ליאור יש לך דיסקורד? רוצה לראות אם ההחלפות פועלות.
Printable View
ליאור יש לך דיסקורד? רוצה לראות אם ההחלפות פועלות.
ואתה עדיין משחק? בוא'נה, אתה יותר בעניין של פוקימון ממני חחחחח
[QUOTE=Hit Man;1513562]ואתה עדיין משחק? בוא'נה, אתה יותר בעניין של פוקימון ממני חחחחח[/QUOTE]
כן, היום סיימתי את המכון השביעי.
כמובן לא משחק כל יום בפוקימון שילד.
[QUOTE=Kindred;1513561]ליאור יש לך דיסקורד? רוצה לראות אם ההחלפות פועלות.[/QUOTE]
לפי מה שראיתי קוראים לי שם monster, אותה תמונת פרופיל שיש לי בפורום.
הייתי צריך לתפוס אותך ביום הראשון ולבקש ממך לעשות מדריך למשחק הזה.
[QUOTE=Hit Man;1513564]הייתי צריך לתפוס אותך ביום הראשון ולבקש ממך לעשות מדריך למשחק הזה.[/QUOTE]
אני כל שנייה מסתכל בסרביי כדי להבין איזה פוקימונים חזקים על מנהיגי מכון
[QUOTE=monster;1513563]כן, היום סיימתי את המכון השביעי.
כמובן לא משחק כל יום בפוקימון שילד.
לפי מה שראיתי קוראים לי שם monster, אותה תמונת פרופיל שיש לי בפורום.[/QUOTE]
צריך את ה #
[QUOTE=Hit Man;1513564]הייתי צריך לתפוס אותך ביום הראשון ולבקש ממך לעשות מדריך למשחק הזה.[/QUOTE]
לשילד? שחקי פוקימון לא כאלה קשים..
ליאור למה אתה צריך עזרה נגד מנהיגי מכון אם יש לך כבר שישייה בסדר ושיחקת איתה חלק מהמשחק אז יש לך EVs לAI בדרך כלל יש 0 EVs ולכן זה כל כך חד צדדי בדרך כלל.
[QUOTE=Kindred;1513567]צריך את ה #
לשילד? שחקי פוקימון לא כאלה קשים..
ליאור למה אתה צריך עזרה נגד מנהיגי מכון אם יש לך כבר שישייה בסדר ושיחקת איתה חלק מהמשחק אז יש לך EVs לAI בדרך כלל יש 0 EVs ולכן זה כל כך חד צדדי בדרך כלל.[/QUOTE]
monster#3148
הוספתי, השם שלי זה דאבל סאמון.. (הייתי מחליף שם בפורום אבל אין כוח ולא זוכר איך).
סיימתי את המכון ה8 בשילד:love:
[QUOTE=monster;1513571]סיימתי את המכון ה8 בשילד:love:[/QUOTE]
משחק קצת קצר לפי מה שראיתי..
כעיקרון גם רובי ממש קצר אבל אני משתמש בפיצ'ארים האחרים כמו סופר טריינינג והפוקינאב ולוקח את הזמן יותר מהרגיל..
[QUOTE=Kindred;1513572]משחק קצת קצר לפי מה שראיתי..
כעיקרון גם רובי ממש קצר אבל אני משתמש בפיצ'ארים האחרים כמו סופר טריינינג והפוקינאב ולוקח את הזמן יותר מהרגיל..[/QUOTE]
לפי דעתי סורד/שילד לא קצרים.
טוב, הדבר הכי טוב שיצא מהרשומה שכתבתי עכשיו בנושא מרטין סטורי שלי היא שהבנתי שאולי כדאי לי להתייעץ איתכם.
בשני הפרקים הקרובים שאני אכתוב, הסיפור הראשי הוא הקרבות לקראת מקדש הג'מוזה, אבל יש גם הרבה קפיצות לעולם שבחוץ, בהם מתארים בני אדם שנלחמים עם ההתקפה האינסופית של הג'מוזה על העולם.
יש זירה אחת שמצד אחד אני רוצה לכתוב עליה ומצד שני אני לא יודע מה אני רוצה לעשות בה, והייתי שמח לשמוע את העצות שלכם.
[B]חשוב לציין שאני לא מחפש לכתוב המון על אף אחד מהדברים האלו - אולי פסקה אחת או שתיים, בפרק הזה ובהבא. אני באמת לא מתכוון לפרט המון בנושא הזה.[/B]
קצת רקע:
האזור הוא רכס הרים מושלג (לזוכרים משהו ממייפל סטורי - מדובר בגדול על האזור ליד el nath), שבעת העתיקה הייתה זירת קרב אפי שבו כ-10 בני אדם בלמו כוחות גדולים פי אלף של הג'מוזה, וזה קרב שידוע בקרב כולם. הקרב שקורה שם הוא מעין שחזור שלו כעבור אלפי שנים, אז מרגיש נכון לתת לו התייחסות ראויה.
בני האדם שנמצאים שם הם אומני הלחימה (שלמי שזוכר משהו מממייפל סטורי - הם המקבילות של third job instructor), שכבר הופיעו לא מעט בעבר בסיפור, ולקורא אמור להיות פחות או יותר ברור לחלוטין שהם badass, וגם האינטרקציות ביניהם לדעתי נחקרו כבר מספיק. לכן, לדעתי, אין שום תועלת בלהתמקד בהם בקרבות האלו - כי כמה פעמים כבר אפשר לומר שהם totally awesome? את התרומה החיונית שלהם לקרב אפשר להזכיר גם בהערת שוליים, כי שוב, זה אמור להיות ברור לחלוטין לקורא שזה מה שקורה.
פרט לזה, יש 3 דמויות עם שמות שנמצאות שם (ואולי עוד כמה דמויות בלי שמות, שעליהן אין מה לדבר בכלל).
שניים מהם הם ניק וסקאדור (שהם אגב גם לקוחים ממייפל סטורי, סקאדור הוא באמת NPC וניק זה הבן שלו גם במרטין סטורי וגם במייפל סטורי). הם הופיעו בפרקים 20 ומשהו, היו ביניהם חילוקי דעות מסויימים, בסופו של דבר הם איכשהו התפשרו, ניק הלך לאנשהו, ונעלם, עד שלפני כמה פרקים האומנים של סאנטה מלאפוסיה גילו אותו במעין סדק בין העולמות (???) והוא הפך ליצור חצי-דמוני בגלל ההשפעה של הקיום המוזר בין העולמות. בקיצור, עכשיו הוא הרבה יותר badass ממה שהוא היה. סקאדור גם קצת שינה את דעותיו (זה הוזכר קצת לפני שמצאו שוב את ניק), ועכשיו הם נפגשים מחדש. אז מעניין לראות איך היחסים ביניהם השתנו, אולי? אם אני אהרוג אחד מהם אז כנראה אפשר להפיק מזה משהו. אבל שוב, זה קצת מרגיש לי כמו "בשביל מה? מה אני מרוויח מזה בשלב הזה של הסיפור? האם זה באמת מעניין את הקוראים עכשיו?". ואני לא יודע, האם זה יכול להיות מעניין? כמובן, גם אם זה יכול להיות מעניין זה לא אומר שאני אעשה את זה מעניין, אני עדיין צריך להמציא דרך שבה זה יהיה מעניין. אבל נתחיל מהשאלה הסופר כללית.
הדמות השלישית עם שם זה ה-battle buttler של אומני הלחימה, וולטר (נראה לי שככה קוראים לו). יש לו ליטרלי שתי שורות במהלך הסיפור. אז מצד אחד אחלה הזדמנות להרחיב על הדמות שלו ולתת לו אופי, מצד שני... האם אני באמת רוצה לעשות את זה בשלב הזה של הסיפור? מה התעולת בלעשות את זה בשלב הזה?
סליחה על החפירה הסופר ארוכה, אבל אם מישהו יטרח לקרוא אותה וירצה גם לענות אני אודה לו מאוד.
למביני יוגי הו. מה דעתכם הדקים order of the spellcaster ו- wave of light יכולים לעבוד ביחד כדק אחיד?
חשבתי על עצמי כמבין יוגיהו אבל אז קראתי את השאלה ונזכרתי שכשאני חושב על יוגיהו ואנשים אחרים חושבים על יוגיהו אז אנחנו לא חושבים על אותו דבר.
[quote=lordabizi;1513512]דווקא אני לא באמת יכול להתחבר למשחקי תפקידים שהם לא בפורמט של מה שהיה בפורום. כאילו משחקי תפקידים אחרים שהם שונים מהנוסחה של משחקי תפקידים של פוקימון שהיו פה פשוט לא עושים לי את זה.[/quote]
dnd זה באמת טיפה שונה ממה שיש פה.. יש המון דברים שמשפיעים על הדמות שלך והדרך שבה אתה צריך לעשות את הגימפליי שלך..
אבל זה ממש כיף אני ממש נהנה מזה.
פעם לפני שנים היה פה מנהל בפורומים של פוקימון שכולם חושבים שהוא בוט, אתם זוכרים מי זה?