעתי אותה)
בכל מקרה, מנגה זה משהו שצריך לעשות מרצון לקרוא ומתוך הנאה, אם אתה מסתכל כל שניה במנגה כלשהי באיזה עמוד אתה סימן שהיא לא בשבילך כרגע.
[QUOTE=monster;1319164]בעיה מוזרה, אולי זה בגלל כל המלל הרב שיש לפעמיים בועות.
אני מציע לך לנסת לקרוא גאנטז-אפשר לגמור פרקים תוך כמה שניות(רק תיזהר מנגה לגיל 18+)[/QUOTE]
+1 לגאנטז
וגם ברסרק, אם רוצים משהו שנגמר יחסית מהר והוא בסגנון
[QUOTE=Chopper;1319168]אולי אתה משתעמם..
נסה פיירי טייל/טוריקו (אלו שתי מנגות שאני מאוד נהנה לקרוא, ואני יודע שאתה לא אוהב את וואן פיס אז לא הצעתי אותה)
בכל מקרה, מנגה זה משהו שצריך לעשות מרצון לקרוא ומתוך הנאה, אם אתה מסתכל כל שניה במנגה כלשהי באיזה עמוד אתה סימן שהיא לא בשבילך כרגע.[/QUOTE]
אני תמיד מסתכל על העמוד, אני מרגיש טוב עם עצמי שאני קורא כל כך הרבה פרקים ואז כשאני מסיים אני מתאכזב שצריך לחכות.. ):
[QUOTE=Chopper;1319168]אולי אתה משתעמם..
בכל מקרה, מנגה זה משהו שצריך לעשות מרצון לקרוא ומתוך הנאה, אם אתה מסתכל כל שניה במנגה כלשהי באיזה עמוד אתה סימן שהיא לא בשבילך כרגע.[/QUOTE]
אתה קורא Highschool DxD ? ראיתי שכתוב לך במאל שאתה קורא?
ליאור,נראה לי אני יודע את התשובה!
שמתם לב איך אני משנה את הנושאים במהירות?