[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690868][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B][/quote]
"יש תפסתי את הפוקימון הראשון שלי" אמרתי והוצאתי אותו לשיחת היכרות יחד עם טרטויג ואיתי.
[B][COLOR="Blue"]ג'ון:
אתה מוציא את ספירו לשיחת היכרות.ספירו שמח להכיר את טרטויג וגם אותך.לפתע טרטויג נוגע בספירו ובורח וספירו רודף אחריו.אתה מבין שהם משחקים בתופסת אתה נהנה לראות אותם משחקים ביחד[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690880][B][COLOR=blue]ג'ון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את ספירו לשיחת היכרות.ספירו שמח להכיר את טרטויג וגם אותך.לפתע טרטויג נוגע בספירו ובורח וספירו רודף אחריו.אתה מבין שהם משחקים בתופסת אתה נהנה לראות אותם משחקים ביחד[/COLOR][/B][/quote]
אני צוחק ואז לאחר כמה דקות אני אומר להם: "אנחנו הולכים להלחם מול פוקימונים כדי שנוכל להתחזק".
[B][COLOR="Green"]גון:
ספירו וטרטויג עוצרים ושומעים אותך.הם שמחים והם רוצים כבר להלחם בחזקים.לפתע אתה שומע צעקה אדירה שבע מהמשך דרך [/COLOR][/B]1
[quote=Eustass Kid;690891][B][COLOR=green]גון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו וטרטויג עוצרים ושומעים אותך.הם שמחים והם רוצים כבר להלחם בחזקים.לפתע אתה שומע צעקה אדירה שבע מהמשך דרך [/COLOR][/B]1[/quote]
אני מחזיר את ספירו וטרטויג לפוכדורים ורץ לצעקה הזאת.
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מחזיר מהר את ספירו וטרטויג ורץ מהר לעבר הצעקה.לאחר כמה שניות אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] מותקף על די 2בידרילים
צועק"הצילו מישה יעזור לי בבקשה מישהו"הבידרילים מבחינים בך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690906][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחזיר מהר את ספירו וטרטויג ורץ מהר לעבר הצעקה.לאחר כמה שניות אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] מותקף על די 2בידרילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צועק"הצילו מישה יעזור לי בבקשה מישהו"הבידרילים מבחינים בך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "צא ספירו והשתמש ברוח חקה ואז בדחיפה".
[B][COLOR="Green"]ג'ון:
אתה מוציא את ספירו הוא משתמש ברוח חזקה ודחיפה אך זה לא מזיז לבידרילים והם תוקפים בעוקץ רעל את הילד המסכן[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690912][B][COLOR=green]ג'ון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ספירו הוא משתמש ברוח חזקה ודחיפה אך זה לא מזיז לבידרילים והם תוקפים בעוקץ רעל את הילד המסכן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לספירו: "השתמש על מכת כנף ואז בניקור".
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף שמעיפה את העוקץ רעל על האדמה.ספירו יוצא בניקור אל אחד הבידרילים אל הוא מתחמק.הבידרילים מעוצבנים ממש על ספירו שלך ושולחים לעברו עוקץ רעל ובזמן הזה הנער מצליח לברוח ונעלם מעניניך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690916][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו משתמש במכת כנף שמעיפה את העוקץ רעל על האדמה.ספירו יוצא בניקור אל אחד הבידרילים אל הוא מתחמק.הבידרילים מעוצבנים ממש על ספירו שלך ושולחים לעברו עוקץ רעל ובזמן הזה הנער מצליח לברוח ונעלם מעניניך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "ספירו התחמק ואז תשתמש בדחיפה על אחד הבידרילים".
[QUOTE=Eustass Kid;690763][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר מנסה גם הוא לגמור את הקרב מהר אזהוא שוב מנסה להשתמש בלהביור הכי חזק שלו על מגמרוטאר.מגמרוטאר משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד שחוסם את הלהביור ובסוף פגע בצ'ימצ'אר קשה מאוד.לפתע אתה שומע צעקה חזקה מאוד שבא מכיון ימין איפה שמיל נמצאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר תתקוף בלהביור
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור הכי חזקשלו שוב אך מגמרוטאר הנתחמק.ומשתמש באגרוף ממוקד שמביס את צ'ימצ'אר .עכשיו הוא משתמש בלהביור ואגרוף ממוקד שמביס את פליפר.אתה מתחיל לפחד אין לך הגנה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו מצליח ברגע האחרון להתחמק מהעוקץ רעל.ספירו משתמש בדחיפה שפוגעת קצת באחד הבידרלים.לבידרלים נמאס מהקרב הזה והם הולכים ואתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690943][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בלהביור הכי חזקשלו שוב אך מגמרוטאר הנתחמק.ומשתמש באגרוף ממוקד שמביס את צ'ימצ'אר .עכשיו הוא משתמש בלהביור ואגרוף ממוקד שמביס את פליפר.אתה מתחיל לפחד אין לך הגנה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו מצליח ברגע האחרון להתחמק מהעוקץ רעל.ספירו משתמש בדחיפה שפוגעת קצת באחד הבידרלים.לבידרלים נמאס מהקרב הזה והם הולכים ואתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B][/quote]
אני מכניס חזרה את ספירו ואומר: "תודה לך על עזרה ספירו".
[QUOTE=Eustass Kid;690470][B][COLOR="Green"]ג'ון
לאחר כמה שניות הדלת נפתחת ואתה ראה שפרופסור בירץ פותח לך את הדלת ואומר לך" תיכנס" אתהננכס יחד איתו והוא אומר לך" באיזה פוקימון אתה בוחר ג'ון אתה יודע"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס:
גליסקור משתמש במכת גילוטינה עם צבת אך מאדיצ'אם מתחמק ומשתמש בשבירת לבנים שמביסה את גלייסקור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כל הכבודלך מאדיצ'אם" אתהנ מחזיר את גלייסקור וקונה משתמש בסילון אקוה קרח .מאדיצ'ם משתמש ביטת מגה שחוסמת את סילון אקוה קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה צועק לצ'ימצ'ארה והוא שומע אותך הוא מצליח אכשהו להרים את שלגון ולהתחבא בבור שחפר.שלגון משתמש בזעם דרקון שפוגע קשה במגמרוטאר אך הוא משיב בלהביור חזק שפוגע בשלגון קשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא לו את הרגליים ואז תחסל אותו עם מלא פעימות מים!!"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קקרח חזקה אך מאדיצ'אם קופץ לגובה ומתחמק מהקרן קרח של קאקונה.קאקונה מנסה פעימות מים אך מאדיצ'אם שוב קופץ לגובה ומתחמק .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"מאדיצ'אם בבעיטת מגה חזקה על קאקונה"מאדיצ'אם עוד בעודו באוויר פוגע בקאקונה קשה עם בעיטת מגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו שמח על המלים שאמרת לו וחוזר בשמחה לפוכדורשלו.אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמן שמטייל לו בשמחה בדרך 1 ומבחין בך ואומר"רוצה קרב" אומר בלהט[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690967][B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בקרן קקרח חזקה אך מאדיצ'אם קופץ לגובה ומתחמק מהקרן קרח של קאקונה.קאקונה מנסה פעימות מים אך מאדיצ'אם שוב קופץ לגובה ומתחמק .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"מאדיצ'אם בבעיטת מגה חזקה על קאקונה"מאדיצ'אם עוד בעודו באוויר פוגע בקאקונה קשה עם בעיטת מגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו שמח על המלים שאמרת לו וחוזר בשמחה לפוכדורשלו.אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמן שמטייל לו בשמחה בדרך 1 ומבחין בך ואומר"רוצה קרב" אומר בלהט[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למאמן: "כן, אני ישמח לקרב".
[QUOTE=Eustass Kid;690967][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קקרח חזקה אך מאדיצ'אם קופץ לגובה ומתחמק מהקרן קרח של קאקונה.קאקונה מנסה פעימות מים אך מאדיצ'אם שוב קופץ לגובה ומתחמק .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"מאדיצ'אם בבעיטת מגה חזקה על קאקונה"מאדיצ'אם עוד בעודו באוויר פוגע בקאקונה קשה עם בעיטת מגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו שמח על המלים שאמרת לו וחוזר בשמחה לפוכדורשלו.אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמן שמטייל לו בשמחה בדרך 1 ומבחין בך ואומר"רוצה קרב" אומר בלהט[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תתרכז בכוח שלך תתמזג עם המים שמססיסך ואז תחסל אותו בפעימת מים הכי חזקה!
[QUOTE=Eustass Kid;690943][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור הכי חזקשלו שוב אך מגמרוטאר הנתחמק.ומשתמש באגרוף ממוקד שמביס את צ'ימצ'אר .עכשיו הוא משתמש בלהביור ואגרוף ממוקד שמביס את פליפר.אתה מתחיל לפחד אין לך הגנה יותר[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר ותופס בידים את פליפר ומתחיל רוץ בכל החוק
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ולוקח את פליפר בייד ומתחיל לברוח.מגמרוטאר רואה את זה אז הוא מתחיל לרדוף אחריך בזמן הריצה הוא יורה עליך להביורים חזקים בלי הפסקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
המאמן שמח ואמר" אז בוא נתחיל" המאמן מוציא בנחישות את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/IMG] קטן וחמוד שמוכן להלילחם נגדך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקשיב ומשתמש בפעימת מים הכי חזקה שלו. מאדיצ'אם שוב קופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא משתמש בביטעת מגה הכי חזקה שלו שמביסה את קאקונה .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"עליך להתאמן אם אתה רוצה להביס אותי." הוא מחזיר את מאדיצ'אם לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690998][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]המאמן שמח ואמר" אז בוא נתחיל" המאמן מוציא בנחישות את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/IMG] קטן וחמוד שמוכן להלילחם נגדך[/COLOR][/B][/quote]
"צא טרטויג" אני אומר.
[QUOTE=Eustass Kid;690998][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ולוקח את פליפר בייד ומתחיל לברוח.מגמרוטאר רואה את זה אז הוא מתחיל לרדוף אחריך בזמן הריצה הוא יורה עליך להביורים חזקים בלי הפסקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
המאמן שמח ואמר" אז בוא נתחיל" המאמן מוציא בנחישות את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/IMG] קטן וחמוד שמוכן להלילחם נגדך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקשיב ומשתמש בפעימת מים הכי חזקה שלו. מאדיצ'אם שוב קופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא משתמש בביטעת מגה הכי חזקה שלו שמביסה את קאקונה .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"עליך להתאמן אם אתה רוצה להביס אותי." הוא מחזיר את מאדיצ'אם לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אל תדאג אני אהיה מסטר פוקימון אתה יכול לראפות את הפוקימונים שלי שוב?" אני אומר בזמן שאני מחזיר את קראקונה
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כן אני ירפא שוב אנחנ עוד נראה אם תהיה מאסטאר."אתה מחזיר את קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג שלך המאמן אומר לך" אתה רוצה2על 2 או 1על 1 ואתה תוקף ראשון אז תתקוף כבר"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;690998][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקשיב ומשתמש בפעימת מים הכי חזקה שלו. מאדיצ'אם שוב קופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא משתמש בביטעת מגה הכי חזקה שלו שמביסה את קאקונה .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"עליך להתאמן אם אתה רוצה להביס אותי." הוא מחזיר את מאדיצ'אם לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני צועק מיל איפה את?
[quote=Eustass Kid;691028][B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כן אני ירפא שוב אנחנ עוד נראה אם תהיה מאסטאר."אתה מחזיר את קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את טרטויג שלך המאמן אומר לך" אתה רוצה2על 2 או 1על 1 ואתה תוקף ראשון אז תתקוף כבר"[/COLOR][/B][/quote]
"אני רוצה כבר 2 על 2, טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בנגיחה" אני אומר לו.
[QUOTE=Eustass Kid;691028][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]"כן אני ירפא שוב אנחנ עוד נראה אם תהיה מאסטאר."אתה מחזיר את קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג שלך המאמן אומר לך" אתה רוצה2על 2 או 1על 1 ואתה תוקף ראשון אז תתקוף כבר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי צא גלאיסקור וגם אתה סטרלי! אני צריך הגנה בהר אקוס" אני מוציא אותם ואומר להם:" אם אתם רואים פוקימון מים תצעקו ואל תרחמו עליו חוץ מזה אני צריך עוד פוקימון מים ופה זה יהיה מושלם לתפוס אחד..."
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה צועק ומגיע למקום הפיצוץ.אתה רואה שהמקופ הרוס יש שם הרבה פוקימוני אש ומים פצועים. לאחר כמה שניות אתה מוצא את ומל ולידה שלושת הפוקימונים שלה פצועים.אתה שומע מישהו מאחוריך אומר"הי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את גלייסקור וסטארלי להגנה מפני פוקימונ יהר אקוס.אתה מגיע למקום מוזר ומונחשלט שכתוב"הר אקוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על טאידורה אך הוא מתחמק. טרטויג מנסה בלימה על טאידורה וזה מצלח טאידורה נפפגעקשה. טאידורה עוצבן ומשתמש בשריטות זעם על טרטויג שנפצע מזה[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;691066][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה צועק ומגיע למקום הפיצוץ.אתה רואה שהמקופ הרוס יש שם הרבה פוקימוני אש ומים פצועים. לאחר כמה שניות אתה מוצא את ומל ולידה שלושת הפוקימונים שלה פצועים.אתה שומע מישהו מאחוריך אומר"הי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את גלייסקור וסטארלי להגנה מפני פוקימונ יהר אקוס.אתה מגיע למקום מוזר ומונחשלט שכתוב"הר אקוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על טאידורה אך הוא מתחמק. טרטויג מנסה בלימה על טאידורה וזה מצלח טאידורה נפפגעקשה. טאידורה עוצבן ומשתמש בשריטות זעם על טרטויג שנפצע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב בואו נמשיך אני כבר רוצה לראות את הפוקימונים המשוגעים שיש פה חחח..."
[quote=Eustass Kid;691066][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן על טאידורה אך הוא מתחמק. טרטויג מנסה בלימה על טאידורה וזה מצלח טאידורה נפפגעקשה. טאידורה עוצבן ומשתמש בשריטות זעם על טרטויג שנפצע מזה[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תשתמש בנשיכה על טאידורה ואז בבלימה" אני אומר לו.
[QUOTE=Eustass Kid;691066][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על טאידורה אך הוא מתחמק. טרטויג מנסה בלימה על טאידורה וזה מצלח טאידורה נפפגעקשה. טאידורה עוצבן ומשתמש בשריטות זעם על טרטויג שנפצע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
מיל מה קרה כאן
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;691172][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בודק עם הפוקימונים שלי אצלי
[quote=Eustass Kid;691172][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה לך, אני משאיר את טרטויג גם בקרב השני" אני אומר למאמן.
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;691211][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז נשיכה" אני אומר לו.
[QUOTE=Eustass Kid;691211][B][COLOR="Red"]יגאל
אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בודק מי משמיע את הצעדים
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;691248][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו איפה מיל ועם קרה לה משהו זה הסוף שלכם
[quote=Eustass Kid;691248][B][COLOR=red]יגאל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך[/COLOR][/B]
[b][color="Red"][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה לך טרטויג, צא ספירו ותשתמש במכת כנף על רטטה" אני אומר.