-
[QUOTE=Wendy;1366248]נגמרה לי הסוללה במחשב ואין לי כח להטעין נתראה ב9-10 שאני יעלה לחדר^^
ביי^^
ואין לי משו נגדכם כי אתם אוהבים וואן פיס, כל אחד והדעה שלו זה הכל..אני לא הולכת להתחיל לריב פה על זה...[/QUOTE]
נכון,אנחנו לא שונאים אנשים שהם חברים שלנו וצופים בוואן פיס,אבל אנשים אחרים שהם לא חברים שלנו ואת וואן פיס זה מה שאנחנו שונאים.
-
[QUOTE=Wendy;1366248]נגמרה לי הסוללה במחשב ואין לי כח להטעין נתראה ב9-10 שאני יעלה לחדר^^
ביי^^
ואין לי משו נגדכם כי אתם אוהבים וואן פיס, כל אחד והדעה שלו זה הכל..אני לא הולכת להתחיל לריב פה על זה...[/QUOTE]
''דיי לטמטום'' , ''אתה ראית וואן פיס יאבוגד''
את אשכרה לא מבדילה בין העדפה למה שאת עושה?
בחיי, תקראי קצת מנגות ותראי אנימות, תאמיני לי שלא תחשבי שפיירי טייל זה האנימה הכי טובה בעולם
-
אוקיי עכשיו פגעת><'
אני לא כמו היטמן
ואני לא משווה לפוקימון (שדרך אגב אני כבר לא רואה לדעתי השתי עונות האחרונות ממש גרועות אני מתעדכנת במה שקורה בהם רק בעדכונים בפורום)
אני בסך הכל אומרת את דעתי זה הכל, לא בכוונה לריב זאת הדעה לי וזה הכל
[quote]נכון,אנחנו לא שונאים אנשים שהם חברים שלנו וצופים בוואן פיס,אבל אנשים אחרים שהם לא חברים שלנו ואת וואן פיס זה מה שאנחנו שונאים.
[/quote]
זה לא נכון
זה מה שאתה שונא
אין לי בעיה עם אף אחדד שאוהב וואן פיס
אל תערב אותי בדעות שלך יש הבדל
-
למי יש קישור למנגה של פוקימון? שווה לי להתחיל לקרוא?
-
ליאון עשה טובה תפסיק להיות אידיוט
אתה שונא וואן פיס בלי לראות את זה
ואני לא חבר שלך אגב
ליאור-
דיי לטמטום!
א.ש.ש.ו.פ
אגודת שונאי שונאי וואן פיס
-
-
[QUOTE=Wendy;1366254]אוקיי עכשיו פגעת><'
אני לא כמו היטמן
ואני לא משווה לפוקימון (שדרך אגב אני כבר לא רואה לדעתי השתי עונות האחרונות ממש גרועות אני מתעדכנת במה שקורה בהם רק בעדכונים בפורום)
אני בסך הכל אומרת את דעתי זה הכל, לא בכוונה לריב זאת הדעה לי וזה הכל[/QUOTE]
זה נכון. אנחנו נגד וואן פיס והיוצר שלה. אם אתם חברים שלנו שנתפסו צופים בכמה פרקים של וואן פיס,אל תדאגו כי אנחנו לא כועסים עליכם! אבל אם ראיתם את כל וואן פיס או חצי אז אתם נשאבתם לוואן פיס.
זה יכול להיות המוטו שלנו! XD
-
הקטע הוא שבמקום להגיד שאת אוהבת פיירי טייל את מתנהגת כאילו וואן פיס זאת איזו מחלת מין
וזה מגעיל אותי אישית
-
[QUOTE=omer2012;1366255]למי יש קישור למנגה של פוקימון? שווה לי להתחיל לקרוא?[/QUOTE]
[url]http://www.mangahere.com/manga/pokemon_adventures/[/url]
מקווה שתשנא את האנימה אחר זהXD
-
גם לא
אין לי שום בעיה נגד היוצר של וואן פיס
ולמה שנכעס עליהם? 0-ם
מה ?!לא נכון!
-
האמת שלדעתי פיירי טייל הרבה יותר יפה מוואן פיס. אני שונא אנימות שהפוואנטה ברורה.
-
תקראי את התגובות הקודמות שלך
ליאון צא מהפורום ותחזור עוד כמה שנים כשתהיה בן עשר אולי תחכים קצת
-
[QUOTE=Wendy;1366261]גם לא
אין לי שום בעיה נגד היוצר של וואן פיס
ולמה שנכעס עליהם? 0-ם
מה ?!לא נכון![/QUOTE]
זה בדיחה,אז אנחנו שונאי וואן פיס,נכון? לא שונאי אנשים שרואים וואן פיס,נכון?
-
[QUOTE=Rias Gremory;1366260][url]http://www.mangahere.com/manga/pokemon_adventures/[/url]
מקווה שתשנא את האנימה זהXD[/QUOTE]
תודה על הקישור D:
-
[quote=ヒトカゲ;1366263]האמת שלדעתי פיירי טייל הרבה יותר יפה מוואן פיס. אני שונא אנימות שהפוואנטה ברורה.[/quote]
אין לזה עלילה בכלל ><
וזה מה שאתה מעדיף, אבל תגיד בכנות- מה יותר טוב?
ובוואן פיס הכל נחשף לאט לאט לא יודעים הכל בכלל