[QUOTE=Reborn;1343589]עשית דאבל...
כינוי חדש![/QUOTE]
אז מה אני אעשה? אני חשבתי שפלופי הראשון או השני ציטט אותי, וככה זה שפירסמתי מבלי להסתכל...
ותתחדש
Printable View
[QUOTE=Reborn;1343589]עשית דאבל...
כינוי חדש![/QUOTE]
אז מה אני אעשה? אני חשבתי שפלופי הראשון או השני ציטט אותי, וככה זה שפירסמתי מבלי להסתכל...
ותתחדש
[QUOTE=Tobi...;1343581]רק מנהלים וווינרים יכולים לראות את זה. אתה לא תהיה מנהל ולא ווינר בזמן הקרוב[/QUOTE]
אני בקרוב אהיה ווינר בגלל תחרות הדאבל ווינר של ארווין....
[QUOTE=F|upy;1343592]אתה אמרת עליהם שהם לא מבינים למרות שאתה אמרת בדיוק את מה שהם טוענים.
ועכשיו אתה מצדיק את מה שאמרת מקודם.
אתה כאילו מפגר?[/QUOTE]
לא, אני פשוט חסר הבנה ולוקח לי זמן להבין את מה שאני כותב וגם מה שאחרים כותבים ומבטאים את מה שהם כותבים..
[QUOTE=Gil_Gil;1343593]אז מה אני אעשה? אני חשבתי שפלופי הראשון או השני ציטט אותי, וככה זה שפירסמתי מבלי להסתכל...
ותתחדש[/QUOTE]
תודה :-)
[QUOTE=omer2012;1343594]אני בקרוב אהיה ווינר בגלל תחרות הדאבל ווינר של ארווין....[/QUOTE]
ו..אני חושב שלא.
קיצר גרמניה זה אחלה ויש שם ימבה כוסיות ):
[QUOTE=FIupy;1343590]קרא את התגובות מחדש
אני כתבתי בכל ההודעות כאן שגרמניה של היום זאת ממש לא גרמניה הנאצית, ושהיום זאת אחלה של מדינה ושהיא תומכת בניצולי שואה יותר מישראל עצמה.[/QUOTE]
זהו שעכשיו אני מבין את מה שאתה כותב, פשוט מאוד אתה והבחור השני עם אותו כינוי והתבלבלתי בלי הפסקה ופשוט ציטטתי את שניכם מבלי להסתכל את מי אני מצטט...
[QUOTE=Gil_Gil;1343599]זהו שעכשיו אני מבין את מה שאתה כותב, פשוט מאוד אתה והבחור השני עם אותו כינוי והתבלבלתי בלי הפסקה ופשוט ציטטתי את שניכם מבלי להסתכל את מי אני מצטט...[/QUOTE]
חח סבבה, הייתה פה פשוט אי הבנה, זה הכל P:
[QUOTE=Reborn;1343596]תודה :-)
ו..אני חושב שלא.[/QUOTE]
דווקא כן עמית... מי שזוכה בתחרות ב-10 נקודות ראשון זוכה בווינר ל-3 ימים, מי שזוכה ב-20 נקודות ראשון זוכה בווינר לשבוע. אני זכיתי ב-25 נקודות שכולם חוץ ממני לא עברו עוד את ה-15 נקודות.
די ךדבר על נאציזם יש לי טראומה מהמתכונת Xd
[QUOTE=Gil_Gil;1343595]לא, אני פשוט חסר הבנה ולוקח לי זמן להבין את מה שאני כותב וגם מה שאחרים כותבים ומבטאים את מה שהם כותבים..[/QUOTE]
אז תודה שטעית ותבקש סליחה על זה שכינית אותם ילדים קטנים.
[QUOTE=FIupy;1343600]חח סבבה, הייתה פה פשוט אי הבנה, זה הכל P:[/QUOTE]
יותר עדיף שאחד מכם יחליף כינוי, זה פשוט מתסכל שאני מצטט את הבן אדם הלא נכון שהוא בעצמו מצטט את התגובה שאני במקרה כתבתי לבן אדם אחר עם אותו כינוי ...
[QUOTE=Gil_Gil;1343604]יותר עדיף שאחד מכם יחליף כינוי, זה פשוט מתסכל שאני מצטט את הבן אדם הלא נכון שהוא בעצמו מצטט את התגובה שאני במקרה כתבתי לבן אדם אחר עם אותו כינוי ...[/QUOTE]
אבל כל הפלופים כאן באו באותה דעה של "גרמניה של היום זה לא של 43"
[QUOTE=omer2012;1343601]דווקא כן עמית... מי שזוכה בתחרות ב-10 נקודות ראשון זוכה בווינר ל-3 ימים, מי שזוכה ב-20 נקודות ראשון זוכה בווינר לשבוע. אני זכיתי ב-25 נקודות שכולם חוץ ממני לא עברו עוד את ה-15 נקודות.[/QUOTE]
טוב, תהנה.
[quote=FIupy;1343578]אתה רציני?
אומרים לך פשוט שהרגשות לא רלוונטיים כבר להיום ושאין סיבה לרתיעה מגרמניה בכלל כי מה שהיה בעבר בעבר והיום זאת מדינה שמזדהה עם הכאב של היהודים, תומכת בהם ומפרגנת לניצולים. לא מתווכחים עם מה שאתה מרגיש, אומרים לך פשוט שזאת צורת חשיבה/רגשה חשוכה.
אגב, יש דרך לבטא את עצמך במקום לקרוא לנו מפגרים, אתה יודע.[/quote]
אני קורא מפגרים למי שמעצבן אותי ואומר לי שיש לי צורת חשיבה חשוכה, ווואלה לא ידעתי שאני שם על זה שאתם חושבים שיש לי צורת חשיבה חשוכה מה שאני לא מסכים. תפסיקו להתווכח על משהו לא 'ווכיח' כבר!!! אתם מביאים אוצתי לשימוש במילים האלה
צהריים טובים.