-
[quote=Saber;1430295]הוא לא התכוון שהפורום לא דיקטטורי, הכוונה שלו זה שעצם העובדה שמשתמש קיבל אזהרה על פגיעה במשתמש אחר לא הופכת את המשטר לדיקטטורי ולהגיד ש"זה לא פייר שקיבלתי אזהרה על זה מה זאת הדיקטטוריה הזאת" זה לא טיעון לגיטימי
ותכלס הוא צודק כאן[/quote]
/:
הוא אמר שהפורום לא דמוקרטי. ומצד שני הוא אמר שלא לומר דיקטטורה. אז עם המוח של הילד בן 14 שלי, זה מה שעלה לי לראש ראשון. הגיוני, לא?
בסדר, שיהיה צודק.. אני לא באמת הולך לריב על האזהרה של יאשה, גם ככה לא הייתי רציני כשניסיתי להגן עליו.
-
[QUOTE=Saber;1430297]ואתה לא המשכת Ubw[/QUOTE]
נכון
-
[QUOTE=DiviLon~;1430298]/:
הוא אמר שהפורום לא דמוקרטי. ומצד שני הוא אמר שלא לומר דיקטטורה. אז עם המוח של הילד בן 14 שלי, זה מה שעלה לי לראש ראשון. הגיוני, לא?
בסדר, שיהיה צודק.. אני לא באמת הולך לריב על האזהרה של יאשה, גם ככה לא הייתי רציני כשניסיתי להגן עליו.[/QUOTE]
אני אסביר את זה שוב למקרה שאולי לא הבנת אותי
הוא לא התכוון שהפורום לא דיקטטורי, הוא התכוון שאל תאשימו את האזהרה הזאת בדיקטטורה כי זה לא קשור אחד לשני, זה הכל
סה"כ אי הבנה, ובאמת לא כדאי לך להיכנס לזה כרגע, חכה קצת שהרוחות ירגעו P:
[QUOTE=Tasha Godspell;1430299]נכון[/QUOTE]
מילה שאתה מכוער
-
למה תמיד יש ריבים בגללי ):
לא משנה
יש למישהו דרך להעביר שיעמום?
-
אלון, אני לא יודע אם להצדיק אותך על הבאן שחטפת כי שוב, לא ראיתי את מה שקרה שם בדיוק. אני רק אומר, שבסופו של דבר אתה יודע היטב שהפורום הינו דקטטורי, לא שזה מחייב שהוא לא פייר...
בסופו של דבר גולשים בעלי תפקיד נמצאים פה כדי לעזור ולא כדי לנסות להכאיב לכם ולהציק... אני מדבר על עצמי לפחות. במקרה של יאשה, הוא פשוט סתם התנכל לעמית ואני שונא שעושים את זה, עמית בסופו של דבר משקיע המון לאחרונה וכל פעם שיורדים עליו מורידים לו את המורל ואני לא מוכן שזה יקרה. פשוט תניחו לו.
-
דאבל
מה זה זה
ראשי שעובר על החוקים
דווח!
-
איפה הסמיילי של הנאוז פיק...
-
הוא אצלי ואתה לעולם לא תקבל אותו חזרה :nose_pick:
-
[QUOTE=chopper;1430258]אדוני המנהל, זה לא הוגן לקבל אזהרה על כזה דבר.
זה שאני מרגיש כמו מישהו (כשהו באמת מתנהג ככה. לא שזה רע פשוט קצת ילדותי)
וזה לא נוח לי זה לא אומר שאני צריך לקבל אזהרה. זה שהוא חושב שכל דבר שכשור אליו מעליב אותו לא אומר שזה נכון + אתה נותן לו פרוטקציות ואני יודע את זה ולא אספר איך אני יודע.[/QUOTE]
[QUOTE=Charmander;1430260]אלון אל תשחק אותה ראש קטן. הוא לא קרא לו עמית והוא לא חבר שלו שיתחיל לקרוא לו בכינויים.
אני קורא לעמית עמיטריד כחבר, הוא מבין אותי אני מבין אותו. אנחנו חברים.
צ'ופר לא נחמד לעמית באופן כללי וכרגע העקיצה הזאת היא עילה לאזהרה לפני באן.
וחלאס להגיד דיקטטורה, אני לא אתן לאף אחד לפגוע באף אחד. לא כל עוד אני אדום.[/QUOTE]
אדם מיצה את זה,אבל אם באמת אתה עומד מאחורי הטענה הזו אז זה מה שיש לי לומר יאשה-
[QUOTE] מתוך חוקי פורום דיבורים 7.0+רשימת פותחי נו"דים:
-חוק של רותם: בזמן הקרוב נהיה יותר קפדניים לגבי קללות ואני אדאג לכך שההנהלה תטפל אפילו בקללה הכי קטנה [U][B][COLOR="Black"][SIZE="3"]או בפגיעה הכי קטנה. (ההנהלה קובעת מתי זה פגיעה ולא המשתמש ה"נפגע")[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
על כן אני לא אסבול העלבות כאלו גם אם לדעתך זאת לא העלבה....
זאת לא הפעם הראשונה שאתה נטפל אליו בצורה כלשהי ולכן האזהרה.
-
[quote=Charmander;1430318]אלון, אני לא יודע אם להצדיק אותך על הבאן שחטפת כי שוב, לא ראיתי את מה שקרה שם בדיוק. אני רק אומר, שבסופו של דבר אתה יודע היטב שהפורום הינו דקטטורי, לא שזה מחייב שהוא לא פייר...
בסופו של דבר גולשים בעלי תפקיד נמצאים פה כדי לעזור ולא כדי לנסות להכאיב לכם ולהציק... אני מדבר על עצמי לפחות. במקרה של יאשה, הוא פשוט סתם התנכל לעמית ואני שונא שעושים את זה, עמית בסופו של דבר משקיע המון לאחרונה וכל פעם שיורדים עליו מורידים לו את המורל ואני לא מוכן שזה יקרה. פשוט תניחו לו.[/quote]
בסדר, כמו שאמרתי לך לא כזה אכפת לי מה יאשה עושה בזמנו הפנוי
אני רק אומר שזה מגעיל שהפורום דיקטטורי, כאילו.. בסדר, במידה מסוימת הוא אמור להיות כזה, אבל לא רק.. שרותם יתחשב, קצת, לפחות. בלי שום קשר ליאשה.
-
לא. שיוויון הוא מתכון לצרות. צריך שיהיה רודן אכזר שיחזיק ברצועה קצרה את כל העם, ויוכל לעשות מה שבא לו מבלי שיבקרו אותו. אז הוא יהיה יציב במשך 10~ שנים, ואז יפילו אותו ואז יקום מישהו אחר, עריץ באותה מידה.
-
[QUOTE=DiviLon~;1430328]בסדר, כמו שאמרתי לך לא כזה אכפת לי מה יאשה עושה בזמנו הפנוי
אני רק אומר שזה מגעיל שהפורום דיקטטורי, כאילו.. בסדר, במידה מסוימת הוא אמור להיות כזה, אבל לא רק.. שרותם יתחשב, קצת, לפחות. בלי שום קשר ליאשה.[/QUOTE]
שמע
מבחינתי לפחות אחת המטרות שלי ושל פלופי כשעלינו לניהול היה לשנות את הגישה של ההנהלה למשתמשים
עכשיו זה לא שאני פקח או משהו, כולה מנהל חת"מ (בינתיים, לך תדע מה יהיה בעתיד)
אבל ממה שראיתי בזמן האחרון לא היה משהו *כל כך* קריטי חוץ מהקטע של אילן ואיתי (ושים לב שגם אני וגם פלופי אמרנו לו שהוא טועה)
קיצר קח ת'מילה שלי שיהיה פה שינוי ביחס הזה
-
[quote=Saber;1430330]שמע
מבחינתי לפחות אחת המטרות שלי ושל פלופי כשעלינו לניהול היה לשנות את הגישה של ההנהלה למשתמשים
עכשיו זה לא שאני פקח או משהו, כולה מנהל חת"מ (בינתיים, לך תדע מה יהיה בעתיד)
אבל ממה שראיתי בזמן האחרון לא היה משהו *כל כך* קריטי חוץ מהקטע של אילן ואיתי (ושים לב שגם אני וגם פלופי אמרנו לו שהוא טועה)
קיצר קח ת'מילה שלי שיהיה פה שינוי ביחס הזה[/quote]
לא לא לא לא, אבל אז אתה תהיה אסיר בידי הסמכות שלך, כמו סייבר. לא למדת שום דבר? השליט צריך להיות מושא הקנאה של כל הנתינים!
-
[QUOTE=Amitlv;1430313]למה תמיד יש ריבים בגללי ):
לא משנה
יש למישהו דרך להעביר שיעמום?[/QUOTE]
בפעם הקודמת שהייתי כאן פרשת לא?
-