[QUOTE=LordAbizi;1395512]לדעתי התשובה מנקודת המבט היהודית לשאלה הזו היא שביום כיפור אתה צריך לעשות רק את מה שמסב לך סבל, ואם אתה בכוונה עושה משהו מהנה - זה לא טוב.[/QUOTE]
ואם מי שתרגם הוא דתי, צם, שומר כיפור
מותר לי?
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1395512]לדעתי התשובה מנקודת המבט היהודית לשאלה הזו היא שביום כיפור אתה צריך לעשות רק את מה שמסב לך סבל, ואם אתה בכוונה עושה משהו מהנה - זה לא טוב.[/QUOTE]
ואם מי שתרגם הוא דתי, צם, שומר כיפור
מותר לי?
[quote=ジンベエ;1395514]ואם מי שתרגם הוא דתי, צם, שומר כיפור
מותר לי?[/quote]
קודם כל - אתה האדם היחיד שיכול לקבוע אם משהו הוא מותר לך משהו או לאו.
שנית - זה לא משנה, הרעיון ביום כיפור הוא לסבול ולענות את עצמך. אז אם אתה רואה אנימות שאתה אוהב לראות, אז זה סותר את המטרה... אם לעומת זאת אתה רואה אנימות שאתה לא סובל... את זה אני כבר אשאיר למומחי הדת לקבוע...
אם המטרה ביום כיפור היא לגרום לעצך סבל, ויש יהודי אנורקס
הוא צריך לצום או לאכול?
[quote=Overkill;1395516]אם המטרה ביום כיפור היא לגרום לעצך סבל, ויש יהודי אנורקס
הוא צריך לצום או לאכול?[/quote]
אני אשאיר את זה לתאולוגים של היהדות הגדולים ממני...
[QUOTE=Overkill;1395516]אם המטרה ביום כיפור היא לגרום לעצך סבל, ויש יהודי אנורקס
הוא צריך לצום או לאכול?[/QUOTE]
SO TRUE
מה הם עושים :O
מי פה מבין ביום כיפור(חוץ מאביזי)- אני יכול לראות סדרות מצחיקות?
[quote=ジンベエ;1395519]מי פה מבין ביום כיפור(חוץ מאביזי)- אני יכול לראות סדרות מצחיקות?[/quote]
על פי מפלצת הספגטי המעופפת והנערצת עד כדי קנאה, מותר לעשות הכל ):
אתה ממילא אסטאיסת... אז למה לשאול?
[quote=ジンベエ;1395519]מי פה מבין ביום כיפור(חוץ מאביזי)- אני יכול לראות סדרות מצחיקות?[/quote]
כן.
[QUOTE=Ilan;1395521]אתה ממילא אסטאיסת... אז למה לשאול?[/QUOTE]
לא יודע.
[QUOTE=אמאש'ך;1395520]על פי מפלצת הספגטי המעופפת והנערצת עד כדי קנאה, מותר לעשות הכל ):[/QUOTE]
יאי זה אלוהים שאני אוהב לעריץ חוץ מגודה.
[quote=オマル;1395522]כן.[/quote]
חשבתי שאתה צם..
[QUOTE=אמאש'ך;1395496]*אוננות קבוצתית*
):[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up358.siz.co.il/up1/d2nm4umtnjgm.jpeg[/IMG][/URL]
אז כולם לשמוע one direction וג'סטין ביבר XD
אם אני צריך לענות את עצמי ביום כיפור מותר לי לצלוב את עצמי באמצע העיר ולהכריז על עצמי כבנו של אלוהים? ):
ראמן שיפרידו דת ממדינה כבר ):
אם יפרידו דת ומדינה יפסיקו לתת לטפילים האלה כספים והם יהיו חייבים לשרת בצה"ל