-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 28 2009, 10:21 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה לוקח את הפוכדור ועולה אל סוף המגדל, ולבסוף אתה מגיע לחדר גדול. בקצהו, יושב נזיר זקן "שלום לך, באת לאתגר אותי באתגר מגדל הספראוט?" הוא שואל אותך בשקט. [/b][/quote]
"באתי לחקור את המגדל אבל בכיף אני יאתגר אותך לקרב צא סטארלי" ואני מוציא את סטארלי מהפוקדור שלו
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 28 2009, 07:31 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
כולם יוצאים ותוקפים ביחד, אך האבן לא זזה ממקומה.
[/b][/quote]
"טוב, בוא נחפש דרך אחרת" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 28 2009, 10:21 PM
[b] [b]אורון~[/b]
שינקס משתמש בפזילה וגורם לירידה בהגנה וההתקפה של הוט-הוט, שמגיב עם ניקור, אבל שינקס מתחמק ופוגע בו עם הניצוץ, פוצע אותו קשה. "הוט-הוט, היפנוזה" מצווה הנזיר, והוט-הוט משתמש בהיפנוזה ומצליח להפנט את שינקס שמתחיל לאט לאט להירדם.
[/b][/quote]
"שינקס תשתמש פעם אחרונה בניצוץ וגמור אותו"אני אומר בתיקבה ששינקס שומע אותי ולא נירדם כבר
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 28 2009, 07:31 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
"אנחנו מסכימים, רק בתנאי שאם תפסיד, המדקיפ שלך עובר אלינו" אומרת הבחורה ברשעות.
[/b][/quote]
"אין מצב! תראו אני תמיד יכול לקרוא למשטרה!" אני אומר ומחזיר את מדקיפ
"אתם בעד העסקה הקודמת?" אני שואל אותם
-
[b]דניאל~[/b]
"אתה לא תוכל להתקשר למשטרה, אין קליטה כאן במערה, וחוץ מזה אתה מוקף" היא אומרת ברשעות, ואתה שומע רעש מאחוריך. אתה מסתובב וקולט שם להקה של זובאטים שחוסמים את היציאה שלך מהמערה "אז... מה אתה אומר? העסקה שלך תמורת המדקיפ שלך?" היא שואלת ברשעות
[b]אורון~[/b]
שינקס כבר עוצר עיניים ונופל על הקרקע ישן, אך הגוף שלו מספיק לשלוח ניצוץ שפוגע בהוט-הוט ומחסל אותו "חזור" אומר הנזיר ומחזיר אותו "צא באלספראוט" אומר הנזיר ומוציא החוצה באלספראוט די עצבני "הצלפת פן" הוא מצווה, ובאלספראוט תוקף.
[b]ארתור~[/b]
גאסטלי יוצא חצי מעולף, הוא לא יכול להילחם עדיין מהקרב ביניכם.
[b]עומר~[/b]
ארון מסתכל עליך במבט, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ראשו בפוכדור ריק שבחגורתך, ונשאב פנימה. כעבור כמה שניות, הפוכדור נכבה. ארון החליט להצטרף אלייך!
[b]ירין~[/b]
הפוקימונים שלך מהנהנים ואתם מחפשים אחר דרך נוספת, אך אתם לא מוצאים אחת. אתה מבחין שאתם הגעתם חזרה לכניסה
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 29 2009, 04:44 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
גאסטלי יוצא חצי מעולף, הוא לא יכול להילחם עדיין מהקרב ביניכם. [/b][/quote]
אחי כתבתי שאני מוציא את סטארלי לא גסטלי
-
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון מסתכל עליך במבט, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ראשו בפוכדור ריק שבחגורתך, ונשאב פנימה. כעבור כמה שניות, הפוכדור נכבה. ארון החליט להצטרף אלייך!
[/b][/quote]
"טוב כנראה זה יום המזל שלי" אני אומר באושר וממשיך ללכת.
-
[b]
[b]אורון~[/b]
שינקס כבר עוצר עיניים ונופל על הקרקע ישן, אך הגוף שלו מספיק לשלוח ניצוץ שפוגע בהוט-הוט ומחסל אותו "חזור" אומר הנזיר ומחזיר אותו "צא באלספראוט" אומר הנזיר ומוציא החוצה באלספראוט די עצבני "הצלפת פן" הוא מצווה, ובאלספראוט תוקף.
[/b][/quote]
אני מחזיר את שינקס ואז מוצי את קרנידוס "תקוף בנגיחה ואז בלימה"אני אומר לקרנידוס
-
[b]ארתור~[/b]
משום מה ראיתי גאסטלי XD סליחה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי יוצא מוכן לקרב "צא החוצה, רטיקייט" הוא אומר ומוציא החוצה עכברוש די גדול "זה הפוקימון החזק שלי, נראה איך תתמודד מולו" הוא אומר לו "קרב 1-1 ללא הגבלת זמן, מסכים?" הוא שואל אותך ונותן לך לתקוף ראשון.
[b]עומר~[/b]
אתה ממשיך להסתובב במערה אך אינך מוצא כלום. לבסוף, אתה מגיע חזרה לכניסה, נראה שעשית סיבוב שלם במערה.
[b]אורון~[/b]
"קרנידוס?" שואל בתהייה הנזיר "סוג אבן מול סוג עשב? לא חכם במיוחד" הוא אומר לך. קרנידוס רץ קדימה ומתחמק מהצלפת הגפן, ונוגע בבאלספראוט, אך מסיבה כלשהי באלספראוט נשאר יציב על הקרקע, ולא זז ממקומו! קרנידוס נעצר המום! "עלי תער!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח עלי תער שפוגעים בקרנידוס ההמום, והוא נפצע בינוני.
-
[b]
[b]ירין~[/b]
הפוקימונים שלך מהנהנים ואתם מחפשים אחר דרך נוספת, אך אתם לא מוצאים אחת. אתה מבחין שאתם הגעתם חזרה לכניסה [/b][/quote]
"כדי לשבור את האבן אני צריך: לשרוף אותה ואז לקרר אותה ואז לתת לה מכות חזקות! אני חייב לתפוס פוקימון אש!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 29 2009, 04:56 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
סטארלי יוצא מוכן לקרב "צא החוצה, רטיקייט" הוא אומר ומוציא החוצה עכברוש די גדול "זה הפוקימון החזק שלי, נראה איך תתמודד מולו" הוא אומר לו "קרב 1-1 ללא הגבלת זמן, מסכים?" הוא שואל אותך ונותן לך לתקוף ראשון. [/b][/quote]
כשאני הסתכלי על זה גם אני חשבתי שכתבתי גסטלי זה כי יש להם שמות דומים זה לא משנה :D
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה ממשיך להסתובב במערה אך אינך מוצא כלום. לבסוף, אתה מגיע חזרה לכניסה, נראה שעשית סיבוב שלם במערה. [/b][/quote]
אני רץ לכיוון היציאה ומנסה למצוא את הדרך לעיר הבאה.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטארלי יוצא מוכן לקרב "צא החוצה, רטיקייט" הוא אומר ומוציא החוצה עכברוש די גדול "זה הפוקימון החזק שלי, נראה איך תתמודד מולו" הוא אומר לו "קרב 1-1 ללא הגבלת זמן, מסכים?" הוא שואל אותך ונותן לך לתקוף ראשון.
[b]עומר~[/b]
אתה ממשיך להסתובב במערה אך אינך מוצא כלום. לבסוף, אתה מגיע חזרה לכניסה, נראה שעשית סיבוב שלם במערה.
[b]אורון~[/b]
"קרנידוס?" שואל בתהייה הנזיר "סוג אבן מול סוג עשב? לא חכם במיוחד" הוא אומר לך. קרנידוס רץ קדימה ומתחמק מהצלפת הגפן, ונוגע בבאלספראוט, אך מסיבה כלשהי באלספראוט נשאר יציב על הקרקע, ולא זז ממקומו! קרנידוס נעצר המום! "עלי תער!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח עלי תער שפוגעים בקרנידוס ההמום, והוא נפצע בינוני. [/b][/quote]
"קרנידוס תשתמש במיקוד אנרגיה ואז תשתמש בכול הכוח בבלימה"אני אומר ומכווה שזה יצליח לפגוע בו
-
[b]אורון~[/b]
קרנידוס משתמש במיקוד אנרגיה וממקד את האנרגיה שלו "באלספראוט, השתמש עליו באבקת שיתוק!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שיתוק שפוגעת בקרנידוס, ומצליחה לשתק אותו "מצויין, ועכשין תקוף אותו עם הצלפת גפן!" מצווה הנזיר. קרנידוס מנסה לזוז, ונפגע מהצלפת גפן. אולם אז, הוא מצליח להשתמש בבלימה ולפגוע בחוזקה גם בבאלספראוט! שני הפוקימונים נפצעו קשה.
[b]ארתור~[/b]
"התחמק" אומר הנזיר בקלילות. רטיקייט ממתין לרגע המתאים, ואז מתחמק מהמתקפה המהירה! "נשיכה!" מצווה הנזיר, וסטארלי שמסתובב למתקפת כנף נפגע מנשיכה די חזקה שפוצעת אותו בינוני "עבור לצוות כפול!" מצווה הנזיר, ורטיקייט מתחיל להשתכפל במהירות, ו10 כפילים מופיעים על הקרקע. סטארלי לא יודע מיהו האמיתי.
[b]ירין~[/b]
אתה חושב לעצמך שאתה חייב למצוא פוקימון אש, ואתם מתחילים לחפש אחד בסביבה, אך אינכם מוצאים אחד כזה. לפתע, אתה מבחין בעיר ויולט מרחוק.
ממ... אני מבין שעומר פרש?
-
עומר פרש מהכל חוץ מהחת"מ V.V