-
[QUOTE=monster;1452611]אחח הרגשה לקרוא וואן פיס במציאות. לאיזה פרק הגעת במה שקנית?[/QUOTE]
ם: סוף פרק 653, או בקיצור "here we go people, to the new world!"
לצערי הידיעה מראש על סמוקר וטאשיגי שנמצאת אצלי כבר המון חודשים גרמה לי פחות להתלהב, ובכל זאת זה היה ענק. עוזר לי לפעמים אחרי סצינה ממש טובה לראות אותה באנימה, כמו שפקומס חיסל את קאריבו XDD
יש הרבה פרקים איטיים שלראות פעם בשבוע באנימה זה לא כיף, ולקרוא באינטרנט זה ככה ככה, כיף לי לקרוא כל פעם איזה 2 פרקים ברצף בזמן שלי
-
[quote=d.teach;1452615]ם: סוף פרק 653, או בקיצור "here we go people, to the new world!"
לצערי הידיעה מראש על סמוקר וטאשיגי שנמצאת אצלי כבר המון חודשים גרמה לי פחות להתלהב, ובכל זאת זה היה ענק. עוזר לי לפעמים אחרי סצינה ממש טובה לראות אותה באנימה, כמו שפקומס חיסל את קאריבו xdd
יש הרבה פרקים איטיים שלראות פעם בשבוע באנימה זה לא כיף, ולקרוא באינטרנט זה ככה ככה, כיף לי לקרוא כל פעם איזה 2 פרקים ברצף בזמן שלי[/quote]
אתה יודע יש עוד כרכים שתוכל לקנות שיצא באנגלית?
67-68
-
-
כן אני אצטרך להזמין את שניהם ועד שאקרא בטח יגיע69 שיוצא עוד 80 יום כזה, אבל ל70 צתריך לחכות 114 יום כזה
-
[QUOTE=nononos;1452620]מי נרצח בעיירה?[/QUOTE]
פיצה,זיו.
-
[quote=odin borson;1452622]פיצה,זיו.[/quote]
אז למה לא כתוב שם ולא כותבים מה הוא היה?
-
ליאור, בוא אתה תהיה הכף המכרעת, שנינו יודעים שהכישורים של אביב עולים על כל מי שגולש בפורום הזה (כולל אני ואתה) ולהוכחה תמיד נזכור לו את החודשים הראשונים של האתר שבהם הוא הביא גולשים, תחזק את הפורום כולו ובנה את מה שלעתיד יהפך לפורום הזה. אתה לא חושב (כמוני) שהוא צריך לקחת את מושכות הניהול בפורום דיבורים / חת"מ / יוגיהו כדי להמשיך את המורשת שלו בפורום, גם אם זה רק לחודש?
-
[quote=nononos;1452623]אז למה לא כתוב שם ולא כותבים מה הוא היה?[/quote]
כתבו. הוא היה אזרח
-
מישהו מוכן להגיב ב"משחק: דבב את התמונה" כדי שלא יהיה לי דאבל? אני רוצה לפרסם תמונה חדשה.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54651[/url]
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xpvdAJYvofI[/url]
-
נראה לי שהשוטר או הרופא פשוט הפסיקו להיות פעילים בפורום...היטמן בחר את אותם המשתמשים במקום לא טוב...לא פלא שהאזרחים מפסידים...השוטרים והרופאים לא עושים כלום...
-
אמש נבחרו שוטר ורופא חדשים.
-
ביי לכולם, אני הולך לבר מצווה של אחי!
-
זה כבר מאוחר מידי...המשחק מתנהל לטובת הרוצחים... =[
-
[QUOTE=KittyM;1452648]זה כבר מאוחר מידי...המשחק מתנהל לטובת הרוצחים... =[[/QUOTE]
ולמה לך אכפת?