סרינה לא בלונדינית?
Printable View
סרינה לא בלונדינית?
אני עוד שנייה מסיים מחזור בתור מפקד, אין סיפוק גדול מזה :)
[QUOTE=Hit Man;1506625]סרינה לא בלונדינית?[/QUOTE]
היא בלונדינית, זה לא קשור
דיברתי על אזור הפנים
אני לא רואה דימיון.
[QUOTE=totodile;1506626]אני עוד שנייה מסיים מחזור בתור מפקד, אין סיפוק גדול מזה :)[/QUOTE]
מזתומרת?
סוף שבוע נהדר
[QUOTE=Pikipek;1506629]מזתומרת?[/QUOTE]
אני מפקד טירונים במגל, פתחתי מחזור ראשון, אין מספק מזה.
אז אתה מפקד על טירונים, ואני מתרגל אנשים בסמסטר הראשון שלהם באוניברסיטה. באיזשהו מובן יש לנו את אותו תפקיד! מעניין מי מאיתנו סובל יותר מהשטויות של הנתינים שלו.
[QUOTE=LordAbizi;1506632]אז אתה מפקד על טירונים, ואני מתרגל אנשים בסמסטר הראשון שלהם באוניברסיטה. באיזשהו מובן יש לנו את אותו תפקיד! מעניין מי מאיתנו סובל יותר מהשטויות של הנתינים שלו.[/QUOTE]
אני בטוח שאתה כי אני מאוד נהנה עד עכשיו.
השאיפה שלי היא שבאוגוסט כבר אפקד על קורס מכים.
אל תבין אותי לא נכון, אני די נהנה ללמד. אני entertainer בנפשי וגם אם תתן לי קהל של ברווזים לדבר בפניהם אני אהנה מזה. בממוצע. גם הביצועים שלי השתפרו בשנתיים האחרונות, הדירוג שלי עלה מ-3.5 ל-5.9 (בסקאלה של 1 ל-7). העניין הוא שיש קאץ': אחרי זה הם מתכוננים למבחן, ושולחים לי שאלות אידיוטיות, וכותבים תשובות אידיוטיות במבחן. אז אני שונא אותם. שנאה תהומית.
[QUOTE=totodile;1506633]אני בטוח שאתה כי אני מאוד נהנה עד עכשיו.
השאיפה שלי היא שבאוגוסט כבר אפקד על קורס מכים.[/QUOTE]
איפה אתה במחנה 80 או ניצנים
או שמא מחווה אלון
[QUOTE=IHavePipi;1506635]איפה אתה במחנה 80 או ניצנים
או שמא מחווה אלון[/QUOTE]
האמת שזה הרבה יותר רחב משלושתם. יש עוד כמה בה"דים, חוות השומר, בא"חים, מרכזי הובלה ועוד ועוד. אני ספציפית בניצנים. רציתי מפרשית אבל מפקד זה מפקד זה מפקד.
וואו, מכונת הפרופוגנדה הצבאית עשתה עבודה טובה עליך. כל הכבוד.
[QUOTE=totodile;1506636]האמת שזה הרבה יותר רחב משלושתם. יש עוד כמה בה"דים, חוות השומר, בא"חים, מרכזי הובלה ועוד ועוד. אני ספציפית בניצנים. רציתי מפרשית אבל מפקד זה מפקד זה מפקד.[/QUOTE]
ידוע לי
אבל השלושה האלה הנפוצים ביותר
איזה פלוגה?
שלישי אני בא לשם
[QUOTE=IHavePipi;1506638]ידוע לי
אבל השלושה האלה הנפוצים ביותר
איזה פלוגה?
שלישי אני בא לשם[/QUOTE]
אתה מתגייס ביום שלישי?