-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483016]זה מה שקרה בעולם. מלחמה על משאבים, נשק גרעיני.. כולם התפוצצו..
מצד שני יש עכשיו חליפות מגן כאלה:
[IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/fallout/images/2/29/FNV_T51b_Armour.png/revision/latest?cb=20101027180646[/IMG]
@Ritsuka^kun אתה מגיב היום?[/QUOTE]
בקרוב
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1483019]קצת פחות אוהב את כל המשחקים הפוסט-אפוקליפטיים[/QUOTE]
זה לא פוסט אפוקליפטי כמו שזה יקום אלטרנטיבי...
כולם קצת נתקעו בשנות ה50 והכל די מוזר.. אבל הסאונדטרק מצויין
עומר מה אתה אומר על העלילה שלי :3
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483021]זה לא פוסט אפוקליפטי כמו שזה יקום אלטרנטיבי...
כולם קצת נתקעו בשנות ה50 והכל די מוזר.. אבל הסאונדטרק מצויין
עומר מה אתה אומר על העלילה שלי :3[/QUOTE]
של?
-
[quote=ritsuka kun;1483026]של?[/quote]
:o :o :o :o
[QUOTE=יוסי הגבר;1483011]העלילה של המשחק שמבוסס על fallout (הרוב פה לקוח מfallout 1) אתם כאילו תצתרכו לכתוב בטופס מה המטרה של המסע שלכם כי אני לא אוהב לכתוב מטרה לשחקנים, אוהב להשאיר את זה חופשי.. איך נראה?
[spoiler]
מלחמה.. מלחמה אף פעם לא משתנה
הרומאים פתחו במלחמה על מנת להשיג עושר ועבדים, ספרד ביססה את האימפריה שלה על תאבת בצע לזהב וטריטוריה. היטלר הפך גמניה מוכה ומושפלת למעצמה כלכלית.
אבל מלחמה לא משתנה
במאה ה21 התחוללה מלחמה על כל המשאבים הטבעיים שיכלו להשיג. רק שהפעם, שלל המלחמה היה גם הנשק שלה: פטרוליום ואורניום. בשביל המשאבים האלה סין פלשה לאלסקה, ארה"ב סיפחה את קנדה והקהילייה האירופית התפרקה למדינות לאום קטנות שלחמו ביניהם על השליטה במשאבים האחרונים שנשארו על כדור הארץ.
בשנת 2077 סערתה של מלחמת העולם שבה. בשעתיים קצרות רוב החיים על פני כדור הארץ הפכו לאפר. ומתוך ההרס הגרעיני ציוויליזציה חדשה נאבקה לקום.
מעטים הצליחו להגיע למקום בטוח יחסית, הכספות הגדולות שנבנו מתחת לאדמה על ידי הממשלה. אבל גם לחלק מכספות אלה יש סיפור אפל מאחוריהן.
ניצולי הכספות יצאו אל השממה הגרעינית והקימו כפרים חדשים, למדו להסתדר בעולם החדש שנוצר על ידי המלחמה האנושית.
אתם, צאצאים של אחד מיוצאי הכספות האלה יוצאים למסע. חלק למסע גבורה וחלק למסע אנוכי ומרושע. מי יתן ותצליחו לשרוד בעולם החדש.
[/spoiler][/QUOTE]
זה
-
מי פורש מהמשחק של עומר? למעני?
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483030]:o :o :o :o
זה[/QUOTE]
נשמע מעניין :ם
[QUOTE=Amitlv;1483035]מי פורש מהמשחק של עומר? למעני?[/QUOTE]
חחחח גדול
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483037]נשמע מעניין :ם
חחחח גדול[/QUOTE]
אין לך מקום אחד פנוי?
אפילו חצי אני קטן...
-
[QUOTE=Amitlv;1483039]אין לך מקום אחד פנוי?
אפילו חצי אני קטן...[/QUOTE]
[IMG]http://www.du360.in/wp-content/uploads/2014/09/No-can-dosville-baby-doll.jpg[/IMG]
-
מחכה לעונה החדשה שתתחיל כבר. המפץ הגדול, הישרדות, בטח גם רשימה שחורה. יהיה סבבי.
-
למה החום הזה עדיין נשאר אותו הדבר??
-
[QUOTE=Hit Man;1483043]מחכה לעונה החדשה שתתחיל כבר. המפץ הגדול, הישרדות, בטח גם רשימה שחורה. יהיה סבבי.[/QUOTE]
תעדכן אותי בדבר הרשימה השחורה
-
פתחו פעילות לילה לבן...
להעביר את הזמן
-
-
[QUOTE=Hit Man;1483043]מחכה לעונה החדשה שתתחיל כבר. המפץ הגדול, הישרדות, בטח גם רשימה שחורה. יהיה סבבי.[/QUOTE]
פחות משבוע!! The HYPE is real
-
ארגגגג אין לי כוחחח אני בעבודה עד 10