-
מהיום מי שתורם במשהו,מספיק אפילו לפתוח נושא אחד באיזשהו פורום שתורם לפורום,יקבל ממני פרס מסתורי.
עבור כל נושא,פרס מסתורי אחד...
לדוגמה:
פותח דיון על משהו ויש בו תגובה אחת,מספיק תגובה אחת ופותח הדיון מקבל פרס מסתורי ממני...
עוד דיון,עוד פרס =]
מי שיזכה ב20 פרסים יזכה בתואר "מלך הפורום" ויהיה בקבוצת ווינר ל4 ימים.נשמע שווה לא?
-
רגע ארווין,זה בגלל המסרים התת-הכרתיים או בגלל שקראת מה שכתבתי O:?
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 26 2010, 04:12 PM
[b] מהיום מי שתורם במשהו,מספיק אפילו לפתוח נושא אחד באיזשהו פורום שתורם לפורום,יקבל ממני פרס מסתורי.
לדוגמה:
פותח דיון על משהו ויש בו תגובה אחת,מספיק תגובה אחת ופותח הדיון מקבל פרס מסתורי ממני...
עוד דיון,עוד פרס =]
מי שיזכה ב20 פרסים יזכה בתואר "מלך הפורום" ויהיה בקבוצת ווינר ל4 ימים.נשמע שווה לא? [/b][/quote]
צריך אישורים בשביל לפתוח דיון?
-
מהיום מי שתורם במשהו,מספיק אפילו לפתוח נושא אחד באיזשהו פורום שתורם לפורום,יקבל ממני פרס מסתורי.
לדוגמה:
עוד דיון,עוד פרס =]
מי שיזכה ב20 פרסים יזכה בתואר "מלך הפורום" ויהיה בקבוצת ווינר ל4 ימים.נשמע שווה לא?
*זה לא חל על צוות הניהול
-
תענה על השאלה או שאין שמנת @:
-
לא.אתה יכול לפתוח דיונים כמה שבא לך אבל אל תספים אותם...
-
הדיון חייב להיות רציני או שאפשר דיון כמו "מה יותר טעים בפסח: פיצה או ספגטי?"
-
לא פותחים נושאים שטותיים על כאלו דברים...תפתח דיון רציני.
-
אוקיי.
ואני חושב שכדאי יותר לשנות את זה ל'תחרות חדשה' מאשר 'חוק חדש', כי חוק זה משהו שאנחנו חייבים לשמור עליו ולבצע אותו וכו'.
-
-
על התיקון הזה אני רוצה לפחות תשעה-עשר פרסים מסתוריים! :@
-
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 26 2010, 05:21 PM
[b] על התיקון הזה אני רוצה לפחות תשעה-עשר פרסים מסתוריים! :@ [/b][/quote]
חחח מיאו,לקחתי לך את השמנת ואכלתי אותה D:
מיאו יאמי יאמי!! =]
-
-