-
[B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"][B]*אני החלטתי שאני מוסיף עוד הרבה מאוד התפתחויות מגה וצורות קדומות (Primal). עקב כך, אני רציתי לדעת מה ההתפתחות מגה שכל אחד מכם היה רוצה לראות במ"ת. מי יודע, אולי אני אתחשב בכם... :wink:[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#00FF00"]*תתווסף בקרוב קטגוריית זהויות בדויות לדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*לא צועק חח
*מיקום - דרך 202, סינו
*זמן - לפנות בוקר
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד ממנו ואומר לו שאתה בטוח שהוא יתחזק. אתה ממשיך בדרכך ותוך כשעה מגיע לעיר ג'ובילייף. זהו זה, אתה סוף סוף מתחיל להתקרב ליעד שלך! השמש מתחילה לזרוח מבין הבניינים של העיר הגדולה הזו, אך אתה נתקל בבעיה: העיר ממוקמת על רמה שגבוה בכמטר וחצי משאר סביבתה, ובכניסה אליה יש רק גרם מדרגות, לא שיפוע. אתה עדיין לא חזק מספיק כדי להרים את הקלנועית ולטפס איתה במדרגות.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#8B4513"]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#8B4513"]*מיקום - אגם אקיויטי, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
אתה זוכר ששלי אמרה שעליך להגיע לעיר סנוופוינט ולכן אתה מתחיל לעצוד מזרחה. לאחר כשלוש שעות אתה מגיע לעיר סנוופוינט, עיר לא גדולה במיוחד שממוקמת באמצע השלג. אתה מסתכל על מפה שלידך, ורואה שבעיר חנות, מרכז פוקימונים, מכון, מקדש עתיק, נמל גדול וכמובן בתי מגורים ובתי עסק קטנים. אתה רואה בקו ישר מולך את המדרגות שיורדות אל הנמל, בו עוגנות עשרות ספינות מטען גדולות ומעבורות נוסעים קטנות יותר.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*למה לא, תפיל הכל על השה"ם...
*תודה לאל סוף סוף אתה מצטט רק את עצמך
*מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לטרייסי שאין לך מושג מה אתה יכול לעשות וטרייסי אומרת:"אני גם לא יודעת, אולי נשאל את מולי?". אתם הולכים למולי ומבקשים ממנה המלצה מה לעשות. מולי אומרת:"אתם יכולים לצאת לדרך 222, יש שם מגוון פוקימונים מעניין. אתם יכולים גם ללכת למחלקת שירותים לסוכן שבמפקדה שלנו, היא הגדולה ביותר. אתם תמצאו שם לא מעט דברים שיעסיקו אתכם כמו שצריך". טרייסי שואלת אותך:" איזו משתי האפשרויות הללו נשמעות לך יותר טוב?"
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שואלת את מיסטר מיים אם זהו ומחפשת מראה. הוא מחווה בראשו. הוא שם לב שאת מחפשת מראה, ואז מושך את תשומת ליבך, יוצר מין מסך דמוי-מראה מולו. את רואה שעורך הרבה יותר שחום, שיערך קצר ושחור, ואת לבושה בשמלה סגולה: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpAiZcgo.png[/IMG]. את חוזרת למרכז החלל ומעיפה מבט מקיף יותר בטרוי: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpGLewGw.png[/IMG]. טרוי אומר:" אני לא מאמין. הם קראו סרה בקליס, והחליטו שאני עברתי שינוי מין לפני חמש שנים. אני ממש לא אוהב את הכיוון שזה הולך אליו". את שומעת שהקול שלו טרוי הפך לקול נשי וצלול, ומבינה שהוא לבש כבר את הצווארון משנה הקול. האנק מגיע אליכם ואומר:" וואו! שניכם הייתם מהדמויות הטובות יותר שיצרתי! ממש אי אפשר לזהות אתכם! טוב, אני מציע לכם לצאת לסאנישור ולהסתובב קצת ברחוב, להתרגל לדמות החדשה לכם. לאחר מכן לכו לעיר בה אתם אמורים לבצע את משימתכם. בהצלחה!" הוא אומר וחוזר למחשב שלו.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*Super Fang מכיר?
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקראגי בועט שוב ברטיקייט, מעלף אותו. המוכר אומר:"אחח! עצבנת אותי עכשיו, ילדה קטנה! סלווקינג, צא! תראה לה מה זה!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא מין היפופוטם גדול וורוד עם מין כתר דמוי קונכיה על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/199.gif[/IMG]. לאחר מכן המוכר אומר:"סלווקינג, עכשיו! התפתחות מגה!". המוכר לוחץ על טבעת שנמצאת על ידו, ומשהו משתנה בה. אבן שמשובצת בכתרו של סלווקינג זוהרת, וסלווקינג מתחיל להשתנות.. הכתר על ראשו של סלווקינג נהיה יותר מחודד, ועוטף את כל גבו. קונכיה ענקית כמו של סרטן נזיר עולה מעל הכתר. אבן חן אדומה ענקית מופיעה מעל ראשו של סלווקינג ואבני חן אדומות קטנות עוטפות את קרני הכתר שלו: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpHoewtt.png[/IMG]. סלווקינג התפתח מגה!
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרגיש התרגשות מהקרב ואומר לפלטצ'לינג מה לעשות. פלטצ'לינג עפה בזריזות סביב סלאקינג, מקיפה אותו. פתאום פלטצ'לינג מתעטפת בלהבות אדומות, עטה לעבר סלאקינג בחוזקה ומעלפת אותו. *מאזלט! פלטצ'לינג למדה [B]טעינת להבה[/B] (Flame Charge)!!!*. ויטו נדהם ואומר:"וואו! מרשים מאוד בשביל מאמן מתחיל לטענתך. ועכשיו, נראה איך תתמודד עם האתגר הבא שלי. אקספלאוד, צא! התפרצות על קולית! (BoomBurst)". מהפוקדור שלו יוצא מין יצור סגול-צהוב גדול עם צינורות באחורי ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/295.gif[/IMG]. אקספלאוד צורח, שולח התפרצות של פיצוצים על-קוליים מסביבו, גורם הרבה מאוד נזק לסביבה ולפלטצ'לינג, שמתעלפת. הסביבה עכשיו מלאה מכתשים. ויטו מחייך.
מה תעשה?
סאטרבאג - 10/10
פלטצ'לינג - 0/10[/COLOR]
-
[quote=theheliolisk;1489167]
[b][u][color=#ffa500]עומר[/color][/u][/b]
[color=#ffa500]*super fang מכיר?
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
סקראגי בועט שוב ברטיקייט, מעלף אותו. המוכר אומר:"אחח! עצבנת אותי עכשיו, ילדה קטנה! סלווקינג, צא! תראה לה מה זה!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא מין היפופוטם גדול וורוד עם מין כתר דמוי קונכיה על ראשו: [img]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/199.gif[/img]. לאחר מכן המוכר אומר:"סלווקינג, עכשיו! התפתחות מגה!". המוכר לוחץ על טבעת שנמצאת על ידו, ומשהו משתנה בה. אבן שמשובצת בכתרו של סלווקינג זוהרת, וסלווקינג מתחיל להשתנות.. הכתר על ראשו של סלווקינג נהיה יותר מחודד, ועוטף את כל גבו. קונכיה ענקית כמו של סרטן נזיר עולה מעל הכתר. אבן חן אדומה ענקית מופיעה מעל ראשו של סלווקינג ואבני חן אדומות קטנות עוטפות את קרני הכתר שלו: [img]http://www.myg.co.il/uploads/phphoewtt.png[/img]. סלווקינג התפתח מגה!
מה תעשי?[/color]
[/quote]
מה התפתחות מגהההההה טוב שלא התחלתי אתמול מסע t_____t
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סקרגי לא להסס מתקפת העלמות ואז ראשייה!" אקרא במעט חשש 'איך לכל הרוחות אני יוצאת מהמצב הזה' אחשוב לעצמי בהיסוס ובזעף 'מצד אחד אני לא חייבת לשחק איתו פייר ולשחרר עוד פוקימון.. אבל מצד שני ככה או ככה אין לי סיכוי מול הפוקימון שלו שאני גם ככה בעמדת נחיתות עליו! אולי זובאט?' אחשוב לעצמי ואחכה לראות איך יתפתח הקרב.
-
[QUOTE] טדי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרגיש התרגשות מהקרב ואומר לפלטצ'לינג מה לעשות. פלטצ'לינג עפה בזריזות סביב סלאקינג, מקיפה אותו. פתאום פלטצ'לינג מתעטפת בלהבות אדומות, עטה לעבר סלאקינג בחוזקה ומעלפת אותו. *מאזלט! פלטצ'לינג למדה טעינת להבה (Flame Charge)!!!*. ויטו נדהם ואומר:"וואו! מרשים מאוד בשביל מאמן מתחיל לטענתך. ועכשיו, נראה איך תתמודד עם האתגר הבא שלי. אקספלאוד, צא! התפרצות על קולית! (BoomBurst)". מהפוקדור שלו יוצא מין יצור סגול-צהוב גדול עם צינורות באחורי ראשו: . אקספלאוד צורח, שולח התפרצות של פיצוצים על-קוליים מסביבו, גורם הרבה מאוד נזק לסביבה ולפלטצ'לינג, שמתעלפת. הסביבה עכשיו מלאה מכתשים. ויטו מחייך.
מה תעשה?
סאטרבאג - 10/10
פלטצ'לינג - 0/10[/QUOTE]
"אני אלחם בקול, בעזרת קול!" אומר בנחישות. "קלפה, אני זקוק לעזרתך! נשיקה מתוקה, מהר לפני שיפעיל מתקפה מרעישה כלשהי, ואז שירה!" אם הוא ירדם אחזיר אותו לפוקדור ואוציא את ברגמייט ואצווה עליה להשתמש באבקת שלג ואז לתקוף בקרן קרח. אם לא, אוציא את מיסדרביוס ואצווה על קרן בילבול! ואז רע לב!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489167][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER]
[/U][/B]
[COLOR=#FF0000][B]*אני החלטתי שאני מוסיף עוד הרבה מאוד התפתחויות מגה וצורות קדומות (Primal). עקב כך, אני רציתי לדעת מה ההתפתחות מגה שכל אחד מכם היה רוצה לראות במ"ת. מי יודע, אולי אני אתחשב בכם... :wink:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#00FF00]*תתווסף בקרוב קטגוריית זהויות בדויות לדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#8B4513]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#8B4513]*מיקום - אגם אקיויטי, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
אתה זוכר ששלי אמרה שעליך להגיע לעיר סנוופוינט ולכן אתה מתחיל לעצוד מזרחה. לאחר כשלוש שעות אתה מגיע לעיר סנוופוינט, עיר לא גדולה במיוחד שממוקמת באמצע השלג. אתה מסתכל על מפה שלידך, ורואה שבעיר חנות, מרכז פוקימונים, מכון, מקדש עתיק, נמל גדול וכמובן בתי מגורים ובתי עסק קטנים. אתה רואה בקו ישר מולך את המדרגות שיורדות אל הנמל, בו עוגנות עשרות ספינות מטען גדולות ומעבורות נוסעים קטנות יותר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אלך לי אל הנמל ואעבור דרך המעברות הקטנות ואתחיל לשאול את האנשים " מי בן אדם הגון ומוכן להביא אותי לאזור הקרבות בנסיעה חינם ללא כסף?".
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489167][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"][B]*אני החלטתי שאני מוסיף עוד הרבה מאוד התפתחויות מגה וצורות קדומות (Primal). עקב כך, אני רציתי לדעת מה ההתפתחות מגה שכל אחד מכם היה רוצה לראות במ"ת. מי יודע, אולי אני אתחשב בכם... :wink:[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#00FF00"]*תתווסף בקרוב קטגוריית זהויות בדויות לדף הרשומים.[/COLOR][/B]
*מיקום - דרך 202, סינו
*זמן - לפנות בוקר
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה נפרד ממנו ואומר לו שאתה בטוח שהוא יתחזק. אתה ממשיך בדרכך ותוך כשעה מגיע לעיר ג'ובילייף. זהו זה, אתה סוף סוף מתחיל להתקרב ליעד שלך! השמש מתחילה לזרוח מבין הבניינים של העיר הגדולה הזו, אך אתה נתקל בבעיה: העיר ממוקמת על רמה שגבוה בכמטר וחצי משאר סביבתה, ובכניסה אליה יש רק גרם מדרגות, לא שיפוע. אתה עדיין לא חזק מספיק כדי להרים את הקלנועית ולטפס איתה במדרגות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה אעשה עכשיו' אחשוב לעצמי
'מצ'וק!!, איך לא חשבתי על זה' אחשוב שוב
"צא מצ'וק אני צריך את עזרתך" אגיד ואוציא אותו. לאחר מכן ארד מהקלנועית אחכה על הרצפה בזמן שהוא מעלה את הקלנועית ואז אותי
-
[QUOTE]נועם
*מה שבא לך
*טיפ קטן: תנסה להפעיל את האיוונט כמה שיותר מהר וכל עוד אתה בהואן. אח"כ זה יהפוך להרבה יותר קשה.
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, העיר מאוויל, הואן
*זמן - צהריים
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מעיף מבט נוסף בחדר היפה ואומר למאט שלמרות שרצית לחכות לאחרי הגבס עם זה, גם עכשיו יעבוד לך. הוא מסייע לך ואתם עולים ללובי. אתם נכנסים לשטח החנות, שהיא משטח כחול מלא במדפים ושלטי מחירים, עם דלפק קופה שפינת המשטח. מאט הולך לקנות כמה דברים לעצמו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
*סורי שלא הגבתי [יחסית] המון זמן, הייתה לי בעיה במחשב ובטלפון זה הרבה יותר מסורבל עבורי להגיב
*חח אתה חושב שאני לא מנסה? הדבר היחידי שעולה לי כרגע בראש זה לצרוח לשמיים "לטיאוס" כמו משוגע XD
איפה ימי היצירתיות שלי איפה
*שופינג הה? תתכונן אני הולך לרוקן לך את המלאי XD
-----------------------------------
"זאת חתיכת חנות מאורגנת." אומר לעצמי ואתפעל מהאופן שבו נראית החנות. מזל שיש לי המון כסף בזכות הצרפתי ההוא, ואם להודות באמת- שופינג באמת לא יזיק לי עכשיו. " אחשוב לעצמי ואסרוק את המדפים אחרי דברים חשובים שיוכלו לעזור לי. "זאת אבן מים שם? אני חושב שהיא מפתחת בין היתר לומברה ללודיקולו... כדאי לקחת אחת עכשיו, למתי שלוטאד יתפתח? " אקח לעצמי מספר שניות להיסוס. "במחשבה שניה, לינדי רק נתנה לי את לוטאד. ייקח לו זמן עד שיתפתח. ואחרי הכול, יהיו עוד הזדמנויות לקנות. " אחשוב לעצמי ואמשיך לסרוק את החנות. לאחר מספר דקות, אקח שלוש חבילות של חטיפי פוקימונים [[IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/pokeblockkit.png[/IMG]]. "וואו, מה זה?" אומר למראה המכשיר דמוי המשגר. "משגר דיסקיות? נשמע מעולה! אבל זה עולה 5000 פ"ד! זה המון כסף, שלא לדבר על הדיסקיות עצמם. " אקח לעצמי עוד מספר שניות להתלבט. "אם זה עולה כלכך הרבה, זה בטוח שווה משהו. אני לא רואה עוד משהו שמעניין אותי לבינתיים, וזה גם נראה ממש שימושי. " אומר לעצמי ואקח אחד. "עכשיו נראה- חמישה סוגי דיסקיות, חוץ מדיסקית הדרקון שעולה 150 פ"ד, כל השאר עולות 50. נגיד שאקח חמש מכל סוג.." אחשוב ואבצע חישוב קל. "1750 פ"ד. זה המון. מצד שני- כסף נועד לבזבוז, לא?" אומר ואקח חמש דיסקיות מכל חמשת הסוגים בנוסף למשגר. "המשגר, פלוס 25 הדיסקיות... להוסיף גם את שלוש חבילות החטיפים, זה אמור לצאת 7200 פ"ד. כמעט חצי מהתקציב שלי. אני מקווה שהציוד הזה שווה את זה. "אומר ואתקדם לקופה עם כל המוצרים. לאחר שאסיים לשלם אמצא את מאט ואראה לו את המשגר.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489167][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
*מיקום - דרך 202, סינו
*זמן - לפנות בוקר
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#8B4513"]*מיקום - אגם אקיויטי, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*למה לא, תפיל הכל על השה"ם...
*תודה לאל סוף סוף אתה מצטט רק את עצמך
*זמן - צהריים
*כסף - 1,095 פ"ד
אתה אומר לטרייסי שאין לך מושג מה אתה יכול לעשות וטרייסי אומרת:"אני גם לא יודעת, אולי נשאל את מולי?". אתם הולכים למולי ומבקשים ממנה המלצה מה לעשות. מולי אומרת:"אתם יכולים לצאת לדרך 222, יש שם מגוון פוקימונים מעניין. אתם יכולים גם ללכת למחלקת שירותים לסוכן שבמפקדה שלנו, היא הגדולה ביותר. אתם תמצאו שם לא מעט דברים שיעסיקו אתכם כמו שצריך". טרייסי שואלת אותך:" איזו משתי האפשרויות הללו נשמעות לך יותר טוב?"
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - מפקדת אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שואלת את מיסטר מיים אם זהו ומחפשת מראה. הוא מחווה בראשו. הוא שם לב שאת מחפשת מראה, ואז מושך את תשומת ליבך, יוצר מין מסך דמוי-מראה מולו. את רואה שעורך הרבה יותר שחום, שיערך קצר ושחור, ואת לבושה בשמלה סגולה: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpAiZcgo.png[/IMG]. את חוזרת למרכז החלל ומעיפה מבט מקיף יותר בטרוי: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpGLewGw.png[/IMG]. טרוי אומר:" אני לא מאמין. הם קראו סרה בקליס, והחליטו שאני עברתי שינוי מין לפני חמש שנים. אני ממש לא אוהב את הכיוון שזה הולך אליו". את שומעת שהקול שלו טרוי הפך לקול נשי וצלול, ומבינה שהוא לבש כבר את הצווארון משנה הקול. האנק מגיע אליכם ואומר:" וואו! שניכם הייתם מהדמויות הטובות יותר שיצרתי! ממש אי אפשר לזהות אתכם! טוב, אני מציע לכם לצאת לסאנישור ולהסתובב קצת ברחוב, להתרגל לדמות החדשה לכם. לאחר מכן לכו לעיר בה אתם אמורים לבצע את משימתכם. בהצלחה!" הוא אומר וחוזר למחשב שלו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*Super Fang מכיר?
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
סקראגי בועט שוב ברטיקייט, מעלף אותו. המוכר אומר:"אחח! עצבנת אותי עכשיו, ילדה קטנה! סלווקינג, צא! תראה לה מה זה!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא מין היפופוטם גדול וורוד עם מין כתר דמוי קונכיה על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/199.gif[/IMG]. לאחר מכן המוכר אומר:"סלווקינג, עכשיו! התפתחות מגה!". המוכר לוחץ על טבעת שנמצאת על ידו, ומשהו משתנה בה. אבן שמשובצת בכתרו של סלווקינג זוהרת, וסלווקינג מתחיל להשתנות.. הכתר על ראשו של סלווקינג נהיה יותר מחודד, ועוטף את כל גבו. קונכיה ענקית כמו של סרטן נזיר עולה מעל הכתר. אבן חן אדומה ענקית מופיעה מעל ראשו של סלווקינג ואבני חן אדומות קטנות עוטפות את קרני הכתר שלו: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpHoewtt.png[/IMG]. סלווקינג התפתח מגה!
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרגיש התרגשות מהקרב ואומר לפלטצ'לינג מה לעשות. פלטצ'לינג עפה בזריזות סביב סלאקינג, מקיפה אותו. פתאום פלטצ'לינג מתעטפת בלהבות אדומות, עטה לעבר סלאקינג בחוזקה ומעלפת אותו. *מאזלט! פלטצ'לינג למדה [B]טעינת להבה[/B] (Flame Charge)!!!*. ויטו נדהם ואומר:"וואו! מרשים מאוד בשביל מאמן מתחיל לטענתך. ועכשיו, נראה איך תתמודד עם האתגר הבא שלי. אקספלאוד, צא! התפרצות על קולית! (BoomBurst)". מהפוקדור שלו יוצא מין יצור סגול-צהוב גדול עם צינורות באחורי ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/295.gif[/IMG]. אקספלאוד צורח, שולח התפרצות של פיצוצים על-קוליים מסביבו, גורם הרבה מאוד נזק לסביבה ולפלטצ'לינג, שמתעלפת. הסביבה עכשיו מלאה מכתשים. ויטו מחייך.
מה תעשה?
סאטרבאג - 10/10
פלטצ'לינג - 0/10[/COLOR][/QUOTE]
"אני בעד לצאת לדרך 222, אבל קודם נרפא את הפוקימונים שלנו ואז נצא."
-
[B][U][COLOR=#000080]אלמוג[/COLOR][/U]
[COLOR=#000080]*כמו במשחקים/באנימה/בכל מקום של פוקימון, אתה יכול להשתמש בכל הפוקימונים שלך אלא אם כן מודיעים לך מראש אחרת. וזה קרב נגד פוקימון פראי, אין חוקים.
*מתקפת חול לא סופת חול. אבקש ממך להעיף מבט בדף רשומים לפני שאתה רושם מתקפה
*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקארמורי שולח כוכבים לעבר רוזליה, פוגע בה. לאחר מכן הוא שולח לעברה חול, מטשטש קצת את שדה ראייתה. רוזליה מנסה לשלוח אבקה צהובה לעבר סקארמורי אך מפספסת אותו.
מה תעשה?
סקארמורי - 10/10
" תשתמש שוב במהירות ולאחר כמן תנחת לעברה ותנקר אותה" אומר ל[/COLOR][/B][B][COLOR=#000080]סקארמורי [/COLOR][/B]
-
[B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#008000"]*החלטתי שאני בעד לקדם אתכם בעלילה ובמשחק, לכן תצפו ללא מעט שינויים וחידושים בזמן הקרוב. תתכוננו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*שוב, יש איזו התפתחות מגה שאתם רוצים/מצפים שתהיה? (מגה פלייגון לא נחשב, כולם רוצים אותו)[/COLOR][/B]
*ממליץ לכם ללכת להצטייד בחפצים שיכולים לפתח את הפוקימונים שלכם. זה יהיה שימושי.
[COLOR="#FFA500"]*אני אמרתי שהולך להיות לך קל? It's a cruel world bro. חוצמזה זה מגה סלווקינג, הוא יותר bulk, אפשר לראות עליו
*איך זובאט זה יתרון? הוא חצי רעל...
*מאזלט! פתחת את עמ' 55 ולכן זכית בחבילת פוקדורים מיוחדת!
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
את אומרת לסקראגי מה לעשות. את חושבת שאולי לא כדאי לך לשחק הוגן, אבל שתתני לזה להתקדם. סקראגי רץ לעבר מגה סלווקינג, נתקל בו חוזקה. לאחר מכן הוא נוגח בו. סלווקינג עדיין נראה יחסית חזק. המוכר אומר:" סלווקינג, עין פלא! ואז הלם על חושי!". עינו של סלווקינג זוהרת באור צבעוני, שולחת צללית צבעונית של עינו לעבר סקראגי. נראה שכרגע סקראגי יכול להיפגע ממתקפות על-חושי. סלווקינג שולח מהאבן שעל ראשו כדורי אנרגיה סגולים זוהרים, שפוגעים בסקראגי קשה ומעלפים אותו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]סקראגי - 0/10[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*Arceus is coming
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שתילחם בקול בעזרת קול ומוציא את קלפה אומר לו מה לעשות. קלפה שולח נשיקה קטנה לעבר אקספלאוד שמתבלבל מעט. ויטו אומר לו:" צא מזה!" ואקספלאוד מיד מתעשת. קלפה שר שיר ערש לעבר אקספלאוד אך זה לא משפיע עליו. הוא ממשיך וממשיך לשיר, אך שיר הערש לא מרדים אפילו את אקספלאוד. ויטו מצחקק ואומר:" היית מצפה ממך לדעת שהיכולת הנפוצה שביותר של אקספלאוד היא אקוסטיקה, או חסינות קול, מה שאומר שמתקפות שמבוססות על קול לא משפיעות עליו". קלפה נראה כועס. עיניו נחושות. פתאום, הוא זוהר באור תכול בהיר. הוא גדל, והופך לגרסה גדולה ובוגרת יותר של עצמו: הוא גדל מאוד ואוזניו מתחדדות. *מזל טוב! קלפה התפתח [I]לקלפיירי[/I]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG]*. לאחר מכן קלפיירי מנופף באצבעו באוויר, יוצר כדור אנרגיה תכולה עמוקה, יורה אותו על אקספלאוד ופוגע בו בחוזקה. *מאזלט! קלפיירי למד [B]מטרונום[/B]!!!* ויטו מתרשם ונראה מעט מופתע:" הקלפיירי שלך מפתיע אותי לטובה. נראה כאילו הוא ממש רוצה לסייע לך. אבל אני לא יודע עוד כמה זמן נמשיך ככה, אקספלאוד, פצצת רפש!". אקספלאוד יורה מפיו כדור רפש ענקי שפוגע בקלפיירי וגורם לו הרבה מאוד נזק. ויטו מחייך
מה תעשה?
סקאטרבאג - 10/10
פלטצ'לינג - 0/10
קלפיירי - 4/10[/COLOR]
[COLOR="#8B4513"]*זה לא שהן קטנות, פשוט קטנות יותר מהספינות מטען...
*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
אתה הולך לעבר המעבורות ועובר ביניהן, שואל מי אדם הגון שמוכן לתת לך שיט בחינם לאי הקרבות. ניגש אליך אדם עם זקן, בן כ-50, ואומר:" כולנו מליחם הגנים נערי. אך גם מלחים הגונים צריכים להתפרנס. אתה יודע מה, אתה נראה לי קצת מרושש. מה דעתך שאני אשיט אותך אל אי הקרבות, ובתמורה אתה תעבוד על הסיפון במהלך המסע? אה?" הקפטן של המעבורת שואל אותך. הוא נראה כמו אדם הגון שבאמת הולך לעזור לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מיקום - דרך 202, סינו
*זמן - זריחה
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה חושב מה אתה יכול לעשות עכשיו ואז נזכר במאצ'וק. אתה מוציא אותו ויורד מהקלנועית. הוא מרים אותה בקלות למפלס העיר, ואחר כך תומך בך כשאתה עולה במדרגות. נראה שהצלקת מהשריטה שלו פועמת קצת עקב המאמץ הרב. אתה ממשיך ליסוע ברחובות העיר, כשמאצ'וק לידך. לאחר כ-3 שעות של נסיעה עם עצירות קלות אתה מגיע למרכז העיר. המפה מראה לך שחו מדרך 202 מדרום שממנה הגעת, אתה יכול להמשיך מזרחה לדרך 203 ולעיר אורבורג, צפונה לדרך 204 ולעיירה פלוארומה ומערבה לדרך 218 ולעיר קנאלייב. אתה חושב שראית אדם במעיל חום רץ לו בין עמודי התאורה סביבך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*חטיפי פוקימונים לאילו סוגים?
*אני נותן לך רמז דק כמו סנורלאקס כשאני מציע לך לחקור קצת על הקריסטל הזה.
*זמן - צהריים
*כסף - 8,680 פ"ד
אתה מסתובב ומחליט לרכוש את משגר הדיסקיות וחמש דיסקיות מכל סוג. בנוסף אתה לוקח 3 מארזים של חטיפי פוקימונים (תגיד לי את הסוגי חטיפים אח"כ). אתה ניגש לקופה ומשלם את ה7,200 פ"ד שהיו המחיר של כל העסק הזה. אתה מכניס לנרתיקך את החטיפים והדיסקיות ומלביש את המשגר על מפרק ידך הימנית/שמאלית (איזו יד שהיא היד החזקה שלך). אתה הולך להראות למאט את המשגר. הוא אומר:" וואו. אני לא סוכן שטח כל כך כי אני לרוב בבית החולים, אלב זה נראה לי כמו משהו מאוד שימושי לנטרול אויבים במקרי חירום. אני ממליץ לך להשתמש בזה אבל במשורה, כדי שלא תבזבז את הכל מיד. אתה רוצה לעשות עוד משהו באזור מאוויל? אני פשוט מאחר לאימון כושר בדיופורד. אתה תרצה להשתגר איתי לאי, אולי להסתובב שם קצת?" הוא מציע לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*עד שחשבתי שהשתנת... :um_face:
*זמן - צהריים
*כסף - 1,095 פ"ד
אתה הולך עם טרייסי לרפא את פוקימוניכם בדלפק הריפוי. לאחר מכה דקות אתם כבר יוצאים החוצה חזרה אל שמש הצהריים החמה והנעימה של העיר סאנישור. אתם הולכים כ-20 דקות, מכיוון שאתם די בשולי העיר, ומגיעים לחוף ים שבכניסה אליו היה שלט מרובע עליו רשום '222'. טרייסי אומרת:" אני הולכת קצת להסתובב, לחפש פוקימונים. ניפגש עוד כמה שעות!". היא הולכת לה לכיוון המדשאות שבסביבת החוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]אלמוג[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לסקארמורי מה לעשות. הוא שולח עוד כמה כוכבים צהובים לעבר רוזליה, לאחר מכן עף מעליה ונוסק כלפי מטה, מנקר אותה בחוזקה ומעלף אותה.
מה תעשה?
סקארמורי - 10/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489196][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#008000"]*החלטתי שאני בעד לקדם אתכם בעלילה ובמשחק, לכן תצפו ללא מעט שינויים וחידושים בזמן הקרוב. תתכוננו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*שוב, יש איזו התפתחות מגה שאתם רוצים/מצפים שתהיה? (מגה פלייגון לא נחשב, כולם רוצים אותו)[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]*אני אמרתי שהולך להיות לך קל? It's a cruel world bro. חוצמזה זה מגה סלווקינג, הוא יותר bulk, אפשר לראות עליו
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
את אומרת לסקראגי מה לעשות. את חושבת שאולי לא כדאי לך לשחק הוגן, אבל שתתני לזה להתקדם. סקראגי רץ לעבר מגה סלווקינג, נתקל בו חוזקה. לאחר מכן הוא נוגח בו. סלווקינג עדיין נראה יחסית חזק. המוכר אומר:" סלווקינג, עין פלא! ואז הלם על חושי!". עינו של סלווקינג זוהרת באור צבעוני, שולחת צללית צבעונית של עינו לעבר סקראגי. נראה שכרגע סקראגי יכול להיפגע ממתקפות על-חושי. סלווקינג שולח מהאבן שעל ראשו כדורי אנרגיה סגולים זוהרים, שפוגעים בסקראגי קשה ומעלפים אותו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]סקראגי - 0/10[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*Arceus is coming
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שתילחם בקול בעזרת קול ומוציא את קלפה אומר לו מה לעשות. קלפה שולח נשיקה קטנה לעבר אקספלאוד שמתבלבל מעט. ויטו אומר לו:" צא מזה!" ואקספלאוד מיד מתעשת. קלפה שר שיר ערש לעבר אקספלאוד אך זה לא משפיע עליו. הוא ממשיך וממשיך לשיר, אך שיר הערש לא מרדים אפילו את אקספלאוד. ויטו מצחקק ואומר:" היית מצפה ממך לדעת שהיכולת הנפוצה שביותר של אקספלאוד היא אקוסטיקה, או חסינות קול, מה שאומר שמתקפות שמבוססות על קול לא משפיעות עליו". קלפה נראה כועס. עיניו נחושות. פתאום, הוא זוהר באור תכול בהיר. הוא גדל, והופך לגרסה גדולה ובוגרת יותר של עצמו: הוא גדל מאוד ואוזניו מתחדדות. *מזל טוב! קלפה התפתח [I]לקלפיירי[/I]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG]*. לאחר מכן קלפיירי מנופף באצבעו באוויר, יוצר כדור אנרגיה תכולה עמוקה, יורה אותו על אקספלאוד ופוגע בו בחוזקה. *מאזלט! קלפיירי למד [B]מטרונום[/B]!!!* ויטו מתרשם ונראה מעט מופתע:" הקלפיירי שלך מפתיע אותי לטובה. נראה כאילו הוא ממש רוצה לסייע לך. אבל אני לא יודע עוד כמה זמן נמשיך ככה, אקספלאוד, פצצת רפש!". אקספלאוד יורה מפיו כדור רפש ענקי שפוגע בקלפיירי וגורם לו הרבה מאוד נזק. ויטו מחייך
מה תעשה?
סקאטרבאג - 10/10
פלטצ'לינג - 0/10
קלפיירי - 4/10[/COLOR]
[COLOR="#8B4513"]*זה לא שהן קטנות, פשוט קטנות יותר מהספינות מטען...
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
אתה הולך לעבר המעבורות ועובר ביניהן, שואל מי אדם הגון שמוכן לתת לך שיט בחינם לאי הקרבות. ניגש אליך אדם עם זקן, בן כ-50, ואומר:" כולנו מליחם הגנים נערי. אך גם מלחים הגונים צריכים להתפרנס. אתה יודע מה, אתה נראה לי קצת מרושש. מה דעתך שאני אשיט אותך אל אי הקרבות, ובתמורה אתה תעבוד על הסיפון במהלך המסע? אה?" הקפטן של המעבורת שואל אותך. הוא נראה כמו אדם הגון שבאמת הולך לעזור לך.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - זריחה
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה חושב מה אתה יכול לעשות עכשיו ואז נזכר במאצ'וק. אתה מוציא אותו ויורד מהקלנועית. הוא מרים אותה בקלות למפלס העיר, ואחר כך תומך בך כשאתה עולה במדרגות. נראה שהצלקת מהשריטה שלו פועמת קצת עקב המאמץ הרב. אתה ממשיך ליסוע ברחובות העיר, כשמאצ'וק לידך. לאחר כ-3 שעות של נסיעה עם עצירות קלות אתה מגיע למרכז העיר. המפה מראה לך שחו מדרך 202 מדרום שממנה הגעת, אתה יכול להמשיך מזרחה לדרך 203 ולעיר אורבורג, צפונה לדרך 204 ולעיירה פלוארומה ומערבה לדרך 218 ולעיר קנאלייב. אתה חושב שראית אדם במעיל חום רץ לו בין עמודי התאורה סביבך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*חטיפי פוקימונים לאילו סוגים?
*זמן - צהריים
*כסף - 8,680 פ"ד
אתה מסתובב ומחליט לרכוש את משגר הדיסקיות וחמש דיסקיות מכל סוג. בנוסף אתה לוקח 3 מארזים של חטיפי פוקימונים (תגיד לי את הסוגי חטיפים אח"כ). אתה ניגש לקופה ומשלם את ה7,200 פ"ד שהיו המחיר של כל העסק הזה. אתה מכניס לנרתיקך את החטיפים והדיסקיות ומלביש את המשגר על מפרק ידך הימנית/שמאלית (איזו יד שהיא היד החזקה שלך). אתה הולך להראות למאט את המשגר. הוא אומר:" וואו. אני לא סוכן שטח כל כך כי אני לרוב בבית החולים, אלב זה נראה לי כמו משהו מאוד שימושי לנטרול אויבים במקרי חירום. אני ממליץ לך להשתמש בזה אבל במשורה, כדי שלא תבזבז את הכל מיד. אתה רוצה לעשות עוד משהו באזור מאוויל? אני פשוט מאחר לאימון כושר בדיופורד. אתה תרצה להשתגר איתי לאי, אולי להסתובב שם קצת?" הוא מציע לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*עד שחשבתי שהשתנת... :um_face:
*זמן - צהריים
*כסף - 1,095 פ"ד
אתה הולך עם טרייסי לרפא את פוקימוניכם בדלפק הריפוי. לאחר מכה דקות אתם כבר יוצאים החוצה חזרה אל שמש הצהריים החמה והנעימה של העיר סאנישור. אתם הולכים כ-20 דקות, מכיוון שאתם די בשולי העיר, ומגיעים לחוף ים שבכניסה אליו היה שלט מרובע עליו רשום '222'. טרייסי אומרת:" אני הולכת קצת להסתובב, לחפש פוקימונים. ניפגש עוד כמה שעות!". היא הולכת לה לכיוון המדשאות שבסביבת החוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]אלמוג[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לסקארמורי מה לעשות. הוא שולח עוד כמה כוכבים צהובים לעבר רוזליה, לאחר מכן עף מעליה ונוסק כלפי מטה, מנקר אותה בחוזקה ומעלף אותה.
מה תעשה?
סקארמורי - 10/10[/COLOR][/QUOTE]
לא החלטה טובה שלי? :(
ומגה פרליגייטר כמובןןןן
-----------------
"אוקיי, צאו פוניטה, מאצ'ופ, דודואו, באלטוי ופרליגייטר, חפשו יריבים ראויים. אחרי ההפסד לטרייסי אתם חייבים להתחזק."
-
[B][U][COLOR=#000080]אלמוג[/COLOR][/U]
[COLOR=#000080]*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
מה תעשה?
סקארמורי - 10/10
אני זורק עליה פוקודר אם אני מצליח אני צועק בשמחה : " תפסתי פוקימון בפעם הראשונה שלי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489196][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
*זמן - זריחה
*עוד 1 יום להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
רגע אני לא צריך להגיע לעיר הזאת וממנה המעבורת? או שאני מתבלבל
ומגה הונצ'קרו
"היי אדוני חכה!" אגיד לעברו
"הכל בסדר, אתה צריך משהו?" אשאל אותו
"חזור בנתיים מצ'וק תודה" אגיד ואחזיר את מצ'וק
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489196]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*אני אמרתי שהולך להיות לך קל? It's a cruel world bro. חוצמזה זה מגה סלווקינג, הוא יותר bulk, אפשר לראות עליו
*מיקום - דרך 32, ג'וטו
*זמן - זריחה
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 1,600 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#FFA500]סקראגי - 0/10[/COLOR]
[/QUOTE]
אתה ממש שונא אותי :(
וקרן בילבול אולי טיפה יעכב אותו אבל אני קצת חושש
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשחרר את טאדיורסה "קדימה ניחוח מתוק ואז אגרוף מגה!" אקרא במהירות ואדחוק את עצמי לפינה אחפש את תרסיס השינה שקיבלתי מקודם(אם אני יכול להשתמש עליו בכלל על אנשים)
-
[quote]נועם
*חטיפי פוקימונים לאילו סוגים?
*זמן - צהריים
*כסף - 8,680 פ"ד
מה תעשה?[/quote]
*האלה שזה אחד לכל סוג. תתקן אותי אם הבנתי לא נכון, אבל נראלי שיש כאלה
*דק כמו סנורלקס? אהבתי את הדימוי.
*תוציא אותייי כבר מהגבס הזה!!!
*סתם שאלה: אפשרי להילחם במנהיגי מכון? או שזה כמו הוורסיה הקודמת שכבר יש לי את כל התגים מכל מחוז xd
-----------------------------
"לבוא לדיופורד? אם להיות כנה... תכננתי לחקור קצת על זה. " אומר ואוציא לו את הקריסטל שניתן לי לא מזמן. "מישהו הביא לי את זה. עשיתי קצת חקירות וגיליתי שקוראים לזה אבן האניגמה. אני חושב שאולי במוזיאון פיוטר יודעים על זה משהו. אכפת לך אם אלך לשם וניפגש מאוחר יותר?" אשאל אותו ולאחר מכן אשתגר לפיוטר ואגיע למוזיאון.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1489196]
[B][U][COLOR=#8B4513]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#8B4513]*זה לא שהן קטנות, פשוט קטנות יותר מהספינות מטען...
*זמן - צהריים
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 0 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אעלה חיוך על פניי ואומר לזקן הנחמד " אני מסעים, נחמד לראות שיש אנשים הגונים כמוך. אז איזה מן עבודה תרצה שאעשה? אל תדאג אני אעשה את הכי טוב לי!".