היי כולם?
Printable View
היי כולם?
[quote][i]Originally posted by Tony Tony Chopper[/i]@Jan 5 2009, 09:00 PM
[b] היי כולם? [/b][/quote]
היי :lol:
היי
סימן שאלה... יש לך שגיאות כתיב בכתיב הלא נכון וזה בעתם לא שגיעאת כתיב כי אני בעצמי עשיתי שגאת כתיב ואיזו חפירה ענקית אני מרגיש ממש כמו אלי החופר מכירים? לא?! חבל! הוא איש שאוהב לחפור באדמה כמו רוארק או ביירון מפוקימון שהם אוהבים לחפור באדמה וגם נראה עוד כמה פעמים כמו צוות רוקט שחפרו אבל בעיקרון מי שהכי חופר הוא פיקצ'ו נמאס לי מה:"פיקה פיקה^^" שלו זה משגע לי ת'מוח ואני נכנס לדיסאורנטציה! בקיצר נראה לי שטרטוויג הומו אבל צ'ימצ'אר לסבית! פיפלאפ? הוא דו מיני... ושהם מתפתחים הם עושים דברים שאני לא יפרט כאן XD ובטח אתם לא קוראים את זה כי זאת חפירה רצינית איזה טוב אני בלחפור למרות שלא עשיתי נקודה או פסיק אחד!!
אני חופר טוב נכון?
[quote][i]Originally posted by Just Nir[/i]@Jan 5 2009, 09:04 PM
[b] סימן שאלה... יש לך שגיאות כתיב בכתיב הלא נכון וזה בעתם לא שגיעאת כתיב כי אני בעצמי עשיתי שגאת כתיב ואיזו חפירה ענקית אני מרגיש ממש כמו אלי החופר מכירים? לא?! חבל! הוא איש שאוהב לחפור באדמה כמו רוארק או ביירון מפוקימון שהם אוהבים לחפור באדמה וגם נראה עוד כמה פעמים כמו צוות רוקט שחפרו אבל בעיקרון מי שהכי חופר הוא פיקצ'ו נמאס לי מה:"פיקה פיקה^^" שלו זה משגע לי ת'מוח ואני נכנס לדיסאורנטציה! בקיצר נראה לי שטרטוויג הומו אבל צ'ימצ'אר לסבית! פיפלאפ? הוא דו מיני... ושהם מתפתחים הם עושים דברים שאני לא יפרט כאן XD ובטח אתם לא קוראים את זה כי זאת חפירה רצינית איזה טוב אני בלחפור למרות שלא עשיתי נקודה או פסיק אחד!!
אני חופר טוב נכון? [/b][/quote]
כן.. תאמת לא הבנתי מה כתוב :D
[quote][i]Originally posted by MasterHero[/i]@Jan 5 2009, 09:06 PM
[b] כן.. תאמת לא הבנתי מה כתוב :D [/b][/quote]
כי זה לא לגילך זה מגיל גיל 3 ומעלה 0=
מה קורה ניצן?
[quote][i]Originally posted by Just Nir[/i]@Jan 5 2009, 09:07 PM
[b] כי זה לא לגילך זה מגיל גיל 3 ומעלה 0= [/b][/quote]
כן אהה אני בטח בן שנתיים
פשששש גל הפרישות מעציב אותי
מה קורה דניאל?
מבואס טיפה
[quote][i]Originally posted by TimeOut[/i]@Jan 5 2009, 09:28 PM
[b] פשששש גל הפרישות מעציב אותי [/b][/quote]
שומם פה רצח... לפני הנפילה של הפורום נ"וד היה נגמר ביומיים -_-
בלי אמיר,איתי,יובל ועומר בלתי אפשרי..
זה קשה מאוד!
צריכים גיוס חברים
[quote][i]Originally posted by TimeOut[/i]@Jan 5 2009, 09:35 PM
[b] בלי אמיר,איתי,יובל ועומר בלתי אפשרי..
זה קשה מאוד!
צריכים גיוס חברים [/b][/quote]
אנ ישומע את העד של עצמי מרוב ששומם פה :lol:
אתה יכול להביא חברים?