-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 8 2010, 07:02 PM
[b] [color=red][SIZE=1][b]ניק-
תזכור, הכוחות שלך בטופס ההרשמה שלך בהודעה השניה שלי.
----
''אין בעיה אדוני...'' אומר השד הראשון ונעלם משם, השד השני גם נעלם.
אתה יוצא מן החדר, אך רואה עוד חדר, ועוד חדר, וזירת קרבות, אין אוויר צח וזה העולם התחתון.
אתה הולך לחדר ריק אחד ומתחיל להתאמן על כוחותייך.(תפרט פעם הבאה.)
לפתע, מגיע שד אחד אליך ואומר, ''נו נו? חתיכת טיפש, חזר לך הזיכרון?'' הוא אומר בחיוך שטני ולועג לך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'חתיכת מניאק ' אני חושב לעצמי בראש מבלי לזכור מיהו אבל ידוע לי בלב שזה מישהו שאני שונא
"כן.. חזר לי מעט הזיכרון" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 9 2010, 10:35 AM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מהבהב בכל החנויות, אך לא מוצא תחפושות.
זנקו קולט אותך בהיבהובים, ושולח עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחמק במהירות וחושש לחייך.
לפתע, נשמע קול עצום בשוק, אתה מזהה את המקור!!!!! ''זנקו, החוזה, תחזרו לעולם התחתון..'' הוא אומר, זנקו עונה, ''אבל......'' המקור קוטע אותו, ''עכשיו!!!'' הוא אומר וזנקו והחוזה נעלמים, הפתח ליציאה מן השוק חזר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אהבהב מן השוק לאחוזה,ואחפש שם את ליאו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 9 2010, 10:35 AM
[b]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה קם מאושר, ומגלה ששתי המלצריות חזרו.
''היי, החלטנו שאנחנו רוצות עוד סיבוב....'' הן אומרות ומתפשטות, עומד לך באופן רציני, אתה ממש נדלק עליהן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מצטער רוני אני חייב ללכת" אני אומר ומחבק את שתיהן משתי הצדדים ונכנס איתן לחדר הקודם
"כמו הפעם הקודמת או שהפעם אתן רוצות משהו אחר ?" אני שואל .
-
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה נשכב בשיעמום חזרה לישון, לפתע אתה קולט את ברנדון ומפייר מגיע אל האחוזה, כולו דם ופצעים קשים, הוא מיד אומר לעצמו בלחש שליאו נמצא במועדון של רוני, ומהבהב לשם.
אתה מרגיש שאתה חייב לדעת מה קרה לו.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''באמת?'' הוא אומר ונעשה מופתע יותר.
סטיב בנתיים הולך עם שתי מלצריות שלך, וליאו אומר לך, ''אולי הכוחות שלך התחזקו? קודם יכולת להאט מולקולות, כלומר להקפיא, עכשיו אתה יכול להאיץ מולקולות, כלומר לפוצץ.'' הוא אומר ומחייך אליך, ''רואים שקיבלת את הגניים של פייפר, המועדון, הכוחות שלך.. ההתנהגות שלך.'' הוא אומר ומחייך אליך.
לפתע, ברנדון ומפייר מגיע אל המקור, כולו דם ופציעות חמורות, ליאו מיד ניגש אליו ומרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
אתה נזכר מי זה, זה קווין, חצי שד בעל הרבה כוחות שמנסה להפוך לשד מלא, ומקנא בך שאתה שד מלא.
''חתיכת טיפש, איך בדיוק אבד לך הזיכרון, רק לטיפשים כמוך זה יכול לקרות.'' אומר השד קווין וצוחק לו, אתה ממש מתרגז עליו.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מהבהב אל האחוזה, אתה עדיין פצוע מאוד מאוד ומנסה למצוא את ליאו, אתה מנסה להינעל על המיקום של ליאו, ומהבהב לשם, אתה מגיע אל המועדון של רוני, רוני וליאו מדברים ומסתכלים אליך, ליאו מיד ניגש אליך ומרפא אותך, הפציעות נעלמות, הדם מפסיק לזרום, ''תנוח.'' הוא אומר ומושיב אותך על כיסא אחד.[/b][/color][/SIZE]
אתה לוקח אותן והם מתחילות לגנוח.
אתם נכנסים לחדר, ''הכל אנחנו רוצות!'' הן אומרות בחיוך חושני ובקול סקסי.
אתה נשכב על הרצפה ושניהן מורידות לך את המכנסיים, הן ערומות כבר, והן מתחילות למצוץ לך, אתה מרגיש נהדר![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 9 2010, 10:06 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה לוקח אותן והם מתחילות לגנוח.
אתם נכנסים לחדר, ''הכל אנחנו רוצות!'' הן אומרות בחיוך חושני ובקול סקסי.
אתה נשכב על הרצפה ושניהן מורידות לך את המכנסיים, הן ערומות כבר, והן מתחילות למצוץ לך, אתה מרגיש נהדר![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"עלי עליי" אני אומר לשווה יותר בזמן שאני מלטף את השדיים של השנייה .
אעשה את זה קצר אגמור לשתיהן על הפרצוף ואצא משם , אחזור הביתה .
-
[b]
''באמת?'' הוא אומר ונעשה מופתע יותר.
סטיב בנתיים הולך עם שתי מלצריות שלך, וליאו אומר לך, ''אולי הכוחות שלך התחזקו? קודם יכולת להאט מולקולות, כלומר להקפיא, עכשיו אתה יכול להאיץ מולקולות, כלומר לפוצץ.'' הוא אומר ומחייך אליך, ''רואים שקיבלת את הגניים של פייפר, המועדון, הכוחות שלך.. ההתנהגות שלך.'' הוא אומר ומחייך אליך.
לפתע, ברנדון ומפייר מגיע אל המקור, כולו דם ופציעות חמורות, ליאו מיד ניגש אליו ומרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כבר מיתפתחים?" אשאל בתדהמה ואז אגש לברנדון ואביא לו כוס מים.
-
[b]
אתה מהבהב אל האחוזה, אתה עדיין פצוע מאוד מאוד ומנסה למצוא את ליאו, אתה מנסה להינעל על המיקום של ליאו, ומהבהב לשם, אתה מגיע אל המועדון של רוני, רוני וליאו מדברים ומסתכלים אליך, ליאו מיד ניגש אליך ומרפא אותך, הפציעות נעלמות, הדם מפסיק לזרום, ''תנוח.'' הוא אומר ומושיב אותך על כיסא אחד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"הלכתי לשוק השדים וזאנקו מצא אותי אחרי ששיקרתי על זהותי וניסה להרוג אותי,במזל ניצלתי משם" אסביר לליאו אפילו שהוא לא שאל.
"אני רוצה לחזור לשם,אני חייב כוחות אבל אני מבוקש"אסביר.
"אולי נחטוף שד ברמה גבוהה וננסה להלביש אותי כמוהו ולעשות דברים כדי שאראה זהה לו?" אשאל את ליאו.
-
אתה עושה את זה מצויין, השווה יותר רוכבת עליך בזמן שהשנייה גונחת מהנגיעות שלך, אתה גומר וגם הן, הן הולכות עכשיו באמת וגם אתה, אתה מגיע הביתה, אתה רואה את ברנדון במיטה שלו, מנסה להירדם.[/b][/color][/SIZE]
ליאו בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, אתה אומר לו שכבר מתפתחים והוא אומר, ''גם לפייפר יחסית התפתחו מהר, אבל אתה דור יותר חזק ויותר חדש של משפחת האליוול, כנראה אצלך זה יותר מהר... אבל זה בשליטה בכלל?'' הוא אומר במבט מוזר.
אתה מגיש כוס מים לברנדון ומפייר, שמספר שזאנקו, השד העליון מהעולם התחתון תקף אותו.[/b][/color][/SIZE]
''זאנקו?! השד העליון?! באמת מזלך שיצאת משם רק עם פצעים ולא נשארת שם ונהרגת.'' אומר ליאו ואז עונה לרוני שכנראה הכוחות שלו מתפתחים.
אתה אומר לליאו שאולי תחטפו שד מרמה גבוהה, אך הוא עונה בשלילה, ''זאנקו יותר ממוקד עכשיו, אחריי שקול מת, זאנקו שומר על השדים מהדרגה הגבוהה, ושד מדרגה נמוכה לא יעזור לנו.'' אומר ליאו.
רוני בנתיים מגיש לך כוס מים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 11 2010, 07:41 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה עושה את זה מצויין, השווה יותר רוכבת עליך בזמן שהשנייה גונחת מהנגיעות שלך, אתה גומר וגם הן, הן הולכות עכשיו באמת וגם אתה, אתה מגיע הביתה, אתה רואה את ברנדון במיטה שלו, מנסה להירדם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
יום טוב ומוזר עבר עליי , מחר זהו יום עבודה חדש , אני זוכר שאני צריך את הכסף .
אעבור רק לבקר את רוברטה בחנות הבגדים .
-
אתה הולך לבקר את רוברטה בחנות הבגדים, היא מנופפת לך לשלום בחושניות ואתה נכנס פנימה, היא מלטפת את האיבר שלך, הוא מתחיל לעמוד.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 11 2010, 07:41 PM
[b]
''זאנקו?! השד העליון?! באמת מזלך שיצאת משם רק עם פצעים ולא נשארת שם ונהרגת.'' אומר ליאו ואז עונה לרוני שכנראה הכוחות שלו מתפתחים.
אתה אומר לליאו שאולי תחטפו שד מרמה גבוהה, אך הוא עונה בשלילה, ''זאנקו יותר ממוקד עכשיו, אחריי שקול מת, זאנקו שומר על השדים מהדרגה הגבוהה, ושד מדרגה נמוכה לא יעזור לנו.'' אומר ליאו.
רוני בנתיים מגיש לך כוס מים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תודה רוני" אומר לרוני ואשתה את המים.
"אבל אני רוצה להתחזק,ניצחתי בקרב והייתי אמור לקבל את הכוחות עד שזאנקו בה ולקח לי אותם" אומר לליאו.
"אין לך שום רעיון בשביל זה?"אשאל את ליאו.
-
"רוברטה , אני רוצה שתצאי איתי יום אחד . היום אני לא יכול היה לי יום עמוס מאוד ומתיש .
אבל אני ישמח אם מחר תוכלי לצאת איתי , אם את לא עושה משהו מיוחד ." אגיד לה , אנשק אותך ברכות ועדינות , אחבק מעט ואפרד ממנה , אחזור הביתה , אני מאוד עייף וברצוני לישון שינה עמוקה וטובה .
-
אתה שותה את המים ומודה לרוני, אתה אומר לליאו שהיית אמור לקבל את הכוחות כי ניצחת אבל זאנקו שיבש לך את התוכניות.
''שניה, איך לא גילו אותך רק שניכנסת לשם? נרשמת בשם שיקרי? אז כנראה חשבו שאתה שד מרמה נמוכה, ואין סיכוי ששד מרמה נמוכה יודע להבהב ולעשות כדורי אנרגיה.'' אומר ליאו ומביט אליך כאילו מה חשבת לעצמך.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לה שאולי תצא איתך, אך היא משיבה בשלילה ואומרת שאין לה כוח לחברים ואין לה כוח לכלום, היא הולכת משם.
אתה חוזר הבית עייף מאוד, אתה עולה אל המיטה ומתחיל לישון, תזכור רק צהריים עכשיו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 12 2010, 08:19 AM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה שותה את המים ומודה לרוני, אתה אומר לליאו שהיית אמור לקבל את הכוחות כי ניצחת אבל זאנקו שיבש לך את התוכניות.
''שניה, איך לא גילו אותך רק שניכנסת לשם? נרשמת בשם שיקרי? אז כנראה חשבו שאתה שד מרמה נמוכה, ואין סיכוי ששד מרמה נמוכה יודע להבהב ולעשות כדורי אנרגיה.'' אומר ליאו ומביט אליך כאילו מה חשבת לעצמך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כן טוב לא משנה,אתה מכיר אולי שם של שד מרמה גבוהה?זה גם יכול להיות רעיון עם אני פשוט אומר שם של שד אחר ואתלבש כמוהו בלי לחטוף אותו,אני רק אצטרך לקוות שהוא לא יהיה שם" אומר לליאו ואחכה לתשובותו.
-
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה נשכב בשיעמום חזרה לישון, לפתע אתה קולט את ברנדון ומפייר מגיע אל האחוזה, כולו דם ופצעים קשים, הוא מיד אומר לעצמו בלחש שליאו נמצא במועדון של רוני, ומהבהב לשם.
אתה מרגיש שאתה חייב לדעת מה קרה לו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני רץ למועדון של רוני