יש זמן שהשפיות שלך יציבה אביזי? זה חדש
Printable View
יש זמן שהשפיות שלך יציבה אביזי? זה חדש
[quote=lordabizi;1446385]אני, כמו רוב האנושות, לא שפוי. למזלי אני מודע למצבי ואני יודע לנצל אותו לטובתי.[/quote]
לנצל לטובתך באיזו דרך? הן כל כך רבות...
[quote=חמוף;1446394]יש זמן שהשפיות שלך יציבה אביזי? זה חדש[/quote]
תראה, זה שהשפיות יציבה לא אומר שאני שפוי. אם אני נותר לא שפוי באותה המידה במשך זמן מה אז השפיות שלי יציבה. אז זה לא כל כך מוזר שהשפיות שלי יכולה להיות יציבה.
[quote=smoker;1446400]לנצל לטובתך באיזו דרך? הן כל כך רבות...[/quote]
מכיר את הביטוי "בעל הבית השתגע"? אז בערך ככה.
וסורי, לאחר התעמקות במשחק שלך לא חשתי צורך עז להרשם אליו. אבל כן אולי גרמת לי להתעמק בpokemon medieval ages ואולי אחרי שאני אחזור מאבט"ש אני אשנה אותו קצת ואפתח מחדש.
[quote=lordabizi;1446404]תראה, זה שהשפיות יציבה לא אומר שאני שפוי. אם אני נותר לא שפוי באותה המידה במשך זמן מה אז השפיות שלי יציבה. אז זה לא כל כך מוזר שהשפיות שלי יכולה להיות יציבה.
מכיר את הביטוי "בעל הבית השתגע"? אז בערך ככה.
וסורי, לאחר התעמקות במשחק שלך לא חשתי צורך עז להרשם אליו. אבל כן אולי גרמת לי להתעמק בpokemon medieval ages ואולי אחרי שאני אחזור מאבט"ש אני אשנה אותו קצת ואפתח מחדש.[/quote]
נחמד
ולא נורא, אם תשנה את דעתך מתישהו אתה תמיד מוזמן, ובהצלחה עם המשחק שלך~
עידו אני לא יכול להגיב כי אני באייפוד...
במוצש אני אגיב
סליחה
[quote=smoker;1446408]נחמד
ולא נורא, אם תשנה את דעתך מתישהו אתה תמיד מוזמן, ובהצלחה עם המשחק שלך~[/quote]
ולך הצלחה עם שלך.
[quote=amitlv;1446409]עידו אני לא יכול להגיב כי אני באייפוד...
במוצש אני אגיב
סליחה[/quote]
ברור, אין בעיה בכלל
לא כל כך יודע איך להגיב לפרק הזה של נארוטו... נארוטו לומד לעבור עוד מטמורפזה op וההזיה של החיות המזונבות מתחזקת... אבל עכשיו ראיתי את האזכור לזה שקוראים לג'ינצ'וריקי ההוא רושי, שזה נחמד. והשורה שסיימה את הפרק היתה קצת מפתיעה (לא, לא הכל אותו דבר. למדתי הרבה מאוד שמות מסובכים! ם.ם.ם.ם).
אז פרק קצת מוזר אבל בסדר אני מניח.
הו, היי
שנה טובה וזה
הופיר יהומו אשכרה בדקת?
אהלןן
[url]http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8[/url]
אוף ._.
המממ... האם לעשות שג'אוורה תבין איך להשתמש נכון ב"band of thieves" יהיה יותר מדי op? אני חושב שהיא פשוט תהפוך לדמות מאוד שבורה בסיפור שלי... גם יש לה את בובת העץ כך שאם היא עומדת במקום חצי דקה יש לה "1up", ועכשיו גם זה... שהיא תוכל פשוט לייצר לרגעים מסויימים לוחמי צללים שיוכלו לבצע דברים נקודתיים באופן רגעי.... אני חושב שזה יהיה שבור למדי. מבחינת התגנבות היא בטח תהיה op... היא תזמן לוחם צללים, תשים עליו נוסחאות-מלכודת של פצצה, תשלח אותו קדימה, אז השומרים יתנפלו עליו, אז היא תפעיל את נוסחאות המלכודת ותהרוג את כולם או כמע את כולם וזה יאפשר לה ולכולם להסתער.... טוב מצד שני יש לנו מרטין שמהירות העל שלו הופכת אותו לקצת שבור, ועכשיו עוד יהיה לו כח של אלמנטים... אני לא יודע אם זה יותר מדי שבור. אנבסיל.... לא כזה מתחזק מאוד בתכלס. כי אני הולך לפי pre-bb, ושם כל מה שהיה לו זה ice strike lightening spear composition magic ו seal. אבל מצד שני הוא כן יתחיל ללמוד קצת קסמי אש אז אני מניח שזה בסדר... ברנז ילמד לזמן ציפורים ולירות קרח מהקשת שלו.... לא יודע עד כמה הוא מתחזק. פינלה.... אין לי מושג כי אפילו אין לי על מה להתבסס ביכולות שלה. היא סתם שילוב של יאמאטו מנארוטו וכל מיני יכולות של דרואיד ממשחקי dnd... אז גם היא לא תתחזק יותר מדי. אז אחרי הפרקים בסאנטה מלאפוסיה, נקבל שמרטין וג'אוורה יהיו הרבה יותר חזקים מהשאר האחרים.... מצד שני זה לא כזה שונה מהמצב כפי שהוא עד עכשיו... טוב נו.
סוף חשיבה בקול רם.
[quote=deathbeds;1446429]אוף ._.[/quote]
מה יש
ורק עכשיו קלטתי שזאת את ):