-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 03:53 PM
[b]
עומר-
אתה נכנס למערת הירח ואז רואה שם את סניזל, סניזל מקפיא אותך בקרן קרח ובורח [/b][/quote]
היתכוונתי שבאזור רעל אני הולך לבדוק מה גרם לו לצלקות~
"פלרי אתה כיולל להפשיר אותי?" אני אומר לו אחרי שהוא מפשיר אותי אני יוצא מהמערה והולך לאזור רעל~
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 03:53 PM
[b] ניב-
ריהורן מעיף אותך לאוויר, כל הפוכדורים והקופסאות ממתקים עפות להם באוויר. כאשר הקופסאות נוחתות ריהורן גומר שתיים שלמות ובורח [/b][/quote]
אני זורק עליו פוקדור ומתחיל לרדוף אחריו וצועק "גנב אחר תחזור לכאן! אם תיכנס לפוקדור תקבל עוד ממתק!"
-
עומר-
שאלה אישית:אלכס העלה לך אזהרה כעת?
---------------------
פלרי מפשיר אותך, אתה מתקדם לאזור הרעל ורואה שיוצא משם אקנס-[img]http://i41.tinypic.com/xbemc8.png[/img] פצוע
ניב-
אתה זורק פוכדור אבל אז ריהורן שובר אותו עם הקרן. לריהורן לא אכפת מעוד ממתקים-הוא שבע
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 04:07 PM
[b] עומר-
שאלה אישית:אלכס העלה לך אזהרה כעת?
---------------------
פלרי מפשיר אותך, אתה מתקדם לאזור הרעל ורואה שיוצא משם אקנס-[img]http://i41.tinypic.com/xbemc8.png[/img] פצוע [/b][/quote]
לא למה שהוא יתן לי?
___
אני ניגש אליו "הכל בסדר איתך?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 03:48 PM
[b] עומר-
פלרי מסרב-הוא מפחד. פתאום נשמעה צווחה של סניזל, הוא מעיף אליך את שני הפוכדורים ויוצא מאזור הרעל אם שני צלקות בישבן אל מערת הירח.
ניב-
15 בכל קופסה, ולא משנה
-----------------------
ריהורן מהנהן, הוא נכנס בין הרגליים שלך ומתחיל לדהור איתך
מיכה-
גלייסכור לא ממש יכול לעוף
------------------------
גלייסכור שובר את הקרח ומזנק, לאחר מכן הוא נוחת בהקשה עילית. "תהדוף אותו בחיתוך ליליה" אומרת אנבל, וויבייל מנסה לעדוף את גלייסכור בחיתוך לילה אבל גלייסכור נוחת בכוח רב ופוגע חזק בוויבייל [/b][/quote]
"תחזיק אותו בעוקץ רעל וניב אש הכי הרבה שאתה יכול"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 04:07 PM
[b] ניב-
אתה זורק פוכדור אבל אז ריהורן שובר אותו עם הקרן. לריהורן לא אכפת מעוד ממתקים-הוא שבע [/b][/quote]
"ריהורן טיפש, תחזור לכאן!"
זורק עליו אבן וצועק "אתה לא תצא מזה בשלום! אתה תהייה שלי!"
-
-
עומר-
הוא נתן לי ולנדב על ה:עומר :(
-----------------------
האקנס מיילל, כנראה פצעו אותו באזור הרעל
ניב-
אתה זורק אבל על ריהורן-אך זה לא מכאיב לו. ריהורן נכנס למעמקי הסאפרי. פתאום נשמעה צעקה "הנה הוא" מתוך מעמקי הסאפרי
מיכה-
גלייסכור קופץ על וויבייל ומתחיל לתקוף אותו בעוקץ רעל ובניב אש בילתי פוסקים. "סופת שלגים" אומרת אנבל, וויבייל פוגע חזק בגלייסכור בעזרת סופת השלגים
לורן-
הגבתי, תסתכל בהודעה האחרונה של העמוד הקודם. ולהבא תודיע בפרטי כדי לא ליצור ספאם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 04:21 PM
[b] עומר-
-----------------------
[/b][/quote]
הנה ביקשתי הוא העלה גם לי =]
___
"אתה רוצה אולי לבוא איתי? אני אקח אותך למרכז הפוקימונים בסדר?" אני שואל אותו
-
[quote][b]לורן-
דרגונייר מתקדם אל ספירוו בזנב ברזל-אבל אז ספירוו סנור את דרגונייר בלייזר. ספירו הולך אל מאחוריי דרגונייר ותוקף אותה בבלימה. "תתפסי אותו עם הזנב" אומרת אנבל, דרגונייר תופס את ספירוו עם הזנב אבל אז ספירוו צווחת לאוזניה של דרגונייר ופוגעת בה חזק-דרגונייר מתחילה להיסתחרר [/b][/quote]"קדימה ספירו! טוב! בלימה ואז לך על מול עיניו מרחוק שלא יתקיף אותך ותשתמש בליזר כדי לעוור אותו, ואז תשתמש בצווחה ושוב בלימה מאחוריו!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 04:21 PM
[b] עומר-
-----------------------
ניב-
אתה זורק אבל על ריהורן-אך זה לא מכאיב לו. ריהורן נכנס למעמקי הסאפרי. פתאום נשמעה צעקה "הנה הוא" מתוך מעמקי הסאפרי
מיכה-
גלייסכור קופץ על וויבייל ומתחיל לתקוף אותו בעוקץ רעל ובניב אש בילתי פוסקים. "סופת שלגים" אומרת אנבל, וויבייל פוגע חזק בגלייסכור בעזרת סופת השלגים
לורן-
הגבתי, תסתכל בהודעה האחרונה של העמוד הקודם. ולהבא תודיע בפרטי כדי לא ליצור ספאם [/b][/quote]
"תתאושש ואז ניב חשמל והקשה עילית"
-
[b] ניב-
אתה זורק אבל על ריהורן-אך זה לא מכאיב לו. ריהורן נכנס למעמקי הסאפרי. פתאום נשמעה צעקה "הנה הוא" מתוך מעמקי הסאפרי [/b][/quote]
רץ לכיוון הצעקה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 02:23 PM
[b] ארתור-
נוספאס משתמש בחישמול-וזה מספיק כדי לגמור את סנורלאקס. "יפה מאוד" אומרת אנבל "הנה סמל מגדל הקרב" היא אומרת ומגישה לך את הסמל [/b][/quote]
"תודה רבה לך" אומר לה בחיוך ואצא לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי
-
עומר-
אקנס מהנהן עם הראש-כנראה הוא מתכוון לכן
לורן-
בחדות ספירוו תוקף בבלימה, לאחר מכן הוא משתמש בליזר ומעוור את דרגונייר. לבסוף הוא תוקף בבלימה-דרגונייר מפסיד
ארתור-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, פתאום טרטוויג יוצא מהפוכדור ומתחיל לקפץ-הוא רוצה להראות לך משהו
ניב-
אתה הולך למקור הרעש ורואה המון מאמנים רודפים אחרי ריהורן, "הריהורן הזה רימה גם אותך?" שואל אחד המאמנים
מיכה-
גליסכור מהר מאוד מתאושש. "קרן קרח" אומרת אנבל, לפני שגלייסכור תוקף בניב חשמל וויבייל מעיף את גלייסכור בקרן קרח חזקה. "עכשיו חיתוך לילה" ממשיכה אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:12 PM
[b] עומר-
[/b][/quote]
אני מניח לידו פוכדור ומחכה שיכנס.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:12 PM
[b] ניב-
אתה הולך למקור הרעש ורואה המון מאמנים רודפים אחרי ריהורן, "הריהורן הזה רימה גם אותך?" שואל אחד המאמנים [/b][/quote]
"כן, ואני מתקוון לתפוס אותו. הוא יהיה שלי, ולא אכפת לי מה"
-
[b] עומר-
לורן-
בחדות ספירוו תוקף בבלימה, לאחר מכן הוא משתמש בליזר ומעוור את דרגונייר. לבסוף הוא תוקף בבלימה-דרגונייר מפסיד
ארתור-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, פתאום טרטוויג יוצא מהפוכדור ומתחיל לקפץ-הוא רוצה להראות לך משהו
ניב-
אתה הולך למקור הרעש ורואה המון מאמנים רודפים אחרי ריהורן, "הריהורן הזה רימה גם אותך?" שואל אחד המאמנים
מיכה-
גליסכור מהר מאוד מתאושש. "קרן קרח" אומרת אנבל, לפני שגלייסכור תוקף בניב חשמל וויבייל מעיף את גלייסכור בקרן קרח חזקה. "עכשיו חיתוך לילה" ממשיכה אנבל [/b][/quote]
"מתי שיהיה קרוב אז ניב אש בזמן המתאים!"
-
ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס
מיכה-
וויבייל מתקדם אל גלייסכור בחיתוך לילה, גלייסכור מנסה לתקוף בניב אש אך וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:27 PM
[b]
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס [/b][/quote]
"יופי!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המרכז פוקימונים~
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:27 PM
[b] ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס
מיכה-
וויבייל מתקדם אל גלייסכור בחיתוך לילה, גלייסכור מנסה לתקוף בניב אש אך וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. [/b][/quote]
גלייסקור הוא פוקימון מעופף אז הוא יכול לעוף בלי קשר למתקפות.
----------------
"גלייסקור תעוף גבוה ורד במהירות עם ניב אש"
-
[b] ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה [/b][/quote]
"אולי אסור להשתמש פה בפוקימונים כדי להחליש את האויב, אבל בשביל זה יש פה פוקימונים אחרים!"
אני מחכה שריהורן יתקרב ואז פוקץ עליו ומחזיר בו חזק, ומחפש פוקימונים אחרים באזור
-
[quote][b]לורן-
בחדות ספירוו תוקף בבלימה, לאחר מכן הוא משתמש בליזר ומעוור את דרגונייר. לבסוף הוא תוקף בבלימה-דרגונייר מפסיד[/b][/quote]"כל הכבוד ספירו!" אני מחכה לפוקימון הבא שלה
-
מיכה-
אז אם הוא מעופף? הוא יכול לנתר ולעוף עם הרוח אבל לא רגיל
--------------------------------
גלייסכור מקפץ לאוויר, לאחר מכן הוא נוחת עם ניב אש על וויבייל-מהנחיתה נוצר פיצוץ ענק. אחרי כמה דקות העשן שנותר מהפיצוץ מתפוגג, אתה מסתכל טוב טוב ורואה שגלייסכור מסוחרר אך וויבייל מחוסל. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא סנורלאקס" היא אומרת ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/2im6ceu.png[/img], "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין"
ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן
לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:07 PM
[b]
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין" [/b][/quote]
"תודה רבה" אני אומר ויוצא החוצה ואז בודק בפוקפ'ון עוד כמה זמן יש לאקנס ולגסטלי להתפתח.
אחרי זה אני מתחיל לשוטט בעיר מקווה לראות את סניזל שוב.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:07 PM
[b] מיכה-
אז אם הוא מעופף? הוא יכול לנתר ולעוף עם הרוח אבל לא רגיל
--------------------------------
גלייסכור מקפץ לאוויר, לאחר מכן הוא נוחת עם ניב אש על וויבייל-מהנחיתה נוצר פיצוץ ענק. אחרי כמה דקות העשן שנותר מהפיצוץ מתפוגג, אתה מסתכל טוב טוב ורואה שגלייסכור מסוחרר אך וויבייל מחוסל. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא סנורלאקס" היא אומרת ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/2im6ceu.png[/img], "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין"
ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן
לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img] [/b][/quote]
"תעוף בסיבוב(כמו בסדרה)וניב קרח"
-
[quote][b]לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל- [/b][/quote]"ספירו עוף רחוק שלא ישיג אותך ואז ליזר כדי לסנוור אותו ואז עוף מאחוריו בלי שהוא שם לב ובלימה ואז צווחה אדירה!"
-
עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
~לגסטלי צפוייה היתפתחות ממש בקרוב~
אתה מסתובב בעיר ורואה שהיא ממש שוממת
מיכה-
גלייסכור מקפץ מסביבו של סנורלאקס, סנורלאקס מחכה לרגע המתאים ואז מעיף את גלייסכור-גלייסכור המותש מפסיד. "הגלייסכור שלך ממש חזק" אומרת אנבל "אבל הגיע תורו של פוקימון נוסף"
לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:37 PM
[b] עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
[/b][/quote]
"פשש באמת שומם פה" אני אומר לעצמי "אולי כדאי לי למצוא את סניזל" אני אומר לעצמי ומתחיל להסתובב בחזרה לאזור של המערה~
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:37 PM
[b] עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
מיכה-
גלייסכור מקפץ מסביבו של סנורלאקס, סנורלאקס מחכה לרגע המתאים ואז מעיף את גלייסכור-גלייסכור המותש מפסיד. "הגלייסכור שלך ממש חזק" אומרת אנבל "אבל הגיע תורו של פוקימון נוסף"
לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם [/b][/quote]
"אייס מתקפף חול ואז רוח קרה"
-
עומר-
אתה הולך לאזור פתח מערת הירח. אתה מסתכל לבפנים ורואה שאין שם דבר. אחרי כמה זמן שאתה מחכה אתה רואה שתי דייגים שיוצאים מהמערה וממהרים מאוד, "אסור לנו לפספס זאת" אחד מהם אומר
מיכה-
אייס מסנוור את סנורלאקס ואז יוצר רוח קרח שמקפיאה את האזור. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סנורלאקס מתחיל לאגור אנרגיה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:45 PM
[b] עומר-
אתה הולך לאזור פתח מערת הירח. אתה מסתכל לבפנים ורואה שאין שם דבר. אחרי כמה זמן שאתה מחכה אתה רואה שתי דייגים שיוצאים מהמערה וממהרים מאוד, "אסור לנו לפספס זאת" אחד מהם אומר
[/b][/quote]
"לפספס מה?" אני שואל אותם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:45 PM
[b] עומר-
מיכה-
אייס מסנוור את סנורלאקס ואז יוצר רוח קרח שמקפיאה את האזור. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סנורלאקס מתחיל לאגור אנרגיה [/b][/quote]
"מתי שיסים לאגור אנרגיה אז תתחבא שישלח את הקרן ומתי שהיא תסתיים רוח קרה ואז בלימה"
-
[quote][b]לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם[/b][/quote]"כל הכבוד! עכשיו נצל את זה שהוא לא יכול לעשות כלום ותעמוד לו מול העיניים ותשתמש בליזר כדי לעוור אותו ואז לך מאחוריו ותשתמש בהתקפת זעם!"
-
עומר-
"בדרך 24 ניתן לדוג את פוקימוני המים הטובים ביותר בעולם" אומר אחד הדייגים
מיכה-
איפה יש להיתחבא?
------------------------
אייס אינו מוצא איפה להיתחבא, סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה ופוגע באייס-אייס נפגע חזק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 08:05 PM
[b] עומר-
[/b][/quote]
"באמת?!" אני אומר באושר "אני יכול להצטרף אליכם?" אני שואל אותם.
-
[b] ארתור-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, פתאום טרטוויג יוצא מהפוכדור ומתחיל לקפץ-הוא רוצה להראות לך משהו [/b][/quote]
אני הולך אחרי טרטוויג לאן שהוא רוצה להראות לי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 08:05 PM
[b] עומר-
מיכה-
איפה יש להיתחבא?
------------------------
אייס אינו מוצא איפה להיתחבא, סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה ופוגע באייס-אייס נפגע חזק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל [/b][/quote]
"תתחמק מתקפת חול ורוח קרירה ובלימה"
-
ארתור-
אתה מסתכל על טרטוויג. טרטוויג מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה. טרטוויג היתפתח לגרוטל-[img]http://i41.tinypic.com/2004ewg.png[/img]
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
מיכה-
במהירות אייס מתחמק מהאגרוף הממוקד. לאחר מכן הוא שולח לסנורלאקס חול ומעוור אותו. אייסי עומד בבלימה אבל אז הוא תוקף במהירות-אייס למד מהירות
לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל
-
[quote][b]לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל [/b][/quote]"התחמק והשתמש בליזר כדי לעוור אותו, ואז לך מאחוריו וצווחה כדי להחריש אותו, ואז התקפת זעם!"
-
[b] ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן [/b][/quote]
"או יופי הוא לא יוכל להתשמש בקרן כדי לשבור את הפוקדור.
עכשיו אתה שלי!" וזורק פוקדור, אבל לא עוצר, רץ לכיוונו, ואם הוא משתחרר פשוט קופץ עליו ונותן לו מכה בראש עם פוקדור, שיקלוט שאיתי לא מסתבכים