[QUOTE=Hit Man;1325844]מישהו קרא להיטמן?[/QUOTE]
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד רציתי שתחזור! ואולי תחזיר את פוקימון סטארגייט?(ששמעתי עליך רק מהמשחק ההוא)
Printable View
[QUOTE=Hit Man;1325844]מישהו קרא להיטמן?[/QUOTE]
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד רציתי שתחזור! ואולי תחזיר את פוקימון סטארגייט?(ששמעתי עליך רק מהמשחק ההוא)
סבבה אדם, גלעד ועמית, חכו חכו כמה תסבלו.
אני אראה לכם מה זה חתימה ארוכה.
יאלה טרינר!
[QUOTE=triner;1326059]אני לא מגזים. עכשיו החתימה שלי בדיוק באורך של שניהם.[/QUOTE]
אולי באורך שלי, של עמית ושל אדם ביחד (וגם אז נדמה לי שלא)
ואין לך חזקה אם מישהו מעיר לך ברגע שאתה משנה משהו, אם תוכל להכניס שתי תמונות לבפנים זה יהיה נהדר.
החתימה שלך ממש ארוכה, אולי כדאי שתקצר אותה, אבל אין לחץ.
רואה, בזה הרגע דיני חזקה לא חלים עליך. (כנ"ל לגביך טיגרו-דניס-איתי).
[QUOTE=The Charmander;1326062]גרתי קרוב אליו לפני שעזבתי את הארץ...
רגע רגע... מחיאות כפיים לטרינר הנואש לצומי.
כפיים. אנחנו מתייחסים אליך נשמה Xoxo[/QUOTE]
אולי זה באמת מה שהוא מחפש, לך תדע...
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326088]סבבה אדם, גלעד ועמית, חכו חכו כמה תסבלו.
אני אראה לכם מה זה חתימה ארוכה.
יאלה טרינר![/QUOTE]
אני מקווה שאתה לא עובר את אותו תהליך שלוקאס עבר... בהתחלה היינו חברים טובים ואז בלי התרעה הוא התשנה כמעט לחלוטין לטיפוס של אנטי לחלוטין. בשלב הבא אתה תישאר בפורום רק כדי להתלונן על זה שהוא מעפן ועל זה שלא באמת הפסקנו להתעניין בפוקימון.
נ.ב.
אם זה ממש מפריע לכם אני מוכן אפילו לנסות להקטין את התמונות או לשים אותן אחת ליד השנייה.
הלכתי.
[quote=סת' קינגלר;1326091]אולי באורך שלי, של עמית ושל אדם ביחד (וגם אז נדמה לי שלא)
ואין לך חזקה אם מישהו מעיר לך ברגע שאתה משנה משהו, אם תוכל להכניס שתי תמונות לבפנים זה יהיה נהדר.
אני מקווה שאתה לא עובר את אותו תהליך שלוקאס עבר... בהתחלה היינו חברים טובים ואז בלי התרעה הוא התשנה כמעט לחלוטין לטיפוס של אנטי לחלוטין. בשלב הבא אתה תישאר בפורום רק כדי להתלונן על זה שהוא מעפן ועל זה שלא באמת הפסקנו להתעניין בפוקימון.
נ.ב.
אם זה ממש מפריע לכם אני מוכן אפילו לנסות להקטין את התמונות או לשים אותן אחת ליד השנייה.
הלכתי.[/quote]
יו מעניין לי ת'תחת חזקה מה חזקה, תבין שנימוקים לא יעזרו לך כי זה בכ"ז מפריע ><
[quote=סת' קינגלר;1326091]אולי באורך שלי, של עמית ושל אדם ביחד (וגם אז נדמה לי שלא)
נ.ב.
הלכתי.[/quote]
זה מאוד מפריע.
ספוילר לא יהרוג אותך
בוקר טוב חבר'ס מה קורה?
[b]חבר'ה זה לא נתון לויכוח כאן...כל מי שהערתי לו שיש לו חתימה ארוכה שיקצר עכשיו![/b]
[b]זה מפריע לאחרים ותוקע להם את המחשב![/b]
[quote=~*DeXTeR*~;1326095][B]חבר'ה זה לא נתון לויכוח כאן...כל מי שהערתי לו שיש לו חתימה ארוכה שיקצר עכשיו![/B]
[B]זה מפריע לאחרים ותוקע להם את המחשב![/B][/quote]
אם הם לא מבינים בדיבורים תן לכל אחד באן ליום שיבינו שמפקח לא צריך להזהיר פעמיים.
אלכס, הערתי להם בה"פ.
[quote=snivy~;1326097]אלכס, הערתי להם בה"פ.[/quote]
הוא העיר לפניך
אמרתי לך שאתם לא מתואמים
זה לא משנה...הם צריכים לקצר...
איפה ליאור כשצריך אותו?
בבצפר?
יש מצב
שכחתי שיש מקומות בארץ שלומדים בהם בשישי..
[quote=Monkey D Luffy;1326098]הוא העיר לפניך
אמרתי לך שאתם לא מתואמים[/quote]
כששלחתי לך עוד לא הורדת את החתימה, אז טכנית זה היה במקום.
וכן חח, אם אחים שלי לא היו לומדים כנראה הייתי שוכח S: